ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1310
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1310 of 1380 FirstFirst ... 3108101210126013001308130913101311131213201360 ... LastLast
Results 19,636 to 19,650 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μια νεα κοπελα σαν αυτην θελει ρομαντζο και ποτισμα. Αν δεν την ποτισω εγω, πολυ συντομα θα βρεθει αλλος να την ποτισει. Εχει αρκετες παρεες, και με ελληνιδες, και με Ελληνες, και με ξενους.., Χτες ηθελε κατι παραπανω απο εμενα. Ισως να την παω σε καποιο μπαρακι, ισως να ειμαι πιο θερμος μαζι της... Με ρωτησε γιατι ανησυχω τοσο πολυ αν θα περασει καλα. (της ειχα πει οτι αυτο σκεφτομουν).

Τωρα εσυ με ρωτας γιατι δεν την ποτιζω.

Πρωτον γιατι εχω μια φοβια, παραλογη ισως, οτι κουβαλαω σεξουαλικως μεταδοτικα μικροβια.

Δευτερον γιατι η μανικα μου ειναι χαλασμενη. Εχω παει σε ενα σωρο γιατρους και με εμπαιζουν. Δε μπορω να τη φτιαξω. Αν φτασω στο κρεβατι με καποια θα γινω τελειως ρεζιλι.

Οποτε καλυτερα και για τους δυο μας να μην προχωρησει το θεμα. Μου αρεσε που φαγαμε παγωτο μαζι, αλλα τι να γινει, δε μπορουμε να εχουμε ο, τι θελουμε.

Σημερα μιλησαμε λιγο και προτιμησε να φυγει με τις φιλες της παρα μαζι μου. Πιο βολικα ετσι.
    Για τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα εχεις καποια συμπτωματα και ανησυχεις; Εχεις παει σε αφροδισιολογο για εξετασεις; Δεν ειναι τοσο πολυπλοκη διαδικασια.

Επισης για το αλλο θεμα, μονος σου οταν εισαι λειτουργεις; Η απλα δεν εχεις στυση ποτε οταν εισαι εξω; Σε καθε περιπτωση, σε ουρολογο η σεξολογο εχεις παει για αυτο;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Χαχαχα...οκ
    Ιδίως σε οτι εχει να κάνει με το Μαρακι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μικρη Ολλανδεζα αναμένω πλήρες ραπόρτο.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΖΜΛ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΙΣ ΑΛΑΝΙΙΙΙΙ
    Σου άρεσε ο καινούργιος δίσκος;;;

Senior Member
    τελειος ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Για τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα εχεις καποια συμπτωματα και ανησυχεις; Εχεις παει σε αφροδισιολογο για εξετασεις; Δεν ειναι τοσο πολυπλοκη διαδικασια.

Επισης για το αλλο θεμα, μονος σου οταν εισαι λειτουργεις; Η απλα δεν εχεις στυση ποτε οταν εισαι εξω; Σε καθε περιπτωση, σε ουρολογο η σεξολογο εχεις παει για αυτο;
    Εχω κανει καποιες εξετασεις που βγηκαν καθαρες αλλα δεν τις εχω κανει ολες. Θα ελεγα μαλιστα οτι φοβαμαι να τις κανω ολες.

Οσον αφορα τη στυση ακομα και στον αυνανισμο δε λειτουργει ικανοποιητικα διοτι δεν διατηρειται η πληρης σκληροτητα χωρις προσπαθεια. Αυτο στο σεξ κανει τα πραγματα δυσκολα. Οι ουρολογοι λενε οτι ειναι ψυχολογικο.

Επισης εχω αποκτησει ενα ακομα προβλημα μετα απο θεραπεια με κορτιζονη. Συγκεκριμενα εχασε την ελαστικοτητα το πετσακι και οταν τραβιεται πισω λυγιζει λιγο το σωμα του πεους και με ποναει. Ε αντε να πονας τωρα και να προσπαθεις να πετυχεις στυση. Πηγα στη δερματολογο στο νοσοκομειο ΑΣ, μού λεει μια χαρα τραβιεται. Λεω, συγνωμη, αλλο μεγεθος εχει τωρα που βρισκεται σε χαλαση, αλλο μεγεθος εχει οταν βρισκεται σε στυση. Με κοιταζεψσαν εξωγηινο! Μου δωσε μια αλοιφη κορτιζονουχα, λεει για να σπασει τυχον ινωση αν υπαρχει. Εγω ομως επειδη επαθα τη ζημια απο κορτιζονουχο αλοιφη, και επειδη δεν την ειδα και πολυ σχετικη την κυρια αυτη, δεν τη χρησιμοποιησα.
    Πηγα μετα σε εναν ουρολογο του ΙΚΑ, του ειπα το και το, μολις ακουσε κορτιζονη, εκανε μια γκριματσα εντονα ανησυχη αλλα δεν σχολιασε. Μετα μου ειπε οτι θα μπορουσε για το προβλημα μου να γινει περιτομη. Δεν με εξετασε ομως, δε μου ειπε αν ΕΓΩ χρειαζομαι επεμβαση ή αν μπορει να καλυτερεψει με συντηρητικη θεραπεια. Με αλλα λογια μού ειπε μια γενικη πληροφορια που βρισκω και μονος μου στο γκουγκλ, εγω δεν πηγα ομως εκει για σεμιναριο, πηγα για διαγνωση στο δικο μου συγκεκριμενο προβλημα!

Αυτα οσον αφορα τα οργανικα προβληματα, χωρια κατι αλλα ψιλα - ειδατε τωρα πως εγιναν μεσα σε μια νυχτα τα ματια μου; Επαθα ευρειαγγειες κατω απ τα ματια. Αυτες δε θεραπευονται και με κανουν να μοιαζω σαν ναρκομανης. Με τι θαρρος να παω τωρα σε μια κοπελα και να κανω τον ωραιο οταν ξερω οτι θα κοιταζει αντιαισθητικα ματια; Με βρισκει το ενα κακο μετα το αλλο, σαν ο ιδιος ο Θεος να μου λεει θα σε τιμωρησω αν δεν τα παρατησεις.

Senior Member
    Εχω κανει καποιες εξετασεις που βγηκαν καθαρες αλλα δεν τις εχω κανει ολες. Θα ελεγα μαλιστα οτι φοβαμαι να τις κανω ολες.

Οσον αφορα τη στυση ακομα και στον αυνανισμο δε λειτουργει ικανοποιητικα διοτι δεν διατηρειται η πληρης σκληροτητα χωρις προσπαθεια. Αυτο στο σεξ κανει τα πραγματα δυσκολα. Οι ουρολογοι λενε οτι ειναι ψυχολογικο.

Επισης εχω αποκτησει ενα ακομα προβλημα μετα απο θεραπεια με κορτιζονη. Συγκεκριμενα εχασε την ελαστικοτητα το πετσακι και οταν τραβιεται πισω λυγιζει λιγο το σωμα του πεους και με ποναει. Ε αντε να πονας τωρα και να προσπαθεις να πετυχεις στυση. Πηγα στη δερματολογο στο νοσοκομειο ΑΣ, μού λεει μια χαρα τραβιεται. Λεω, συγνωμη, αλλο μεγεθος εχει τωρα που βρισκεται σε χαλαση, αλλο μεγεθος εχει οταν βρισκεται σε στυση. Με κοιταζεψσαν εξωγηινο! Μου δωσε μια αλοιφη κορτιζονουχα, λεει για να σπασει τυχον ινωση αν υπαρχει. Εγω ομως επειδη επαθα τη ζημια απο κορτιζονουχο αλοιφη, και επειδη δεν την ειδα και πολυ σχετικη την κυρια αυτη, δεν τη χρησιμοποιησα.
    Πηγα μετα σε εναν ουρολογο του ΙΚΑ, του ειπα το και το, μολις ακουσε κορτιζονη, εκανε μια γκριματσα εντονα ανησυχη αλλα δεν σχολιασε. Μετα μου ειπε οτι θα μπορουσε για το προβλημα μου να γινει περιτομη. Δεν με εξετασε ομως, δε μου ειπε αν ΕΓΩ χρειαζομαι επεμβαση ή αν μπορει να καλυτερεψει με συντηρητικη θεραπεια. Με αλλα λογια μού ειπε μια γενικη πληροφορια που βρισκω και μονος μου στο γκουγκλ, εγω δεν πηγα ομως εκει για σεμιναριο, πηγα για διαγνωση στο δικο μου συγκεκριμενο προβλημα!

Αυτα οσον αφορα τα οργανικα προβληματα, χωρια κατι αλλα ψιλα - ειδατε τωρα πως εγιναν μεσα σε μια νυχτα τα ματια μου; Επαθα ευρειαγγειες κατω απ τα ματια. Αυτες δε θεραπευονται και με κανουν να μοιαζω σαν ναρκομανης. Με τι θαρρος να παω τωρα σε μια κοπελα και να κανω τον ωραιο οταν ξερω οτι θα κοιταζει αντιαισθητικα ματια; Με βρισκει το ενα κακο μετα το αλλο, σαν ο ιδιος ο Θεος να μου λεει θα σε τιμωρησω αν δεν τα παρατησεις.
    Περιγραφεις πραγματα 100% αντιμετωπισιμα ομως. Ακομα και τα αγγεια απ' οσο ξερω καυτηριαζονται. Οκ και αυτο και η ακροποσθη εχουν λιγο οδυνηρες λυσεις απ' οτι καταλαβα, μονο ομως για λιγο. Μετα θα εισαι μια χαρα.

Δε σε τιμωρει ο Θεος σπρωχνωντας σε να τα παρατησεις. Εσυ τιμωρεις τον εαυτο σου, που τα παρατας.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Πάντα σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια. Όταν δεν σου μίλησε μια μέρα στο μάθημα νόμιζες ότι σε αντιπαθεί. Τώρα επειδή δεν της πρότεινες να κάνετε κάτι άλλο, υποθέτεις (πάλι) πως μπορεί να περίμενε να της προτείνεις να πάτε σε ξενοδοχείο. Και για τα χειρότερα σενάρια η υπόθεση γίνεται σιγουριά μέχρι που διαψεύδεσαι και η ίδια ιστορία ξεκινάει από την αρχή και εσύ αρρωσταίνεις από το άγχος και τις σκέψεις.

Αφού την γουστάρεις δείξτο και μην υποθέτεις πιθανές (άσχημες βεβαίως βεβαίως) αντιδράσεις. Αν μη τι άλλο άστην να αποφασίσει μόνη της και να δείτε στην πράξη πώς θα πάει. Ποτέ δεν ξέρεις από πριν. Και αν έχεις τόσο άγχος είναι λογικό να μην μπορείς να λειτουργείς ούτε σωματικά. Οι διαφορετικοί χαρακτήρες που λες παρακάτω δεν είναι πρόβλημα. Όλοι μας διαφορετικοί είμαστε και υπάρχουν ζευγάρια με πολύ διαφορετικά γούστα αλλά τα βρίσκουν. Αλλού είναι το πρόβλημα και εσύ το δημιουργείς. Στο μυαλό σου. Απλά ζήστο και σταμάτα να σκέφτεσαι.
    Τη συμπαθω αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να την ερωτευτω. Δεν της αξιζει μια ολοκληρη καρδια, απο μια μιση; Μου λες να την αφησω να αποφασισει εκεινη, αλλα αν εγω ξερω οτι θα της εφερνα κακο, δεν εχω εγω την ευθυνη να την προστατευσω απο τον εαυτο μου; Μου ερχεται στο νου η σκηνη του Ψαλτη απο τη σειρα ο Συμβολαιογραφος ( βαλε γιουτουμπ "Ψαλτης Συμβολαιογραφος".). Λεει στο αφεντικο "Εσυ (που ειχες την επιλογη), εσυ εισαι το σκουλικι, εσυ και το σιχαμα!".

Senior Member
    Εχεις σκεφτει οτι μπορει να αισθανεσαι να εχεις μιση καρδια ακριβως επειδη δεν πιστευεις οτι σου αξιζει να σου δωσει καποιος ολοκληρη τη δικη του;

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εχεις σκεφτει οτι μπορει να αισθανεσαι να εχεις μιση καρδια ακριβως επειδη δεν πιστευεις οτι σου αξιζει να σου δωσει καποιος ολοκληρη τη δικη του;
    Δεν ξερω το γιατι... Ειμαι πολυ απαιτητικος; Πολυ απαισιοδοξος; Πολυ αναισθητος πλεον;

Σιγουρα θα ημουν πιο αυθορμητος συναισθηματικα αν πηγαινα πιο καλα στη ζωη μου, αν δε μου συνεβαιναν τοσες ατυχιες. Θα αισθανομουν γενικοτερα καλυτερα και αυτο θα το εδινα γυρω μου.

Αντικειμενικα η κοπελα ειναι ξεχωριστη. Ισως καποτε που θα ειμαι πιο δυνατος και τολμηρος, να ψαξω κατι σαν αυτην, αλλα να μην το βρω.

Senior Member
    Τη συμπαθω αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να την ερωτευτω. Δεν της αξιζει μια ολοκληρη καρδια, απο μια μιση; Μου λες να την αφησω να αποφασισει εκεινη, αλλα αν εγω ξερω οτι θα της εφερνα κακο, δεν εχω εγω την ευθυνη να την προστατευσω απο τον εαυτο μου; Μου ερχεται στο νου η σκηνη του Ψαλτη απο τη σειρα ο Συμβολαιογραφος ( βαλε γιουτουμπ "Ψαλτης Συμβολαιογραφος".). Λεει στο αφεντικο "Εσυ (που ειχες την επιλογη), εσυ εισαι το σκουλικι, εσυ και το σιχαμα!".
    Αυτή ξέρει τι της αξίζει, αυτή αποφασίζει για την ζωή της. Εσύ αντίστοιχα αποφασίζεις για τον εαυτό σου. Δεν προστατεύεις εκείνη από το να βγεις από την ζωή της Ορέστη. Τον εαυτό σου προσπαθείς να προστατεύσεις καταβάθος επειδή φοβάσαι τις συνέπειες. Αν δεν μπορείς να την ερωτευτείς και πιστεύεις πως εκείνη θέλει να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ σας, και αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση τότε το κόβεις με τρόπο. Για να προστατεύσεις και εκείνη όπως λες αλλά κυρίως εσένα. Αλλά πάλι λες πως δεν μπορείς να είσαι τυπικός, καταβάθος δεν θες να είσαι κτλ. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Senior Member
    γαμωτο....εχουν μαζευτει δεν ξερω και εγω ποσες γατες στην γειτονια, τοσες που ειναι αδυνατο να τις φροντιζω ξεχωριστα την καθεμια οπως θα πρεπε και εχω πει υποτιθεται να μην δενομαι. Παρολα αυτα, ενα γατακι απο ολα το ξεχωρισα, ισως επειδη αρρωστησε απο μωρο κ του κανα θεραπεια κ τωρα παλι αρρωστο...δεν ξερω αν θα την γλιτωσει.
    Κ θα χω κ τυψεις οτι ενω το ειδα απο χθες οτι δεν ηταν καλα, δεν το πηγα κατευθειαν στον κτηνιατρο, με αποτελεσμα μετα να εξαφανιστει ολη μερα και σημερα το πρωι που το ειδα κ το πηγα στον κτηνιατρο ηταν ηδη πολυ χαλια.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    γαμωτο....εχουν μαζευτει δεν ξερω και εγω ποσες γατες στην γειτονια, τοσες που ειναι αδυνατο να τις φροντιζω ξεχωριστα την καθεμια οπως θα πρεπε και εχω πει υποτιθεται να μην δενομαι. Παρολα αυτα, ενα γατακι απο ολα το ξεχωρισα, ισως επειδη αρρωστησε απο μωρο κ του κανα θεραπεια κ τωρα παλι αρρωστο...δεν ξερω αν θα την γλιτωσει.
    Κ θα χω κ τυψεις οτι ενω το ειδα απο χθες οτι δεν ηταν καλα, δεν το πηγα κατευθειαν στον κτηνιατρο, με αποτελεσμα μετα να εξαφανιστει ολη μερα και σημερα το πρωι που το ειδα κ το πηγα στον κτηνιατρο ηταν ηδη πολυ χαλια.
    Εύχομαι να τα καταφέρει η ψυχούλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι έχει ακριβώς το γατάκι?? Πόσο είναι?