Results 19,966 to 19,980 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
05-03-2020, 14:07 #19966
Ο βλακας καθομουν και σκεφτομουν οτι της αξιζει να την ερωτευτει καποιος καλυτερος απο εμενα και να την κανει ευτυχισμενη και μαλακιες! Αυτη δε θελει να ερωτευτει. Θα φυγει στη χωρα της σε τρεις μηνες και ηθελε απλα να περασει καλα με καποιον αντρα ή με καποιους. Δεν της εβγαλα παθος στο πρωτο ραντεβου και με ξεκοψε.
Πως μου ερχονται αυτες οι ιδεες οτι οι γυναικες θελουν ερωτες και βαθια συναισθηματα; Να περνανε καλα θελουν. Ουτε τη ζωη της αναστατωσε αυτη, ουτε τις υποχρεωσεις της παραμελησε, ουτε τις αλλες ασχολιες και μια χαρα βγαινει με τους φιλους της αντρες και γυναικες και περναει καλα. Και εγω ο ηλιθιος δεν κοιμομουν τα βραδια και οταν εβγαινα μονος την σκεφτομουν. Αν με σκεφτοταν κι εκεινη δεν θα ημουν μονος ομως.
Γιατι μου αξιζει να στενοχωριεμαι ετσι; Για το τυρακι; Την ελπιδα οτι μπορει καποτε αν επιμεινω να μου δωσει περισσοτερη αξια;
- 05-03-2020, 14:57 #19967
Της ειπα οτι θα μου λειψει που δεν θα ερθει στο μαθημα και μου απαντησε κι εμενα. Γιατι μου λεει ψεμματα;
05-03-2020, 14:59 #19968
05-03-2020, 19:27 #19969
Βρε Ορεστη ομως αποφασισε κι εσυ τι θες.Πριν λιγο καιρο δεν ελεγες οτι καλυτερα μονος σου κτλπ;;Τωρα τι;; Δεν ξεραμε αν θα εξελιχθει σε κατι ερωτικο αλλα δεν ειχαμε πει μαζι κ με μπλακ οτι κ φιλικο να παραμεινει ειναι καλο που ξεπερασες τον εαυτο σου,εδειξες κοινωνικοτητα κι εκανες το ενα βημα παραπανω;Κρατα την εμπειρια κι οτι απεδειξες κατι στον εαυτο σου.Υπερβολικο μου φαινεται να την διαγραψεις.
05-03-2020, 21:04 #19970
Έχεις αρχίσει να γενικεύεις με άσχημο τρόπο (σαν τον θείο σου - ξέρεις εσύ) και να χάνεις την ουσία. Όλοι οι άνθρωποι να περνάνε καλά θέλουν. Και εσύ το ίδιο θες. Και ο έρωτας, εγωιστικός είναι. Ακόμα και το συναίσθημα που έχει μια μάνα και ένας πατέρας για το παιδί τους. Επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο για εμάς χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματα των άλλων ή πως είμαστε επιφανειακοί. Κρίνεις πολύ αυστηρά και θεωρώ και με λάθος κριτήρια τους ανθρώπους. Π.χ λες δεν αναστάτωσε αυτή την ζωή της και δεν άφησε πίσω τις υποχρεώσεις της. Μα ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να κάνει κάτι τέτοιο; Μια υγιής σχέση (είτε ερωτική, είτε φιλική) δεν απαιτεί κάτι τέτοιο! Ίσα ίσα που θέλει να νιώθει καλά ο άλλος και να μην "θυσιάζεται". Η αγάπη και τα βαθιά συναισθήματα που λες δεν μετριούνται με την θυσία! Αν το δεις έτσι γίνεται ακόοομα πιο εγωιστικό. "Εγώ έκανα τόσα για σένα, άφησα τόσα πίσω μου. ΕΣΥ τι έκανες;". Ε δεν πάει έτσι. Δεν ανταγωνίζεσαι το πόσα δίνεις εσύ με πόσα δίνει ο άλλος. Αν θες εσύ θα δώσεις. Και το έκανες και σου είπαμε χίλια μπράβο που ξεπέρασες τον εαυτό σου, που είχες θάρρος και που έγινες πιο κοινωνικός. Απλά τα βλέπεις όλα από την αρνητική πλευρά και ακόμα μια φορά ρίχνεις (και) αλλού την ευθύνη.
Σόρρυ για το ύφος Ορέστη αλλά είμαι πάντα ειλικρινής με τους φίλους μου.
05-03-2020, 21:26 #19971
ορεστη φιλε με τισ γυναικεσ ειναι πυρινικη φυσικη η φαση αξιολογουνται τα παντα ακομα κι ο τροποσ που αναπνεεισ περαστικα σου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-03-2020, 21:34 #19972
05-03-2020, 21:57 #19973
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
05-03-2020, 22:26 #19974
Μα ουτε για φιλο με θελει. Αφου δε θελει να συναντιομαστε. Μονο να της λυνω αποριες και προβληματα στο μεσεντζερ,. Της τα εγραψα σημερα γιατι εσκασα! Της λεω (οχι ακριβως με τα ιδια λογια) εχεις μια εβδομαδα να με δεις και χεστηκες. Και μου λες δικαιολογιες για τον κορωνοιο. Δεν βγηκες απ το σπιτι; Δεν πηγες σε μαθηματα; Δεν πηγες σουπερ μαρκετ; Ολοι αυτοι που συναντησες δεν εχουν κορωνοιο και τον εχω εγω;
Ε μου λεει δεν εχει σημασια ποσο συχνα συναντιομαστε. Σε νιωθω στενο μου φιλο γιατι μπορω να σου πω τα προβληματα μου. Μουβηρθε να της απαντησω οτι αυτο στην Ελλαδα τονλεμε κοροιδο και οχι φιλο. Και δεν ειναι μια μοναχικη κοπελα που δε βγαινει. Εχει ενα σωρο παρεες, πηγαινει σε θεατρα, πηγαινει εκδρομες με τους φιλους της (προ κορονοιου αλλα αποκλειεται να μη συναντησε κανεναν) κι εμενα με θελει για εξυπηρετησεις. Και αυτο το ονομαζει στενη φιλια. Δε γαμιομαστε λεω εγω; Σαν τους συγκατοικους που ειχα στην Αγγλια που περηφανευονταν οτι παριστανουν τον φιλο στο χοντρο για να τους κανει τις εργασιες.
05-03-2020, 22:29 #19975
06-03-2020, 09:18 #19976
https://www.youtube.com/watch?v=o4326RVQSQ8
Και ένα μελαγχολικό τραγούδι ....άνοιξε το παράθυρο να μπει δροσιά να μπει του μάη εμείς κινήσαμε γι' αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει.
Όση δροσιά και να μπεί σημασία έχει πως η ζωή αλλού μας πάει.γιάννης
06-03-2020, 09:23 #19977
Η υπερευαισθησία σε κάποιο άνθρωπο, ακόμα κι αν το αίτιο είναι οργανικό, ανάλογα με τα βιώματα της ζωής του, είτε θα εξελιχθεί σε ενθουσιαστική χαρά είτε σε μελαγχολία, δηλαδή σε κατάθλιψη.
Θα δεχθώ ότι η κατάθλιψη έχει οργανικό αίτιο μόνο αν εκδηλώνεται σε κάποιον που πραγματικά και ειλικρινά νιώθει μέσα του πληρότητα και ευχαρίστηση για τη ζωή του.γιάννης
06-03-2020, 10:57 #19978ntintiGuestΤι θα γίνει όλη αυτή η κατάσταση στον Έβρο?????
Σήμερα από το πρωί απατσι ελικόπτερα δεν έχουν σταματήσει να περνάνε........
06-03-2020, 13:40 #19979
γινετε αυτο που επρεπε να κανουμε σαν οργανομενο κρατος εδω και πολυ καιρο ντιντιμου! Μην σε φοβιζει και μην σε τρομαζουν ολα αυτα! Δυστυχως αυτοι ειναι οι γειτωνες μας , δεν εχουμε το Λιχτεσταιν.Και ως κακωη πολυτικη μας μεχρι σημερα ουδεπωτες δρουαμε με αξιοπρεπεις και νομιμοτητα , μειτε ασκουσαμε τα δικαιωματα μας οπως αναφερωντε στις διθνεις συνθηκες και στο διεθνες δικαιο το οποιο εχουμε υπογραψει!
Να τρομαζεις και να αγχονεσαι ντιντι οταν δεν ακους απο πλευρα μας πολεμικες μηχανες!! τωτες να αγχωθεις! οσο βλεπεις στρατο και πολεμικες μηχανες ολα καλα ειναι!
Αυτα στα λεει καποιος οπου ειναι απολυτα αντιθετος στον πολεμο, καποιος που ειναι υπερ των ανθρωπινων δικαιοματων και υπερ της πληρους βοηθειας των φτοχων και απορων μεταναστων! δεν στα λεει καποιος φασηστας! ομως πρεπει να μπορουμε να ξεχωριζουμε το πωτες πρεπει να παρεχουμε βοηθεια και φαρμακευτικη περιθαλψη σε συνανθρωπους μας και το πωτες πρεπει να προστατευψουμε τον χωρο τον οποιον εχουμε ως πατριδα μας! ωστε να μπορουμε να δινουμε βοηθει σε αλλους λαους!!
06-03-2020, 20:17 #19980