ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1351
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1351 of 1380 FirstFirst ... 351851125113011341134913501351135213531361 ... LastLast
Results 20,251 to 20,265 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιαυτο μακρια απο τηλεοράσεις! ΠΡοσωπικά έχω να ανοίξω τηλεόραση τουλάχιστον 6-7 χρόνια τώρα. Να φανταστείς έχω μια μικρή στο σπίτι που δεν ξέρω καν αν λειτουργεί ακόμα.
    Μετά το χθεσινό πραγματικά ορκιστηκα να μην ξαναδώ ειδήσεις..Και δεν μου έφτανε το μήνυμα..Με το που βρήκα ξανά την ανάσα μου πέρναγε η αστυνομία με όλη την ταχύτητα και σειρήνες..Εγώ από σειρήνα θα πάω..Κυκλοφορώ στο σπίτι με μάτια και αφτιά 14 πλέον
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Νιωθω φλεγμα βαθια στα πνευμονια μου που δυσκολευομαι να εκβαλλω. Μαλλον με κολλησε ο αδελφος μου

Senior Member
    μπραβο παιδια τα θεματα τουτη την ωρα φανερωνουν τα ανωτερα χαρισματα σασ κι εχουν πολυ ενδιαφερον βοηθεια μασ μαλλον ο θεοσ μασ φωτισε συγχαρητηρια εν χρηστο αδελφοι και εισ ανωτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν κατάλαβα καλά σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας τέλος πάντων από την αρμόδια υπηρεσία το οποίο εκτός από γραπτό κείμενο ηχούσε και το κινητό σαν σειρήνα ή σαν σύστημα συναγερμού?
    Εμάς δεν έχουν στείλει κάτι τετοιο ...προς το παρόν.

Η τελευταία φορά που μου συνέβη κατι τετοιο, οι μοναδικές φορες δλδ, ήταν παλιά όταν είχα μπει σε κάτι σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου (λολ) και ηχούσε σαν σειρήνα το κινητό και συνάμα μου βγαζε στην οθόνη μήνυμα ότι η συσκευή μου προσβλήθηκε από ιό.
    Σειρηνα πολεμου κανονικοτατα...παρααα πολυ δυναταααα...θα μπορουσε κανονικα καποιος να παθει εμφραγμα.

Senior Member
    Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθα, έγραψα σε ένα σωρό νήματα -κάτι που δεν το συνηθίζω- ελπίζοντας σε κάποια ανταπόκριση. Ένιωθα μοναξιά....
    μπορεί να μην πήρα απαντήσεις αλλά τουλάχιστον χάρηκα που υπήρχαν κάποια Views.

Μάλλον έγραψα γιατί θέλω λίγο να σκαλίσω τα ψυχολογικά μου ενόψει της αυριανής πρώτης συνάντησης μου με ομοιοπαθητικό γιατρό. έχω λίγο άγχος

Στη δουλειά σήμερα δεν ήμουν καθόλου παραγωγικός και είχα μια εσωστρέφεια.

Senior Member
    λαθος νήμα παρακαλώ διαγράψτε το
    Last edited by petros81; 12-03-2020 at 20:18. Reason: λαθος νημα

Senior Member
    Μου περασε ο βηχας μονος του αλλα νιωθω να ανεβαζω πυρετο παλι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα κυκνε!
    Στάλθηκε μήνυμα με οδηγίες για τον ιό απο την Πολιτική Προστασία.
    Έλεγε να παραμένουμε οσο μπορούμε σπίτι ειδικά οι ευπαθείς ομαδες.
    Στάλθηκε ταυτοχρόνως σε όλα τα κινητά.
    Aπό χθες ανησυχώ για ένα συγκεκριμένο άτομο λόγω ιού.You know who...

Senior Member
    Nα σας πω εδω κατι αστεια περιστατικα. Περπαταω, βλεπω γερο με ανθυγιεινη φατσα. Κραταω αποσταση να δω τι θα κανει. Παρατηρω οτι κραταει χαρτομαντηλο και καθε τοσο σκουπιζει τη μυτη του. Χα!

Μετα ειμαι στο παρκο. Μπαινει καποιος μπροστα μου και μου κοβει το δρομο για να σκουπισει τα παπουτσια του (προφανως πατησε σκυλοσκατα). Αναγκαζομαι να λοξοδρομησω και πεφτω επανω σε ενα τσουρμο μυξιαρικα. Disease vectors!
    Πρεπει να προσεχουμε οχι μονο τους υποπτους ως φορεις, αλλα και τα ατομα εκτροχιαστες ή παρεμποδιστες που κινουνται με περιεργο τροπο και μας οδηγουν επανω στα μικροβια.

Senior Member
    Ειναι αληθεια πως τα μετρα κοινωνικης αποστασης πρεπει να τα ακολουθουν ολες οι κοινωνικες ομαδες, οχι μονο οι πιο ευαλωτες (που ηδη πρεπει να ειναι σπιτι τους). Αλλιως δε γινεται τιποτα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    επειδη ειστε ολοι αχρηστοι θα πεθανω εγω μαλλον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Παιδια τι κανετε;;ολοι/ολα καλα;;;

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Καλά όσο μπορούμε να είμαστε με όλη αυτή την κατάσταση ....

Εσύ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εγώ είμαι ζωντανή
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εδώ έβγαλε διάγγελμα ο πρόεδρος πριν λίγο. Κλειστά σχολεία, σχολές, ιδιωτικά γυμναστήρια κτλ μέχρι 10 Απριλίου. Περιορισμένες μετακινήσεις κτλ. Θα στηρίξουν λέει και γονείς/εργαζόμενους που θα αναγκαστούν να μείνουν σπίτι για να προσέχουν τα παιδιά τους που δεν θα μπορούν να πάνε σχολείο.

https://m.kathimerini.com.cy/gr/poli...i-gia-koronoio

Εκεί τι γίνεται;