Results 2,026 to 2,040 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
20-07-2015, 20:43 #2026
είναι αθλιότητα οτι τα ζώα αξίζουν ενα πιατο φαι κ νερο περισσότερο απο τον άνθρωπο?!
ο άνθρωπος εξημέρωσε τα ζώα τα σκυλιά ειδικά και τα γατιά!
ο άνθρωπος είναι αυτός που τα κλωτσάει και τα κακοποιεί μερα με τη μέρα χωρίς να τον καταδικάζουν παρόλο που υπάρχουν νόμοι!
ο άνθρωπος είναι αυτός που τα παίρνει για αξεσουάρ ή για δωράκι στα παιδάκια του κ μετά τα παρατάνε σε μια αλάνα χωρίς ψυχή!
τα ζώα τι κακό μας έκαναν?!
μόνο αγάπη μας έδωσαν κ ο άνθρωπος τα εκμεταλεύτηκε!
- 20-07-2015, 20:45 #2027
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΤΕ;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ
ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 21:06 #2028
- still searching for the right place.....
Elis δεν εχω χρονο να στο αναλυσω (παλι καλα γιατι θα στο υπερανελυα κ δεν θα σου αρεσε :Ρ ) , πολυ σωστα κ τα 2 σου ποστ αλλα 2 πραγματακια να σου πω:
1. Το οτι οπως λες ο 1/2 απο τους 10 θα κανει το σωστο, θα φανει ευσυνειδητος κ αξιοπρεπης, δε σημαινει οτι αγιοποιουνται κ οι υπολοιποι η το παραδειγμα πρεπει να το δινουν οι τελευταιοι. Κ στα 10.000.000 ανθρωπων εστω κ 1 να ειναι σωστος κ ηθικος, παραμενει 1. Καποια πραγματα οπως η αληθεια κ η αξιοπρεπεια δεν ελαστικοποιουνται βασει του που κινειται ο μεσος ορος. Αν ο μεσος ορος κινειται στα επιπεδα της ηλιθιοτητας, αυτο δε μεταβαλλει τον ορισμο της εξυπναδας, ουτε την υποβαθμιζει. Κ οι συντριπτικες πλειοψηφιες κανουν σφαλματα, επειδη κατι το υιοθετουν κ το πραττουν οι πολλοι δεν γινεται αυτοματως κ σωστο.
2. Λογω της ανθρωπινης φυσης, η εκμεταλλευση ειναι εγγενης στις ανθρωπινες σχεσεις αμφιδρομα κ πολυπλευρα. Μπορει εμενα να με εκμεταλλευεται ο χ κ συγχρονως εγω να εκμεταλλευομαι τον ψ σε καποιο αλλο τομεα, η οταν μου δοθει η δυνατοτητα να τους εκμεταλλευτω κ τους 2. Τα ζωα ομως βρισκονται εξ ορισμου σε πολυ πιο αδυναμη θεση, οσο κ αν αλλαξουν οι συσχετισμοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να εκμεταλλευτουν τον ανθρωπο. Κ η ελλειψη σεβασμου για να μην πω τιποτα πιο βαρυ απεναντι σε καποιο πλασμα πιο αδυναμο κ απροστατευτο, που ουτε δυνατοτητα ανταποδοσης του κακου εχει ουτε τιποτα, λεει παρα πολλα κ για τα συμπλεγματα κ για την προσωπικοτητα ενος ανθρωπου.
Το οτι ανθρωποι σκοτωνονται μεταξυ τους καθε μερα δικαιολογει δηλ. να παρω μια κυνηγετικη καραμπινα κ να εξολοθρευσω ολα τα πτηνα για χομπυ.....? Δε νομιζω.......
20-07-2015, 21:23 #2029
ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 21:31 #2030
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ
ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΚΡΙΤΑ Η ΤΟ
ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΤΟ ΑΙΚΙΟΥ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ
ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΤΑ ΖΩΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 21:35 #2031
Δεν το βλεπω μονοπλευρα ουτε αρνηθηκα ποτε οτι οι ανθρωποι εκμεταλλευονται κ κακομεταχειριζονται ο 1 τον αλλο. Αυτο ομως δε δικαιολογει κ την εκμεταλλευση κ κακοποιηση των ζωων. Χωρια, που λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης, αυτοσεβασμου κ αλλων συμπλεγματων κατωτεροτητας (κ ας μην τους φαινεται......), πολλοι ανθρωποι γουσταρουν την ξεφτιλα, την εκμεταλλευση κ την παρακμη. Αμα θελησεις να τους προσφερεις κατι ουτε θα το αναγνωρισουν ουτε θα το εκτιμησουν, θα κολλησουν μονο εκει που τους κοροιδεουν/τους εκμεταλλευονται/τους περιφρονουν/τους υποτιμουν. Ζωο, το οποιο το ιδιο να επιλεγει τη θυματοποιηση κ εκμεταλλευση του, δεν ξερω.
Εμενα παντως μου αρεσουν κ οι ανθρωποι, οι τελευταιοι ομως οχι ολοι.
20-07-2015, 21:42 #2032
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 21:47 #2033
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΧΟΝΤΡΟΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 22:01 #2034
Elis δεν τους εκανε η ζωη ετσι. Ειναι τι θελει ο καθενας για τον εαυτο του. Ξερω ανθρωπους που δε ζοριστηκανε σε τιποτα κ ειχανε χρυσες ευκαιριες κ τα καψανε ολα γιατι δεν ξερανε να εκτιμανε κ αλλους που ξεκινησανε απο το 0 κ διατηρωντας την αξιοπρεπεια τους καταφερανε θαυματα.
Κ που κολλαει το πνεπιστημιο? Τα πανεπιστημια σου προσφερουν μορφωση, αλλα η μορφωση δεν σε κανει ανθρωπο. Ανθρωπο σε κανει η παιδεια. Υπαρχουν ατομα, που αμα κορνιζαρεις τα πτυχια τους καλυπτεις 20 στεμματα τοιχο, κ σαν προσωπικοτητες ειναι κατι κομπλεξικοι με ανυπαρκτη παιδεια. Κ υπαρχουν κ ατομα του Δημοτικου που εχουν υπερπολλαπλασια παιδεια κ ευγενεια ψυχης. Αυτα τα χαρισματα δεν πιστοποιουνται με πτυχια.
20-07-2015, 22:07 #2035
20-07-2015, 22:17 #2036
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ
ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙ
ΕΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 22:25 #2037
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 23:05 #2038
Εγώ πιστεύω ότι η εκμετάλλευση δεν δικαιολογείται ούτε στα ζώα ούτε στους ανθρώπους, είναι κάτι απάνθρωπο και θα έπρεπε να αποφεύγεται. Αυτό και μόνο, τίποτ' άλλο.
21-07-2015, 08:34 #2039
21-07-2015, 08:35 #2040
Κοιταξτε φατσουλα! ειναι σκετη γλυκα! και ομως υπαρχουν ανθρωποι που κακοποιουν τετοια πλασματα.Τους ευχομαι να τους κοπουν τα χερια και οτι κανουν στα αβοηθητα ζωακια να το παθουν και οι ιδιοι.