ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1375 of 1380 FirstFirst ... 37587512751325136513731374137513761377 ... LastLast
Results 20,611 to 20,625 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εμένα σήμερα την πλήρωσε το μπάνιο μου ..,,,

Τώρα έχω μια μαστούρα από τις χλωρινες και τα ντετολ άλλο πράγμα .....

Σε άλλα νέα ο από κάτω μου αποφάσισε να ξεκινήσει ανακαίνιση σπιτιού με κομπρεσέρ και όλα τα συναφή .....

Τι να πω υπομονή........
    Ωχ σε λυπάμαι..
    Για την χλωρίνη είμαι και εγώ φουλ στη μαστούρα..
    Για το κομπρεσέρ σε νιώθω γιατί τις γιορτές το πέρασα..Τα νεύρα μου είχαν τεντωθεί επικίνδυνα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Εμένα σήμερα την πλήρωσε το μπάνιο μου ..,,,

Τώρα έχω μια μαστούρα από τις χλωρινες και τα ντετολ άλλο πράγμα .....

Σε άλλα νέα ο από κάτω μου αποφάσισε να ξεκινήσει ανακαίνιση σπιτιού με κομπρεσέρ και όλα τα συναφή .....

Τι να πω υπομονή........
    Ρε εγω να δεις!!ξυπνησα με μια ξαφνικη υποχονδριαση εγω που ποτε δεν ημουν υποχονδρια!!!πλακακια μπανιου,πομολα,πορτες τα παντα!!!ενω επρεπε να ξεκουραζομαι εβαλα τρια πλυνηρια κ μολις εκατσα!επλυνα τα χερια μου εκατο φορες,αλλαξα δεκα γαντια,κι εχω παστωθει με οινοπνευμα.Ξεφυγα σημερα...τι με επιασε

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φυσικά και δεν είναι αλλά ως συνήθως θα την πληρώσουν κυρίως αυτοί που δεν φταίνε... Αυτό με εξοργίζει!
    Εγω να δειτε ποσο τσαντιζομαι.Μιλαμε πραγματικα ανευθυνοι καποιοι ανθρωποι.Εδω τρεξαν παραλιες σαν να μην τρεχει καστανο.Δεν εχουν καταλαβει την σοβαροτητα της καταστασης ακομη δυστυχως.Η εξαρση στην Ελλαδα θα ερθει Απριλιο για αυτο χτυπιεται ο καημενος ο Τσιορδας για το ποσο σημαντικο ειναι να μεινουμε μεσα αυτες τις δυο βδομαδες.Στα τετοια τους,νομιζουν οτι μονο ηλικιωμενοι θα νοσησουν σοβαρα αλλα δεν ισχυει.Δεν πηραν πρεφα τι γινεται στην Ιταλια.Αυτοι θα κατσουν σπιτι τους μονο αν τους δωσει επιδομα για να κατσουν σπιτι.Εγω ειμαι καθετη και παντα το ελεγα...η βλακεια πρεπει να διωκεται ποινικα,δεν ειναι καθολου ακινδυνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ρε εγω να δεις!!ξυπνησα με μια ξαφνικη υποχονδριαση εγω που ποτε δεν ημουν υποχονδρια!!!πλακακια μπανιου,πομολα,πορτες τα παντα!!!ενω επρεπε να ξεκουραζομαι εβαλα τρια πλυνηρια κ μολις εκατσα!επλυνα τα χερια μου εκατο φορες,αλλαξα δεκα γαντια,κι εχω παστωθει με οινοπνευμα.Ξεφυγα σημερα...τι με επιασε
    Καλημέρα..
    Αφού έχεις οινόπνευμα όλα καλά..Εδώ δεν έχει ούτε για δείγμα..Ούτε οινόπνευμα ούτε αντισηπτικό..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα..
    Αφού έχεις οινόπνευμα όλα καλά..Εδώ δεν έχει ούτε για δείγμα..Ούτε οινόπνευμα ούτε αντισηπτικό..
    Μου τελειωνειιιι ομωως...κι εδω με το ζορι βρισκουμε μη νομιζεις.Αλλος μου το βρηκε και το οινοπνευμα κ το αντισηπτικο.Αφου τα αδειασαν ολα οι Ελληναραδες

george1520
    Guest
    Μετά από μια βδομάδα ήρθε η αδελφή μου και τα μικρά σπίτι μας.. Κάναμε όπως αυτοί στο "πάμε πακέτο"

Senior Member
    Θα συστήσω ψυχραιμία όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνει κανείς (συμπληρωματικά των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και που πρέπει, εννοείται, να τηρούνται απαρέγκλιτα). Οι σελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προσφέρουν κατανοητή και υπεύθυνη ενημέρωση:

Coronavirus disease (COVID-19) Pandemic

Q&A on coronaviruses (COVID-19)

Coronavirus disease (COVID-19) advice for the public

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το ζήτημα του καπνίσματος αφού στο τελευταίο σημείο στο Q&A πιο πάνω ο WHO λέει ότι το κάπνισμα μπορεί να είναι επικίνδυνο για κάποιον που έχει μολυνθεί. Αυτό λένε και οι γιατροί εδώ.

Προσοχή επίσης με τη χλωρίνη. Χρήση με μέτρο. Είναι διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου οι ατμοί του οποίου ερεθίζουν το αναπνευστικό σύστημα και το βλεννογόνο. Είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγει κανείς σε τέτοιους καιρούς.

Και τέλος, πρέπει ο καθένας, για οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του, να επικοινωνεί τηλεφωνικά και χωρίς καθυστέρηση με τον προσωπικό του γιατρό.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μετά από μια βδομάδα ήρθε η αδελφή μου και τα μικρά σπίτι μας.. Κάναμε όπως αυτοί στο "πάμε πακέτο"
    Αχαχαχαχα!!!!!Κόντεψε να μου βγει η κόκα κόλα από την μύτη!!!!!!!

ntinti
    Guest
    Τι να κάνω την κουζίνα την έχουν καταλάβει τα παιδιά το παίζουν μάστερ σεφ οπότε έπρεπε να ξεσπάσω κάπου ....

Τώρα βλέπω χαλάει ο καιρός αύριο τζάμπα οι βεράντες ......

george1520
    Guest
    Αχαχαχαχα!!!!!Κόντεψε να μου βγει η κόκα κόλα από την μύτη!!!!!!!
    Χάχαχα α.. Από απόσταση όμως..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι να κάνω την κουζίνα την έχουν καταλάβει τα παιδιά το παίζουν μάστερ σεφ οπότε έπρεπε να ξεσπάσω κάπου ....

Τώρα βλέπω χαλάει ο καιρός αύριο τζάμπα οι βεράντες ......
    Μην λες μαστερ σεφ,μας το έκοψαν κιόλας.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μην λες μαστερ σεφ,μας το έκοψαν κιόλας.
    Άνοιξε φεις και ινσταγκραμ όλοι μαγειρεύουν πλέον χαχα!!!!

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Χάχαχα α.. Από απόσταση όμως..
    Ευτυχώς καταφέραμε και φάγαμε και αυτή την Κυριακή με τους γονείς μου όλοι μαζί .....
    Ελπίζω να μην ήταν η τελευταία ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άνοιξε φεις και ινσταγκραμ όλοι μαγειρεύουν πλέον χαχα!!!!
    Και εγώ μαγειρεύω.
    Σπεσιαλιτέ μου βραστό νερό.

Senior Member
    Μου τελειωνειιιι ομωως...κι εδω με το ζορι βρισκουμε μη νομιζεις.Αλλος μου το βρηκε και το οινοπνευμα κ το αντισηπτικο.Αφου τα αδειασαν ολα οι Ελληναραδες
    Εδώ δεν έχει ούτε για δείγμα..