ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 1380 FirstFirst ... 43931331411421431441451531932436431143 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    σκέψεις σχετικά με θέματα περιόδου:
    1ον οι σερβιέτες είναι πανακριβες
    2ον ότι εχει εφευρεθει γυρω απο τη περιοδο(ταμπον,σερβιετες, diva cup κλπ) δεν ειναι τελειοποιημένο! όλα τα βρισκω ημιτελες.
    3ον πιστευω πως θα έπρεπε να δινονται δωρεαν! (οπως και το νερο σε πολεις που δεν υπαρχει ποσιμο απο βρυση, και καποια βασικα ειδη τροφης και η στεγαση!)

Senior Member
    αχχχ τι να σας κανουμε.αλλα και εσεις πρεπει να καταλαβετε οτι για κανενα τετραημερο πρεπει να μενετε μεσα στο σπιτι και να μην δαγκωνετε(δεν υποφερεστε)
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    http://www.ingossip.gr/paraxena/9810...-video?ref=yfp
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις , Σελτζουκε . Ειμαστε υποκριτες εμεις οι ανθρωποι . Κοπτομεθα για την κακοποιηση ενος ζωου , που οπωσδηποτε ειναι μεμπτο , αλλα οταν δειξει η Τv ενα ντοκυμαντερ με τον τροπο που θανατωνουμε τα ζωα , αποστρεφουμε το κεφαλι , σφυραμε αδιαφορα , και το γλεντι συνεχιζεται . Αυτος ειναι ο κοσμος που ζουμε , ας το δεχτουμε , και μην χυνουμε εξτρα δακρυα για ενα ζωο που βασανιστηκε , γιατι αν παρακολουθησει καποιος την ζωη ενος κοτοπουλου , και συνεχιζει να τρωει κοτοπουλα , ειναι κατ εμε συνενοχος σε εγκλημα . 6 μηνες ζουν τα κοτοπουλα , το ενα πανω στο αλλο , κυριολεκτικα , μεχρι ναρθει η ωρα τους . Εχει περισσοτερο ψυχη το σκυλι απο το κοτοπουλο ? απλως το σκυλι το εχουμε εξημερωσει προ 15.000 ετων , και καπου το θεωρουμε ανθρωποειδες , γιατιμας εχει μαθει , και μας θεωρει οικειους του . Στην Κορεα που τρωνε σκυλους ειναι πιο βαρβαροι απο μας τπυς πολιτισμενους ? οποτε το θεμα δεν ειναι ο σκυλος η το κοτοπουλο , ειναι η επιλεκτικη μας συμπονοια προς τα ζωα .
    Πολυ σωστη η παρομοιωση σου με το μυρμηγκι και το σκυλι , ακομα και , μετα απο πειραματα , απεδειχθη οτι ζωα που ' υποτιθεται οτι δεν εχουν νοημοσυνη , νοιωθουν πονο οταν κακοπιοηθη ενα ομοιο τους , δλδ σε ενα δωματιο ριξαν ζωντανες γαριδες σε βραστο νερο , και στο αλλο δωματιο οι ζωντανες γαριδες , αντεδρασαν βιαια οταν συνεβη αυτο .
    Οσο γι αυτ που γραφεις οτι η ανθρωποτητα εχει προσφερει καποια θετικα , οπως η προστασια ωρισμενων ειδων , θα σου πω οτι αυτο δεν το κανει απο φιλανθρωπια , αλλα απο ιδιον συμφερον , μην τυχον και διαταραχθει η ισορροππια στο ζωικο βασιλειο , και βλαφτει παλι ο ιδιος ο ανθρωπος .
    Επειδη δυστυχως στα νιατα μου υπηρξα κυνηγος , μεχρι να καταλαβω οτι εγκληματουσα , οταν περναγε μια τσιχλα , ενα κοτσυφι , πεφταν κατι ομοβροντιες , λες και περναγε εχθρικο αεροπλανο . Και δεν κανω πλακα καθολου .
    Καλως θα συνεχισουμε να τιμωρουμε τους βασανιστες ζωων , ως ανισορροπους , η psycho , αλλα και ο τροπος που εκτρεφουμε και ιδιως θανατωνουμε τα ζωα , δεν απεχει και πολυ απο τον βασανισμο . Βλεπω πολλα ντοκυμαντερ , και εχω δει πολλα .
    Οποτε επανερχομαι στηνον προλογο σου , Σελτζουκε , ας το παρουμε αποφαση οτι ζουμε σενα κοσμο αδικο και σκληρο , ας το δεχτουμε , οποιος δεν το δεχεται , θα τον παραδεχτω μονο αν γινει αυστηρα χορτοφαγος , αλλιως ειναι συνενοχος σε ολο αυτο το εγκλημα .
    Θα προτιμουσα να ειμαι επαγγελματιας εκτελεστης , αν δεν ειχα χρηματα , καμμια τυψη , διοτι θα σκοτωνα ανθρωπους που το αξιζουν κατ εμε και με αντικειμενικα κριτηρια , πχ εμπορους ναρκωτικων , ειμαι υπερ της αυτοδικιας , παρα να σκοτωνω ζωα , που ειναι πιο αθωα κι απο αθωα , ας ειναι για βρωση .
    Aν δεν μεταφερθει το βιντεο , αλλα μονο το λινκ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ δειτε το , για να δειτε οτι δεν εχουν μονο τα σκυλια αισθηματα , και μετα αντε να ξαναφατε μπριζολα .

favvel
    Guest
    με αφορμή αυτό που ανέβασες Macgyver έχω μια απορία..ψάρια να τρώμε?γιατί κι αυτά ζωντανά είναι..
    εγώ βρίσκομαι σε διατροφική σύγχυση..δεν ξέρω τι να φάω όταν σκέφτομαι ότι τα πάντα πάνω στη γη φυτά και ζώα έχουνε ψυχή και υποφέρουν όταν τα σκοτώνεις..
    οπότε τρώω αυτά που δεν καταλαβαίνω τόσο ότι υποφέρουν δλδ οτιδήποτε εκτός από θηλαστικά που είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς τους ανθρώπους..αλλά και κοτόπουλο έχω πολύ καιρό να φάω αλλά κάποιες στιγμές που αισθάνομαι αδυναμία ή έχω πονοκεφάλους μπορεί να φάω ψάρι πχ..
    θα προτιμούσα να μην έτρωγα τπτ..υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν καταφέρει αν μας λένε αλήθεια τα σάιτ που τα ανεβάζουνε βέβαια..αλλά δεν μπορώ δυστυχώς..είμαι πολύ αδύναμη

αα τώρα διάβασα το μήνυμά σου που είχες σε παράθεση..απ'ό,τι κατάλαβα ούτε ψάρια πρέπει να τρώμε..
    τι γίνεται όμως όταν έχουμε αδυναμίες,πονοκεφάλους ή ζαλιζόμαστε?
    εγώ είχα χρόνια να με πιάσει πονοκέφαλος και από φέτος που άρχισα να πειραματίζομαι με τη διατροφή μου απέκτησα ζαλάδες και πονοκεφάλους..
    βέβαια αυτά τα πάθαινα όχι τις μέρες που δεν έτρωγα απλά κρέας αλλά και γαλακτοκομικά..
    αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο..
    γαλακτοκομικά και αυγά να τρώμε?γιατί κι εκεί οι συνθήκες παραγωγής γάλακτος ή αυγών είναι κατακριτέες..

Senior Member
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ
    ΜΕ ΚΟΨΑΝ ΜΕ ΡΑΨΑΝ ΜΕ ΖΥΓΙΣΑΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ
    ΣΑΣ ΠΑΣΠΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΧΑΨΑ
    ΕΙΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
    ΦΙΛΙΚΑ

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Δυστυχώς ανακάλυψα ότι η σκατοοικογένεια ήταν άλλα άτομα, κι όχι η οικογένεια που νόμιζα. Οι περιγραφές που, εκ πρώτης όψεως με έκαναν να πιστεύω πως ήταν η οικογένειια του ήταν λανθασμένες.
    Έχω απωθημένο που δεν τον λύντσαρα, που δεν πιάστηκα στα χέρια κι όποιον έπαιρνε ο χάρος στο τέλος.
    Τα απωθημένα δεν φεύγουν, έχει ενάμιση χρόνο που ξέκοψα. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να ξεσπάσω, όμως στο μεταξύ έφυγα.
    Ο άνθρωπος δεν ηρεμά, τίποτα δεν σβήνει μέχρι να συμβεί κάτι πάνω στο άτομο αυτό, για να φέρει την ηρεμία. Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος.
    Τι συγκυρία! Όι περιγραφές, στα λίγα στοιχεία που είχα, ταίριαζαν. Λύπη που δεν ειναι αυτός.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post

αα τώρα διάβασα το μήνυμά σου που είχες σε παράθεση..απ'ό,τι κατάλαβα ούτε ψάρια πρέπει να τρώμε..
    τι γίνεται όμως όταν έχουμε αδυναμίες,πονοκεφάλους ή ζαλιζόμαστε?
    εγώ είχα χρόνια να με πιάσει πονοκέφαλος και από φέτος που άρχισα να πειραματίζομαι με τη διατροφή μου απέκτησα ζαλάδες και πονοκεφάλους..
    βέβαια αυτά τα πάθαινα όχι τις μέρες που δεν έτρωγα απλά κρέας αλλά και γαλακτοκομικά..
    αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο..
    γαλακτοκομικά και αυγά να τρώμε?γιατί κι εκεί οι συνθήκες παραγωγής γάλακτος ή αυγών είναι κατακριτέες..
    Μαλλον δεν εγινα κατανοητος , favvel . Το βιντεο το ανεβασα , οχι για μην τρωμε ζωα , αλλα επειδη καποιοι-ες κοπτονται για τους σκυλους , που δε λεω , αξιαγαπητασ τα ζωα , λατρευω τις γατες , αλλα μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο τα σκυλια τα κακοιμοιρα της υποθεσης , ειναι κι αλλα ζωα στην ιδια κατηγορια . Εγω τρωω οτι ναναι , υπηρξα και κυνηγος , αλλα δεν τρελαινομαι αμα δω ενα αδεσποτο σκυλι . Δεν εχει περισσοτερο ψυχη το σκυλι απο την αγελαδα , που δειχνει πολυ στεναχωρημενη , διοτι διαισθανεται τι την περιμενει . Εχω δει και ταυρο , που να αρνειται πεισματικα να μπει στο σφαγειο , επειδη ' ξερει ' απο διαισθηση τι τον περιμενει .
    Αλλη ιστορια αμα δεις ανθρωπο να βασανιζει ζωο απο σαδισμο . Εκει επεμβαινεις προσωπικα . Ο νομος ομως πλεον προβλεπει τιμωρια για κακοποιηση ζωου .
    Τρωγε βρε favvel , θα σου πεσει ο σιδηρος και ο αιματοκριτης , και μετα θα σερνεσαι . Τι να κανουμε , ζουμε σε ενα κοσμο που νοιαζομαστε μονο για την παρτη μας . Οποιος εχει διαθεη να τον αλλαξει , ας το κανει .

Senior Member

Senior Member
    Το τεστ ρορσαχ που υπαρχει στο ιντερνετ αυτο με τις 10 εικονες υσχιει??
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    εκλεψα κατι σταφυλια απο τον διπλα κ σκεφτομαι να τα φαω? φαινονται κ μια χαρα..