ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 149 of 1380 FirstFirst ... 49991391471481491501511591992496491149 ... LastLast
Results 2,221 to 2,235 of 20693
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η γνωση ειναι δυναμη.
    just saying
    Όπως και η διάκριση!
    Κι αν αμφιβάλλεις για το καλοπροαίρετο μιας συμπεριφοράς εναντι σου αμέσως τουλάχιστον αμύνεσαι, διότι απλα δεν έχεις μέσα σε μια στιγμή την πολυτέλεια να εκτιμήσεις την κατασταση.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι πως να καταπολεμήσω την υπνηλία...δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί αυτό προϋποθέτει χαλάρωση κι αίσθηση ασφάλειας που δεν νιώθω...θα βρω για μια ακόμα φορά καταφύγιο στον καφέ κι ας ελπίσω να με βοηθήσει...δεν έχω όρεξη για να φάω φρούτα τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η γνωση ειναι δυναμη.
    just saying
    κ η αγνοια αδυναμια.
    ομως η αγνοια σε οδηγει στο γνωριμο προορισμο σου οσο η γνωση εχει χτισει γυρω απο αυτον τοιχους..
    φιλοσοφια στο max ;-)

Το μυαλό δεν ηρεμα.
    Πέρασε πανω από ενάμιση χρόνος από τότε που ξέκοψα από το εν λόγω άτομο. Δεν ξέσπασα κι όποιον έπαιρνε ο χάρος.
    Τωρα θα ειχα ησυχη συνείδηση. Ανεμενα πότε να μου δοθει ευκαιρία να ξεσπάσω, όμως στο μεταξύ έφυγα από εκεινο το χώρο όπου τον συναντούσα, εξαιτίας του, βεβαια ο χωρος εκεινος δεν μου ήταν αναγκαίος κι ουτε μου ελειψε που εφυγα.
    Το ζητημα όμως ειναι πως μεσα μου "αιμορραγώ", που ανέκτηκα τις μαλακίες του, τους εκνευρισμούς, τις προσπαθειες ξεγελάσματος με ασημαντες μου αντιδράσεις.
    Δεν ηρεμώ. Ειναι λες και περιμενω την ευκαιρία.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το μυαλό δεν ηρεμα.
    Πέρασε πανω από ενάμιση χρόνος από τότε που ξέκοψα από το εν λόγω άτομο. Δεν ξέσπασα κι όποιον έπαιρνε ο χάρος.
    Τωρα θα ειχα ησυχη συνείδηση. Ανεμενα πότε να μου δοθει ευκαιρία να ξεσπάσω, όμως στο μεταξύ έφυγα από εκεινο το χώρο όπου τον συναντούσα, εξαιτίας του, βεβαια ο χωρος εκεινος δεν μου ήταν αναγκαίος κι ουτε μου ελειψε που εφυγα.
    Το ζητημα όμως ειναι πως μεσα μου "αιμορραγώ", που ανέκτηκα τις μαλακίες του, τους εκνευρισμούς, τις προσπαθειες ξεγελάσματος με ασημαντες μου αντιδράσεις.
    Δεν ηρεμώ. Ειναι λες και περιμενω την ευκαιρία.
    εισαι βεβαιος?
    κι αν πραγματικα "τον επαιρνε ο χαρος"?
    τοτε θα μετανιωνες χειροτερα, γιαννη.
    το θεμα ειναι να εχεις ισορροπησει ετσι τα γεγονοτα και τις συμπεριφορες μεσα σου, ωστε να του δωσεις αυτο που του αξιζει, οχι αυτο που αναλογει στον θυμο σου.
    μπορεις να τα ξεχωρισεις αυτα τα δυο?
    αυτο ειναι το δικαιο και το ασφαλες και για σενα,βεβαια. δεν θα παμε και φυλακη για τον καθε μαλακα/μαλακισμενη. απλα πρεπει να του τριψεις τα σκατα του στην μουρη και να φυγεις να τον αφησεις να βουλιαξει στον βουρκο του.
    οχι να του κανεις ζημια, ουτε να χαλιεσαι.
    απο την αλλη, οσες τετοιες συμπεριφορες διαφορων μαζευεις αντι να τις διαχειριζεσαι στην ωρα τους, υπαρχει ο κινδυνος να ξεσπασεις σε εναν μονο την δυσφορια μιας ζωης απο διαφορους μαλακες.
    κι αυτο ειναι και αδικο και επικινδυνο.
    τα του καισαρος τω καισαρι και παντα δικαια και με ασφαλεια.

να σου κανω μια προταση?
    δεν ξερω κατα ποσο νοιωθεις ασφαλεια εδω μεσα.
    αν δεν νοιωθεις ανεση, καντο σε αλλον χωρο, η σε εναν φιλο η σε ενα ημερολογιο.
    καταλαβαινω μεσες ακρες τι εχει συμβει με αυτον που αναφερεις, αλλα πες τα καπου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
    χαρτι και καλαμαρι τι σου εκανε, τι ενοιωσες, αναλυτικα οτι θυμασαι και την παραμικρη λεπτομερεια.
    ακομα και τις αντιδρασεςι που δεν προλαβες να εχεις τοτε (π.χ. "οταν μου ειπε ετσι, δεν επρεπε να να φυγω, αλλα να του απαντησω κι εγω γιουβετσι"

μετα απ ολα αυτα, σκεψου αν πραγματι θα ηθελες κατι να του πεις αν τον ξαναδεις και τι θα ηταν αυτο.
    αναλυτικα.

τα εχεις συζητησει με καποιον?

Banned
    Λοιπόν, επειδή η δουλειά έχει αραιώσει πολύ (μην το ματιάσω κιόλας!), μια συνάδελφος, που ασχολείται, μου έφτιαξε τον αστρολογικό μου χάρτη. Ακτινογραφία με έβγαλε πλάκα έπαθα! Παρακάμπτω βέβαια την καζούρα που έχω φάει, αλλά είναι τόσο ακριβώς "εγώ" αυτά που έβγαλε κ τόσο μα τόσο λεπτομερή κ συγκεκριμένα, που άντε μετά να μην τα πιστεύεις!

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Λοιπόν, επειδή η δουλειά έχει αραιώσει πολύ (μην το ματιάσω κιόλας!), μια συνάδελφος, που ασχολείται, μου έφτιαξε τον αστρολογικό μου χάρτη. Ακτινογραφία με έβγαλε πλάκα έπαθα! Παρακάμπτω βέβαια την καζούρα που έχω φάει, αλλά είναι τόσο ακριβώς "εγώ" αυτά που έβγαλε κ τόσο μα τόσο λεπτομερή κ συγκεκριμένα, που άντε μετά να μην τα πιστεύεις!
    Πωπω, πανέξυπνη είσαι, πιστεύεις στα ζώδια; Χαχαχαχα τι νούμερο θεέ μου

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Πωπω, πανέξυπνη είσαι, πιστεύεις στα ζώδια; Χαχαχαχα τι νούμερο θεέ μου
    Pillow κάνε μου τη χάρη κ μην ασχολείσαι μαζί μου, όπως κ εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σου. Έχουμε χαλαρώσει στη δουλειά κ το έχουμε ρίξει στο χαβαλέ, ποιό είναι το πρόβλημά σου? Βρες άτομα ανάλογης νοημοσύνης με τη δική σου να ασχοληθείς κ φρόντισε όταν χαρακτηρίζεις ανθρώπους να μην το κάνεις λες κ κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Κ γενικά μην ασχολείσαι μαζί μου, κατά τον ίδιο τρόπο που αγνοώ κ εγώ την ύπαρξή σου.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    φρόντισε όταν χαρακτηρίζεις ανθρώπους να μην το κάνεις λες κ κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη
    "Κοπέλα" μου αυτό το κάνεις εσύ, επιπλέον χαμηλής νοημοσύνης είσαι εσύ που τα βάζεις με ευαίσθητα άτομα και λες την κάθε μαλακία σου, για να το παίξεις έξυπνη επειδή δεν είσαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί σου, είσαι από άλλον πλανήτη, έχεις τα χάλια σου τα μαύρα και νομίζεις ότι είσαι και κάτι. Γιατί αξιόλογος άνθρωπος δεν είναι αυτός που κάνει αυτά που κάνεις εσύ, η μαγκιά είναι να έχεις καθαρή ψυχή και αυτό εσύ δεν το έχεις, και ο λόγος που σου επιτίθεμαι είναι γιατί τολμάς και τα βάζεις μαζί μου, ε δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια, όσο μου τη λες θα στη λέω!

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    "Κοπέλα" μου αυτό το κάνεις εσύ, επιπλέον χαμηλής νοημοσύνης είσαι εσύ που τα βάζεις με ευαίσθητα άτομα και λες την κάθε μαλακία σου, για να το παίξεις έξυπνη επειδή δεν είσαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί σου, είσαι από άλλον πλανήτη, έχεις τα χάλια σου τα μαύρα και νομίζεις ότι είσαι και κάτι. Γιατί αξιόλογος άνθρωπος δεν είναι αυτός που κάνει αυτά που κάνεις εσύ, η μαγκιά είναι να έχεις καθαρή ψυχή και αυτό εσύ δεν το έχεις, και ο λόγος που σου επιτίθεμαι είναι γιατί τολμάς και τα βάζεις μαζί μου, ε δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια, όσο μου τη λες θα στη λέω!
    οκ, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, εγώ σταματάω έτσι κ αλλιώς να σου απευθύνομαι, συνέχισε να βρίζεις (πάλι!) μόνη σου. Κ σιγά που θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου, μόνη σου μου χώθηκες (δεν σου έκανα την τιμή να αναφέρω το νικ σου πουθενά) κ στα 2 threads, κ φυσικά μόνη σου χτυπιέσαι κ το συνεχίζεις. Συνέχισε λοιπόν.

Banned
    Χαχαχα μου έκανες και την τιμή ε; Να την βράσω τέτοια τιμή........δοξάζω το "θεό" που δεν είμαι σαν κι εσένα, τουλάχιστον εγώ γίνομαι "κακιά" για να βάλω κάποιον στη θέση του, εσύ γιατί το κάνεις; Από καθαρή κακία χαχα.

Senior Member
    maripoza καποια στιγμη θελω να κανεισ την τιμη και να ασχολειθεισ και μαζι μου
    θελω να ξυπνασ και να κοιμασαι με τον νταλκα μου
    θελω να σασ δωσω συγχαρητηρια και τισ δυο ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ναι συμφωνώ κι εγώ έλις για μένα όμως μόνο, γιατί μόνο εγώ το κάνω. Αυτό που δεν είναι τίμιο επίσης, είναι το να εναντιώνονται πολλοί εναντίον ενός, εκεί υπάρχουν πολλοί χαιρέκακοι που χαίρονται να τα βλέπουν, και υπάρχουν και αυτοί που συμμετέχουν, που οι πολλοί είναι τελείως χάλια!

Senior Member
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΤ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
    ΦΙΛΙΚΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))