ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 150 of 1380 FirstFirst ... 501001401481491501511521602002506501150 ... LastLast
Results 2,236 to 2,250 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    maripoza καποια στιγμη θελω να κανεισ την τιμη και να ασχολειθεισ και μαζι μου
    θελω να ξυπνασ και να κοιμασαι με τον νταλκα μου
    θελω να σασ δωσω συγχαρητηρια και τισ δυο ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ
    Μεσιέ elis, τί να έκανα να ασχοληθώ μαζί σου? Σαν τί θα ήθελες?
    Μιας κ το έθιξες πάντως, για εμένα τίμιο είναι να μαλώνεις όταν χρειάζεται να ξεκαθαριστεί κάτι/ υπάρχει παρεξήγηση κλπ κλπ. Θεωρώ ανήθικο να μαλώνεις κ να τσακώνεσαι με άνθρωπο, ο οποίος εμφανώς έχει πρόβλημα, εκεί απλά δείχνεις κατανόηση όσο κ αν σε βρίζει. Δηλ εάν σε έλεγε "μ@λ2κ@, ηλίθιε κλπ κλπ" 1 3χρονο, θα συνέχιζες να το βρίζεις κ εσύ.....? Δε νομίζω. Απλά δεν θα του έδινες σημασία κ ούτε φυσικά είναι δικό σου θέμα εάν αυτό στερείται ανατροφής. Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά άτομο ανίκανο προς καταλογισμό. Αλλιώς θα ήταν άμα σε έβριζε 1 ενήλικας, εκεί ναι, ίσως να είχε νόημα να αντιδράσεις.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΤ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
    ΦΙΛΙΚΑ

Έγραψα και κάτι άλλο, δες το. Όσο γι'αυτά που λες συμφωνώ αλλά μετράει πιο πολύ στους πιο πολλούς η αξία του να είσαι κακός και όχι καλός και πολλές φορές σε παρασύρουν κι εσένα ότι αν είσαι καλός είσαι αδύναμος ή χαζός, και αυτό σε κάνει αν είσαι καλός να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Ενώ αντίθετα, εντελώς παράδοξα, όποιος είναι κακός και κοροϊδεύει τους άλλους θεωρείται "μάγκας", σε τέτοια κοινωνία ζούμε, και όταν άνοιξα θέμα για να συζητήσουμε γι'αυτά πέσανε όλοι να με φάνε και φυσικά ξέφυγαν από το θέμα.

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Μιας κ το έθιξες πάντως, για εμένα τίμιο είναι να μαλώνεις όταν χρειάζεται να ξεκαθαριστεί κάτι/ υπάρχει παρεξήγηση κλπ κλπ. Θεωρώ ανήθικο να μαλώνεις κ να τσακώνεσαι με άνθρωπο, ο οποίος εμφανώς έχει πρόβλημα, εκεί απλά δείχνεις κατανόηση όσο κ αν σε βρίζει. Δηλ εάν σε έλεγε "μ@λ2κ@, ηλίθιε κλπ κλπ" 1 3χρονο, θα συνέχιζες να το βρίζεις κ εσύ.....? Δε νομίζω. Απλά δεν θα του έδινες σημασία κ ούτε φυσικά είναι δικό σου θέμα εάν αυτό στερείται ανατροφής. Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά άτομο ανίκανο προς καταλογισμό. Αλλιώς θα ήταν άμα σε έβριζε 1 ενήλικας, εκεί ναι, ίσως να είχε νόημα να αντιδράσεις.
    Εμένα η "τρέλα" μου γιατρεύεται, εσένα η μαλακία που σε δέρνει γιατρεύεται; Δε νομίζω.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εισαι βεβαιος?
    κι αν πραγματικα "τον επαιρνε ο χαρος"?
    τοτε θα μετανιωνες χειροτερα, γιαννη.
    το θεμα ειναι να εχεις ισορροπησει ετσι τα γεγονοτα και τις συμπεριφορες μεσα σου, ωστε να του δωσεις αυτο που του αξιζει, οχι αυτο που αναλογει στον θυμο σου.
    μπορεις να τα ξεχωρισεις αυτα τα δυο?
    αυτο ειναι το δικαιο και το ασφαλες και για σενα,βεβαια. δεν θα παμε και φυλακη για τον καθε μαλακα/μαλακισμενη. απλα πρεπει να του τριψεις τα σκατα του στην μουρη και να φυγεις να τον αφησεις να βουλιαξει στον βουρκο του.
    οχι να του κανεις ζημια, ουτε να χαλιεσαι.
    απο την αλλη, οσες τετοιες συμπεριφορες διαφορων μαζευεις αντι να τις διαχειριζεσαι στην ωρα τους, υπαρχει ο κινδυνος να ξεσπασεις σε εναν μονο την δυσφορια μιας ζωης απο διαφορους μαλακες.
    κι αυτο ειναι και αδικο και επικινδυνο.
    τα του καισαρος τω καισαρι και παντα δικαια και με ασφαλεια.

να σου κανω μια προταση?
    δεν ξερω κατα ποσο νοιωθεις ασφαλεια εδω μεσα.
    αν δεν νοιωθεις ανεση, καντο σε αλλον χωρο, η σε εναν φιλο η σε ενα ημερολογιο.
    καταλαβαινω μεσες ακρες τι εχει συμβει με αυτον που αναφερεις, αλλα πες τα καπου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
    χαρτι και καλαμαρι τι σου εκανε, τι ενοιωσες, αναλυτικα οτι θυμασαι και την παραμικρη λεπτομερεια.
    ακομα και τις αντιδρασεςι που δεν προλαβες να εχεις τοτε (π.χ. "οταν μου ειπε ετσι, δεν επρεπε να να φυγω, αλλα να του απαντησω κι εγω γιουβετσι"

μετα απ ολα αυτα, σκεψου αν πραγματι θα ηθελες κατι να του πεις αν τον ξαναδεις και τι θα ηταν αυτο.
    αναλυτικα.

τα εχεις συζητησει με καποιον?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο, κυρίως για τα όσα μου προτείνεις!
    Όχι δεν το έχω συζητήσει με κάποιον.
    Μιλούμε για συμπεριφορές (λόγια), με προσβλητικό και υποτιμητικό χαρακτήρα ή με τονο φωνής, σε συχνά διαστήματα σε περίοδο πάνω από ένα χρόνο. Νοειται πως ουτε λεφτα μου φαγε ούτε οποιαδήποτε άλλη απωλεια ειχα. Και ήταν άτομο με δικές του ανασφάλειες που μπορούσα τουλάχιστον (!!) να του ύψωνα τη φωνή. Υπάρχει βεβαια περίπτωση να τον ξανασυναντήσω, λόγω πόλης, συνθηκών κλπ, κι εκει ειναι ενα ζητούμενο.
    Ειναι εκκρεμότητα που δεν κλείνει ούτε μεσα μου ουτε έξω.
    Θα επανέλθω αναλυτικότερος αν ειναι, αφού ειναι θεμα που με απασχολεί έντονα.
    γιάννης

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ΣΚΛΥΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ

Senior Member

Banned
    Έλις ασχολούμαι εγώ μαζί σου, πες μου τι θες;

Senior Member
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΥΡΙΩΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΛΔ
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ

Banned
    Βασικά ναι, λες και κανα σωστό που και που δεν λέω. Μήπως να πάρεις ένα ζωάκι να σε "ακούει" γιατί οι άνθρωποι θα σου βγάζουν συνεχώς το λάδι; Κι εγώ αυτό λέω να κάνω.

Banned
    ΣΚΛΥΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ
    Τι χωρις λογο βρε elis, εχεις παρακοκουθησει αντιδρασεις οχι μονο απεναντι μου αλλα απεναντι κ σε αλλους? Κ το χειροτερο ειναι οτι ο,τι κ να κανω δε σταματαει να ασχολειται! Κ να αποχωρησω, γιατι κανενα διαλογο δεν εχει νοημα να ανοιξω, συνεχιζει μονη της να βριζει με κατεβατα. Εκεινη αυτοεξευτελιζεται, αλλα αμα δεν το καταλαβαινει η ιδια, αστα...
    Εσυ τι εννοεις "να ασχοληθω"? Θες να ανεβασω τραγουδια?

Banned
    Εσύ ξεφτιλίζεσαι και όχι εγώ. Εσύ το ξεκίνησες πετώντας υποννοούμενα ξέρω και γω για ποιόν, και εγώ απλά σου απάντησα ότι ΑΝ τα λες για μένα τότε εσύ έχεις πρόβλημα και όχι εγώ, και μετά άρχισες να μου εξαπολύεις επιθέσεις όπως κάνεις πάντα, και εγώ να διατηρώ τη συμπεριφορά η καλύτερη άμυνα=επίθεση.

Banned
    Κ σου ειχα απαντησει πως δεν εννοουσα φυσικα εσενα, δεν με ενδιαφερεις πως το λενε....? Αλλα εσυ συνεχισες να βριζεις. Τεσπα, κανε ο,τι θες, σταματαω να σου εξηγω το οτιδηποτε. Κ τωρα κακως ανοιξε κουβεντα, στον elis απαντουσα κ για αλλη 1 φορα χωθηκες σφηνα να βρισεις.