ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 1380 FirstFirst ... 17252627282937771275271027 ... LastLast
Results 391 to 405 of 20693
    Banned
    ναι αν στο τελος δεν εκραγει ο εγκεφαλος μου απο τις πολες αντιφασεις..

http://scienceblogs.com/startswithab...ll-moon-1.jpeg

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 20 ετών φοιτήτρια και σπουδάζω ιστορία και αρχαιολογία.Είχα μία σχέση εδώ και μερικά χρόνια που πριν λίγες μέρες έληξε οριστικά.Θέλω λοιπόν να σας πω το εξής πρόβλημα.Θέλω να βρω μια ισορροπία.Θέλω να μου προτείνετε βιβλία προβληματισμού,κοινωνιολο� �ίας ,φιλοσοφίας ή και λογοτεχνίας για να αρχίσω να διαβάζω,κάποια ποιοτική ταινία για να αρχίζω να βλέπω γιατι παντα ηθελα να δω κινηματογράφο αλλα δεν το ξεκινησα ποτέ.Τελος ακριβώς επειδή οπως καταλαβαίνετε με τη σχολή δεν ασχολιόμουν τώρα καταλαβαίνω ότι μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ.Ομως διάβαζα ιστορία στο λυκειο με την κλασικη μορφή της παπαγαλίας.Προτεινετε μου ενα τρόπο να διαβάζω κριτικά ιστορία και αρχαιολογία...γιατί δεν με βλέπω να τα βγάζω με την παπαπγαλία και εκτός αυτού δεν θα κάνει καλό σε μένα.
    Ευχαριστώ.

Junior Member

απογοητευση

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 20 ετών φοιτήτρια και σπουδάζω ιστορία και αρχαιολογία.Είχα μία σχέση εδώ και μερικά χρόνια που πριν λίγες μέρες έληξε οριστικά.Θέλω λοιπόν να σας πω το εξής πρόβλημα.Θέλω να βρω μια ισορροπία.Θέλω να μου προτείνετε βιβλία προβληματισμού,κοινωνιολο� �ίας ,φιλοσοφίας ή και λογοτεχνίας για να αρχίσω να διαβάζω,κάποια ποιοτική ταινία για να αρχίζω να βλέπω γιατι παντα ηθελα να δω κινηματογράφο αλλα δεν το ξεκινησα ποτέ.Τελος ακριβώς επειδή οπως καταλαβαίνετε με τη σχολή δεν ασχολιόμουν τώρα καταλαβαίνω ότι μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ.Ομως διάβαζα ιστορία στο λυκειο με την κλασικη μορφή της παπαγαλίας.Προτεινετε μου ενα τρόπο να διαβάζω κριτικά ιστορία και αρχαιολογία...γιατί δεν με βλέπω να τα βγάζω με την παπαπγαλία και εκτός αυτού δεν θα κάνει καλό σε μένα.
    Ευχαριστώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλίκη1995 View Post
    Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 20 ετών φοιτήτρια και σπουδάζω ιστορία και αρχαιολογία.Είχα μία σχέση εδώ και μερικά χρόνια που πριν λίγες μέρες έληξε οριστικά.Θέλω λοιπόν να σας πω το εξής πρόβλημα.Θέλω να βρω μια ισορροπία. Θέλω να μου προτείνετε βιβλία προβληματισμού , κοινωνιολογίας , φιλοσοφίας ή και λογοτεχνίας για να αρχίσω να διαβάζω , κάποια ποιοτική ταινία για να αρχίζω να βλέπω γιατι παντα ηθελα να δω κινηματογράφο αλλα δεν το ξεκινησα ποτέ. Τελος ακριβώς επειδή οπως καταλαβαίνετε με τη σχολή δεν ασχολιόμουν τώρα καταλαβαίνω ότι μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ. Ομως διάβαζα ιστορία στο λυκειο με την κλασικη μορφή της παπαγαλίας. Προτεινετε μου ενα τρόπο να διαβάζω κριτικά ιστορία και αρχαιολογία ... γιατί δεν με βλέπω να τα βγάζω με την παπαπγαλία και εκτός αυτού δεν θα κάνει καλό σε μένα.
    Ευχαριστώ.
    Nα αφηνεις κενα στα σημεια στιξης και να ανοιξεις δικο σου θεμα , αν θες καποιος να το δει και οχι να το προσπερασει.

(ολο διορθωνω κειμενα , θελω ποσοστα )

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Nα αφηνεις κενα στα σημεια στιξης και να ανοιξεις δικο σου θεμα , αν θες καποιος να το δει και οχι να το προσπερασει.

(ολο διορθωνω κειμενα , θελω ποσοστα )
    Kαλησπέρα και σε ευχαριστώ πώς ανοίγω νέο θέμα;

Banned
    Quote Originally Posted by Αλίκη1995 View Post
    Kαλησπέρα και σε ευχαριστώ πώς ανοίγω νέο θέμα;
    Διαλεγεις κατηγορια (μαλλον για τα γενικα ειναι η δικη σου) και πανω αριστερα σε ενα κοκκινο πλαισιο γραφει "Δημοσιευση νεου θεματος" εκει πατας..

Banned
    εξαρταται αν κανεις παρουσιαση λογοτεχνικου κειμενου κ αυτο ειναι καλιτεχνικο υλικο θα μπορουσες να μιλησεις για σημεια στιξεις

αν δεν ειναι κ το γραφεις απλα για να επικοινωνησεις δε χρειαζεται κ πολυ προσοχη αν ειναι καπιος να το προσεξει θα το προσεξει ακομα κ αν τα εχεις γραψει ολα συλαθα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εξαρταται αν κανεις παρουσιαση λογοτεχνικου κειμενου κ αυτο ειναι καλιτεχνικο υλικο θα μπορουσες να μιλησεις για σημεια στιξεις

αν δεν ειναι κ το γραφεις απλα για να επικοινωνησεις δε χρειαζεται κ πολυ προσοχη αν ειναι καπιος να το προσεξει θα το προσεξει ακομα κ αν τα εχεις γραψει ολα συλαθα...
    αλεξανδρε σου εγραψα το μειλ μου.

Banned
    ενταξει το σημειωσα απλα επιδη διαβαζουν πολοι σβηστο καλυτερα τωρα

Junior Member
    ενταξει το σημειωσα απλα επιδη διαβαζουν πολοι σβηστο καλυτερα τωρα
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    πατας αυτο που λεει επεξεργασια μυνηματος κατω δεξια εκει που ειναι το μυνημα που θες να σβησεις το σβηνεις κ αντι για αυτο γραφεις .................................................. ...... .

Banned
    το καλυτερο βιβλιο που υπαρχει εχει εξαντηθει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!

Junior Member
    το καλυτερο βιβλιο που υπαρχει εχει εξαντηθει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!
    δυστυχώς.....

καλησπερα στα μελη..θα ηθελα να ρωτησω το εξης...γινεται να αλλαξω το ονομα μου στο forum ??? εαν ναι πως??

Senior Member
    Σκέφτομαι αν αυτοί που παντρεύονται είναι πιο έξυπνοι από αυτούς που δεν παντρεύονται;