ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 287
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 287 of 1380 FirstFirst ... 1872372772852862872882892973373877871287 ... LastLast
Results 4,291 to 4,305 of 20693
    Senior Member
    Οι πολυ εκπαιδευμενοι ειναι ησυχοι κ αορατη γι αυτο κανονιστε μην αρχισουμε το ξυλο πραγματα που δεν τα ξερετε μην τα ακουμπατε θα καειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χρονια πολλα απο εμενα στον φιλτατο Γιαννη απο την Κυπρο , στον γυιο της PAPA , τον ησυχο , και στο μπαμπα σου , Κυκνε ..........................που νομιζω οτι η πολυφαρμακια , δεν ωφελει , διοτι δεν ξερεις στο τελος ποιο φαρμακο κανει τι , και καλο ειναι να εχεις καποιο consistency στις δοσολογιες , εστω μεγαλη δοση , οσο σου χρειαζεται , αλλα μην ανεβοκατεβαζεις τις δοσεις . Κι εγω κανω δοκιμες , αλλα ενα φαρμακο την φορα .......και λογικη δοση , στα ζαναξ εχω ξεφυγει , αλλα ειναι χρονια αυτη η ιστορια .......οποτε εχει μαθει ο οργανισμος ..
    Ευχαριστώ Macgyver...μωρέ ας με κρατάνε σε μια ισορροπία κι ας μην ξέρω ποιο φάρμακο κάνει τι...έχω κι άλλα προβλήματα εκτός από την κατάθλιψη οπότε μόνο ένα δεν μου κάνει τίποτα, το έχω περάσει κι αυτό το στάδιο και τότε με έβλαπτα συνεχώς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ευχαριστώ πολύ Άγγελε!!! χαχαχα!! ο ήσυχος ε? όχι μόνο ήσυχος αλλά το καλύτερο παιδί όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος. α και μην τολμήσει κανείς και πει το αντίθετο!! Κύκνε θα σε παρακαλούσα κι εγώ να μην υπερβαίνεις τις δσολογίες στα φάρμακα, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
    Θα προσπαθήσω papa, θα πω στο γιατρό όταν πάω γι' αυτό τον πανικό που δεν ηρεμούσε να δω τι θα μου πει...πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί υποφέρω όταν με πιάνει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι ειναι αυτο το πραγμα με το δημοσιο θηλασμο ρε γαμωτο? Γιατι πρεπει να κατηγορουμε οσους δεν γουσταρουν να το βλεπουν δημοσια? Και γιατι πρεπει η αλλη να το κανει οπου βρει σαν νεατερνταλ και να μην το κανει καπου που δεν την βλεπουν? Να @$μαστε και στον δρομο αμα ειναι...
    Last edited by Anakin; 09-01-2016 at 11:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ευχαριστώ Macgyver...μωρέ ας με κρατάνε σε μια ισορροπία κι ας μην ξέρω ποιο φάρμακο κάνει τι...έχω κι άλλα προβλήματα εκτός από την κατάθλιψη οπότε μόνο ένα δεν μου κάνει τίποτα, το έχω περάσει κι αυτό το στάδιο και τότε με έβλαπτα συνεχώς...
    Δεν θελω να κανω τον γιατρο , αλλα ειναι να βρεις το σωστιο φαρμακο , ουκ εν το πολλω το ευ , οσον αφορα τα φαρμακα , αυτο ειναι βεβαιο , το ξερω οτι δεν εχεις μονο καταθλιψη , κατι μπερδεμενο εχεις , αλλα για μενα , οσο καιρο σε διαβαζω , σε ' διαβαζω ' και μεταφορικα , μπορω να σου εγγυηθω οτι η λυση σε ολα τα προβληματα σου , που μπορουμε να συμπτυξουμε σε ενα , ειναι να βρεις εναν ανθρωπο τρυφερο , καλο , να σου ' πηγαινει ' , και θα δεις τα παντα να βελτιωνωνται ως δια μαγειας , δεν σε παρηγορω , εκθετω την αποψη μου , και ψυχολογω καλα ανθρωπους..................

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Άγγελε!!! χαχαχα!! ο ήσυχος ε? όχι μόνο ήσυχος αλλά το καλύτερο παιδί όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος. α και μην τολμήσει κανείς και πει το αντίθετο!! .

Το λεει κι ο ιδιος , ε Δημητρα ? ωρες ωρες εχουν πλακα τα παιδια ..............................αλλες ωρες σουρχεται να τα πνιξεις ........
    γι αυτο , μια λεω να κανω παιδι , μια λεω να μην κανω ................κατσε βεβαια πρωτα να βρω την υποψηφια ............
    Last edited by Macgyver; 09-01-2016 at 18:21.

Senior Member
    -----------------------------------------------------------διπλο ποστ ....
    Last edited by Macgyver; 09-01-2016 at 18:22.

Senior Member
    χαχα!! Άγγελε ισχύει το ώρες ώρες! γιατί υπάρχουν και ώρες ώρες που δεν έχουν και τόσο πλάκα!!!

Senior Member
    χαχα!! Άγγελε ισχύει το ώρες ώρες! γιατί υπάρχουν και ώρες ώρες που δεν έχουν και τόσο πλάκα!!!

Ναι , το αναφερω στο πρωτο ποστ , δεν ειχε περαστει .........

Senior Member
    Κ γω αυτο πιστευω για την κυκνο οτι πρεπει να βει τον καταλληλο αντρα μπασ κ στανιαρει αλλιωσ δε γινεται αλλα που να τον βρει ειναι το θεμα δεν υπαρχουν πλεον νορμαλ ανθρωποι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χρονια πολλα απο εμενα στον φιλτατο Γιαννη απο την Κυπρο , στον γυιο της PAPA , τον ησυχο , και στο μπαμπα σου , Κυκνε ..........................που νομιζω οτι η πολυφαρμακια , δεν ωφελει , διοτι δεν ξερεις στο τελος ποιο φαρμακο κανει τι , και καλο ειναι να εχεις καποιο consistency στις δοσολογιες , εστω μεγαλη δοση , οσο σου χρειαζεται , αλλα μην ανεβοκατεβαζεις τις δοσεις . Κι εγω κανω δοκιμες , αλλα ενα φαρμακο την φορα .......και λογικη δοση , στα ζαναξ εχω ξεφυγει , αλλα ειναι χρονια αυτη η ιστορια .......οποτε εχει μαθει ο οργανισμος ..
    Ευχαριστώ Μακ! Καλή χρονιά!

Τα φαρμακα μήπως από καταπραϋντικά/ηρεμιστικά μετατρέπονται σε εύκολη λύση?
    Δηλαδή, αντί να μπει κάποιος στον μόχθο να αντιμετωπίσει την ίδια του τη διαστρεβλωμένη σκέψη, δηλαδή την πηγη του κακού, και να την μεταβάλει, αυτό το βαζει σε δεύτερη μοίρα ή στο περιθώριο και βρίσκει στα φαρμακα την εύκολη καταφυγή που απλά τον ηρεμεί από τα σωματικά συμπτώματα (ένταση, άγχος, λύπη κλπ) χωρίς όμως να τον λυτρώνει από την πηγη του κακού? Ίσως γι αυτο καποιοι παραμένουν για πολλά χρόνια στα φαρμακα.

Κύκνε, οι στίχοι, εγω τους καταλαβα, πως, ενας εκ φυσεως ευαισθητος άνθρωπος, πλέον σύνηθες χαρακτηριστικό του γνωρισμα η καλοσύνη/συμπόνοια, γίνεται θύμα εκμετάλλευσης από τους άλλους και το τελευταίο ειναι η αιτία ψυχολογικών θεμάτων. Το γνωρισμα του αυτο εκλαμβάνεται ως αδυναμία από τους άλλους. Ο ευαισθητος δεν έχει συνηθως το σθενος επιβολής και εκμετάλλευσης των άλλων. Η υποχωρητικότητα είναι επίσης γνωρισμα του. Ξερει όμως τον τρόπο, στους δικούς του χωρους και κόσμους όπου γι αυτον υπάρχει αφθονη ψυχική ελευθερία, να βρίσκει γαλήνη και ευτυχία, έστω και αν υφίστανται εις βάρος του προβλήματα με τους άλλους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κ γω αυτο πιστευω για την κυκνο οτι πρεπει να βει τον καταλληλο αντρα μπασ κ στανιαρει αλλιωσ δε γινεται αλλα που να τον βρει ειναι το θεμα δεν υπαρχουν πλεον νορμαλ ανθρωποι
    Αυτό! Που να βρεις τη σήμερον ήμερα άντρα τρυφερό και με υπομονή που δεν νοιάζεται μόνο να ...μπιπ;

Banned
    Αυτό! Που να βρεις τη σήμερον ήμερα άντρα τρυφερό και με υπομονή που δεν νοιάζεται μόνο να ...μπιπ;
    χμμμ... στα gaybars κοιταξες?... ;ρρρρ

Senior Member
    αλλο το ΜΟΝΟ να μπιπ, κι αλλο το καθολου μπιπ.... απο τις περιγραφες και τις αντιδρασεις σου, νομιζω οτι θελεις να μην θελει καθολου μπιπ.
    θα πρεπει μαλλον να ασχοληθεις με ανδρες που δεν θελουν να κανουν σεξ, για οποιονδηποτε λογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ Μακ! Καλή χρονιά!

Τα φαρμακα μήπως από καταπραϋντικά/ηρεμιστικά μετατρέπονται σε εύκολη λύση?
    Δηλαδή, αντί να μπει κάποιος στον μόχθο να αντιμετωπίσει την ίδια του τη διαστρεβλωμένη σκέψη, δηλαδή την πηγη του κακού, και να την μεταβάλει, αυτό το βαζει σε δεύτερη μοίρα ή στο περιθώριο και βρίσκει στα φαρμακα την εύκολη καταφυγή που απλά τον ηρεμεί από τα σωματικά συμπτώματα (ένταση, άγχος, λύπη κλπ) χωρίς όμως να τον λυτρώνει από την πηγη του κακού? Ίσως γι αυτο καποιοι παραμένουν για πολλά χρόνια στα φαρμακα.
    ς.

Kαλη Χρονια , Γιαννη , οπωσδηποτε εχει βαση αυτο που γραφεις , τα φαρμακα δεν ειναι λυση , ειναι κατι προσωρινο , σου δινουν την ηρεμια/διαυγεια , μεχρι να μπορεσεις να βρεις την λυση στο προβλημα σου , κανεις δεν εγινε καλα ποτε με φαρμακα .......................