ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 298
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 298 of 1380 FirstFirst ... 1982482882962972982993003083483987981298 ... LastLast
Results 4,456 to 4,470 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι ότι αναλαμβάνω υποχρεώσεις τις οποίες κατά βάθος δεν θέλω, κυρίως επειδή θα μου φανε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο. Για τις υποχρεώσεις αυτές προκαλώ ευχάριστη διάθεση στον εαυτό μου. Στην ουσία όμως αυτομαστιγώνομαι με πράγματα που δεν μου είναι και τόσο αναγκαία, ανούσια.
    Αμα δεν κανεις κατι στον καιρό του έπειτα άστο, βασανίζεσαι και στερείσαι άλλες στιγμες της ζωης ωραίες.
    Υπάρχουν και δαπάνες που ειναι αναγκαίες, όμως ειτε ψαχνουμε την τελειότητα είτε φοβόμαστε την υπέρβαση.
    οι υποχρεωσεις αυτες, γινονται αναμεσα και σε επικοινωνια με κοσμο, η στην απομονωση του σπιτιου σου, για παραδειγμα?

Banned
    σκεφτομαι να ξαναβρω τον παλιο μου καλο εαυτο, γεματο χαρα και αισιοδοξια για το μελλον. γεματο με απολαυσεις και ενα ονειρο απωθημενο που λεγεται HONDA CBR 1000RR!!!!!!!!!

Καλημερα! σημερα πρεπει να παω στο Αττικο για εξετασεις αιματος , υπερηχο και οτι αλλο χρειαζεται.Οταν γυρισω θα σας γραψω και τα αποτελεσματα.Μια ερωτηση εχει κανει κανενας σας χειρουργειο για διαφραγμα μυτης? το καλυπτουν τα δημοσια νοσοκομεια? εχει ο αρραβωνιαστικος μου διαφραγμα και τον ταλαιπωρει παρα πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    σκεφτομαι να ξαναβρω τον παλιο μου καλο εαυτο, γεματο χαρα και αισιοδοξια για το μελλον. γεματο με απολαυσεις και ενα ονειρο απωθημενο που λεγεται HONDA CBR 1000RR!!!!!!!!!

A , Mενη , δεν ξερω αν εισαι του 64 , εγω του 61 ειμαι , και εχω 3 bmw , μεταξυ των οποιων το φοβερο s1000rr , 0-300 σε 25 sec. , τα πιανω συχνα , οχι οτι ειμαι κατα των Ιαπωνικων , αλλα για να πηγαινω για σερβις την μια και να παιρνω την αλλη , ευκολια , ειχα την Χοντα , την 1100 blackbird , προ 16 ετων , πολυ τις παω τις Χοντα , δεν χαλανε με τιποτα ....................ειχα και τιο Καβασακι zx 12 r , πολυ γρηγορο , αλλα δεν εστριβε , πιο καλη η Χοντα , το αντικατεστησα με το χιλιαρι το s1000rr , ειναι φιλικο , αρλει να ξερεις να το σεβεσαι , μετα τς 7.000 σαλ , δαιμονιζεται !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Καλημερα! σημερα πρεπει να παω στο Αττικο για εξετασεις αιματος , υπερηχο και οτι αλλο χρειαζεται.Οταν γυρισω θα σας γραψω και τα αποτελεσματα.Μια ερωτηση εχει κανει κανενας σας χειρουργειο για διαφραγμα μυτης? το καλυπτουν τα δημοσια νοσοκομεια? εχει ο αρραβωνιαστικος μου διαφραγμα και τον ταλαιπωρει παρα πολυ.
    Βullet , καλημερα ! εχει κανει ο κολλητος μου διαφραγμα μυτης , παλια , τοτε το καλυπταν τα δημοσια νοσοκομεια , επωδυνη επεμβαση , τοτε ομως δεν υπηρχαν λειζερ , αμα παει σεναν ΩΡΛ και το θεωρησει απαραιτητο , ενταξει , μενα παραπεμπτικο , αλλα καλυτερα ναναι γνωστος σας , λογω των περικοπων .................

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι υποχρεωσεις αυτες, γινονται αναμεσα και σε επικοινωνια με κοσμο, η στην απομονωση του σπιτιου σου, για παραδειγμα?
    Ανάμεσα και σε επικοινωνία με κόσμο συνήθως.
    γιάννης

Διαπιστώνω ότι κάνω επιλογές κατώτερες αυτών που πραγματικά θα ήθελα και ψάχνω και τους καταλληλους λόγους για να στηρίζω αυτές τις επιλογές μου. Βεβαια οι επιλογές αυτές είναι το αποτέλεσμα αυτών (γενικά) στα οποία με οδήγησε η ζωή και στα οποία ζω τώρα, ήτοι η καταπτωση στο μακρινό παρελθόν και ο διαστρεβλωμενος τρόπος σκέψης καθορίζει επιλογες στο τώρα. Διοτι η καταπτωση επηρεασε τοτε τη δυνατότητα να διευρύνω το πεδίο μου το οποίο σήμερα δεν είναι τετοιο που να μου επιτρεπει τις πιο καλές επιλογές. Το παρελθόν επίσης, μου στέρησε τις καταλληλες εμπειριές για σωστες αποφάσεις στο τώρα.
    γιάννης

Senior Member
    Ανάμεσα και σε επικοινωνία με κόσμο συνήθως.
    τοτε μην σκεφτεσαι μονο τον χρονο που θα αφιερωσεις.
    να σκεφτεσαι κι οτι καθε αναμιξη και επικοινωνια με καινουριους ανθρωπους εχει πολλες ευκαιριες για γνωριμιες και κοινωνικοποιηση.
    αν λοιπον αισθανεσαι οτι ο κυκλος των παλιων γνωστων καπου εχει φτασει σε αδιεξοδο, η δουλεια ειναι ΑΡΙΣΤΟ πεδιο για κοινωνικοποιηση.
    δεν λεω να το εχεις σαν προτεραιοτητα και να ψαχνεσαι για συναντησεις.
    λεω να εισαι ανοιχτος, ηρεμος και ευδιαθετος και οι γνωριμιες θα ερθουν

Remedy, μου αρεσει το αισιόδοξο στα λόγια σου. Αν ειναι, στς υποχρεώσεις που θα τρώνε αρκετό από τον ελεύθερο μου χρόνο, να προστεθούν φιλίες παρά γνωριμίες, δλδ τα άτομα με τα οποία θα μοιράζομαι τις υποχρεώσεις αυτές, τότε καλώς. Τότε είναι μια θετική εξέλιξη.
    Το ζήτημα είναι που κάποιες επιλογές (βλ. το προηγουμενο μου μήνυμα) θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες αν δεν μεσολαβούσαν κάποιες καταστάσεις καποια χρόνια πριν. Οι επιλογές αυτές δεν αποκλείεται να δυσκολεύουν τα πράγματα για άλλες επιλογές.
    Μιλάω με πολλή μυστικοπάθεια ως προς τι οι επιλογές αυτές αφορούν αλλά νομίζω το γενικό μήνυμα έίναι σαφές.
    Διοτι, σχεδόν σε όλους τους τομείς, με βρίσκω να κάνω πράγματα κατώτερα, εκτός των τότε στόχων, τους οποίους ακριβώς δεν ακολουθησα αλλά παρέκαμψα. Το παρελθόν, μας ακολουθεί. Απλά βελτιωνόμαστε στο τωρα. Πολύ δύσκολα ανατρέπουμε καταστάσεις που εχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.
    γιάννης

Senior Member
    Remedy, μου αρεσει το αισιόδοξο στα λόγια σου. Αν ειναι, στς υποχρεώσεις που θα τρώνε αρκετό από τον ελεύθερο μου χρόνο, να προστεθούν φιλίες παρά γνωριμίες, δλδ τα άτομα με τα οποία θα μοιράζομαι τις υποχρεώσεις αυτές, τότε καλώς. Τότε είναι μια θετική εξέλιξη.
    Το ζήτημα είναι που κάποιες επιλογές (βλ. το προηγουμενο μου μήνυμα) θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες αν δεν μεσολαβούσαν κάποιες καταστάσεις καποια χρόνια πριν. Οι επιλογές αυτές δεν αποκλείεται να δυσκολεύουν τα πράγματα για άλλες επιλογές.
    Μιλάω με πολλή μυστικοπάθεια ως προς τι οι επιλογές αυτές αφορούν αλλά νομίζω το γενικό μήνυμα έίναι σαφές.
    Διοτι, σχεδόν σε όλους τους τομείς, με βρίσκω να κάνω πράγματα κατώτερα, εκτός των τότε στόχων, τους οποίους ακριβώς δεν ακολουθησα αλλά παρέκαμψα. Το παρελθόν, μας ακολουθεί. Απλά βελτιωνόμαστε στο τωρα. Πολύ δύσκολα ανατρέπουμε καταστάσεις που εχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.
    χαιρομαι που καλοδεχεσαι ενα αισιοδοξο σκεπτικο, γιαννη.
    στο υπολοιπο, ασχετως μυστικοπαθειας (οπως λες), στους περισσοτερους μας συμβαινει παλιες επιλογες σε οποιονδηποτε τομεα να εχουν καθορισει πολλα πραγματα η και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα στην εξελιξη της ζωης μας.
    "στερνη μου γνωση, να σ ειχα πρωτα", λεγεται το φαινομενο
    κι εγω εχω μετανοωισει για επιλογες των 20 και των 25. για ΠΟΛΛΕΣ επιλογες, για ΠΟΛΛΟΥΣ χειρισμους, σε ΠΟΛΛΟΥΣ τομεις.
    μακαρι να γινοταν να ειμαστε στα 20 με την σημερινη μας εμπειρια, τις σημερινες αποψεις και συμπερασματα, γιαννη μου, αλλα δεν γινεται ..
    κατι χανεις , κατι κερδιζεις με τα χρονια.
    ισως το ισοζυγιο να παραμενει σταθερο. ισως και οχι... δεν το ξερω.
    σαφως και δεν γινεται να ανατρεψουμε το παρελθον.
    αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ας το αποδεχτουμε, κι αντι να κλαιμε ππανω απο το χυμενο γαλα, να δουμε τι γιενται ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, για να μην κλαιμε και την τωρινη δεκαετια σε 10 χρονια, στον απολογισμο του 2026...
    οπως το λες, για βελτιωση χρησιμοποιουμε τους απολογισμους αυτους, οχι για να κλαιμε. θελουμε να ξερουμε τι λαθος καναμε για την επομενη φορα, οχι για τις παρελθοντικες.
    αν το εχεις παρατηρησει, οι ευκαιριες επαναλαμβανονται στην ζωη μας. ΟΧΙ ΟΛΕΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, ομως.
    η γνωση χρειαζεται για να μην επαναλαμβανουμε τα λαθη, οχι για να μαζοχιζομαστε για οσα χασαμε/ χαλασαμε.

the best is yet to come!! αν το πιστεψεις, θα γινει! οχι γιατι εχει δικιο ο μπουκαι, αλλα γιατι το μονο χρειαζεται για να εχουμε καλες εξελιξεις, ειναι να βρουμε τις εσωτερικες μας ισορροπιες και να ειμαστε ετοιμοι να τις καλοδεχτουμε και να τις ΚΑΛΟΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ. θελει καθαρο μυαλο, δεν ειναι ευκολο.
    Last edited by Remedy; 01-02-2016 at 15:31.

Senior Member
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί χτενίζονται...αυτό σκέφτομαι εν μέρει...θα απαντούσα αναλόγως αλλά δεν έχω το κουράγιο ν' ασχοληθώ...

Έχω μια ετοιμοθάνατη γάτα στο δωμάτιο μου κι αγωνιώ, ελπίζω το τέλος να είναι ήρεμο κι ανώδυνο...πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα του να μη μπορείς να κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    A , Mενη , δεν ξερω αν εισαι του 64 , εγω του 61 ειμαι , και εχω 3 bmw , μεταξυ των οποιων το φοβερο s1000rr , 0-300 σε 25 sec. , τα πιανω συχνα , οχι οτι ειμαι κατα των Ιαπωνικων , αλλα για να πηγαινω για σερβις την μια και να παιρνω την αλλη , ευκολια , ειχα την Χοντα , την 1100 blackbird , προ 16 ετων , πολυ τις παω τις Χοντα , δεν χαλανε με τιποτα ....................ειχα και τιο Καβασακι zx 12 r , πολυ γρηγορο , αλλα δεν εστριβε , πιο καλη η Χοντα , το αντικατεστησα με το χιλιαρι το s1000rr , ειναι φιλικο , αρλει να ξερεις να το σεβεσαι , μετα τς 7.000 σαλ , δαιμονιζεται !!!!!

τις λατρευω τις μηχανες, με περνουν σε αλλη διασταση... μου δινουν ενα αισθημα ελευθεριας οταν οδηγαω. το blackbird ειναι σιγουρα απο τα πολυ ομορφα μηχανακια και μου αρεσει το μαυρο χρωμα που εχουν,( δεν ξερω αν ολα τα μοντελα ειναι μαυρα) αλλα και η bmw ειναι πολυ καλη

Senior Member
    Δεν υπαρχουν σωστεσ κ λαθοσ επιλογεσ ολοι παιρνουμε ενα δρομο κ καπου βγζει αυτο αν θεσ να πασ αλλου θα παρεισ αλλο δρομο εγω πχ ηθελα μια αλλαγη γτ δεν ημουνα καθολου καλα μπηκα στο νοσοκομειο γνωρισα κτ παιδια τα καναμε σκατα κ ξαναβγηκα τωρα αμα θελουν οι γιατροι ξαναπαω κ τουσ ξαναγνωριζω η αμα τουσ πειραξα αθελα μου γτ εγω δε καταλαβα κατι τετοιο τελοσ παντων θα χω αλλαγη μαλλον η θα παω νοσοκομειο η φυλακη λογικα θα υπαρξει αλλαγη γτ βαρεθηκα τη ζωη μου δεν παει αλλο αυτο που ζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί χτενίζονται...αυτό σκέφτομαι εν μέρει...θα απαντούσα αναλόγως αλλά δεν έχω το κουράγιο ν' ασχοληθώ...

Έχω μια ετοιμοθάνατη γάτα στο δωμάτιο μου κι αγωνιώ, ελπίζω το τέλος να είναι ήρεμο κι ανώδυνο...πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα του να μη μπορείς να κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις...
    Κυκνε ο Τζερρυ?