ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 302
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 302 of 1380 FirstFirst ... 2022522923003013023033043123524028021302 ... LastLast
Results 4,516 to 4,530 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια μικρή ασθένεια που με αναγκάζει να περιοριστώ για λίγες μέρες στο σπίτι (ευτυχώς που ήταν ήπιας μορφής). Και εδώ καταλαβαίνω πόσο με σκέφτονται. Ξέρουν ότι είμαι ασθενής αλλά ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ δεν με πήρε τηλέφωνο για να δει αν είμαι καλά. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για άτομα γνωριμίες. Για άλλους παίρνουν αμέσως τηλέφωνο και προθυμοποιούνται να τους επισκεφτούν.

Δεν πρέπει να ζούμε με τη ψευδαίσθηση ότι έχουμε φίλους και συνεργάτες. Ψες διέγραψα και άλλο κόσμο από το κινητό μου και δεν φαντάζεστε τη γαλήνη που βίωσα μετά απ αυτό.
    περαστικα σου γιαννη.
    αν αυτο που σε ταλαιπωρει ειναι καποια ιωση, να ξερεις οτι δεν συνηθιζονται οι επισκεψεις. δεν εισαι μονο εσυ.
    οσο για τα τηλεφωνηματα, αν δεν προκειται για κατι πραγματικα σοβαρο (πχ καρδιακο επεισοδιο_μακρια_απο_μας), επισης τηλεφωνο θα σε παρει μονο κολλητος φιλος, και ΑΝ...

Senior Member
    Αυτο με την ταξη ρε παιδια μ δυσκολευει τη ζωη εγω ουτε ξερω που να τα γραψω μ ερχονται τα γραφω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σκέφτομαι την χυδαιότητα ορισμένων ατόμων και το ότι προσπαθούν να κάνουν κι άλλους σαν τα μούτρα τους...ίσως τοποθετηθώ αργότερα επί του θέματος μόλις ηρεμήσει το στομάχι μου που ανακατεύτηκε απ' την αηδία και την πεζότητα αν και μάλλον χαμένα θα πάνε τα λόγια μου οπότε θα το σκεφτώ, δεν έχω ενέργεια για πέταμα ειδικά τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    η ζωή μου τελείωσε...από μωρό με θεωρούσαν η αιτία πολλών κακών....Ώρα λοιπόν να τους απ αλλάξω από εμένα. ...Αλλά πως θα γίνει να τελειώσει η ζωή μου χωρίς να πονέσω? ??? Πως θα βρω το θάρρος να πηδησω απ τον γκρεμό? ??

Senior Member
    Ερωτηση : Θεωρειται απιστια αν μετα την πρωτη μερα που εκανες κατι με καποια (πρωτο ραντεβου και εισαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κρατησει) πας σε στριπτιτζαδικο? Ξερω οτι μπορει να ακουγεται γελοια η ερωτηση μου αλλα αναρωτιεμαι.

Anakin - εταξες σχεση με χαρακτηρα αμοιβαιας πιστης - ? υποθετω πως οχι.

Και αφου ξερεις πως δεν θα κρατησει ... ολα καλα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Anakin - εταξες σχεση με χαρακτηρα αμοιβαιας πιστης - ? υποθετω πως οχι.

Και αφου ξερεις πως δεν θα κρατησει ... ολα καλα.
    Οχι δεν εταξα τιποτα τετοιο, νιωθω ομως τυψεις που εγινε (εγινε πριν 1 χρονο) στα γεννεθλια μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ερωτηση : Θεωρειται απιστια αν μετα την πρωτη μερα που εκανες κατι με καποια (πρωτο ραντεβου και εισαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κρατησει) πας σε στριπτιτζαδικο? Ξερω οτι μπορει να ακουγεται γελοια η ερωτηση μου αλλα αναρωτιεμαι.
    τι "κατι με καποια"? δεσμευθηκες απεναντι της κι αυτη απεναντι σου?
    και δευτερον: στο στριπτιζαδικο τι εκανες? ειδες το θεαμα η πηγες και με καποια επαγγελματια? (για σεξ εννοειται).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι "κατι με καποια"? δεσμευθηκες απεναντι της κι αυτη απεναντι σου?
    και δευτερον: στο στριπτιζαδικο τι εικανες? ειδες το θεαμα η πηγες και με καποια επαγγελματια? (για σεξ εννοειται).
    Οχι δεν δεσμευτηκαμε ενα ''φασωματακι'' ειχαμε με αυτην, οσο για το στριπτιτζαδικο χορο πηρα με καποιες οχι σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    η ζωή μου τελείωσε...από μωρό με θεωρούσαν η αιτία πολλών κακών....Ώρα λοιπόν να τους απ αλλάξω από εμένα. ...Αλλά πως θα γίνει να τελειώσει η ζωή μου χωρίς να πονέσω? ??? Πως θα βρω το θάρρος να πηδησω απ τον γκρεμό? ??
    απ τον γκρεμο, αποκλειεται να μην πονεσεις παντως. στανταρακι..

Senior Member
    Οχι δεν δεσμευτηκαμε ενα ''φασωματακι'' ειχαμε με αυτην, οσο για το στριπτιτζαδικο χορο πηρα με καποιες οχι σεξ.
    η εννοια της "πιστης" υφισταται οταν υπαρχει δεσμευση.
    εφοσον δεν ειχατε δεσμο, δεν υπαρχει απιστια.
    αν στην συνεχεια τα φιαχνατε και δεν της ελεγες οτι εκεινη της πρωτη μερα πηγες εκει, θα ησουν ανειλικρινης, απιστος ομως, οχι.

Banned
    Quote Originally Posted by kria View Post
    κρια γτ κοριτσι μου? θα χασεις εσυ την ζωουλα σου επειδη θες να ειναι οι αλλοι ανετα? /// ρε στειλτους στον διαολο!!... παρτο αλλιως

Senior Member
    Δεν ξερω παντως νιωθω μπ@σταρδος και παλιοχαρακτηρας, οταν ειχα σχεση με καποια δεν εκανα κατι τετοιο, ουτε καν κοιτουσα ακυρες, δεν μπορω ομως να νιωσω πιστος για καποιο λογο.

Senior Member
    Δεν ξερω παντως νιωθω μπ@σταρδος και παλιοχαρακτηρας, οταν ειχα σχεση με καποια δεν εκανα κατι τετοιο, ουτε καν κοιτουσα ακυρες, δεν μπορω ομως να νιωσω πιστος για καποιο λογο.
    μας δουλευεις βρε ανακιν? αφου δεν ειχατε και δεν κανατε σχεση με την κοπελα. γιατι να νοιωσεις πιστος?
    δεν ησουν πιστος για να νοιωσεις πιστος.
    δεν ησουν τπτ, γιατι δεν ειχατε και τπτ!!!

Anakin απο οτι καταλαβα εχει φουντωσει μια ΙΔΨ σκεψη οτι εισαι κακος επειδη δεν της αποκαλυψες ποτέ οτι πηγες σε ενα στριπτιτζαδικο. Κανεις γνωσιακη ψυχοθεραπεια ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"