ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 340
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 340 of 1380 FirstFirst ... 2402903303383393403413423503904408401340 ... LastLast
Results 5,086 to 5,100 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλό απόγευμα Κύκνε!!
    Εξάντλησε πρώτα όλα τα περιθώρια και μετά ξαναθέσε το ερώτημα σου.
    Κάποτε νοιωθουμε μοναξια επειδη έχουμε τη σκέψη μας στραμμένη σε μη καταλληλα για εμας άτομα ή σε στιγμές έντονης απογοήτευσης.
    Καλησπέρα Γιάννη και καλή επιτυχία κι από μένα!

Τι εννοείς να εξαντλήσω τα περιθώρια; Σήμερα είμαι πολύ μόνη, όλοι οι διαδικτυακοί μου "φίλοι" είναι εξαφανισμένοι και για να βγω έξω με τους πραγματικούς δεν έχω διάθεση κι άλλωστε δεν μπορώ να τους μιλήσω ειλικρινά κι αυτό είναι που έχω ανάγκη όχι ψιλοκουβεντούλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλή επιτυχία και από μένα και πρόσεχε να μη γίνεις καβγατζησ γτ σε βλέπω έχεις κάτι τάσεις
    Αστειάκι φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Καλησπερα παιδια !!! ελπιζω να περνατε (οσο) πιο καλα γινεται ολοι σας !!!!!!!

θελω να πω βασικα καταρχην μια ευχαριστω που την χρωσταω σε οσους με βοηθησαν για να φτασω σε αυτο που εχω εξελιχθει τωρα ειδικα μετα απο μια περιοδο ειχα την αναγκη για συζητηση με ανθρωπους συμπασχοντες!!!!
    Αν ειναι κατι που με στεναχωρει ειναι καποια ατομα που εχω <<χασει >> και ισως καποια απωθημενα που εχω ακομα με αυτα εχω περασει απο τον ιουνιο περιπου μεχρι και τον οκτωμβρη -νοεμβρη περσυ κυριως..!!και επισυς η ντροπη που νιωιθω ακομα για καποιες πραξεις μου ,λογια κλπ σε ατομα που αγαπω

παιδια κατι αλλο κανεις δε θα σας εμψυχωσει οσο δεν το παρετε αποφαση εσεις δυστυθχως, καντε βημα βημα καθε μερα σε κατι (κρατηστε αυτο)

και κατι τελευταια μεχρι την επομενη φορα και κατι που ηθελα να επισυμανω να εκφρασω την αποψη μου σωστη ή λαθος ...επιτρεψτε μου με βαση ενα περιστατικο την προηγουμενη βδομαδα σε ενα δρομο στη πολη που μενω
    γιατι καποιοι γινονται γονεισ ???? γιατι βγαζετε τα απωθημενα σας στα παιδια σας??? τι φταινε ??? πραγματικα δεν ξερω τη με κρατησε ισως η δηλεια μου να παρω τον γονιο που μαλωνε το παιδι του (γιακατι ηλιθιο κατα τη γνωμη μου )και να τις πω το λαθος που κανει και θα το μετανιωνει
    πραγματικα ας ειναι καλα σωματικα και ψυχικα αυτο το παιδι

το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΙ ΑΛΛΟΙ
    Πραγματικα δεν ειμαι κανας τελειος εγω αλλα ντροπη μου (απο τωρα) αν συμπεριφερθω με τετοιο ασχημο τροπο στο παιδι μου αυριο μεθαυριο!!!!
    σας χαιρετω

υγ1 συγνωμη ισως για το υφος μου αλλα ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη
    υγ2 συγχωρεστε επισυς σε καποιους δεν εχω απαντησει ακομα σε μηνυματα

Senior Member
    ποσο απογοητευμένη και χαζή ειμαι........

Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ++
    καμία φορά μόνο έτσι καταλαβαίνουν πρέπει να τους τα κάνεις να τους φέρεις σε δύσκολη θέση για να σε εκτιμήσουν

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα Γιάννη και καλή επιτυχία κι από μένα!

Τι εννοείς να εξαντλήσω τα περιθώρια; Σήμερα είμαι πολύ μόνη, όλοι οι διαδικτυακοί μου "φίλοι" είναι εξαφανισμένοι και για να βγω έξω με τους πραγματικούς δεν έχω διάθεση κι άλλωστε δεν μπορώ να τους μιλήσω ειλικρινά κι αυτό είναι που έχω ανάγκη όχι ψιλοκουβεντούλα...
    Ευχαριστώ Κύκνε...κάθε αρχή και δύσκολη κι άμα σε συνοδευει και ενα χάλια ψυχολογικό παρελθόν, πρώτον, δεν μπορείς να εκτιμήσεις αντικειμενικά αυτό το οποίο σε περιμένει (αν ειναι καλο, κακό ή μέτριο σε σχεση με το τωρα) και δεύτερον, μόνο αρνητικά σκέφτεσαι για την νεα αλλαγή, τα αρνητικά αυτά έως βαθμού καταστροφικότητας.

Ως προς τα δικα σου, μου άρεσε αυτό το "πραγματικούς" και για να το λες εσύ σημαίνει πως έχεις πραγματικούς φίλους, κι αυτο ειναι ευχαριστο, απλά δεν τους εκφράζεσαι. Προτιμάς, όταν εισαι μαζι τους, τη σιωπή ή αφηνεις να νοηθει πως όλα στη ζωη σου πάνε μια χαρα ενώ στην πραγματικότητα μέσα σου πονείς ή βρισκεις δικαιολογιες για να μην βρεθειτε για να μην αντιληφθουν ότι δεν εισαι σε καλη διαθεση. Να ξερεις όμως πως ακόμα και μια χαλαρη κουβεντα, ευχαριστη μεν, ακομα και περι ανεμων και υδατων, με δικους μας ανθρωπους, μας αλλάζει έστω λίγο τη διάθεση. Κάπως ετσι εννοω το εξαντλησε τα περιθωρια. Μεσα απο την αλλαγη διαθεσης που προσφερει η κοινωνικοποίηση με δικους μας ανθρωπους μπορει να βελτιωθει και η θεώρηση των δικών μας προβλημάτων και τραυματικών εμπειριών. Διοτι η απομόνωση τα κάνει να φαινονται ακομα πιο βούρκος.

Διαδικτυακοί φίλοι υπάρχουν νοουμένου ότι δημιουργηθηκε το υποβαθρο εμπιστοσυνης και αλληλοκατανόησης. Τότε μπορεί να εξελιχθεί και σε επικοινωνία πχ τηλεφωνική ή και από κοντα ακόμα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλή επιτυχία και από μένα και πρόσεχε να μη γίνεις καβγατζησ γτ σε βλέπω έχεις κάτι τάσεις
    Αστειάκι φιλικά
    Ευχαριστώ βρε! Και σε σενα καθε επιτυχία οπουδήποτε ποθείς!
    ...καλή η συμβουλή σου αλλα προτιμώ να παρεξηγιεμαι παρα να σιωπω αμα κάτι μου φαινεται πως με θίγει. Προτιμώ να μιλήσω κι ας καταλάβω πως τελικά κάνω λάθος. Η ζωη μου δυστυχώς αυτο με διδάσκει.
    Last edited by ioannis2; 22-03-2016 at 08:40.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Μεγάλη κουβέντα αυτή σχετικά με την αυτοβελτίωση, θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω πως η αυτοβελτίωση δεν γίνεται για τους γύρω σου αλλά για εσένα, για να νιώθεις εσύ πάνω από όλα καλά!!! διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε αυτό!!!
    Συμφωνώ. Και αναλογα με τα αρνητικα που σε συνοδευουν τόσο πιο δυσκολη γινεται η προσπαθεια σου για αυτοβελίωση.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω κατάθλιψη κατά κύριο λόγο είχα εξωπυραμίδικα χωρίς λόγο μία που ναρκωτικά δεν παίρνω και τώρα φύγαν τα εξωπυραμίδικα πάλι ως δια μαγείας κλπ κάποιος παίζει με την υγεία μου εδώ και χρόνια και τα χει καταφέρει καλά και δεν ξέρω και το λόγο που γίνεται αυτό αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό και δεν ξέρω το λόγο άμα πεθάνω πάντως να ξέρετε ότι μαλακιά έγινε και δεν το κατάλαβα από όσο ξέρω δεν πείραξα κανένα τώρα τι σκάτα έγινε τόσα χρόνια και ποιος την κάνει τη μαλακιά ιδέα δεν έχω πάντως γίνεται εδώ και χρόνια εγώ ναρκωτικά και να θελα δεν έχω φράγκο μόνο τσιγάρα και καφέδες τι σκάτα μαλάκια είναι αυτή ιδέα δεν έχω
    Φιλική δήλωση είναι αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ Κύκνε...κάθε αρχή και δύσκολη κι άμα σε συνοδευει και ενα χάλια ψυχολογικό παρελθόν, πρώτον, δεν μπορείς να εκτιμήσεις αντικειμενικά αυτό το οποίο σε περιμένει (αν ειναι καλο, κακό ή μέτριο σε σχεση με το τωρα) και δεύτερον, μόνο αρνητικά σκέφτεσαι για την νεα αλλαγή, τα αρνητικά αυτά έως βαθμού καταστροφικότητας.

Ως προς τα δικα σου, μου άρεσε αυτό το "πραγματικούς" και για να το λες εσύ σημαίνει πως έχεις πραγματικούς φίλους, κι αυτο ειναι ευχαριστο, απλά δεν τους εκφράζεσαι. Προτιμάς, όταν εισαι μαζι τους, τη σιωπή ή αφηνεις να νοηθει πως όλα στη ζωη σου πάνε μια χαρα ενώ στην πραγματικότητα μέσα σου πονείς ή βρισκεις δικαιολογιες για να μην βρεθειτε για να μην αντιληφθουν ότι δεν εισαι σε καλη διαθεση. Να ξερεις όμως πως ακόμα και μια χαλαρη κουβεντα, ευχαριστη μεν, ακομα και περι ανεμων και υδατων, με δικους μας ανθρωπους, μας αλλάζει έστω λίγο τη διάθεση. Κάπως ετσι εννοω το εξαντλησε τα περιθωρια. Μεσα απο την αλλαγη διαθεσης που προσφερει η κοινωνικοποίηση με δικους μας ανθρωπους μπορει να βελτιωθει και η θεώρηση των δικών μας προβλημάτων και τραυματικών εμπειριών. Διοτι η απομόνωση τα κάνει να φαινονται ακομα πιο βούρκος.

Διαδικτυακοί φίλοι υπάρχουν νοουμένου ότι δημιουργηθηκε το υποβαθρο εμπιστοσυνης και αλληλοκατανόησης. Τότε μπορεί να εξελιχθεί και σε επικοινωνία πχ τηλεφωνική ή και από κοντα ακόμα.
    Εντάξει, δεν έχω και πολλούς αλλά έχω και πραγματικούς φίλους όντως...αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ με όλους, μόνο με μία που θα έρθει να μας επισκεφθεί σύντομα (ζει σε άλλη πόλη πια) και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, ανυπομονώ γιατί την αγαπάω και την νιώθω πολύ κοντά μου, είναι παιδική μου φίλη...και με τον αδελφό και τον ξάδελφο μου εννοείται και την γυναίκα του, όταν βγαίνουμε οι τέσσερις μας νιώθω πολύ καλά...θέλω να πω ότι πραγματικά άνετα νιώθω με άτομα που ξέρουν την κατάσταση μου κι ας μην μιλάμε μόνο γι' αυτό...γι' αυτό τους άλλους φίλους μου δεν τους βλέπω συχνά, κυρίως για κανένα σινεμά που δεν θέλει και πολύ μπλα μπλα...

Κι αυτή την στιγμή δεν έχω κανέναν να μιλήσω και νιώθω πολύ μόνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Σκέφτομαι την ατάκα / ρητό " Να θυμηθώ... να ξεχάσω".
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σκέφτομαι την ατάκα / ρητό " Να θυμηθώ... να ξεχάσω".
    Σοφό ρητό, μακάρι να ήταν κι εφαρμόσιμο...

Μου θύμισες ένα τραγούδι που λέει "τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω απ' όσα πέρασα"...αυτό σκέφτομαι εγώ τώρα...μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω όλα τα άσχημα σαν να μη συνέβησαν ποτέ θα ήταν πολύ καλύτερη η ζωή μου...

Κυκνε το εγραψα σε υφος - διαθεση κλεινω ματακι (τσακπινιας) σε οτι με πληγωσε, πονεσε, χαραξε...
    Ξεχνω το κακό εαν ειναι εφικτό ... και λέω...
    - χμ, τι καλο εζησα μεχρι σημερα ? Απο την στιγμη που ανοιξα τα ματια μου δηλαδη εως τις 17 05.
    - Α! Ναι, γελασα με ενα ανεκδοτο, ακουσα μουσικη, σταματησα τις φοβικες μου σκεψεις.

Αρα... ας θυμηθω να ξεχασω κυκνε μου οτι με ριχνει μονιμα.

<3
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    http://www.innoetics.com/index.php?lang=el

Κανει συνθεση φωνης ενα κειμενο που θα γραψετε , εχει πλακα !

Senior Member
    νιώθω σαν ένα καλά κουνημένο μπουκάλι colas
    ποιος θα είναι ο τυχερός που θα τ ανοίξει το καπάκι δεν ξέρω