ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 373
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 373 of 1380 FirstFirst ... 2733233633713723733743753834234738731373 ... LastLast
Results 5,581 to 5,595 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ???
    ξεκινα απο την λεωφορο καραμανλη και τεμνεται με την μεσογειων, στα χαμηλα της.
    αν παρεις την μεσογειων που την ξερουν ΟΛΟΙ, απο τα χαμηλα της, απο την καραμανλη, θα την βρεις πολυ συντομα.

τα εκπαιδευτηρια που λες, ειναι ΠΑΝΩ στην μεσογειων, αλλα πιο ψηλα απο την διασταυρωση της με σαλαμινομαχων.
    Tο βρηκα το βρηκα!!Ημουν τοσο κοντα χτες αλλα αμα εισαι ξανθια ταλαιπωρεισαι!!
    Αγγελε σε ευχαριστω για την βοηθεια και το αμεσο ενδιαφερον δεν χρειαστηκε τελικα να σε καλεσω!

Senior Member
    @Κέλας

Αυτό ήθελα!Να μας δείξεις ποιος πραγματικά είσαι πίσω από τις εκλεπτυσμένες λέξεις και τον Αγγλικό σου όμορφο λόγο!
    Σε ευχαριστούμε για την αποκάλυψη!

το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 15-04-2016 at 22:58.

Senior Member
    Ακούω φωνές που μου λένε ότι είμαι άχρηστος και ότι τζάμπα ζω στη ζωή και ότι καλύτερα είναι να πεθάνω. Τι είναι αυτό που έχω πάθει τώρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ακούω φωνές που μου λένε ότι είμαι άχρηστος και ότι τζάμπα ζω στη ζωή και ότι καλύτερα είναι να πεθάνω. Τι είναι αυτό που έχω πάθει τώρα;
    Σοβαρά λες Mindcrime??Tόσο καιρό δεν άκουγες φωνές και τέτοια,σου έχει ξανασυμβεί?Sorry για τις ερωτήσεις αλλά εμείς οι Αγχώδεις δεν μπορούν να καταλάβουμε εύκολα τις Ψυχώσεις και ρωτάμε για να καταλάβουμε.

Senior Member
    Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά απ' όσα θυμάμαι.... Μερικές φορές μόνο όταν βρίσκομαι σε παρέα επειδή σκέφτομαι κάτι μπορεί να πετάξω κάτι στο άσχετο, το οποίο δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα συζητάνε, αλλά έχει άμεση σχέση με μια σκέψη μου.

Senior Member
    Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά απ' όσα θυμάμαι.... Μερικές φορές μόνο όταν βρίσκομαι σε παρέα επειδή σκέφτομαι κάτι μπορεί να πετάξω κάτι στο άσχετο, το οποίο δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα συζητάνε, αλλά έχει άμεση σχέση με μια σκέψη μου.
    Ουσιαστικά είναι σαν να μας λές πως ακούς για πρώτη φορά Φωνές.Απίστευτο.
    Ρε φίλε μεταξύ μας τώρα,υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις επηρεαστεί από την Boo και από όλα αυτά που έχεις διαβάσει?

Senior Member
    Οχι ρε σου λέω πραγματικά νιώθω μέσα μου κάποιον να μου λέει πως είμαι άχρηστος και ότι πρέπει να πεθάνω.... η boo δεν μου έχει πει τι λένε οι φωνές της για αυτό την ρωτάω να μου πει.... λές να έχω πάθει τίποτα ψυχώσεις; φοβάμαι τώρα... και δεν θέλω να τα πω στο γιατρό, φοβάμαι μην μου πει να με κλείσει μέσα... αλλά το τελευταίο δίωρο που ήμουν ξαπλωμένος άκουγα φωνές να μου λένε αυτό το πράγμα...

Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης(Ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά, προσβολή)
    Last edited by betelgeuse; 15-04-2016 at 23:05.

Senior Member
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης(Ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά, προσβολή)
    Last edited by betelgeuse; 15-04-2016 at 23:05.

Senior Member
    Οχι ρε σου λέω πραγματικά νιώθω μέσα μου κάποιον να μου λέει πως είμαι άχρηστος και ότι πρέπει να πεθάνω.... η boo δεν μου έχει πει τι λένε οι φωνές της για αυτό την ρωτάω να μου πει.... λές να έχω πάθει τίποτα ψυχώσεις; φοβάμαι τώρα... και δεν θέλω να τα πω στο γιατρό, φοβάμαι μην μου πει να με κλείσει μέσα... αλλά το τελευταίο δίωρο που ήμουν ξαπλωμένος άκουγα φωνές να μου λένε αυτό το πράγμα...
    Aν πασχεις απο αγχωδη διαταραχη μην διαβαζεις θεματα ψυχωσεων.. φιλικη συμβουλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Aν πασχεις απο αγχωδη διαταραχη μην διαβαζεις θεματα ψυχωσεων.. φιλικη συμβουλη.
    Συμφωνώ με Mnimonio.Αλλά θυμάμαι που ο Mindcrime είχε και παλιότερα σχέση με ψυχώσεις.Αλλά φωνές δεν άκουγε.Τώρα πως έγινε αυτό,ειδικά μετά το θέμα της Boo,είναι όντως περίεργο.Χρονικά.

Member
    Last edited by betelgeuse; 15-04-2016 at 23:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Συμφωνώ με Mnimonio.Αλλά θυμάμαι που ο Mindcrime είχε και παλιότερα σχέση με ψυχώσεις.Αλλά φωνές δεν άκουγε.Τώρα πως έγινε αυτό,ειδικά μετά το θέμα της Boo,είναι όντως περίεργο.Χρονικά.
    Εγω παντως δεν τα διαβαζω.. πραγματικα δεν ειναι αναγκη να διαβαζουμε τα παντα εδω μεσα αν προκαταβολικα ξερουμε οτι θα μας επηρεασει. Και ειδικα στην αγχωδη διαταραχη το μυαλο μπορει να παιξει απιστευτα παιχνιδια.

Senior Member
    Κέλας έχουμε κάποια χρόνια εδώ μέσα στο Forum.Γνωρίζομαι με όλα τα παιδιά και ξέρουν τι είμαι και τι δεν είμαι!
    Mε μερικούς μάλιστα κάνουμε και παρέα στην κανονική ζωή!
    Αυτό που κερδίζεις είναι πως μετά από μένα και από τα ανωτέρω Posts σου, να αρχίσουν να σε τρολάρουν κι άλλοι σε κάθε θέμα που θα ανοίγεις!
    Last edited by betelgeuse; 15-04-2016 at 23:07.

Senior Member
    Προσωρινο κλειδωματακι για να ηρεμησουν τα πνευματα....
    Ανοιγω το θεμα σε 20 λεπτα παλι!!!