ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 376
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 376 of 1380 FirstFirst ... 2763263663743753763773783864264768761376 ... LastLast
Results 5,626 to 5,640 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Σήμερα μου συνέβει κάτι που με αναστάτωσε πολύ. Ήμουν σε ένα εστιατόριο και περίμενα την παραγγελία μου όταν μπήκε ένας μεθυσμένος τύπος με ένα γυάλινο ποτήρι μπύρας στο χέρι του. Ρώτησε που ήταν η τουαλέτα και του δείξανε. Μετά από λίγη ώρα βγήκε και άρχισε να πηγαίνει πάνω κάτω στο μαγαζί. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε μπροστά στον πάγκο του μαγαζιού και σε πολύ κοντινή απόσταση σε μένα και όταν δεν κοιτούσαν οι υπάλληλοι βούτηξε ένα μπουκάλι λάδι. Μου φάνηκε τόσο άσχημο σαν κίνηση -προφανώς ήταν απλά ένα μπουκάλι λάδι και δεν είχε τόσο μεγάλη αξία. Αλλά επειδή έχω δει πώς φέρονται σε άλλα εστιατόρια σε άτομα σαν αυτόν (τους ζητάνε 2ευρω για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα ενώ εδώ απλά τον άφησαν να πάει) του είπα να το αφήσει πίσω και δεν θα πω κάτι. Με κοίταξε, έφερε το δάκτυλο στα χείλη του και μου έκανε νόημα να σωπάσω. Εγώ του επανέλαβα να το βάλει πίσω. Εκείνος δεν το έκανε και έκανα κίνηση να μιλήσω στο προσωπικό. Τότε το άφησε πίσω στη θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς εμένα. Ειλικρινά δεν φοβήθηκα και συνέχισα να τον κοιτάω. Τότε ήρθε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και άρχισε να τον σπρώχνει προς τα έξω. Αυτός κοίταζε εμένα και ξαφνικά τον έσπρωξε, ήρθε προς το μέρος μου και με έπιασε από το λαιμό. Έπαθα σοκ. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο δυνατά με έπιασε και αν όντως κινδύνευσα ή απλά σοκαρίστηκα από την κίνησή του. Ο ιδιοκτήτης τον έβγαλε έξω από το μαγαζί αλλά εγώ είχα πάθει σοκ και για κάποια λεπτά έκλαιγα υστερικά και προσπαθούσα να ανασάνω φυσιολογικά γιατί είχα έντονη δύσπνοια. Ήταν απαίσιο συναίσθημα να αισθάνομαι τόσο αβοήθητη έστω και για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ένα συναίσθημα που σπάνια έχω νιώσει στη ζωή μου. Να νιώθω πως ό,τι θα μου συμβεί εξαρτάται από τη διάθεση του άλλου και μπορεί να μου κάνει όσο κακό θέλει εκείνη τη στιγμή. Παιδιά πάγωσα και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν έκανα καμιά κίνηση, οι άλλοι τον πήραν από πάνω μου. Και τώρα αισθάνομαι τόσο άσχημα, γιατί δε μου αρέσει να νιώθω ότι παραδίνομαι και ότι δεν παλεύω. Αλλά ειλικρινά ήταν τόσο σοκαριστική η κίνησή του.
    πακετο!!!... καταλαβαινω το σοκ που ενιωσες... γενικα να ξερεις .τον μεθυσμενο τον ειδε ο διαβολος και φοβηθηκε!..ποτε μα ποτε μην ξαναβαλεις τον εαυτο σου σε διαμαχη με μεθυσμενο- μαστουρωμενο.

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Σήμερα μου συνέβει κάτι που με αναστάτωσε πολύ. Δεν έκανα καμιά κίνηση, οι άλλοι τον πήραν από πάνω μου. Και τώρα αισθάνομαι τόσο άσχημα, γιατί δε μου αρέσει να νιώθω ότι παραδίνομαι και ότι δεν παλεύω. Αλλά ειλικρινά ήταν τόσο σοκαριστική η κίνησή του.
    Σοκαριστικό και απαραδέκτο ως προς την αργη αντιδραση προσωπικου του εστιατοριου.
    Φυσικα και ειχε προβλημα ο εν λογω ανθρωπος για να φερεται υπο μεθη βιαια αλλά απο πότε αυτο δικαιολογειται ? Ελπιζω και ο ιδιοκτητης να σου εδειξε σεβσμο και να ζητησε συγνωμη. Περαστικα απο το γεγονος μελισσα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Γεια σας παιδια! εγω γυρισα σπιτι μου απο το νοσοκομειο.Το χειρουργειο μου πηγε τελεια! ολα πηγαν ρολοι!
    Καλη αναρρωση μπουλετ, χαιρομαι που πηγαν ολα καλα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Γεια σας παιδια! εγω γυρισα σπιτι μου απο το νοσοκομειο.Το χειρουργειο μου πηγε τελεια! ολα πηγαν ρολοι!
    Είδες που όλα πήγαν μια χαρά; Καλή ανάρρωση και σιδερένια!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    μελισσα, πολυ σοκαριστικο αυτο που σου συνεβη, ελπιζω τωρα να εχεις συνερθει.
    να ΜΗΝ εχεις ενοχες που ακινητοποιηθηκες. δεν τα βαζουμε με μεθυσμενους. μπορει να ειχε παρει κι αλλες ουσιες, μπορει να ειχε και μαχαιρι πανω του. καλυτερα ετσι. εξαλλου δεν ησουν μονη σου.

αλλα θα συμφωνησω με το μνημονι.
    προσωπικα δεν θα χωνομουν σε μεθυσμενο η μαστουρωμενο για ενα μπουκαλι λαδι. προφανως ειχε πολυ σοβαροτερα προβληματα σεβασμου για να εχει φτασει σε τετοιο σημειο, απο το να μην σεβαστει την ...ελευθερη τουαλετα και να επιχειρησει να τους κλεψει.
    αφενος μπορει στην μαστουρα του να το περασε για ποτο. αν πραγματι το περασε λαδι, μπορει και να πεινουσε.
    για οτι κι αν το περασε, μιλας για αξια 4 ευρω, ενω εσυ διακινδυνευες την ακεραιοτητα σου να συνδιαλεγεσαι με μαστουρωμενο.
    εγω ΙΣΩΣ να ανακατευομουν αν ενοχλουσε καποιον απροστατευτο. για ενα μπουκαλι λαδι (η την αχαριστια του οπως λες), δεν θα χωνομουν με τπτ. δεν θα του δωσω εγω αρχες που εχει ξεχασει εδω και δεκαετιες. ηταν δουλεια των γονιων του αυτη, που μαλλον δεν την εκαναν...

Senior Member
    Σκέφτομαι όση λιγότερη τροφή και δύναμη δίνουμε στο μυαλό μας, τόσο λιγότερο θα κυριαρχεί και θα μας αλλάζει τα φωτα!!!

Senior Member
    Εφτιαξε ο καιρος, καλοκαιριασε, ευκαιρια για μπανακια και για καφε στη παραλια..
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member

Προλαβαινουμε να χασουμε τιποτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νεραιδα View Post
    Σκέφτομαι όση λιγότερη τροφή και δύναμη δίνουμε στο μυαλό μας, τόσο λιγότερο θα κυριαρχεί και θα μας αλλάζει τα φωτα!!!
    το μυαλο μας αλλαζει τα φωτα, η το συναισθημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Εφτιαξε ο καιρος, καλοκαιριασε, ευκαιρια για μπανακια και για καφε στη παραλια..
    ναιιιιι !!! παμε στην παραλια μας για μπανακιααααααα !!!!!
    (καλα, αν κανει κρυο, την αραζουμε στο ταβερνακι για τσιπουρα, δεν τρεχει τπτ )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το μυαλο μας αλλαζει τα φωτα, η το συναισθημα?
    κύκλος είναι

το συναίσθημα προέρχεται απο σκέψεις κ κυρίως πεποιθήσεις που δημιουργούντα που αλλου?στο μυαλο!

Senior Member
    Χαχαχα ε φορα και το μαγιο για καλο και για κακο και παμε θαλασσα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μην ακούω για παραλία,γιατί εκεί κυκλοφορούν σωματαράδες!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι θεωρείτε πως σημαίνει η φράση ''αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω''?

Senior Member
    Να βγει κανεις ή να μη βγει?