ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 419
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 419 of 1380 FirstFirst ... 319369409417418419420421429469519919 ... LastLast
Results 6,271 to 6,285 of 20693
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εγώ πάντως την δική μου την βάζω να φοράει κελεμπία....! :P
    ΕΣυ την θελεις μονο για prive pole dancing Ναι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγω ξενερωνω και μονο αν ο αλλος δεν μου πει ζηλευω που χαζευουν τον κ@@@ σου αν ειμαι ερωτευμενη σε σχεση κτλ, οχι να μου προτεινει κιολα να βαλω και δειγμα... τι φαση ? Pimp ?
    Ειμαι και ακουγομαι πολυ συντηρητικη ασε ασε σου λεω... Το μαυρο προβατο της κουλτουρας "Λαδι... κοιλιακοι... τακα τακα ρακετουλες".... και ολα κομπλε.... χαχαχαχα !!!
    Μην ακούω άλλο για καλοκαίρι και ότι σχετικό με αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    Και ομως υπάρχουν πολλοι που τα γουσταρενε αυτα και προτρεπουν κιολας
    Ενταξει δεν εισαι συντηριτικη που λες ενω εισαι σχεση να μην φορας τετοια ,σωστη σ βρισκω

Γουαι δε μπορω να σε βοηθησω σε αυτο το θεμα και λυπαμαι γιατι βλεπω ακομα εχεις κολλησει εκει !!! Ξερεις την θεση και την φιλοσοφια μου !

Νικ, εγω εχω να πω οτι γυναικα που σεβεται τον εαυτο της και την σεβεται και ο ανθρωπος που ειναι μαζι " εχουν αορατο συμβολαιο μονογαμιας" δεν πας στη παραλια για να στην πεσουν ή την πεσεις οντας σε σχεση, ουτε φρικαρεις αν χαζεψει ζυζι ο αλλος, σορρυ κιολας αλλά αν ειναι η αλλη παμελα κ τα εχει εξω ποσο θα κρατηθει να μην κοιταξει ?????

Τελος παντων. Να βαζετε ολοι αντηλιακο. Ο ηλιος κανει ζημια. Δεν φταιει ο ηλιος ο πλανητης ειναι σε κατασταση ασχημη, εχετε το νου σας.

Senior Member
    Συμφωνω σε οτι γραφεις ,αλλα δυστυχως εκει εξω υπαρχουν γυναικες που δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους,ουτε συντροφους.
    Για να μην παρεξηγηθω και εμενα μου αρεσει να βλεπω τα κ.....ια τους,αλλα οταν ειναι μονες ,οταν εισαι σε σχεση νομιζω οτι ακυρωνεις τον συντροφο σ βγαινοντας ετσι εξω γτ ουσιαστικα θες να σ κοιτανε
    Τωρα αυτο οτι συντροφοι τις προτρεπουν δεν νομιζω να ισχυει ,τι να πω κιολας εγω δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο.

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Συμφωνω σε οτι γραφεις ,αλλα δυστυχως εκει εξω υπαρχουν γυναικες που δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους,ουτε συντροφους.
    Για να μην παρεξηγηθω και εμενα μου αρεσει να βλεπω τα κ.....ια τους,αλλα οταν ειναι μονες ,οταν εισαι σε σχεση νομιζω οτι ακυρωνεις τον συντροφο σ βγαινοντας ετσι εξω γτ ουσιαστικα θες να σ κοιτανε
    Τωρα αυτο οτι συντροφοι τις προτρεπουν δεν νομιζω να ισχυει ,τι να πω κιολας εγω δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο.
    Λοιπον, ναι μεν υπαρχουν γυναικες που κανουν οσα αναφερεις αλλά εχω ακουσει και εχω παρατηρησει αντρες μεσω της εμφανισης της κοπελας τους -που θυμιζει πορνο- να νιωθουν αυταρεσκεια.

Να λεμε τα πραγματα ως εχουν. Εχω δει κ γυναικα να ξεφτιλιζεται, εχω δει και αντρα ομως.

Εγω ειμαι κουφη περιπτωση για τα δεδομενα της εποχης εχω καποιες πεποιθησεις που συνηθως οι κοπελες γελανε και μ λενε - εισαι ξενερωτη- συντηρητικη - πολυυυυυ σοβαρηηηηηηη----
    οκ ειμαι αν σε ενοχλει τοσο παρε κουβαδακι τραβα για αλλου.

*** δεν το "παιζω παρθενοπη" μη βγουν ακυρα συμπερασματα κτλ κτλ
    π.χ αν προκειται να κανω επισκεψη σε συγγενεις αποφευγω τα ξεκ@λε ντυσιματα. Ε οι αλλοι μ λενε εισαι υπερβολικη. Εγω λεω ... και ο αλλος ανθρωπος ειναι ποσο να κρατηθει να μην χαζεψει αν τα χεις ολα φατσα φορα??????

εγινα κατανοητη ?

Senior Member
    Λοιπον, ναι μεν υπαρχουν γυναικες που κανουν οσα αναφερεις αλλά εχω ακουσει και εχω παρατηρησει αντρες μεσω της εμφανισης της κοπελας τους -που θυμιζει πορνο- να νιωθουν αυταρεσκεια.

Να λεμε τα πραγματα ως εχουν. Εχω δει κ γυναικα να ξεφτιλιζεται, εχω δει και αντρα ομως.

Εγω ειμαι κουφη περιπτωση για τα δεδομενα της εποχης εχω καποιες πεποιθησεις που συνηθως οι κοπελες γελανε και μ λενε - εισαι ξενερωτη- συντηρητικη - πολυυυυυ σοβαρηηηηηηη----
    οκ ειμαι αν σε ενοχλει τοσο παρε κουβαδακι τραβα για αλλου.
    καλα θα υπαρχουν σιγουρα και αντρες

Κοιτα αν μιλας στο οτι δεν θες να δειχνεις τον κ..ο σ ,μεσω μικροσκοπικων μαγιο δεν βλεπω που ειναι το κακο.
    Εκτος και αν σ λενε συντηριτικη για αλλα πραγματα .παντως δεν μ φενεσαι ετσι
    Εγω προσωπικα χαιρομαι που ακουω γυναικες να εχουν τετοιες αποψεις και να μην τα πετανε ολα.

Ακουγομαι ετσι ομως, τελος παντων, δικαιωμα του καθενος να φοραει οτι θελει αρκει να μην μου επιβαλει ή να επεμβαινει στο τι θα βαλω εγω. Αλλος την βρισκει ετσι, αλλος την βρισκει αλλιως. Αλλος θελει την δικια του τουμπανο σχεδον γυμνη άλλος απεριποιητη. Δεν βγαινει ακρη.

Καταληξαμε παντως, μαγκουφα και ξενερωτη.

Senior Member
    Ακουγομαι ετσι ομως, τελος παντων, δικαιωμα του καθενος να φοραει οτι θελει αρκει να μην μου επιβαλει ή να επεμβαινει στο τι θα βαλω εγω. Αλλος την βρισκει ετσι, αλλος την βρισκει αλλιως. Αλλος θελει την δικια του τουμπανο σχεδον γυμνη άλλος απεριποιητη. Δεν βγαινει ακρη.

Καταληξαμε παντως, μαγκουφα και ξενερωτη.
    xaxaxa μην μασας παντως ας εισαι και μαγκούφα

Senior Member
    Εμενα μαρεσουν οι σοβαρες γυναικες , και οι σεμνα ντυμενες , αλλιως , ξενερωνω .......

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    xaxaxa μην μασας παντως ας εισαι και μαγκούφα
    Οχι ρε μαν, δε μασαω, εχω περασει αρκετα για να σκαλωσω στο θεμα αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα μαρεσουν οι σοβαρες γυναικες , και οι σεμνα ντυμενες , αλλιως , ξενερωνω .......
    κοιτα που κ που εγω γουσταρω να πεταει και κανα ποδαρακι αλλα μεχρι εκει ,δεν γουσταρω να την βγαζω εξω σαν να ειναι ξε...λο

Senior Member
    Οχι ρε μαν, δε μασαω, εχω περασει αρκετα για να σκαλωσω στο θεμα αυτο.
    Σ ευχομαι καλη δυναμη τοτε

Αναδιατυπωση.
    Εαν ενας ανδρας διαφωνει με τις ενδυματολογικες επιλογες της κοπελιας του, οφειλει να αναλογιστει κατα ποσο μπορει να ριξει "νερο στο κρασι του" οχι να της επιβαλει δια ψυχολογικου πολεμου μπουργκα. Υπαρχει και αυτη η οψη του νομισματος.

Εξισου, μια γυναικα που γουσταρει την κοκεταρια οφειλει να σκεφτει ποσο μπορει να συμβιβαστει εαν στο ετερον ημισυ αρεσει το στυλ "χαλαααααρα"...

Που θελω να καταληξω, στην πραγματικη ζωη που εχεις ευθυνες οικονομικες και πως θα βγει το φαι της ημερας ε δε λεει να τσακωνεσαι ακομα και για το ντυσιμο. Αυτο μου θυμιζει εφηβεια.

Senior Member
    Αναδιατυπωση.
    Εαν ενας ανδρας διαφωνει με τις ενδυματολογικες επιλογες της κοπελιας του, οφειλει να αναλογιστει κατα ποσο μπορει να ριξει "νερο στο κρασι του" οχι να της επιβαλει δια ψυχολογικου πολεμου μπουργκα. Υπαρχει και αυτη η οψη του νομισματος.

Εξισου, μια γυναικα που γουσταρει την κοκεταρια οφειλει να σκεφτει ποσο μπορει να συμβιβαστει εαν στο ετερον ημισυ αρεσει το στυλ "χαλαααααρα"...

Που θελω να καταληξω, στην πραγματικη ζωη που εχεις ευθυνες οικονομικες και πως θα βγει το φαι της ημερας ε δε λεει να τσακωνεσαι ακομα και για το ντυσιμο. Αυτο μου θυμιζει εφηβεια.
    καλα δεν ειπαμε και με τον ζορι και ουτε να φοραει και μπουργκα απλα να μην πηγαινει με κανα στρινγκ ,ενω ειναι σ σχεση ,δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο που λεω ,μου φενεται σωστο εμενα προσωπικα.