ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 1380 FirstFirst ... 3435152535455631031535531053 ... LastLast
Results 781 to 795 of 20693
    Banned
    πολυ περεργο κανει ψοφοκρυο κ εχει κ ηλιο κιολας (?)

Μετά έρχονται οι παρεξηγήσεις και ο κίνδυνος μοναξιάς αν δεν κάνεις κάτι να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις.
    Αυτά παθαίνει όποιος μια ζωη αντιμετωπίζει πρόβλημα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.
    Οι πολλοί, του ειναι απλά γνωστοι, όπου και όταν τους δει, ως επί το πλείστον τυχαία, και με τους οποιους δυστυχώς η γνωριμία δεν εξελίσσεται σε φιλία.
    Οι λίγοι, ειναι οι περιπτωσάρες που καλύπτουν το μεγάλο κενό φιλίας, ήτοι, η απομάκρυνση από αυτούς ισοδυναμεί με μοναξιά!
    Από τη μια δηλαδή ο κίνδυνος μοναξιάς κι απ την αλλη ο συμβιβασμός.
    γιάννης

Senior Member
    Τουλάχιστον ξύπνησε ο γάτος κι έχω λίγη παρέα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Είχα κόψει τ κάπνισμα ενάμισι μήνα και σήμερα έκανα την μλκια κ αγόρασα πακέτο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Είχα κόψει τ κάπνισμα ενάμισι μήνα και σήμερα έκανα την μλκια κ αγόρασα πακέτο....

Δεν πειραζει , μια πτωση δικαιολογειται , αλλα μην το ξανακανεις .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν πειραζει , μια πτωση δικαιολογειται , αλλα μην το ξανακανεις .
    ...πρέπει να εξαντληθεί το πακέτο πρώτα!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τουλάχιστον ξύπνησε ο γάτος κι έχω λίγη παρέα...
    κυκνα, εχεις σκεφτει να ασχοληθεις με τον εθελοντισμο , μεχρι να ξαναβρεις εργασια?
    σου κανει καλο, τοση ομφαλοσκοπηση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κυκνα, εχεις σκεφτει να ασχοληθεις με τον εθελοντισμο , μεχρι να ξαναβρεις εργασια?
    σου κανει καλο, τοση ομφαλοσκοπηση?
    Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό ή όχι ρέμεντυ πραγματικά...σ' αυτό δεν ξέρω ν' απαντήσω...
    Αυτό που λες το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω με τι ακριβώς να ασχοληθώ και που να ψάξω σχετικά με εθελοντισμό εκτός από ότι έχει σχέση με ζώα που δεν θα ήθελα να εμπλακώ όσο κι αν τα αγαπάω γιατί αν δεν τα καταφέρνουν και πεθαίνουν θα είναι πολύ δύσκολο για μένα, εδώ ακόμα δεν έχω συνέλθει από την απώλεια της γάτας μου...
    Αν έχεις καμιά ιδέα/ξέρεις κάτι θα ήθελα να ακούσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό ή όχι ρέμεντυ πραγματικά...σ' αυτό δεν ξέρω ν' απαντήσω...
    Αυτό που λες το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω με τι ακριβώς να ασχοληθώ και που να ψάξω σχετικά με εθελοντισμό εκτός από ότι έχει σχέση με ζώα που δεν θα ήθελα να εμπλακώ όσο κι αν τα αγαπάω γιατί αν δεν τα καταφέρνουν και πεθαίνουν θα είναι πολύ δύσκολο για μένα, εδώ ακόμα δεν έχω συνέλθει από την απώλεια της γάτας μου...
    Αν έχεις καμιά ιδέα/ξέρεις κάτι θα ήθελα να ακούσω...
    κυκνα υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλα προγραμματα εθελοντικης εργασιας, ειδικα μετα την κριση δεν ξερω πως την ειδαν κι εχουν προωθησει μια λογικη "προσφορας" ακομα και για κανονικη εργασια, λες και θα μας ταιζει καποιος αλλος.
    αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου λοιπον, μπορεις να βρεις ΑΠΕΙΡΑ.
    μηπως σε ενδιαφερουν τα παιδακια" ? εχει πολλες δρασεις εθελοντικης προσφορας το χαμογελο του παιδιου, αρκετες και στην θεσσαλονικη.
    τι αλλο θα σε ενδιεφερε? προσφορα σε ηλικιωμενους , υπαρχει, προσφορα σε γειτονες, υπαρχει. προσφορα σε μειονοτητες. προσφυγες.
    αν σε ενδιαφερουν τα ανθρωπινα δικαιωματα. δεν ξερω τι θα σε ενδιεφερε.
    γουγλαρε 'εθελοντικη εργασια" και την πολη σου και θα βρεις απειρα.

Banned
    εγω επειδη ειχα μηλισει αρκετες φορες με το κυκνο εχω την εντυπωση οτι αλλου ειναι το θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κυκνα υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλα προγραμματα εθελοντικης εργασιας, ειδικα μετα την κριση δεν ξερω πως την ειδαν κι εχουν προωθησει μια λογικη "προσφορας" ακομα και για κανονικη εργασια, λες και θα μας ταιζει καποιος αλλος.
    αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου λοιπον, μπορεις να βρεις ΑΠΕΙΡΑ.
    μηπως σε ενδιαφερουν τα παιδακια" ? εχει πολλες δρασεις εθελοντικης προσφορας το χαμογελο του παιδιου, αρκετες και στην θεσσαλονικη.
    τι αλλο θα σε ενδιεφερε? προσφορα σε ηλικιωμενους , υπαρχει, προσφορα σε γειτονες, υπαρχει. προσφορα σε μειονοτητες. προσφυγες.
    αν σε ενδιαφερουν τα ανθρωπινα δικαιωματα. δεν ξερω τι θα σε ενδιεφερε.
    γουγλαρε 'εθελοντικη εργασια" και την πολη σου και θα βρεις απειρα.
    Ναι, έχεις δίκιο έχει γίνει μόδα τελευταία λες κι έχουμε όλοι πόρους απ' αλλού...όμως εφόσον προς το παρόν με βοηθάνε οι γονείς μου και χρειάζομαι ψυχολογικά έστω μιαν απασχόληση είναι μια πολύ καλή ιδέα σε περίπτωση που δεν βρω κάποια δουλειά...έψαξα ήδη στο google και βρήκα ότι στο χαμόγελο του παιδιού (επειδή όντως μου αρέσουν πολύ τα παιδάκια) έχει πολλούς τομείς να απασχοληθείς από το να ασχολείσαι μαζί τους μέχρι διοικητικές εργασίες...
    Ας βγει πρώτα με το καλό η μαμά μου από το χειρουργείο να δω πως θα είναι και βλέποντας και κάνοντας...σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω επειδη ειχα μηλισει αρκετες φορες με το κυκνο εχω την εντυπωση οτι αλλου ειναι το θεμα
    Τί εννοείς Αλέξανδρε;

Senior Member
    Σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν αν τα φάρμακα που παίρνουμε κάθε μέρα υπήρχαν σε ετήσια ένεση όπως πχ μερικά σε μηνιαία και έτσι ένιωθα και λιγο πιο ελέυθερος από το να ξυπνάω και το πρώτο που σκέφτομαι είναι να πάρω τα χάπια μου και να έχω πάντα μαζί μου μη τυχόν και κοιμηθώ αλλού...

Banned
    Πότε θα έρθει το καλοκαίρι...... (γιατί η άνοιξη μάλλον μας προσπέρασε.....). Μαζί με καμιά άδεια φυσικά γιατί το να βράσει η Αθήνα στον καύσωνα από μόνο του δεν μου λέει κάτι.

Senior Member
    θα ρθει και θα ναι υπεροχο, θαλασσινο και αλμυρισμενο!!!! (κανουμε ΚΑΙ προβλεψεις)