ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 598
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 598 of 1380 FirstFirst ... 984985485885965975985996006086486981098 ... LastLast
Results 8,956 to 8,970 of 20693
    Banned
    [QUOTE=WhyAlwaysMe?;618273]
    Quote Originally Posted by cube View Post

Θα μπαίνω όσο γουστάρω,δεν θα μου πεις εσύ να ξεκουμπιστώ.
    Αν ήμουν αντικοινωνικός,που δεν είμαι,θα το είχα ως πρώτο θέμα μου.
    Όλο και κάτι θα γίνει ε;Με ποιες άραγε;Για να ξέρω πως θα φερθώ.
    Πάλι δεν κατάλαβες τίποτα...σου είπα εγώ να ξεκουμπιστείς? Σου είπα ότι είσαι αντικοινωνικός? Σου είπα όλο και κάτι θα γίνει με άσχημες?
    Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Όχι άλλο κάρβουνο! Δεν αντέχω να μπαίνω σε αυτό το θέμα και να βλέπω τα ίδια και τα ίδια από το γνωστό σε όλους μέλος με συγκεκριμένα κολλήματα. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό. Και πιο κουραστικό από όλα τα μηνύματά του όλο μίσος είτε προς τις γυναίκες που δεν είναι όσο όμορφες επιθυμεί είτε προς όλους αυτούς που δεν του έδωσαν τις συμβουλές που ήθελε λες και όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν και είμαστε υποχρεωμένοι να μας λέει πήδα και να πηδάμε! Δεν επιτρέπεται να έχει κανείς διαφορετική άποψη από αυτόν, πώς τόλμησαν μερικοί; Χαχαχα! Έλεος! Δεν πιστεύω ότι αυτά τα μηνύματα μίσους έχουν χώρο σε ένα τέτοιο φόρουμ ακόμη και αν αυτός που τα γράφει έχει ψυχολογικά προβλήματα. Χέστηκα. Όλοι έχουμε αλλά προσπαθούμε να τα διαχειριζόμαστε. Υπάρχουν άτομα με μεγαλύτερα προβλήματα από αυτόν που προσπαθούν και γράφουν πολύ πιο κόσμια.
    Μα σαφώς και επιτρέπεται να έχει κάποιος διαφορετική άποψη μελισσούλα.Και δεν καταφέρνεις εσύ ειδικά κάτι με την ειρωνεία και τον θυμό σε εμένα!
    Αρκεί να μην θέλει να την επιβάλλει στον άλλον και να κατακρίνει εξ αρχής κάποιον για αυτό που θέλει.
    Να φανταστώ με τέτοιο τρόπο μιλάς σε όλους γύρω σου?

Senior Member
    cube προσεχε γιατι θα παρει το ΑΚ-45 να σε γαζωσει χαχαχαχα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    ΑΚ-47 παρακαλώ.:Ρ
    Δεν θέλω να φανταστώ πόσο με μισείτε μερικοί.

Banned
    Μπα θύμωσε τώρα, ξέχασε και το γάζωμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Eρώτηση προς τους έχοντες κοινωνική φοβία,ντροπή,φόβο έκθεσης του εαυτού τους στους άλλους.Εστω ότι είστε σε ένα χώρο με περίπου άλλα 20 άτομα άγνωστα προς εσάς σε ένα πχ σεμινάριο για κάποιο θέμα.Και σας ζητείται να πείτε ένα τραγούδι ή να χορέψετε ή να παρουσιάσετε τον ευατό σας κτλ.Και αυτό πάει κυκλικά.Οταν έρθει η σειρά σας και σας ζητηθεί να κάνετε κάτι που θέλει θάρρος γιατι νιώθετε όλα τα βλέμματα των υπολοίπων πάνω σας και περιμένουν να δουν τι θα κάνετε.Τι κάνετε? Μένετε και το αντιμετωπίζετε ή σηκώνεστε και φεύγετε?
    Κι εμένα μου έχει τύχει και ούτε καν στα ελληνικά ή στα αγγλικά όπου μπορώ να εκφραστώ σωστά! Ε, τι να κάνω, αφού μπήκα στο χορό χόρεψα! Με προτάσεις τύπου "Εγκώ είμαι η melissa, εγκώ είμαι από το Ελλάντα" - τέτοιο επίπεδο παρουσίασης αλλά το έκανα. Σημασία έχει να προσπαθείς! Σίγουρα δεν είναι ο βαθμός δυσκολίας ο ίδιος για όλους. Αλλά όσο πιο πολύ εκθέτεις τον εαυτό σου σε τέτοιες καταστάσεις τόσο πιο πολύ μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι. Όλοι νιώθουν άγχος όταν μιλάνε μπροστά σε άλλους. Και επίσης σκέψου κι αυτό: εσύ πόσο παρακολουθείς τους άλλους όταν μιλάνε; Συνήθως σκεφτόμαστε τα δικά μας. Ε κι αυτοί τα δικά τους σκέφτονται, δεν κρέμονται από τα χείλη μας! Εμένα αυτή η σκέψη με βοηθάει να είμαι πιο χαλαρή!

Senior Member
    Ουπς συγνωμη, δεν τα εχω καλα με τα οπλα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ουπς συγνωμη, δεν τα εχω καλα με τα οπλα
    Δεκτή η συγγνώμη δεσποινίς.
    Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας.
    Honestly!
    : )

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μπα θύμωσε τώρα, ξέχασε και το γάζωμα
    Είπες κάτι???:Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Eρώτηση προς τους έχοντες κοινωνική φοβία,ντροπή,φόβο έκθεσης του εαυτού τους στους άλλους.Εστω ότι είστε σε ένα χώρο με περίπου άλλα 20 άτομα άγνωστα προς εσάς σε ένα πχ σεμινάριο για κάποιο θέμα.Και σας ζητείται να πείτε ένα τραγούδι ή να χορέψετε ή να παρουσιάσετε τον ευατό σας κτλ.Και αυτό πάει κυκλικά.Οταν έρθει η σειρά σας και σας ζητηθεί να κάνετε κάτι που θέλει θάρρος γιατι νιώθετε όλα τα βλέμματα των υπολοίπων πάνω σας και περιμένουν να δουν τι θα κάνετε.Τι κάνετε? Μένετε και το αντιμετωπίζετε ή σηκώνεστε και φεύγετε?
    Μια λύση είναι να κάνεις κάτι σαν πρόβα στο σπίτι σου.
    Αυτό βέβαια στην περίπτωση που γνωρίζεις από (πολύ) πριν για το σεμινάριο κλπ.
    Αλλιώς αυτοσχεδιάζεις και όπου βγεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μα σαφώς και επιτρέπεται να έχει κάποιος διαφορετική άποψη μελισσούλα.Και δεν καταφέρνεις εσύ ειδικά κάτι με την ειρωνεία και τον θυμό σε εμένα!
    Αρκεί να μην θέλει να την επιβάλλει στον άλλον και να κατακρίνει εξ αρχής κάποιον για αυτό που θέλει.
    Να φανταστώ με τέτοιο τρόπο μιλάς σε όλους γύρω σου?
    Δεν προσπαθώ να καταφέρω κάτι Γουαι. Δεν έγραψα αυτό το κείμενο για να σε βοηθήσω, έχω γράψει πολλά άλλα και προσωπικά πιστεύω ότι δεν τα έχεις πάρει ποτέ σοβαρά υπόψιν. Παρολαυτά μπήκα στη διαδικασία να τα γράψω. Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι για να εκφράσω την οργή μου, είναι ένα καθαρά εγωιστικό κείμενο σόρρυ που σκέφτομαι τον εαυτό μου και όχι εσένα. Αλλά εκνευρίζομαι με το πώς μιλάς για τις γυναίκες που δεν είναι όμορφες, ότι και καλά είναι η πληγή του κόσμου. Και επίσης εκνευρίζομαι όταν καταριέσαι κόσμο που δεν σε βοήθησε να μη λύσει ποτέ τα θέματά του. Και πριν γράψω αυτό το κείμενο σε τρίτο πρόσωπο, σου έχω απευθύνει αυτές τις σκέψεις και ποτέ δεν ασχολήθηκες να απαντήσεις. Απλά αγνόησες τα γραφόμενά μου. Επομένως όχι. Δεν προσπαθώ να καταφέρω κάτι με το κείμενό μου. Μόνο να εκφράσω τον εκνευρισμό μου. Σόρρυ που δεν έγραψα ένα ποστ για να σε βοηθήσω αλλά 1. έχω γράψει πολλά τέτοια επομένως το να μου τη λες είναι αστείο, 2. είμαι κι εγώ μέλος και έχω δικαίωμα να μιλάω για όσα με εκνευρίζουν.

Senior Member
    Επειδή πάλι προτείνεις μέτριες κλπ.,ένα θα σου πω:
    Ότι αν πήγαινα με τέτοιες,θα φρόντιζα να τους διαλύσω τη ζωή,θα τις έκανα να μετάνιωναν που γεννήθηκαν,που θεωρήθηκαν άνθρωποι,που έζησαν.
    Θα τις έκανα να θεωρήσουν τους εαυτούς τους,ένα λάθος της φύσης.

ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    ΕΣΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ?????????????????????
    Εκτός φόρουμ λέμε.....
    Και έκανε το λάθος να με γουστάρει.....

ουτε πλαστικος, ουτε ομορφη μπορει να σε βοηθησει να λυσεις τα προβληματα σου γουαι.
    αυτο που χρειαζεσαι ειναι ψυχοθεραπεια.

ειδες την παραπανω εικονα?
    ετσι ειναι η σκεψη σου αυτη τη στιγμη.
    βραχυκυκλωμενη...
    γεματη λογικα αλματα και λογικα παραδοξα...

η παρανοια στην οποια σε οδηγει η βραχυκυκλωμενη σου σκεψη, σε κανει να μοιαζεις με φασιστοειδες που θελει να εξαλειψει οσους δεν του αρεσουν απο την γη. εισαι τοσο καφρος η τοσο ζορισμενος? νομιζω (και ελπιζω), το δευτερο.
    εξαλειψε το δικο σου προβλημα καλυτερα. αυτο ειναι το σωστο και λειτουργικο. ετσι και εσυ θα βρεις κοπελα και οι αλλες θα ζησουν στην ησυχια τους..

θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι νομιζεις οτι αν δεν ενδιαφερονταν αυτες για σενα , θα ενδιαφερονταν οι ομορφες.
    λογικο αλμα. απλα δεν θα ενδιαφεροταν καμια.

θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι οταν εκφραζουν την προτιμηση τους σε σενα, σου επιβεβαιωνουν την κακη αποψη που εχεις για τον εαυτο σου οτι εισαι ασχημος/ μετριος.
    λογικο αλμα. το να ενδιαφερεται καποια για σενα, εστω και "ασχημη", ειναι ενδειξη οτι μπορεις να ελκυσεις γυναικες, αρα εχεις ελπιδες και για αλλες που σου αρεσουν. θα ειχες μαλλον, οχι εχεις, γιατι οποιαδηποτε ομορφη ενδιαφερθει για σενα , μολις καταλαβει σε τι μπερδεμα βρισκεσαι, θα φυγει τρεχοντας.

θυμωνεις που οι ομορφες (οπως θεωρεις εσυ) δεν κοιτανε "ασχημους"/μετριους.
    λογικο παραδοξο. αφου κιε συ μονο ομορφες θελεις, αυτες γιατι να μην εχουν το ιδιο δικαιωμα με σενα?????
    εσυ με ποιο δικαιωμα απορριπτεις τις "ασχημες"/ αυτες δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα????

θυμωνεις με οσους σου προτεινουν μετριες για να κανεις μια σχεση και τους επιτιθεσαι λες και κρατανε τις ομορφες που σε κυνηγανε, μακρια σου..
    λογικο παραδοξο. οτι και να λενε οι αλλοι, οι γυναικες που ελκυεις θα ερθουν κοντα σου, ουτε οι ομορφες, ουτε οι ασχημες...
    και βασικα αυτες που θα διεκδικησεις. εσυ καθεσαι εδω μεσα και περιμενεις να βρεθει καμια να κανει το ψυχικο, η να σου δωσουν την εγκριση τους τα μελη, λες και αυτο θα σου φερει καμια ομορφη...

ρεζουμε.
    βρες εναν καλο θεραπευτη ν αρχισει να σε ξεμπλεκει, μην φτασεις κομπος και στα 30 κι ερχεσαι εδω να μας λες τα ιδια...

Senior Member
    ηλεκτρικος θησεας σε πηγαδι και η αριαδνη εχει μουγγαθει...

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Υ.Γ. Ναι, εγώ τώρα είμαι χοντρή επειδή πήρα ένα συγκεκριμένο φάρμακο ενώ πάντα ήμουν αδύνατη...πώς τολμώ να γράφω και να μολύνω το φόρουμ κοίτα θράσος...
    Last edited by Aeon; 31-05-2016 at 10:07.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ουτε πλαστικος, ουτε ομορφη μπορει να σε βοηθησει να λυσεις τα προβληματα σου γουαι.
    αυτο που χρειαζεσαι ειναι ψυχοθεραπεια.

ειδες την παραπανω εικονα?
    ετσι ειναι η σκεψη σου αυτη τη στιγμη.
    βραχυκυκλωμενη...
    γεματη λογικα αλματα και λογικα παραδοξα...

η παρανοια στην οποια σε οδηγει η βραχυκυκλωμενη σου σκεψη, σε κανει να μοιαζεις με φασιστοειδες που θελει να εξαλειψει οσους δεν του αρεσουν απο την γη. εισαι τοσο καφρος η τοσο ζορισμενος? νομιζω (και ελπιζω), το δευτερο.
    εξαλειψε το δικο σου προβλημα καλυτερα. αυτο ειναι το σωστο και λειτουργικο. ετσι και εσυ θα βρεις κοπελα και οι αλλες θα ζησουν στην ησυχια τους..

θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι νομιζεις οτι αν δεν ενδιαφερονταν αυτες για σενα , θα ενδιαφερονταν οι ομορφες.
    λογικο αλμα. απλα δεν θα ενδιαφεροταν καμια.

θελεις να εκδικηθεις τις "ασχημες" γιατι οταν εκφραζουν την προτιμηση τους σε σενα, σου επιβεβαιωνουν την κακη αποψη που εχεις για τον εαυτο σου οτι εισαι ασχημος/ μετριος.
    λογικο αλμα. το να ενδιαφερεται καποια για σενα, εστω και "ασχημη", ειναι ενδειξη οτι μπορεις να ελκυσεις γυναικες, αρα εχεις ελπιδες και για αλλες που σου αρεσουν. θα ειχες μαλλον, οχι εχεις, γιατι οποιαδηποτε ομορφη ενδιαφερθει για σενα , μολις καταλαβει σε τι μπερδεμα βρισκεσαι, θα φυγει τρεχοντας.

θυμωνεις που οι ομορφες (οπως θεωρεις εσυ) δεν κοιτανε "ασχημους"/μετριους.
    λογικο παραδοξο. αφου κιε συ μονο ομορφες θελεις, αυτες γιατι να μην εχουν το ιδιο δικαιωμα με σενα?????
    εσυ με ποιο δικαιωμα απορριπτεις τις "ασχημες"/ αυτες δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα????

θυμωνεις με οσους σου προτεινουν μετριες για να κανεις μια σχεση και τους επιτιθεσαι λες και κρατανε τις ομορφες που σε κυνηγανε, μακρια σου..
    λογικο παραδοξο. οτι και να λενε οι αλλοι, οι γυναικες που ελκυεις θα ερθουν κοντα σου, ουτε οι ομορφες, ουτε οι ασχημες...
    και βασικα αυτες που θα διεκδικησεις. εσυ καθεσαι εδω μεσα και περιμενεις να βρεθει καμια να κανει το ψυχικο, η να σου δωσουν την εγκριση τους τα μελη, λες και αυτο θα σου φερει καμια ομορφη...

ρεζουμε.
    βρες εναν καλο θεραπευτη ν αρχισει να σε ξεμπλεκει, μην φτασεις κομπος και στα 30 κι ερχεσαι εδω να μας λες τα ιδια...
    Πρώτον:εγώ δεν σου πρόσαψα χαρακτηρισμό όπως το ''φασιστοειδές''.Οπότε,το θεωρώ υπερβολικό.
    Δεύτερον:αν ήμουν κάφρος,θα έφτανα στα άκρα με όποια άσχημη ή μέτρια έβλεπα.Και όταν εννοώ στα άκρα,εννοώ κάθε μορφή βίας.
    Τρίτον:ξέρεις πόσο θέλω να ελκύσω όμορφες σε εμφάνιση και όχι μέτριες ή άσχημες.Εσύ που είσαι όμορφη,ξέρεις καλύτερα από αυτά,καθώς ελκύεις.
    Τέταρτον:το να πάω με ότι δεν μου αρέσει,δηλαδή μέτριες και άσχημες,δεν το θεωρώ και σωστό.Εσύ δεν μου είχες πει έτσι?
    Πέμπτον:μου το προτείνουν φανατικά και να ξεχάσω τις ωραίες.Αυτό αν το έκανα,θα με έκανε ακόμη χειρότερα.