ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 1380 FirstFirst ... 10505859606162701101605601060 ... LastLast
Results 886 to 900 of 20693
    Senior Member
    Ειμαστε η γενια που προλαβε την φραση ' τα ρεστα δικα σου ' ........................

Senior Member
    oi ksilokopoi to 1920 itan kapos etsi

dld aploi kathimerinoi anthropoi xoris somatiki diaplasi kai tipota idiaitero apo pleyras somatodomis
    fainomenika
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρε μαγκ , ειμαι 30 χρονια μικροτερη σου και την ξερω αυτη την φραση. . .

Senior Member
    oi simerinoi ksilokopoi einai kapos etsi

as skeftei kapoios na mas pei gt tora einai thiria kai tote itan kontoi ki adinatoi
    akouo gnomes ego exo mia theoria alla de ksero an isxyei

Senior Member

Banned
    Mην μιλατε με πρωην.. Το μονο που θα καταφερετε ειναι να χαλασει το βραδυ σας , η ψυχολογια σας!! Απαπαπα...

Senior Member
    Μιας και το ανεφερες , ενας πρωην εχει ξεκ......ει να μου στελνει μηνυματα τελευταια. Μου στελνει καλημερα , καληνυχτα , μου λεει τα νεα του.
    Τι στο μπιπ θελει δεν εχω καταλαβει.

Senior Member
    Οτι βρηκα λυση...
    Αφου ειμαι τοσο χεστης...και δεν μπορω να παρω το οπλο να το κανω μονος μου... Απλα θα σταματησω να τρωω... Ηδη ειμαι στην τριτη μερα... Μεχρι να παραλυσει το ανοσοοποιητικο... Θα καπνιζω σα *******... μπας και παθω κανα καρκινο να ψοφησω....

Banned
    Εγώ πάντως πρόλαβα τη φράση "κ τα ρέστα παγωτό"........

Senior Member
    Αντιμετωπιζω εντονα "Το στιγμα" , καμμια σχεση με ψυχωτικη κατασταση , αισθανομαι την προσωπικοτητα μου να φθειρεται. Μακαρι να μπορεσω να επιβιωσω και να αλλαξω αμεσα περιβαλλον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

favvel
    Guest
    σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να καταλάβω ποτέ τι παίζει σ'αυτόν τον κόσμο..
    είμαι ένα θύμα ζωντανό και αθριμμάτιστο ακόμα..
    και αυτό με βασανίζει..υπάρχει ένα γιατί που ξεφυτρώνει πίσω από κάθε λέξη πίσω από κάθε πράγμα..
    ένα γιατί που παραμένει μετέωρο σε όλη μας τη ζωή χωρίς να καταλήγει πουθενά..απλά υπάρχει..

όσο για την προσωπικότητά μας και το πόσο αυτή επηρεάζεται και αλλοιώνεται απ'το περιβάλλον θα συμφωνήσω..
    εγώ δυστυχώς έχω αφομοιωθεί απ'το περιβάλλον σε σημείο που όταν βλέπω μικρό παιδί έφηβο να συγκρούεται με τους γονείς του ή να τους κατηγορεί,εγώ να απορώ και να λέω από μέσα μου κοίταξε πώς κάνει το βλαμμένο..ξεχνώντας πως κι εγώ υπήρξα ένα τέτοιο βλαμμένο κάποτε..
    είναι τόσο τραγική η κατάστασή μου και η δικιά μου και όλων αυτών των ανθρώπων που πέφτουν σε λήθη και ξεχνάνε..
    κι εγώ ξεχνάω..έχω ξεχάσει τι σκεφτόμουν και πώς ήμουν παλιά..σα να έκανα delete με σκοπό να συμφιλιωθώ με το περιβάλλον για να μην υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις στο σπίτι..σα να έπνιξα την εσωτερική μου φωνή και τώρα έχω γίνει ίδια με το περιβάλλον μου..τραγικό πραγματικά τραγικό και θλιβερό..

κι όμως καλούμαστε να συνεχίσουμε να ζούμε ό,τι και να μας συμβεί..και ο πιο ανθεκτικός κερδίζει..
    αυτός που κερδίζει είναι αυτός που καταφέρνει να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο περιβάλλον του ήτοι ο πιο συμβιβασμένος..
    τελικά οι επαναστάσεις απλά παρατείνουν την ιστορία μας η οποία έτσι κι αλλιώς θα γραφτεί..απλά δλδ προσθέτουν χρόνια στην ιστορία..γιατί αν οι άνθρωποι ήταν όλοι τους πρόθυμοι στο να συμβιβαστούν απλά τα γεγονότα θα εξελίσσονταν πιο γρήγορα χωρίς τις καθυστερήσεις των επαναστάσεων..

Senior Member
    epeidi pethaino tha sas po ti egine edo efarmozontai kapoia koinonika peiramata
    an enas anthropos me kathisterisi mporei na zisei fisiologika
    katevasane pagkosmio protathlima alanion kai magkon mesa se aytous
    eimai ki ego sas katevasa ton ourano me ta astra kai pali de me apodextikate
    elpizo ayto na simvainei mono se aytous pou sinanastrefomai kai oxi genika
    gi aytous pou sinanastrefomai loipon na tous pliroforiso oti exo kanei tosa pragmata pou aytoi tha kanoun mexri ti sintaksi
    ola simpiesmena kai back to back dld to ena piso apo to allo
    katafera kseperasa ta provlimata mou pou an sas ta poune tha lipothimate o enas meta ton allo
    kai zo mia sxetika iremi zoi gt zo monaxika
    loipon de sas leo ti analytika ti exo kanei gt de mporeite kai na katalavete
    loipon ego ayto ithela na ziso ayto itan to oneiro mou nakseperaso dld to provlima mou
    esas to provlima sas einai pos tha tin vgalete pio eykola ego apo ayta den ematha pote ta eykola kai de ksero ton tropo zois sas
    loipon ante kalinixta kai na thimaste ena pragma aytoi entiposiastikan me toso polloi me katakrinoun kai xalane salio
    kai poso polu sta arxidia mou sas grafo o agonas aytos tha meinei stin istoria oxi tis ellados tin pagosmia kai gia xronia
    filika ayti i nixta menei pou tha maste mazi

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    tha sas kalousa se pneymatiki monomaxia opos kano kathe fora pou mpaino sto site
    alla oloi apodiknieste aoploi
    filika
    ftoxompines ftoxoplousios peftoulas asximos xontros apokroustikos mpafiaris klp
    kai alla pou de ta thimamai pleon