ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 627
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 627 of 1380 FirstFirst ... 1275275776176256266276286296376777271127 ... LastLast
Results 9,391 to 9,405 of 20693
    Junior Member
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Κυρίως σκέφτομαι να ασχοληθώ με τη συγγραφή του βιβλίου μου και να χαλαρώσω αυτές τις δυο μέρες που δε δουλεύω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ευχαριστω πολυ κυκνε!μακαρι μακαρι.ειναι αυτο το οτι δεν εχω κανει μεχρι τωρα στα 28 μου τα ονειρα μου πραγματικοτητα και θα ηθελα να κανω κατι και για μενα.ευχομαι και σε σενα να καταφερεις πολλους στοχους σου!
    Ευχαριστώ περισσότερο γιατί εγώ είμαι 38 και δεν έχω καταφέρει σχεδόν κανέναν από τους σημαντικότερους στόχους στη ζωή μου...μακάρι να καταφέρω να πραγματοποιήσω τουλάχιστον αυτούς που χρειάζομαι απαραίτητα για να είμαι ευτυχισμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριπ View Post
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Κυρίως σκέφτομαι να ασχοληθώ με τη συγγραφή του βιβλίου μου και να χαλαρώσω αυτές τις δυο μέρες που δε δουλεύω.
    Καλώς ήρθες!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    boo δεν ειναι απαραιτητο να παρεις χαπια για το καπνισμα εγω το ειχα κοψει ετσι στεγνα για 4 μηνες αυτο που θα προτεινα ειναι να ξεκινησεις καποια ασκηση εμενα το τρεξιμο μου κοψε το τσιγαρο

κυκνε απο μενα τουλαχιστον δεν θα ακουσεις μπινελικι μιλα οπως θες οσο για το αλλο το φανταστηκα οτι θα φοβοσουν την πολεμικη τεχνη εγω αν δεν βαριομουν τοσο την προπονηση θα κανα καμια πυγμαχια να χτυπαω και να με χτυπανε νομιζω θα βρισκα την υγεια μου αλλα ειμαι τερμα αναβλητικος

favvel
    Guest
    γεια σου Χριπ..
    τι βιβλίο γράφεις?κι εμένα θα μ'άρεσε να γράψω βιβλίο μια μέρα..
    απλά το μυαλό μου είναι τόσο θολό ακόμα που δεν μπορώ..
    και τι δουλειά κάνεις?
    και γιατί δεν έχεις γράψει 2 χρόνια τώρα στο φόρουμ?(είσαι γραμμένος/η απ'το 2014)

να ρωτήσω και κάτι άλλο..
    το ίντερνετ δεν έχει χωρητικότητα?
    δλδ χωράει άπειρα σάιτ?άπειρες πληροφορίες?
    και αυτό το φόρουμ κατ'επέκταση χωράει άπειρα μηνύματα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    γεια σου Χριπ..
    και τι δουλειά κάνεις?
    και γιατί δεν έχεις γράψει 2 χρόνια τώρα στο φόρουμ?(είσαι γραμμένος/η απ'το 2014)

ναι το ιντερνετ χωραει απειρα πραγματα...οπως και το σαιτ χωραει απειρα μηνυματα..

Junior Member
    γεια σου Χριπ..
    και τι δουλειά κάνεις?

Καλημέρα favvel

Γράφω ένα βιβλίο Επικής Φαντασίας. Είναι το δεύτερο που γράφω και συνέχεια του πρώτου. Αν έχεις το ταλέντο μα κυρίως τη διάθεση και το κουράγιο να γράψεις και εσύ μόλις ηρεμίσεις. Εγώ έγραφα όταν το μυαλό μου ήταν υπερβολικά θολωμένο, αλλά η συγγραφή με βοηθούσε να μη χάσω ολοκληρωτικά τον εαυτό μου.

Δουλεύω ως δημοσιογράφος σε μια ιστοσελίδα. Εσύ δουλεύεις κάπου ή σπουδάζεις;
    Δεν έχω γράψει δύο χρόνια γιατί πρώτον ήμουν θολωμένος και δεύτερον ήθελα να πιστεύω πως είμαι μια χαρά.

favvel
    Guest
    όχι Χριπ δεν έχω καμία σχέση με σένα..
    εγώ τελειώνω τώρα ένα ιεκ..αλλά δεν είμαι μικρή..
    δεν έχω γράψει ποτέ μου βιβλίο αλλά είναι ένας καημός..
    δεν έχω το ταλέντο να γράφω τόσο μεγάλη μάζα κειμένου με αρχή-μέση και τέλος..
    περιορίζομαι σε κάποιες συγγραφικές προσπάθειες λίγων λέξεων που άλλοτε φέρνουν προς ποιήματα(χωρίς ποτέ να εννοώ ότι γράφω ποιήματα)κι άλλοτε είναι πεζά κείμενα πάλι λίγων λέξεων,τα οποία ανεβάζω στο ίντερνετ..

Θαυμάζω όσους μπορούν και γράφουνε βιβλία..
    Εγώ άρχισα να γράφω αυτά τα λίγα αφού θεώρησα ότι έχω χάσει ολοκληρωτικά τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια να με πείσω πως τίποτε δεν έχει αλλάξει και πως είμαι όπως παλιά..
    Μέσα απ'αυτά που γράφω παρηγορώ τον εαυτό μου πως τίποτα δε χάθηκε ακόμα..

Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω πώς λένε το βιβλίο σου αλλά δεν ξέρω αν εσύ θα ήθελες να το αναφέρεις εδώ..
    και αφού είναι και φαντασίας πρέπει να είναι ενδιαφέρον..

τώρα έχεις ξεθολώσει?

Junior Member
    όχι Χριπ δεν έχω καμία σχέση με σένα..
    εγώ τελειώνω τώρα ένα ιεκ..αλλά δεν είμαι μικρή..
    δεν έχω γράψει ποτέ μου βιβλίο αλλά είναι ένας καημός..
    δεν έχω το ταλέντο να γράφω τόσο μεγάλη μάζα κειμένου με αρχή-μέση και τέλος..
    περιορίζομαι σε κάποιες συγγραφικές προσπάθειες λίγων λέξεων που άλλοτε φέρνουν προς ποιήματα(χωρίς ποτέ να εννοώ ότι γράφω ποιήματα)κι άλλοτε είναι πεζά κείμενα πάλι λίγων λέξεων,τα οποία ανεβάζω στο ίντερνετ..

Θαυμάζω όσους μπορούν και γράφουνε βιβλία..
    Εγώ άρχισα να γράφω αυτά τα λίγα αφού θεώρησα ότι έχω χάσει ολοκληρωτικά τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια να με πείσω πως τίποτε δεν έχει αλλάξει και πως είμαι όπως παλιά..
    Μέσα απ'αυτά που γράφω παρηγορώ τον εαυτό μου πως τίποτα δε χάθηκε ακόμα..

Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω πώς λένε το βιβλίο σου αλλά δεν ξέρω αν εσύ θα ήθελες να το αναφέρεις εδώ..
    και αφού είναι και φαντασίας πρέπει να είναι ενδιαφέρον..

τώρα έχεις ξεθολώσει?
    Πιστεύω πως αργά και σταθερά θα βρεις τα βήματα σου.
    Τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται;
    Αν θες μου λες πως λένε το blog σου ή μου στέλνεις ένα link να διαβάσω αυτά που έχεις αναρτήσει.
    Στο ερώτημα αν έχω ξεθολώσει, θα σου απαντήσω πως είμαι στην αρχή αλλά το παλεύω με τη στήριξη δικών μου ανθρώπων και τη φαρμακευτική αγωγή. Όλα θα πάνε καλά ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

favvel
    Guest
    βοηθός φαρμακείου σπουδάζω..αλλά επειδή έχω κάνει κάποιες μέρες και πρακτική σε φαρμακείο έχω απογοητευτεί μιας και δεν τα καταφέρνω ιδιαίτερα..
    το διάλεξα καθαρά για να έχω μια δουλειά..όχι ότι μου άρεσε..
    εε άμα θες να σου στείλω το σάιτ που ανεβάζω αυτά που γράφω σε προσωπικό μήνυμα εδώ αλλά πρέπει να συμπληρώσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων που έχεις γράψει εδώ στο φόρουμ για να μπορείς να λάβεις πμ..νομίζω 50?αν όχι ας με διορθώσει κάποιος..

λες ότι είσαι στην αρχή του ξεθολώματος..
    δλδ αυτά τα 2 χρόνια ας πούμε δεν ήσουνα καλά και δεν έπαιρνες κάποια βοήθεια?και τώρα έχεις αρχίσει να καλυτερεύεις?
    σ'το εύχομαι να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα..
    αλλά γιατί το άφησες τόσο?
    πίστευες ότι μπορείς να τα καταφέρεις πχ μόνος σου χωρίς φάρμακα?
    προσπαθούσες να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι καλά όπως έγραψες και πιο πάνω?
    εγώ νομίζω επειδή έχω κάνει κι εγώ πατάτες με τα φάρμακα όσο αφήνουμε ένα πρόβλημα που έχουμε μόνο χειρότερα γίνεται και μόνο χρόνο χάνουμε..
    συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά αυτό κατάλαβα από τη δικιά μου περίπτωση..
    σου εύχομαι να ανακάμψεις γρήγορα..

Senior Member
    Ξερεις κανεις πως λεγετε αυτη η μορφη χορου?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ξερεις κανεις πως λεγετε αυτη η μορφη χορου?
    με τους φιλους μας τον λεμε "μεσάτο"παντως..
    ειναι οταν βαριεσαι να σηκωθεις απ την καρεκλα και τον χορευεις απ την μεση και πανω...

Junior Member
    Όχι μόνο δεν έπαιρνα κάποια βοήθεια αλλά είχα αρχίσει να πίνω αλκοόλ και στα κρυφά τους τελευταίους μήνες. Για ολόκληρα χρόνια ζούσα σε μια κόλαση η οποία με έκανε πιο δυνατό και σοφό. Τους τελευταίους μήνες με έπεισε η οικογένεια μου να επισκεφτώ ψυχολόγο και ο ψυχολόγος μετά από λίγες συνεδρίες μου έδωσε το τηλέφωνο ενός ψυχιάτρου. Πλέον έχω αρχίσει να καλυτερεύω, κάθε μέρα και λίγο περισσότερο.
    Γιατί τα άφησα; Γιατί φοβόμουν να παραδεχτώ πως έχω πρόβλημα. Γιατί θεωρούσα πως μπορούσα να ελέγξω το βίαιο ανεβοκατέβασμα της διάθεσης μου και πως οι βουβές φωνές μέσα στο κεφάλι μου ήταν οι σκέψεις μου. Αλλά τελικά κατάλαβα πως το μόνο που κατάφερνα ήταν να γίνομαι κάθε χρόνο και χειρότερα. Μάλιστα, η ψυχίατρος μου έδωσε να καταλάβω πως αν δεν θεραπευόμουν κάποια στιγμή δε θα γλύτωνα τη νοσηλεία.
    Ευχαριστώ favvel, εύχομαι και εσύ να ανακάμψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Senior Member
    χριπ αραξε φιλε εμενα μουχουν προτεινει να νοσηλευτω και σαν απαντηση πηραν απειλες το να με κλεισουν καπου μεσα θα ηταν πολυ σοβαρο κινητρο για να κανω αυτα που θελω καιεχω ξανακανει εμενα προσωπικα μονο δια της βιας θα με κλεισουν σε κλινικη απο κει και περα εχω και ενα ιστορικομε πολλα κρατητηρια και προσαγωγες δεν βαριεσαι στη ζωη ειναι αυτα αλλα εγω προσωπικα δεν φημιζομαι οτι φροντιζω την ασφαλεια μου τα κρατητηρια ηταν σαν λουνα παρκ μετα απο ενα σημειο και μετα τελικα ολα μα ολα ειναι μια συνηθεια

favvel
    Guest
    σ'ευχαριστώ..
    αν κι εγώ υποτίθεται ότι έχω επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα..
    απλά θέλω να επιμένω καμιά φορά στην κακή ψυχολογία..
    δλδ δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι έχω γίνει καλά..
    είτε επειδή πλέον μου είναι κάτι γνώριμο η κακή ψυχολογία ύστερα από τόσα χρόνια,
    είτε γιατί το να είσαι καλά σημαίνει ότι βγαίνεις απ'τη θέση του θύματος και μπαίνεις στη θέση του μαχητή της ζωής κάτι που αποφεύγω γιατί έχει ευθύνες..

απλά θλίβομαι που ο κόσμος ο περισσότερος έχει ψυχικά προβλήματα και παίρνει φάρμακα..
    παλιότερα αν εξαιρέσουμε τους τρελούς του χωριού κατά τα άλλα οι άνθρωποι ήταν ισορροπημένοι..

απλά μια συμβουλή..
    άπαξ και ξεκινήσεις φάρμακα μην τα κόψεις ποτέ μόνος σου και ποτέ απότομα..