ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 633
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 633 of 1380 FirstFirst ... 1335335836236316326336346356436837331133 ... LastLast
Results 9,481 to 9,495 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    το remeron ειναι αντικαταθλιπτικο που βοηθαει πολυ στον υπνο.δλδ το επαιρνα στις 11 και 12ακομα και χωρις να νυσταζα εκλεινα τα ματια και σε 10 λεπτα κοιμομουν.
    το seroquel ειναι αντιψυχωτικο αλλα στα 50mg αν θυμαμαι καλα βοηθαει να κοιμηθεις

φυσικα δε τα επαιρνα ολα αυτα ταυτοχρονα..κατα καιρους επαιρνα το καθενα..
    πριν 1 μηνα εκοψα το remeron και χωρις πολυ προσπαθεια.απλα τωρα εμαθε το βιολογικο μου ρολοι, απο οταν το επαιρνα, και 12 το βραδυ κοιμαμαι, ξυπνω πρωι μεταξυ 7:30-8:30
    καταλαβα...θα παω απο εβδομαδα στον γιατρο ,να δω αν μου πει να παρω καποιο χαπι για τον υπνο..
    δλδ εσενα σε βοηθησαν και τωρα πλεον κοιμασαι καλα?
    το στεντον σ βοηθησε?και αν ξερεις αν ειναι βαρυ χαπι?
    εμενα θα ελεγα ομως οτι με πιανει και κατι σαν ανησυχια οταν παω να ξαπλωσω και περιμενω να κοιμηθω αλλα δεν με πιανει υπνος...
    θα τον ρωτησω παντως αν κανει και καποιο απο αυτα τα χαπια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καταλαβα...θα παω απο εβδομαδα στον γιατρο ,να δω αν μου πει να παρω καποιο χαπι για τον υπνο..
    εμενα θα ελεγα ομως οτι με πιανει και κατι σαν ανησυχια οταν παω να ξαπλωσω και περιμενω να κοιμηθω αλλα δεν με πιανει υπνος...
    ναι με βοηθησαν παρα πολυ.
    και τωρα κοιμαμαι ευκολα μεσα σε 10-15λεπτα οπως ακριβως οταν επαιρνα το remeron πριν το σταματησω πριν 1 μηνα.45mg.απλα κλεινω τα ματια νυσταζω δε νυσταζω και κοιμαμαι.
    το stedon με βοηθησε και στον υπνο και στην ανησυχια και στο αγχος ολη μερα.επαιρνα 5mg το μεσημερι και αλλα 5mg το βραδυ.αλλα μου επεφτε πολυ βαρυ.ημουν σαν ζομπυ ολη μερα.κοιμομουν ολη μερα.εμενα ξυπνια μονο για 7-8 ωρες.ολη την υπολοιπη μερα υπνος.και με δυσκολεψε πολυ να το κοψω.μου πηρε 2 μηνες
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ναι με βοηθησαν παρα πολυ.
    και τωρα κοιμαμαι ευκολα μεσα σε 10-15λεπτα οπως ακριβως οταν επαιρνα το remeron πριν το σταματησω πριν 1 μηνα.45mg.απλα κλεινω τα ματια νυσταζω δε νυσταζω και κοιμαμαι.
    το stedon με βοηθησε και στον υπνο και στην ανησυχια και στο αγχος ολη μερα.επαιρνα 5mg το μεσημερι και αλλα 5mg το βραδυ.αλλα μου επεφτε πολυ βαρυ.ημουν σαν ζομπυ ολη μερα.κοιμομουν ολη μερα.εμενα ξυπνια μονο για 7-8 ωρες.ολη την υπολοιπη μερα υπνος.και με δυσκολεψε πολυ να το κοψω.μου πηρε 2 μηνες
    σε ευχαριστω boo για την βοηθεια σου

θα τα εχω υποψην μου,θα παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει...
    οποτε το στεντον το αφηνω στην ακρη αμα ειναι πολυ βαρυ και κοβεται και δυσκολα...θα ρωτησω για ρεμερον αλλα δεν ξερω αν θα μ το προτεινει γτ οπως ειπες και εσυ πριν ειναι και αντικαταθλιπτικο ,θα παω να δω..

Senior Member
    παρακαλω nick, χαρα μου αν μπορω να βοηθαω..
    ρωτα για το remeron ναι..να ξερεις οτι ανοιγει την ορεξη εγω σε 3 μηνες πηρα 10 κιλα..αλλα μπορεις να το παρεις για μικρο διαστημα δλδ μεχρι να στρωσει λιγο ο υπνος σου και μετα το κοβεις μετα απο κανα 2μηνο..
    ρωτα και για το stedon ισως αν μπορουσε να στο δωσει σε μικροτερη δοση..αλλα νταξει ειναι φαρμακο με κοκκινη γραμμη.αν δεν εχεις πολυ προβλημα μη μπλεκεις με τετοια..
    ρωτα και για το seroquel στα 50mg.βοηθαει τους περισσοτερους, εμενα οχι ιδιαιτερα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    παρακαλω nick, χαρα μου αν μπορω να βοηθαω..
    ρωτα για το remeron ναι..να ξερεις οτι ανοιγει την ορεξη εγω σε 3 μηνες πηρα 10 κιλα..αλλα μπορεις να το παρεις για μικρο διαστημα δλδ μεχρι να στρωσει λιγο ο υπνος σου και μετα το κοβεις μετα απο κανα 2μηνο..
    ρωτα και για το stedon ισως αν μπορουσε να στο δωσει σε μικροτερη δοση..αλλα νταξει ειναι φαρμακο με κοκκινη γραμμη.αν δεν εχεις πολυ προβλημα μη μπλεκεις με τετοια..
    ρωτα και για το seroquel στα 50mg.βοηθαει τους περισσοτερους, εμενα οχι ιδιαιτερα..
    ενταξει ετσι και αλλιως δεν νομιζω αμα μου δωσει καποια αγωγη να κρατησει για πολυ ισα ισα να με βοηθησει να στρωσει ο υπνος μ...
    θα ρωτησω για το ρεμερον....μ το περιγραφεις καλυτερο σ σχεση με τα αλλα δυο...
    το στεντον προσωπικα μ φαινεται πολυ βαρυ δεν ξερω...
    το αλλο δεν το ξερω καν αλλα θα δουμε..

τεσπα και παλι ευχαριστω

υ.γ τεσπα παω να προσπαθησω να κοιμηθω μπας και....

Senior Member
    μακαρι ...να παμε καλυτερα

μου αρεσουν τα ζωα,ειχα κατα καιρους πολλα.....
    ειχα σκιουρακι ,μετα τσιντσιλα(σαν λαγος με σκιουρακι διασταυτωση ητανε)και γατες
    Την τελευταια γατα μ ομως την πατησε αμαξι ,ηταν και αυτη σιαμ..δυστυχως και απο τοτε δεν ξαναπηρα γατα....γτ οσο να ναι στεναχωριεμαι οταν πεθαινουν
    Μια απ' τα ίδια κι εγώ στεναχωριέμαι και πολύ μάλιστα, την προτελευταία φορά που μου πέθανε μία έκλαιγα τόσο πολύ που αρρώστησα κι ο αδελφός μου με έτρεχε στα επείγοντα Σάββατο βράδυ...είχα έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα, δύσπνοια, μούδιασμα, ναυτία κλπ...γι' αυτό κι εγώ θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάρω άλλο ζώο όταν φύγει ο Τζέρυ, δεν ξέρω αν αντέχω τόσο πόνο πάλι...και φοβάμαι μήπως γίνει σύντομα γιατί είναι παππούλης... Αν φύγει θα είστε εδώ να με βοηθήσετε, ε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

favvel
    Guest
    κάθε φορά που έχω νεύρα,που δεν μπορώ να ησυχάσω,που σκέφτομαι απαισιόδοξα ότι όλα είναι μάταια κλπ έρχονται οι γονείς και κυρίως η μάνα μου να μου πει ότι όλα αυτά είναι του έξ 'από δώ κι εκεί είναι που με πιάνουν περισσότερα νεύρα γιατί τρελαίνομαι με τον παραλογισμό..
    δλδ κάθε μέρα εμένα ας πούμε με επισκέπτεται ο εξ'από δώ με κάνει χάλια?
    ή πιο λογικά εγώ είμαι υπεύθυνη για τις σκέψεις μου?
    γιατί με εκνευρίζουν τόσο αφάνταστα αυτοί οι γονείς ακόμα?
    κάθε φορά που ο πατέρας μου ξυπνάει και κοιτάει έξω απ'τη μπαλκονόπορτα και κάνει το σταυρό του τον κοιτάζω με απορία..
    ναι λέω από μέσα μου θα σε σώσει μια χειρονομία..
    ας κάνω κι εγώ το σύμβολο της ειρήνης με τα χέρια μου μπας και σωθεί ο κόσμος..
    δλδ έλεοςςς
    νεύρα πολλά νεύρα..

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    κάθε φορά που έχω νεύρα,που δεν μπορώ να ησυχάσω,που σκέφτομαι απαισιόδοξα ότι όλα είναι μάταια κλπ έρχονται οι γονείς και κυρίως η μάνα μου να μου πει ότι όλα αυτά είναι του έξ 'από δώ κι εκεί είναι που με πιάνουν περισσότερα νεύρα γιατί τρελαίνομαι με τον παραλογισμό..
    κάθε φορά που ο πατέρας μου ξυπνάει και κοιτάει έξω απ'τη μπαλκονόπορτα και κάνει το σταυρό του τον κοιτάζω με απορία..
    δλδ έλεοςςς
    νεύρα πολλά νεύρα..
    Ωραίο αυτό!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    δλδ έλεοςςς
    νεύρα πολλά νεύρα..
    κι εμενα οποτε τους ελεγα στο παρελθον για τα ψυχωτικα μου μου ελεγαν να παμε σε εναν παπα να με διαβασει..εε εκει γεμιζω κι εγω νευρα.δε μπορουν να καταλαβουν.και το χειροτερο δεν νομιζω οτι ουτε στο μελλον θα αλλααξει αυτο.γι αυτο τους εχω κρατησει μακρυα απο οτι μου συμβαινει και βρισκω μια δικαιολογια οτι ειμαι πεσμενη και περναω καμια ψιλοκαταθλιψουλα γιοα να μη με ζαλιζουν.σε καταλαβαινω απολυτα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ζεστη και κουνουπια.... τι ωραιο που ειναι το καλοκαιρι
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    μια μυγα παραλιγο να μου βγαλει τα ματια

Banned
    Σκέφτομαι ότι έχω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα απο το ...1992... και αυτό ήταν σε μια κατασκήνωση που είχα πάει στο φτελιό Βόλου στην οποία είχα ξενερώσει τη ζωή μου απο το γενικότερο κλίμα αλλά τέσπα... Ο κύριος λόγος γιαυτό είναι ότι δεν είχα ποτέ παρέες και ξενέρωνα να πάω μόνος μου και να βλέπω τους άλλους να είναι με τις παρέες τους.Με τα χρόνια που πέρασαν πρακτικά σχεδόν συνήθισα να μην πηγαίνω αν και κάθε καλοκαίρι είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα έβρισκα κάποιο φίλο ή φίλη και θα πηγαίναμε παρέα..Τελοσπάντων.Φέτος για άλλη μια φορά έρχεται καλοκαίρι και σκέφτομαι ότι αν θέλω να ξανακάνω μπάνιο στη θάλασσα θα πρέπει να μαζέψω τα κουράγια μου και να πάω μόνος μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Σκέφτομαι ότι έχω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα απο το ...1992... και αυτό ήταν σε μια κατασκήνωση που είχα πάει στο φτελιό Βόλου στην οποία είχα ξενερώσει τη ζωή μου απο το γενικότερο κλίμα αλλά τέσπα... Ο κύριος λόγος γιαυτό είναι ότι δεν είχα ποτέ παρέες και ξενέρωνα να πάω μόνος μου και να βλέπω τους άλλους να είναι με τις παρέες τους.Με τα χρόνια που πέρασαν πρακτικά σχεδόν συνήθισα να μην πηγαίνω αν και κάθε καλοκαίρι είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα έβρισκα κάποιο φίλο ή φίλη και θα πηγαίναμε παρέα..Τελοσπάντων.Φέτος για άλλη μια φορά έρχεται καλοκαίρι και σκέφτομαι ότι αν θέλω να ξανακάνω μπάνιο στη θάλασσα θα πρέπει να μαζέψω τα κουράγια μου και να πάω μόνος μου
    Τη καλυτερη δουλειά θα κανεις και πολύ χρόνο εχασες, πάνε...εγώ μία χαρά έκανα μερικα μπάνια μόνη μου περσι. Πάρε κάνα βιβλίο που σ'αρεσει η περιοδικό ή σταυρολεξο, κρύο καφέ ή μπυριτσα και άραξε...η αν δε θες βιβλίο θα έχει πράμα φάτε μάτια ψάρια χαχαχα
    Και το απογευματινό προς βραδινό μπανακι μ'αρεσει πολύ, εκει οταν πέφτει ο ήλιος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Εμενα παντως η καλυτερη μου ειναι να παω μονη στη θαλασσα, παιρνω μαζι μου και ενα βιβλιο για παρεα και αραζω στη παραλια. Ισα ισα που ηρεμεις απο ολους και απο ολα και δεν εχεις την γκρινια της παρεας στο τι να κανετε , που να πατε και τετοια. Πας οτι ωρα θελεις, φευγεις οτι ωρα θελεις, τι καλυτερο?
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Οταν ειχα αυπνια , με ειχε βολεψει το stilnox , 30 caps , καμμια σχεση με βενζο , ελαφρυ , οχι εθιστικο , το διναν τοτε για 3-4 χρονια χωρις συνταγη , τωρα εγινε με συνταγη , εχει μικρη ημιζωη , 2.5 ωρες , δλδ σε 2,5 ωρες εχει αποβληθει το ημισυ απο τον οργανισμο σου , σε αλλες 2.5 ωρες , το μισο του μισου , κ.ο.κ.( το ζαναξ εχει 12-14 ωρες ημιζωη ) , αυτο σημαινει 1) οτι το πρωι ξυπνας νηφαλιος , αφου εχουν μεινει ιχνη φαρμακου στον οργανισμο , και 2) δεν σου εξασφαλιζει εναν μακρυ υπνο , αλλα ειναι καθαρα υπναγωγο , ισχυρο , σε δικη του κατηγορια , και σε 1 ωρα , σεχει βγαλει νοκ-αουτ , ροχαλιζεις του καλου καιρου , τοπαιρνα καιρο , τωρα δεν παιρνω κατι ..........αλλα ταχω δοκιμασει ολα ....loramet , normison , hipnosedon , ε , δεν υπαρχει αλλο .....αλλα με αυτα , ξυπνας κοτοπουλο το πρωι .......