Results 9,766 to 9,780 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
25-06-2016, 19:55 #9766
- 25-06-2016, 19:55 #9767
Έχω πιει καφέ με αυτιστικό και βγάλαμε συνεννόηση εσύ το κάνεις επίτηδες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-06-2016, 19:56 #9768
25-06-2016, 19:58 #9769
καταλαβαινω καλα τι μου λες και εγω κακοποιημενος ειμαι ισως να ταυτιστεις μαυτο που θα πω αλλα εγω ανακυκλωνω μεσα μου τα κακοποιητικα γεγονοτα θυμαμαι τις φωνες και τα κλαματα της μανας μου οταν ετρωγε ξυλο και φυσικα αυτο εχει αντικτυπο διοτι φυλαω τσιλιες αν ο πατριος μου που δεν ειναι γενικα τετοιος αν της κανει κατι να τον αντιμετοπισω...σαφως και εχουν αντικτυπο ολα αυτα οταν σε χλευαζαν μια ζωη (παραδειγμα λεω) επηρεαζεται η προσωπικοτητα του ατομου γενικα η παιδικη ηλικια ειναι σημαντικη αν τα εζησες μιζερα με κακοποιηση τοτε επηρεζεσαι σε ολα τα γεγονοταν δυσκολα νιωθεις χαρα ενηλικας και αμα νιωσεις νιωθεις στα καπακια ενοχες και αλλαζεις την διαθεση με καποια κακοποιητικη αναμνηση...θα σου προτεινα ομαδες αυτοβοηθεια; να μιλας για τα συναισθηματα σου τις σκεψεις και οτι αλλο θες ειναι εξαιρετικα θερπευσιμο
25-06-2016, 19:59 #9770
25-06-2016, 20:03 #9771
καβ δε θυμαμαι ποτε να εχω νιωσει ασφαλεια ηρεμια γαληνη μεσα στο σπιτι. δεν ειναι μονο το ΞΥΛΟ που μπορει να φας να δεις να νιωσεις ειναι το μαμημενο ψυχολογικο παιχνιδι των σαδιστων που με ευνουχισε. ενω ειμαι κοπελιτσα δλδ νιωθω λες κ απο παιδι με κοψανε στα 2. Τωρα εχω αρχισει να με συγχωρω σε λιγο διαστημα μαλλον θα μπω σε ομαδα. η μαλακια ποια ειναι ;;;;
------------. δλδ θελει να τον σκοτωσει και εχει μορφη ψυχωσης. με νιωθεις; δεν το παιζω καλη, καλουλα ισως αυτο να φαινεται. απλα εχω βιωσει πολλα και εχω σταθει σε πιο αδυναμους που με λεγανε και ζωον. Το μεγαλυτερο μου λαθος καβ ηταν οτι τους πιστευα πως μου αξιζαν τα χειροτερα. αυτο δυσκολευομαι πολυ να μου το συγχωρησω."Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 20:13 #9772
Μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν σου μιλάνε καλά μερικά μέλη...με το δίκιο τους...
Λυπήσου καλύτερα τον επιφανειακό εαυτό σου, τον elis δεν είσαι άξιος να τον πιάνεις στο στόμα σου...
Ασχολήσου καλύτερα με το πως θα βρεις γυναίκα να σε αντέξει γιατί με τέτοια συμπεριφορά ούτε άσχημη δεν θα σε θέλει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-06-2016, 20:16 #9773
καταλαβαινω εγω δεν μιλαω με κανεναν απο το σοι μου και μαλλον καταλαβα τι εννοεις εναν ψυχολογικο πολεμο ας πουμε με μειωτικα λογια υποτιμιση αλαζονικο υφος αδυναμια ενδειξης αγαπης; και επειτα να σε συγχωρεσεις εσενα γιατι;
γιατι νιωθεις ενοχη για κατι που δεν ευθυνεσαι φορτωνεις βαρος που δεν ειναι δικο σου ξεφορτωσου ξερω στα λογια ολα ευκολα ειναι αλλα δεν νιωθεις ηδη πνιγμενη; δεν νομιζεις οτι ειναι καιρος να αποδεχθεις το παρελθον; μονο ετσι εχεις προοπτικη για το μελλον αλλα σε καταλαβαινω εγω νομιζεις τυχαια εγινα πρεζακιας τρελος και μαχαιροβγαλτης; ετσι με φτιαξανε προσεξε ναι ειμαι υπευθυνος για τις ππραξεις μου δεν ειμαι υπευθυνος για τις διαταραχες μου αυτο σκεψου επισης κατι τςελευταιο δεν μπορω να σου απαντησω αν υπαρχει πιθανοτητα να γινςις αλκοολικη απο το πιωμα σου παντως απο το πολυ πιωμα δεν γινεσαι αλκοολικος πρεπει να χεις γεννετικη προδιαθεση...
παντως αου λεω ξεκινα ομαδες ξες γιατι επιμενω; με τςτοιες ομαδες μενω καθαρος εγω απο ουσιες και αλκοολ οποτε φαντασου την δυναμη των ομαδων
25-06-2016, 20:17 #9774
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
25-06-2016, 20:18 #9775
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
25-06-2016, 20:21 #9776
25-06-2016, 20:22 #9777
μαλακισμενο ειναι οχι κακος
25-06-2016, 20:23 #9778
μια χαρα συννενοηση βγαζουμε καβ. με νιωθεις. με το αλκοολ εβαλα εγω αυτο πειθαρχια και τελικα απλα αναγνωριζω οτι εχω την ταση. τωρα οσον αφορα τις ομαδες... εκει επειδη θα πρεπει να γραψω δημοσια και αλλες λεπτομερειες και δεν θελω δημοσια ας αρκεστουμε οτι συνεννοηθηκαμε. Δε γεννιομαστε αρρωστοι. Το λεω και το ξανα λεω μπας και το εμπεδωσω και μαλακωσω το μεσα μου. Πλεον ως ενηλικη ειμαι 100% υπευθυνη για καθε μου επιλογη, κινηση, αρνηση, μπλα μπλα.
Μεγαλα πακετα και ολοι απλα μενουν στο σχολιο... το ευκολο... κοιτα τον - κοιτα την... χαχα χουχου λες και η ζωη δεν ειναι ροδα ;
ειναι μια φραση π δεν θυμαμαι καθαρα αλλα τονιζει οτι ο ανθρωπος οταν γινεται αλλαζονικος τρωει στη μαπα πολλα ... ή θα γινει τερας ή για λιγο καιρο μισανθρωπος ή θα μαθει να βοηθαει κι αλλους.
Εγω εζησα τερμα υποτιμηση παραμεληση, αμεληση, κτλ... αλλα θελω εφοσον στα χειροτερα μου μεχρι σημερα δεν επραξα αυτοχειρια να βοηθω οπου μπορω και ειδικα ανθρωπους του περιθωριου. δεν ξερω πως να στο εξηγησω. δεν ειμαι Αγια. Απλα ευτυχως εχει μεινει και κατι καλο μεσα μου.
αν μπορεις κανε edit το προηγουμενο μηνυμα να μην φαινονται οι τελευταιες μου προτασεις σε παρακαλω ... που περιγραφω τι εχω ζησει με ατομο σε ψυχωση. ευχαριστω."Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 20:30 #9779
καλησπερες
cc χαθηκα λιγο γιατι εχω πηξει στο διαβασμα..σημερα ξεκινησα και χημεια μου φανηκαν κινεζικα αλλα ευελπιστω στην πορεια να καταλαβω περισσοτερα..
την Πεμπτη βγηκα για 2η φορα με εκεινη την κυρια που ειχα ξαναβγει.ολα καλα αλλα αμα αρχισει να μιλαει για τα δικα της μιλαει ακαταπαυστα για 2 ωρες.δε μπορεις να πεις τιποτα εκεινες τις ωρες.απλα μιλαει μιλαει μιλαει.οταν κανουμε διαλογο ειναι μια χαρα αλλα και τις 2 φορες μιλαει πολυ για τα δικα της.την 1η φορα φορα για 5 ωρες, την 2η φορα για 2 ωρες..τσπ..κανω υπομονη.μου ειπε σε μηνυμα πως της αρεσει πολυ η παρεα μου.δε ξερω αν το ειπε για να νιωσω καλυτερα ή γιατι καθομαι και υπομενω και ακουω με τις ωρες τις ιστοριες της.επισης τη 2η φορα που βγηκαμε δεν πηρα καθολου xanax!
τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ καλα απο διαθεση.μου ερχεται στο μυαλο οτι με παρακολουθουν και πως ολα ειναι φτιαχτα αλλα προσπαθω να ξεχνιεμαι, να το προσπερναω, να μην το αφηνω να με επηρεαζει τοσο αν γινεται..τι μ@λ@κια ειναι κι αυτο..?! θα σταματησει ποτε να συμβαινει?στο παρελθον οταν γινοταν εφευγε μετα απο διατημα 1-2 μηνων, τωρα ειμαι ετσι 4.5 μηνες.δε ξερω..θα σταματησει αραγε ή θα μου μεινει?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-06-2016, 20:30 #9780WhyAlwaysMe?Guest