ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 667
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 667 of 1380 FirstFirst ... 1675676176576656666676686696777177671167 ... LastLast
Results 9,991 to 10,005 of 20693
    favvel
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Και ομως,δεν εισαι,δες τι γραφεις.
    ναι σόρρυ..εννοώ είμαι καλά εδώ και 4 χρόνια..από τα 18 μέχρι τα 24 δεν ήμουνα καλά..
    έχει ένα πρόβλημα το πληκτρολόγιο και μου φεύγει ο κέρσορας πάει σε άλλο σημείο,άλλοτε μου μαυρίζονται ολόκληρες προτάσεις όταν πατάω enter και μου σβήνονται και μετά πρέπει να τις γράψω απ'την αρχή..μερικές μου ξεφεύγουνε και ξεχνάω να τις γράψω..μάλλον κάτι θα είχα γράψει εκεί σε αυτό το σημείο και σβήστηκε..
    με παιδεύει πολύ αυτό το πρόβλημα με το γράψιμο..γι'αυτό αργώ να γράψω..
    από τότε που πήγαμε για επισκευή τον υπολογιστή,έχει αυτό το πρόβλημα..

Senior Member
    Μετα απο 100 χρονια απουσιας (που λεει ο λογος) ας πω και εγω μια καλησπερα.. Καλησπεεερα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Μετα απο 100 χρονια απουσιας (που λεει ο λογος) ας πω και εγω μια καλησπερα.. Καλησπεεερα!!
    !!!!! ματς μουτς.
    τι συμπτωση κι αυτη. φιλιουνται, αγκαλιαζονται,

Senior Member
    http://www.lifo.gr/now/world/108973?ref=yfp

Aνθρωποι .............και ζωα , αμα ειστε ευαισθητοι μην το δειτε , και μετα λεμε εχουμε πολιτισμο , η/υ και λοιπα , αγριοι ειμαστε στην ουσια ........

Quote Originally Posted by favvel View Post
    ναι σόρρυ..εννοώ είμαι καλά εδώ και 4 χρόνια..από τα 18 μέχρι τα 24 δεν ήμουνα καλά..
    έχει ένα πρόβλημα το πληκτρολόγιο και μου φεύγει ο κέρσορας πάει σε άλλο σημείο,άλλοτε μου μαυρίζονται ολόκληρες προτάσεις όταν πατάω enter και μου σβήνονται και μετά πρέπει να τις γράψω απ'την αρχή..μερικές μου ξεφεύγουνε και ξεχνάω να τις γράψω..μάλλον κάτι θα είχα γράψει εκεί σε αυτό το σημείο και σβήστηκε..
    με παιδεύει πολύ αυτό το πρόβλημα με το γράψιμο..γι'αυτό αργώ να γράψω..
    από τότε που πήγαμε για επισκευή τον υπολογιστή,έχει αυτό το πρόβλημα..
    Ουτε και τωρα μου φαινεσαι καλα,αυτο σου λεω

favvel
    Guest
    Ααα.. Μπορεί απ' αυτά που γράφω κι απ' τον τρόπο που σκέφτομαι να φαίνεται πως δεν είμαι καλά.. Αλλά δεν είναι έτσι.. Οργανικά είμαι καλά.. Παλιότερα ήμουν πολύ πιο χάλια.. Δεν ήμουν φυσιολογική.. Βίωσα πολύ περίεργες καταστάσεις.. Τώρα είμαι φυσιολογική πλέον απλά σκέφτομαι απαισιόδοξα αυτό είναι όλο.. Αν θες μπορούμε να πούμε πως πάλι δεν είμαι καλά αλλά συγκριτικά με το πώς ήμουν πριν 4-5 χρόνια είμαι πολύ καλύτερα... Ελπίζω να κατάλαβες..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    !!!!! ματς μουτς.

Χαίρετε δεσποινίδες!Πως είστε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    !!!!! ματς μουτς.
    Mατς μουτς και απο εμενα!! αγκαλιες , φιλια , στασου μυγδαλα κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Χαίρετε δεσποινίδες!Πως είστε?
    Γεια σου why!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γεια σου why!
    έχεις μήνυμα.

Senior Member
    Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ την απογοήτευση, το ξενέρωμα και τον θυμό που νιώθω για την ψυχολόγο μου μετά τα τελευταία γεγονότα. Αύριο θα την δω αλλά θα είναι για τελευταία φορά (δεν το γνωρίζει) και φοβάμαι μην μου ξανανοίξει πάλι το θέμα και να μην σεβαστεί αυτά που της έγραψα. Μακάρι η συνεδρία να τελειώσει καλά και ομαλά αν και ήρεμη θα είμαι, δεν μου βγαίνουν από κοντά ακραίες εκρήξεις... Έφτασε επιτέλους η ώρα να πέσουν οι τίτλοι του τέλους... Θα' πρεπε να "χαίρομαι" που θα το κάνω μια ώρα αρχύτερα εξαιτίας των γεγονότων αλλά το συναίσθημα της απογοήτευσης και της στεναχώριας γι' αυτά που διάβασα ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ δεν μπορώ να τα χωνέψω. Ελπίζω με τον καιρό και όταν κόψουμε κάθε επαφή να τα καταφέρω. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου για την πλειοψηφία. Τουλάχιστον είναι μέσα από την δική μου εμπειρία και πολλών άλλων και όχι εντελώς αυθαίρετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    . Μακάρι η συνεδρία να τελειώσει καλά και ομαλά αν και ήρεμη θα είμαι, δεν μου βγαίνουν από κοντά ακραίες εκρήξεις...α.
    Δε μου λες , ντιπ , γι αυτο μου επετεθης , εκρηξη ? η εισαι γενικα ευεξαπτη , η πιστευεις οτι μου αξιζε ......καλοπροαιρετα ρωτω , δεν κρατω ποτε κακιες .....δεν εγινε και τιποτα , με στολισες με μερικα κοσμητικα επιθετα , αλλα δεν ενοχλουμαι παρα μονο εκεινη την στιγμη , την αλλη μερα ταχω ξεχασει ολα ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δε μου λες , ντιπ , γι αυτο μου επετεθης , εκρηξη ? η εισαι γενικα ευεξαπτη , η πιστευεις οτι μου αξιζε ......καλοπροαιρετα ρωτω , δεν κρατω ποτε κακιες .....δεν εγινε και τιποτα , με στολισες με μερικα κοσμητικα επιθετα , αλλα δεν ενοχλουμαι παρα μονο εκεινη την στιγμη , την αλλη μερα ταχω ξεχασει ολα ........
    den ασχολεισαι δεν ασχολεισαι μαγκ αλλα της ξαναμιλας χαχαααχχαα

ο καθενας εχει τις αποψεις τ ρε μαγκ...δυστυχως η ευτυχως της διαβαζουμε άλλοτε διαφωνουμε άλλοτε συμφωνουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αφού τα ξέχασες γιατί τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια ειδικά τώρα; Είχα δει το θέμα που άνοιξες και στεναχωρήθηκα. Δεν σου απαγόρεψα να κάνεις παιδιά ούτε σε χαρακτήρισα σαν άνθρωπο, όλα ξεκίνησαν μετά από το θέμα που πετάχτηκα (κακώς όπως αποδείχτηκε) να σου γράψω πως δεν έχεις το δικαίωμα να απαγορεύεις σε κανέναν να λέει την γνώμη του χωρίς καν να φανταζόμουν πως θα φτάναμε μέχρι.εδώ και να ξεκινάνε και όλα τα μέλη να στολίζουν τους άλλους, μπούλινγκ λέγεται αυτό χωρίς καν να κάτσουν να διαβάσουν ή να ασχοληθούν με την άλλη πλευρά. Δεν θα ξαναγραφα καν, είπα να το κάνω για ξέσπασμα (αυτό εννοούσα έκρηξη, προς Θεού μια χαρά ήρεμη είμαι) αλλά μην με κάνεις να το μετανιώσω ρε Macgyver... Αύριο π.χ σε άλλο θέμα μπορεί να έμπαινα και να σου απαντούσα σαν να είμασταν φιλαράκια. Ξέχνα το και συνεχίζουμε. Πρέπει να κοιμηθώ τώρα γαμώτο γιατί στις 6:30 έχω πρωινό ξύπνημα αλλά δεν μπορώ από το άγχος. Πάω τουλάχιστον να προσπαθήσω... Καληνύχτα παιδιά!!

Senior Member
    ...ακόμα το παλεύω.

Άυπνη με βλέπω να πηγαίνω και αύριο (αλλά ΚΑΙ μεθαύριο) είναι τόσο γεμάτο το πρόγραμμα με υποχρεώσεις που με βλέπω να πέφτω κάτω Τουλάχιστον να μην τρακάρω, όλα τα άλλα παλεύονται