ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 721
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 721 of 1380 FirstFirst ... 2216216717117197207217227237317718211221 ... LastLast
Results 10,801 to 10,815 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι positivewave συμφωνώ μαζί σου.Ομως μη ξεχνάς ότι το κυπαρίσσι ακριβώς επειδή έχει παλιές και βαθιές ρίζες μπορεί πανεύκολα να μείνει κολλημένο στο ίδιο σημείο γιατί έτσι έχει μάθει να είναι και να έρχονται τα γατάκια και να του ρίχνουν φάπες και κλωτσιές,να το κατουράνε και αυτό να είναι εκεί και να σκέφτεται "αντέχω και αφού αντέχω όλα καλά.." αντί να σηκώσει τις ρίζες του και να χρησιμοποιήσει την δύναμη του ανέμου ώστε να πάει σε άλλο πιο γόνιμο έδαφος..
    Μη μου το χαλας γαμωτο και αυτο... :P
    Το κυπαρρισι θα...θα...ριξει τα κλαδια του (θα σπασουν) και θα σαβουριαστουν τα γατακια :P
    Επισης το οτι μενει σε ενα σημειο δε σημαινει οτι δε μεγαλωνει και δεν ωριμαζει και δεν προχωραει...ψηλα κι ολας. Το οτι δεν σηκωνει τις ριζες ας το ερμηνευσουμε απλα σαν σταθεροτητα κι επιμονη η πεισμα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι positivewave συμφωνώ μαζί σου.Ομως μη ξεχνάς ότι το κυπαρίσσι ακριβώς επειδή έχει παλιές και βαθιές ρίζες μπορεί πανεύκολα να μείνει κολλημένο στο ίδιο σημείο γιατί έτσι έχει μάθει να είναι και να έρχονται τα γατάκια και να του ρίχνουν φάπες και κλωτσιές,να το κατουράνε και αυτό να είναι εκεί και να σκέφτεται "αντέχω και αφού αντέχω όλα καλά.." αντί να σηκώσει τις ρίζες του και να χρησιμοποιήσει την δύναμη του ανέμου ώστε να πάει σε άλλο πιο γόνιμο έδαφος..
    Χαχαχα...
    Το κυπαρίσσι δεν λυγίζει και δεν σπάει με την πρώτη δυσκολία. Αυτό είναι το νόημα.
    Μπορείς να είσαι σαν ένα καλάμι ή σαν το στάρι. Θα σπάσεις στα δύο αμέσως!
    Στο κυπαρίσσι, ας κάνουν ο,τι θέλουν τα γατάκια...
    Το κυπαρίσσσι θα είναι εκεί μετά από χρόνια, θα το θυμούνται οι περαστικοί,
    ενώ τα γατάκια θα έχουν πάει σε τόπο χλοερό!
    Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που θα σε "κατουράνε" και θα σε ταράζουν στις φάπες και στις κλωτσιές.
    Εσύ πρέπει να αντέχεις!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε καλο σου μας εβγαλες και κυπαρισσι χαχαχα
    Σε ευχαριστω ρε ποσιτιβ ειλικρινα με εκανες και χαμογελασα οταν τα διαβαζα
    Δεν ξερεις ποσο δυσκολα χαμογελαω πια στη καθημερινοτητα μου.
    Αυτο με τον γυφτοβλαχο ποσο διανα, ακομα γελαω...αυτο θα σκεφτομαι οταν μου λεει μαλακιες και το παιζει αφεντης (μα το θεο αν δεν το απαγορευε ο νομος δια ροπαλου στον δυτικο κοσμο ο τυπος θα ειχε σκλαβους λολ)...κομπλεξ στο φουλ. Και δεν μου αρεσει να ειμαι χαιρεκακη ουτε στο καρμα πιστευω, αλλα ηδη ξερω οτι ειναι με τον τροπο του δυστυχισμενος και ακολουθουν και αλλα...εμενα δεν με ενδιαφερει, ευχομαι μονο μια μερα να βγω απο κει μεσα με το μελλον και την αξιοπρεπεια μου ζωντανα. Ειρωνικα ομως αυτο "θα το δειξει η νεκροψια"
    Να' σαι καλά Ναταλία!

Να ξέρεις κάτι... Όλοι μπορούμε να γίνουμε επιχειρηματίες και να κάνουμε καφριλίκια σαν και αυτόν.
    Αλλά μόνο ένα 20% θα υπάρχει μετά από 5 χρόνια και ένα 5% θα συνεχίζει να υπάρχει μετά από 20 χρόνια.
    Μάντεψε γιατί...
    Δες πόσοι ψευτοεπιχειρηματίες φαλήρισαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
    Ξέρεις γιατί...
    Γιατί δεν είχαν προοπτική! Γιατί ήταν της αρπαχτής, τους ένοιαζε μόνο η πάρτη τους και η καλοπέρασή τους...
    Έλεγαν: "We are the best... F*ck the rest!"
    Πιο τρανταχτή περίπτωση: ο "γυφτόβλαχος" Πέτρος Κωστόπουλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Να' σαι καλά Ναταλία!

Να ξέρεις κάτι... Όλοι μπορούμε να γίνουμε επιχειρηματίες και να κάνουμε καφριλίκια σαν και αυτόν.
    Αλλά μόνο ένα 20% θα υπάρχει μετά από 5 χρόνια και ένα 5% θα συνεχίζει να υπάρχει μετά από 20 χρόνια.
    Μάντεψε γιατί...
    Δες πόσοι ψευτοεπιχειρηματίες φαλήρισαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
    Ξέρεις γιατί...
    Γιατί δεν είχαν προοπτική! Γιατί ήταν της αρπαχτής, τους ένοιαζε μόνο η πάρτη τους και η καλοπέρασή τους...
    Έλεγαν: "We are the best... F*ck the rest!"

Πιο τρανταχτή περίπτωση: ο "γυφτόβλαχος" Πέτρος Κωστόπουλος.
    και εγω ετσι ειμαι....και ειμαι ανερχομενος επιχειριματιας.......
    ελπιζω στα επομενα χρονια να εχω χτισει αυτοκρατορια και οχι να εχω φαληρισει.....

κατα αλλα διαφωνω με αυτα π εγραψες
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και εγω ετσι ειμαι....και ειμαι ανερχομενος επιχειριματιας.......
    ελπιζω στα επομενα χρονια να εχω χτισει αυτοκρατορια και οχι να εχω φαληρισει.....

κατα αλλα διαφωνω με αυτα π εγραψες
    Φίλε μου, μην διαφωνείς μαζί μου.
    Με αυτούς που βγάζουν τα μάτια τους κάνοντας μελέτες επιχειρησιακής στρατηγικής διαφώνησε.

Και μάλιστα, σε τέτοιες περιόδους, το λουκέτο μπαίνει πιο εύκολα απ' ότι λένε οι στατιστικές.
    Γιατί δεν υπάρχει ρευστό!
    Κι όταν δεν υπάρχει ρευστό, να σε δω τι αυτοκρατορία θα χτίσεις!

Είναι δυνατόν μια γλάστρα να θρέψει όλη την γη;
    Έτσι και ένας επιχειρηματικός κλάδος, δεν μπορεί να τους θρέψει όλους.
    Αυτός που κάνει τα κουμάντα του, για αύριο, μεθαύριο και έχει μια καβάτζα στην άκρη, θα επιβιώσει.
    Με αρπαχτές δεν ζεις για μια ζωή.
    Αν δεν επανεπενδύεις στην επιχείρηση και αν δεν βελτιώνεσαι, θα πας για φούντο...
    ΚΑΝΟΝΑΣ...

Δες που είναι σήμερα η IBM, η Motorola και η Nokia..

Αν δεν σε έπεισα, δεν θα κουραστώ άλλο.
    Πιο νιανιά δεν μπορώ να στα κάνω.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μη μου το χαλας γαμωτο και αυτο... :P
    Το κυπαρρισι θα...θα...ριξει τα κλαδια του (θα σπασουν) και θα σαβουριαστουν τα γατακια :P
    Επισης το οτι μενει σε ενα σημειο δε σημαινει οτι δε μεγαλωνει και δεν ωριμαζει και δεν προχωραει...ψηλα κι ολας. Το οτι δεν σηκωνει τις ριζες ας το ερμηνευσουμε απλα σαν σταθεροτητα κι επιμονη η πεισμα :P
    χαχαχα θα αλλάξω το nick μου σε negativewave!!! :Ρ
    ναι θα σπάσουν τα κλαδιά του και θα τραυματιστεί και θα συνεχίσει να είναι στο ίδιο σημείο..ενώ τα γατάκια θα σαβουριαστούν αλλά τα μαμημένα είναι 7ψυχα και έτσι θα επιβιώσουν και θα πάνε να καταστρέψουν το επόμενο κυπαρρίσι..Ναι πάει ψηλά το κυπαρρίσι και κάποια στιγμή φτάνει στον ... ουρανό δηλαδή στα θυμαράκια και τα γατάκια συνεχίζουν να ζουν.. :Ρ

Senior Member
    Φίλε μου, μην διαφωνείς μαζί μου.
    Με αυτούς που βγάζουν τα μάτια τους κάνοντας μελέτες επιχειρησιακής στρατηγικής διαφώνησε.

Και μάλιστα, σε τέτοιες περιόδους, το λουκέτο μπαίνει πιο εύκολα απ' ότι λένε οι στατιστικές.
    Γιατί δεν υπάρχει ρευστό!
    Κι όταν δεν υπάρχει ρευστό, να σε δω τι αυτοκρατορία θα χτίσεις!

Είναι δυνατόν μια γλάστρα να θρέψει όλη την γη;
    Έτσι και ένας επιχειρηματικός κλάδος, δεν μπορεί να τους θρέψει όλους.
    Αυτός που κάνει τα κουμάντα του, για αύριο, μεθαύριο και έχει μια καβάτζα στην άκρη, θα επιβιώσει.
    Με αρπαχτές δεν ζεις για μια ζωή.
    Αν δεν επανεπενδύεις στην επιχείρηση και αν δεν βελτιώνεσαι, θα πας για φούντο...
    ΚΑΝΟΝΑΣ...

Δες που είναι σήμερα η IBM, η Motorola και η Nokia..

Αν δεν σε έπεισα, δεν θα κουραστώ άλλο.
    Πιο νιανιά δεν μπορώ να στα κάνω.
    εχεις ασχοληθει ποτε με επιχειρησεις?
    γτ απο οτι φενεται τα ΜοΝΑ ΣΟΥ Επιχειρηματα ειναι βασισμενα σε βιβλια η σε βλακες που βγαινουν και τα λενε....

οταν αποκτησει΅την δικη σου επιχειρηση...θα δεις οτι πολλα που γραφονται δεν ισχυουν....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    εχεις ασχοληθει ποτε με επιχειρησεις?
    γτ απο οτι φενεται τα ΜοΝΑ ΣΟΥ Επιχειρηματα ειναι βασισμενα σε βιβλια η σε βλακες που βγαινουν και τα λενε....

οταν αποκτησει΅την δικη σου επιχειρηση...θα δεις οτι πολλα που γραφονται δεν ισχυουν....
    Επειδή είσαι Nick και βάζελος, ελπίζω να μην είσαι ο Nick Βαρδινογιάννης...
    Γιατί αν είσαι, πάω πάσο και έχεις δίκιο σε ότι και να μου πεις!

Απλή λογική φίλε μου.
    Πες ότι εμείς οι δύο είμαστε ανταγωνιστές. Έχουμε δυο internet cafe.
    Αν εσύ συνεχίσεις να έχεις τα ίδια computer που είχες αγοράσει πριν από 10 χρόνια, ποιος στην ευχή θα έρθει στο μαγαζί σου;
    Ποιος; Ποιος καμένος gamer θα έμπαινε σε μαγαζί που έχει να αλλάξει υπολογιστές εδώ και 10 χρόνια;
    Εγώ όμως, ένα μέρος των κερδών τα βάζω στη μπάντα για να αγοράζω νέο κεφαλαιουχικό εξοπλισμό (υπολογιστές) κάθε 2 χρόνια.
    Πες μου γιατί να έρθει κάποιος στο μαγαζί σου;
    Δεν θα φαληρίσεις;

Όσοι θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν.
    Όσοι δεν θέλουν, ας πάθουν για να μάθουν.

Senior Member
    Επειδή είσαι Nick και βάζελος, ελπίζω να μην είσαι ο Nick Βαρδινογιάννης...
    Γιατί αν είσαι, πάω πάσο και έχεις δίκιο σε ότι και να μου πεις!

Απλή λογική φίλε μου.
    Πες ότι εμείς οι δύο είμαστε ανταγωνιστές. Έχουμε δυο internet cafe.
    Αν εσύ συνεχίσεις να έχεις τα ίδια computer που είχες αγοράσει πριν από 10 χρόνια, ποιος στην ευχή θα έρθει στο μαγαζί σου;
    Ποιος; Ποιος καμένος gamer θα έμπαινε σε μαγαζί που έχει να αλλάξει υπολογιστές εδώ και 10 χρόνια;
    Εγώ όμως, ένα μέρος των κερδών τα βάζω στη μπάντα για να αγοράζω νέο κεφαλαιουχικό εξοπλισμό (υπολογιστές) κάθε 2 χρόνια.
    Πες μου γιατί να έρθει κάποιος στο μαγαζί σου;
    Δεν θα φαληρίσεις;

Όσοι θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν.
    Όσοι δεν θέλουν, ας μάθουν για να πάθουν.

ειπα εγω πουθενα το αντιθετο σε αυτο π λες με τα παραδειγματα των ιντερν καφε?
    και βεβαια πρεπει να ανανεωνεις το οτιδηποτε στην επιχειρηση σου,ειτε μεσω εσπα ειτε μεσω δικου σου κεφαλαιου και να βρισκεις καινοτομες ιδεες...
    εγω ημουνα καθετος στο αρχικο σκεπτικο σου,και στο οτι ακους το μαθαινεις παπαγαλια και νομιζεις οτι ισχυει,η ζωη εχει πολλα να σε διδαξει..και μπορω να σου πω οτι η εμπειρια ειναι ανωτερη απο την γνωση
    επιπλεον ετσι για χαβαλε θα σ απαντησω και θα σ πω οτι πριν 10 χρονια π ημουνα gamer και επεζα παιχνιδια,ειχαμε δυο ιντερν καφε στην πολη μ ,το ενα καινουργιο και το αλλο παλιο,εμεις πηγαιναμε στο παλιο γτ μας αφηνε να την πιουμε..το παλιο ηταν παντα γεματο ακομα και 6 ωρα το πρωι και το καινουργιο αδειο...οποτε αστοχο το ερωτημα σ

Senior Member
    Ναταλάκι μου όμορφο όλοι τα περάσαμε αυτά αυτό να ξέρεις μόνο πρέπει να γίνεις σορβαιβορ και πρόσεχε μη βγαλεισ πρόβλημα εγώ έτσι την έπαθα μόλις σου χτυπήσει καμπάνα όχι καμπανάκι φύγε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το πρόβλημα με τα ιντερνέτ καφέ είστε άσχετοι γτ άμα έχετε δουλειά θα ανοίξει δίπλα σας ένα ακόμα καινούριο με σκοτωμενεσ τιμές και γεια σας έτσι δουλεύει η αγορά

Senior Member
    ειπα εγω πουθενα το αντιθετο σε αυτο π λες με τα παραδειγματα των ιντερν καφε?
    και βεβαια πρεπει να ανανεωνεις το οτιδηποτε στην επιχειρηση σου,ειτε μεσω εσπα ειτε μεσω δικου σου κεφαλαιου και να βρισκεις καινοτομες ιδεες...
    εγω ημουνα καθετος στο αρχικο σκεπτικο σου,και στο οτι ακους το μαθαινεις παπαγαλια και νομιζεις οτι ισχυει,η ζωη εχει πολλα να σε διδαξει..και μπορω να σου πω οτι η εμπειρια ειναι ανωτερη απο την γνωση
    επιπλεον ετσι για χαβαλε θα σ απαντησω και θα σ πω οτι πριν 10 χρονια π ημουνα gamer και επεζα παιχνιδια,ειχαμε δυο ιντερν καφε στην πολη μ ,το ενα καινουργιο και το αλλο παλιο,εμεις πηγαιναμε στο παλιο γτ μας αφηνε να την πιουμε..το παλιο ηταν παντα γεματο ακομα και 6 ωρα το πρωι και το καινουργιο αδειο...οποτε αστοχο το ερωτημα σ
    Σημασία έχει ότι έρχεσαι σιγά σιγά σε αυτό που λέω. Αν περιμένεις μόνο να πάρεις από την επιχείρηση,
    χωρίς να βάλεις ούτε ένα ευρώ, θα πάρεις ...
    Και τα ίδια τα κέρδη της επιχείρησης επανεπενδύονται (ένα μέρος τουλάχιστον).
    Αυτό που λέμε "αποθεματικό".

Έχω να παρατηρήσω κάτι σε εσένα.
    Γιατί δεν πας να γραφτείς σε έναν ρητορικό όμιλο;
    Έχεις ένα πείσμα στο να θες να αποδείξεις ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο.
    Αυτο παρατηρώ γενικά όταν γράφεις.
    Πρέπει να το αξιοποιήσεις.

Senior Member
    Αντ οποίος εκπαιδεύτηκε ξέρει να εκπαιδεύει σκέψου μόνο γτ κάποιοι από εμάς γίνονται δεκανεισ κ λοχίες δηλαδή δίνουν εντολές ενώ πριν δεν ήταν τίποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το πρόβλημα με τα ιντερνέτ καφέ είστε άσχετοι γτ άμα έχετε δουλειά θα ανοίξει δίπλα σας ένα ακόμα καινούριο με σκοτωμενεσ τιμές και γεια σας έτσι δουλεύει η αγορά
    Σταμάτα να είσαι τόσο ευγενικός!

Μα έτσι δουλεύουν εταιρίες του στυλ LIDL και MediaMarkt.
    Με τέτοιες τακτικές τιμολόγησης και ας βγάζουν ζημίες.
    Άντε να βρεις μπακάλικο και συνοικιακό μαγαζί με ηλεκτρικά.

Senior Member
    Σημασία έχει ότι έρχεσαι σιγά σιγά σε αυτό που λέω. Αν περιμένεις μόνο να πάρεις από την επιχείρηση,
    χωρίς να βάλεις ούτε ένα ευρώ, θα πάρεις ...
    Και τα ίδια τα κέρδη της επιχείρησης επανεπενδύονται (ένα μέρος τουλάχιστον).
    Αυτό που λέμε "αποθεματικό".

Έχω να παρατηρήσω κάτι σε εσένα.
    Γιατί δεν πας να γραφτείς σε έναν ρητορικό όμιλο;
    Έχεις ένα πείσμα στο να θες να αποδείξεις ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο.
    Αυτο παρατηρώ γενικά όταν γράφεις.
    Πρέπει να το αξιοποιήσεις.
    το εχω αξιοποιησει πιστεψε με...
    θες να μου πεις δλδ οτι εσυ χωρις να ξερεις καν πως λειτουργουν οι επιχειρησεις εχεις δικιο και εγω που ειμαι manager εχω αδικο?