ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 728
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 728 of 1380 FirstFirst ... 2286286787187267277287297307387788281228 ... LastLast
Results 10,906 to 10,920 of 20693
    Senior Member
    Σκέφτομαι που πρέπει να διαβάσω γιατί δίνω μεθαύριο,οι σημειώσεις είναι ανοιχτές δίπλα μου από προχτές και εγώ ζήτημα να έχω ρίξει μια ματιά.Όλη μέρα ξαπλωμένη, με ενοχλεί το στομάχι μου που γουργουρίζει.Σε λίγο θα με πάρει η μάνα μου τηλέφωνο να με ρωτήσει"Τι έκανα? πως πάει το διάβασμα,πρέπει να τελειώσεις...γιατί το ένα ,γιατί το άλλο" δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν,ο θείος μου έχει παρεξηγηθεί που δεν σηκώνω το τηλέφωνο.Θέλω να το κλείσω και να μ'αφήσουν όλοι ήσυχη.Ο καφές τελείωσε,ο καπνός τελειώνει,πρέπει να πάω να πληρώσω λογαριασμούς,έξω φυσάει...πως θα βγω έτσι έξω.Δεν πάω πουθενά.Γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα ποτέ?Θέλω να κάνω το ένα ,θέλω να κάνω το άλλο.Γιατί δεν μπορω?Τι έχω?......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σκέφτομαι που πρέπει να διαβάσω γιατί δίνω μεθαύριο,οι σημειώσεις είναι ανοιχτές δίπλα μου από προχτές και εγώ ζήτημα να έχω ρίξει μια ματιά.Όλη μέρα ξαπλωμένη, με ενοχλεί το στομάχι μου που γουργουρίζει.Σε λίγο θα με πάρει η μάνα μου τηλέφωνο να με ρωτήσει"Τι έκανα? πως πάει το διάβασμα,πρέπει να τελειώσεις...γιατί το ένα ,γιατί το άλλο" δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν,ο θείος μου έχει παρεξηγηθεί που δεν σηκώνω το τηλέφωνο.Θέλω να το κλείσω και να μ'αφήσουν όλοι ήσυχη.Ο καφές τελείωσε,ο καπνός τελειώνει,πρέπει να πάω να πληρώσω λογαριασμούς,έξω φυσάει...πως θα βγω έτσι έξω.Δεν πάω πουθενά.Γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα ποτέ?Θέλω να κάνω το ένα ,θέλω να κάνω το άλλο.Γιατί δεν μπορω?Τι έχω?......
    Καπνίστρια;

Senior Member
    περιστασιακη

Senior Member
    Κούκλα άκουσε με καλά η επιβίωση στην Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε πρέπει να το έχεις στο χαρακτήρα σου αυτά που λέει ο Ιωάννης επάνω είναι ικανότητες επιβίωσης αυτά δεν τα διδάσκουν πουθενά στα μαθαίνει η ζωή και η ανάγκη οι γιατροί λένε το δέκα τις εκατό είναι τι σου συνέβη το υπόλοιπο ενενήντα είναι πως θα αντιδράσεις θεσ να κατσεισ κ να κλαις κάτσε κ κλαιγε θεσ να κανεισ κάτι στη ζωή σου κάντο θεσ να ζήσεις παρά τα προβλήματα θα ζήσεις ότι θεσ αυτό θα γίνει είναι στο χέρι σου είσαι εσύ κι η ζωή σου όταν θεσ πραγματικά θα τα κανεισ γάργαρα όλα κ θα ζήσεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κούκλα άκουσε με καλά η επιβίωση στην Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε πρέπει να το έχεις στο χαρακτήρα σου αυτά που λέει ο Ιωάννης επάνω είναι ικανότητες επιβίωσης αυτά δεν τα διδάσκουν πουθενά στα μαθαίνει η ζωή και η ανάγκη οι γιατροί λένε το δέκα τις εκατό είναι τι σου συνέβη το υπόλοιπο ενενήντα είναι πως θα αντιδράσεις θεσ να κατσεισ κ να κλαις κάτσε κ κλαιγε θεσ να κανεισ κάτι στη ζωή σου κάντο θεσ να ζήσεις παρά τα προβλήματα θα ζήσεις ότι θεσ αυτό θα γίνει είναι στο χέρι σου είσαι εσύ κι η ζωή σου όταν θεσ πραγματικά θα τα κανεισ γάργαρα όλα κ θα ζήσεις
    Το ξέρω elis έχεις δίκιο.Γιατί δεν είμαι έτοιμη ακόμα όμως?Ξέρω ότι θα είμαι κάποια στιγμή γιατί το έκανα και παλιότερα.Θα το ξανακάνω το ξέρω.Εντάξει θα μου πεις τι στο καλό περιμένεις από μόνο του δεν γίνεται τίποτα.Έχεις δίκιο

Senior Member
    Να σου πω και τι προσφέρει το φόρουμ μία κουβέντα ενδεχομένως καλή ενδεχομένως να βγεις κ για ένα καφέ με κανέναν να σε καταλάβει ωραία όλα αυτά αύριο το πρωί που θα σηκωθείς θα έχουν λυθεί τα προβλήματα όχι γι αυτό λέω κάνε ότι θεσ αλλά μην πεις ποτε ψέμματα στον εαυτό σου ότι οι άλλοι είναι πιο τυχεροί να πεις ότι προσπάθησες και αυτά κατάφερες μόνο
    Φιλικά

Senior Member
    Δικαιουσαι ξεκούραση δεν δικαιουσαι παραίτηση

Senior Member
    Πήγα για έναν καφέ χτες.Εντάξει ήταν καλά σχετικά.Τρελή όρεξη δεν είχα αλλά πέρασε κάπως η ώρα. Υποτίθεται κάθομαι μέσα να διαβάσω και το μυαλό μου τρέχει συνέχεια.Όλα καλά θα πάνε στο τέλος το ξέρω.Φάση είναι θα περάσει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    περιστασιακη
    Δεν το κόβεις καλύτερα?:Ρ

Senior Member
    Περνάει γιατί προσπαθεισ αλλιωσ δεν περνάει ότι και να σου πουν ότι έχεις μη ψαρωσεισ μπορείς να τα αντιμετωπισεισ αρκεί να προσπαθεισ

Senior Member
    Το είχα κόψει για μερικές μέρες είναι,το ελέγχω πάντα.

elis σ'ευχαριστώ με κάνεις να σκέφτομαι κάπως καλύτερα.Το ξέρω θα περάσει ή αν δεν περάσει θα βελτιωθεί.

Senior Member
    Κούκλα μπορείς το ξέρω φαίνεται μόνο μη ψαρωσεισ ότι κι αν σου πουν

Senior Member
    βαριεμαι...κι εχω μαθημα σε λιγο..πφφφ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Επειδή η καλοσύνη κάνει παρέα με τη μοναξιά!
    Αν θες να μην εχεις ψυχολογικα προβλήματα θα πρεπει να γίνεις κι εσυ μαλάκας, διεκδικητικός παντού, γλύφτης, μαφίας. Διάλεξε! Αλλιώς θα πεθάνεις!
    Ετσι ειναι ναι.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καυκαμε κι απόψε καυκαμε και μέσ' τα αποκαιδια κοιμηθηκαμε
    Εσυ τι ζορι τραβας παλι;