ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 743
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 743 of 1380 FirstFirst ... 2436436937337417427437447457537938431243 ... LastLast
Results 11,131 to 11,145 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Πιστευω οτι ειναι καλα σε σωστες ποσοτητες για υον σωστο λογο.....π.χ εγω ειμαι ψυχωτικος και περνω ρισπερνταλ μεχρι εκει το δεχομαι αλλα το να παρω 2 ανυιψυχωυικα 1 ανυικαταθληπτικο 2 σταθεροποιητες οχι το θεωρω κοροιδια οσο για ηρεμιστικα υπνωτικα τα θεωρω αχρηστα συην ψυχιατρικη ριν απλα νομιμα ναρκωτικα.....εγω φιλε απο το αγχος δεν εχω κοψει τα νυχια μ 13 χρονια γιατι τα τρωω τα ματωνω...υι να κανω να πατω ζαναξ? Χαχαχαχαχα
    Κανενα φαρμακο δεν λυνει τιποτα απλως τα καλυπτει
    Πολυ σωστο σε βρισκω κ εγω αυτης της αποψης ειμαι οτι τα χαπια καλυπτουν τα συμπτωματα δν θεραπευουουν κ εγω χαλια ειμαι αλλα δν περνω ζαναξ τα εχω κοψει εδω κ ενα μηνα βεβαια δν ειμαι καλα αλλα το παλευω δεν θελω να εθιστω στα ζαναξ...πιστευεις οτι η γαδ μπορει να περασει χωρις χαπια?νταξει για τν ψυχωση ξερω ειναι απαραιτητα λενε αλλα εχω ακουσει για πιο ελαφριες περιπτωσεις οπως ανχωδες διαταραχες και ελαφριες καταθλιψεις περνανε και χωρις χαπια.

Χριστόφορε και εγώ άντεξα 12 μήνες με γαδ βαρβάτη χωρίς αγωγη. Δεν αποδημησα αλλά μετά πολλαπλασιάστηκε η διαταραχή πήρε κι άλλες μορφές. Έχουν κάποια κριτήρια πριν δώσουν αγωγη. Πόσο καιρό υποφέρει ο άλλος, τι ζωή κάνει, υπάρχει γονιδιακό υπόβαθρο; μπορεί κάποιοι απλά να πασάρουν χάπια δε ξέρω για αυτό οφείλουμε να ψαχνόμαστε λίγο πριν πάμε σε ειδικο. Ζούμε στην εποχή της διαταραχής άλλοι νομίζουν ότι πάσχουν και άλλοι χάνουν τη ζωή εξαιτίας μιας διαταραχής. Πρώτο βήμα άπαξ και ξεκινήσει κάποιος αγωγή είναι να έχει υπομονή να δράσει η ουσία Κ αν έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάλογη ψυχοθεραπεία. Μετά από χρόνια αυτό έχω καταλάβει. Έχω διαβάσει τις ανησυχίες σου οπότε σου απαντώ σχετικά πιο ολοκληρωμένα εδω. Καλημέρα [emoji56]
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλημερα..οταν λες πολλαπλασιαστηκε η.διαταραχη?τ εννοεις?

Η γαδ έγινε κατάθλιψη και μετά μείζον επεισόδιο και τελικά χρειάζομαι σταθεροποιητη διάθεσης.

Senior Member
    Καταλαβα...και τωρα πως εισαι??τι περνεις δλδ?

Τώρα δεν ειμαι στα χαλια που ήμουν παλιότερα. Προσπαθω να ζω τη κάθε ημέρα δε το πετυχαίνω πάντα και ο σταθεροποιητης με έχει βοηθησει στο ότι δεν κρατάνε μέρες τα έντονα συναίσθηματικα σκαμπανεβάσματα. Έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου αρκετά πάλεψα για αυτό και συνεχιζω. Η αγωγή με βοηθάει στο 50% το υπόλοιπο πρέπει να το κάνω μόνη με καλές αποφάσεις για σωματική και ψυχική υγεία.
    Είχα γονιδιακή προδιάθεση, βίωσα άσχημες καταλυτικες εμπειρίες και κάποια στιγμή εκδηλώθηκαν με διάφορους τρόπους. Πλέον γνωρίζω ότι η αγωγή είναι εφόδιο αλλά το κυριότερο είναι η δουλειά με ότι με κρατά δεσμια με το παρελθόν μου. Ιδεοψυχαναγκαστικες σκέψεις; είχα. Αυτοκτονικό ιδεασμο είχα. Πανικους; είχα. Απέκτησα εθισμό στο αλκοόλ μπας και βρω λίγη ηρεμία όπου αυτό είναι συνοσσηροτητα. Εν τέλει οξυγόνο να αναπνεύσω ήθελα και φυσικά ρύθμιση βιοχημικη. Από εκεί και έπειτα για όσο ζω παλευω να μη γυρίζω πίσω αλλά έστω και τις μικρές αλλαγές να τις χαίρομαι.
    Last edited by Constantly curious; 24-02-2017 at 07:35.

Νομίζω λένε " αν έχεις παθολογικό άγχος ζεις για το υποθετικό μέλλον το οποίο φυσικά δεν ελέγχεις άρα σου προκαλεί φόβο. Αν έχεις κατάθλιψη ζεις το παρελθόν σου και όσα σε τσακισαν και δεν νιώθεις δικαίωση, δεν έχεις συμφιλιωθεί μαζί τους. Αν ζήσεις στο τώρα έτσι μόνο για αυτό που είσαι και δεις αυτό που υπάρχει είτε είναι όμορφο είτε άσχημο κάνεις την αρχή για αλλαγή. Καπως έτσι...

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρη διάγνωση.Προς το παρόν κατάθλιψη αλλά έχω και πολλή κυκλοθυμία που δεν περιγράφεται και τα χάπια την κάνουν χειρότερα.
    Δοκίμασες να λύσεις το θεμα σου χωρις χάπια? Διοτι η θεραπεια στα ψυχολογικα ειναι και θεμα εκπαίδευσης του μυαλου απο τον ίδιο τον παθόντα.
    Εχω την εντυπωση ότι τα αντικαταθλιπτικά προκαλούν νευρικότητα και οξύνουν τις αρνητικές σκέψεις (πχ όταν το άτομο έχει ΙΨΔ).
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα ειχες υπερβει προ πολου την αντοχη του δισκου μη κοιτας τι γραφει ενα τερα δυο τρια πεντακοσια τερα μπορει να μπαταρει ακομα και με 500γκιγκα
    Αλεξανδρεεε γειαα!! Τι κανεις?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δοκίμασες να λύσεις το θεμα σου χωρις χάπια? Διοτι η θεραπεια στα ψυχολογικα ειναι και θεμα εκπαίδευσης του μυαλου απο τον ίδιο τον παθόντα.
    Εχω την εντυπωση ότι τα αντικαταθλιπτικά προκαλούν νευρικότητα και οξύνουν τις αρνητικές σκέψεις (πχ όταν το άτομο έχει ΙΨΔ).
    Ναι δοκίμασα μερικούς μήνες μόνο ψυχοθεραπεία σε ψυχολόγο.Δεν ήθελα χάπια γιατί φοβάμαι πολύ τις παρενέργειες γιατί είχα ακούσει πολλά.Τέλος πάντων η ψυχολόγος μου τόνισε πολλές φορές ότι πρέπει να με δει γιατρός.Οι γιατροί δίνουν χάπια....καταλαβαίνεις.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Νομίζω λένε " αν έχεις παθολογικό άγχος ζεις για το υποθετικό μέλλον το οποίο φυσικά δεν ελέγχεις άρα σου προκαλεί φόβο. Αν έχεις κατάθλιψη ζεις το παρελθόν σου και όσα σε τσακισαν και δεν νιώθεις δικαίωση, δεν έχεις συμφιλιωθεί μαζί τους. Αν ζήσεις στο τώρα έτσι μόνο για αυτό που είσαι και δεις αυτό που υπάρχει είτε είναι όμορφο είτε άσχημο κάνεις την αρχή για αλλαγή. Καπως έτσι...
    Εχω και τα δυο. (Παθολογικο αγχος> ιδψ και καταθλιψη)
    Παρελθον και μελλον δηλαδή σε αποθέωση. Για το παρον παλευω τωρα κι ειναι δυσκολο. Αλλα ειναι το μονο που εχει αξια. Αυτη η απλοϊκή αλλα τοσο δυσκολη στην πραξη φραση να ζεις το παρον.

Senior Member
    Ειμαι χωριο απο χτες το απογευμα φευγω σε λιγο για πολη.ειδα τα σκυλακια μου εκατσα το βραδυ διπλα στη στοφα να ζεσταινομσι.αλλαξε ολη μου η διαθεση.οι ανθρωποι να σε χσιρετανε να ειναι ευγενικοι.απολυτη ηρεμια.σκεφτομαι τι να τα κανω τα πτυχια?νσ ερθω να μεινω εδω να βρω την ηρεμια μου.και η πολη 20 λεπτα ειναι με το αυτοκινητο.απλα ουτε εδω εχω παρεα.ειμαι στην καφετερια του χωριου για πρωινο καφεδακι.ΗΡΕΜΙΑ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Ειμαι χωριο απο χτες το απογευμα φευγω σε λιγο για πολη.ειδα τα σκυλακια μου εκατσα το βραδυ διπλα στη στοφα να ζεσταινομσι.αλλαξε ολη μου η διαθεση.οι ανθρωποι να σε χσιρετανε να ειναι ευγενικοι.απολυτη ηρεμια.σκεφτομαι τι να τα κανω τα πτυχια?νσ ερθω να μεινω εδω να βρω την ηρεμια μου.και η πολη 20 λεπτα ειναι με το αυτοκινητο.απλα ουτε εδω εχω παρεα.ειμαι στην καφετερια του χωριου για πρωινο καφεδακι.ΗΡΕΜΙΑ
    Αχ τι ωραία!!!Να περάσεις όμορφα boo!!Και να απολαύσεις την ηρεμία.Μου λείπει και εμένα το χωριό μου.

Senior Member
    Αλλη ποιοτητα ζωης
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Αχ τι ωραία!!!Να περάσεις όμορφα boo!!Και να απολαύσεις την ηρεμία.Μου λείπει και εμένα το χωριό μου.
    Ευχαριστω πολυ!αλλη ποιοτητς ζωης.αν μπορεις κι εσυ κσι ολοι οσοι εχουν χωριο πηγαιντε εστω για 2 μερες να γεμισετε τις μπαταριες σας απο ηρεμια.
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Αλλη ποιοτητα ζωης
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος