ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 760
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 760 of 1380 FirstFirst ... 2606607107507587597607617627708108601260 ... LastLast
Results 11,386 to 11,400 of 20693
    Senior Member
    Προσεχε βαδιζουμε σε επικινδυνα μονοπατια με αυτο που λες ομως...αμα ειναι να διωξουμε την ενοχλητικη αισθηση ε ας πηδηξουμε απο το παραθυρο :P

Χαχα - καλε μόνο παροδικα περναει η φαγούρα, μετά ξανά έρχεται. Γεια σου ρε ναταλακι [emoji4] [emoji4] [emoji4]
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ναταλία αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μία συμβουλή εγώ για να φτάσω να παρουσιάζω την ψύχωση χρειάστηκαν δύο αποτυχημένοι έρωτες και δύο χαστούκια στα εργασιακά αλλά πάντα ήμουν ευαίσθητος σα χαρακτήρας το λέω σε όλους πολλή προσοχή ΜΑΛΑΚΕΣ είναι πολλοί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και τι προτεινεις ρε ελις να καθομαι σα το κουκο και να μη στοχευω σε πολλα πολλα επαγγελματικα; Γιατι για την ωρα αυτο κανω. Γιεεει τι καλα ειμαι ασφαλης :P

Senior Member
    Επίσης να σου πω ότι έχω κουσουρια εμφανή το κάπνισμα μου είναι περίεργο και όταν περιμένω κάποιον βαράω Σκόπια οπωσ στο στρατό αυτόματα σκύβω το κεφάλι και πάω πάνω κάτω δεν μπορώ να κάτσω ακίνητος εμένα με σακατεψανε

Senior Member
    Ε καλα κι εγω παω πανω κατω χωρις λογο στο σπιτι μου οταν σκεφτομαι η αποστηθιζω κατι η και εξω οταν περιμενω καποιον η κατι. Σιγα το κουσουρι. Απλα ειμαστε κιναισθητικοι τυποι, ετσι βιωνουμε καταστασεις και αφομοιωνουμε πραγματα, με τη κινηση. Θυμαμαι υπηρχε ψυχοπαιδαγωγικη θεωρια σχετικα με αυτο οταν ημουν φοιτητρια για το πως μαθαινει ενα παιδι που ειναι ετσι. Δεν ειναι κατι, οπως αλλος εχει καστανα αλλος μπλε ματια, ετσι και αυτο, ποικιλια.
    Συν τοις αλλοις μπορει να σημαινει οτι εισαι καταβαθος καλος χορευτης...κι εγω καλη χορευτρια ειμαι.. Κατα βαθος...πολυ πολυ βαθος ομως χαχαχαχα
    Οσο για το καπνισμα σου που ειναι περιεργο κλαιν, δες το σαν ιδιαιτερη χαριτωμενια :P
    Πιο πολυ βλεπω να αισθανεσαι εσυ μεσα σου ασχημα για πραγματα και για τον εαυτο σου παρα να εχεις κατι το τοσο στραβο στην πραγματικοτητα. Αν και εκει μαλλον κολλαει το "σε σακατεψανε" που λες...μπορω να φανταστω καπως λιγο ( οσο γινεται απο τη θεση μου) πως μπορει να σου εχουν φερθει...κακως αφομοιωσες αυτα τα σκεπτικα και νιωθεις ετσι για τον εαυτο σου ομως...
    Κι εγω υπαρχουν στιγμες που νιωθω πολυ ασχημα...ομως προσπαθω να μπλοκαρω αυτες τις σκεψεις και λεω στον εαυτο μου καθε μερα ΜΠΙΤΣ ΑΪΜ ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ. Ετσι απο σποντα και αποφαση

Senior Member
    ή ο γυαλος παει στραβα ή στραβα αρμενιζω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ή ο γυαλος παει στραβα ή στραβα αρμενιζω
    όχι Boo μου και ο γυαλος είναι στραβος και στραβα αρμενίζουμε.... αλλα όχι για πολύ!! το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πλησιαζει

Senior Member
    Τι επαθες;

Senior Member
    Αυτά που σου λέω κράτησαν δύο τρία χρόνια και μετά στενεψαν τα οικονομικά περιθώρια κι ακόμα δε σήκωσα κεφάλι ενώ έχω συνέλθει τα οικονομικά μου κόβουν τα πόδια

Senior Member
    καλα που εγραφα στο θεμα που ανοιξα πριν λιγο για το επιδομα και μετα απο λιγο καλα που ακουγα μουσικη ακουσα μια φωνη καινουρια να μου λεει οτι ειμαι ο μεσιας και οι 2 παλιες φωνες να μου λενε οτι ηρθα να καταστρεψω την ανθρωποτητα.αγχωθηκα και για την καινουρια φωνη.ποια ειναι?ειναι ξενη δεν την εχω ξανακουσει.και αγχωθηκα γιατι μεσα μου συκγρουονται αυτες οι φωνες
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτά που σου λέω κράτησαν δύο τρία χρόνια και μετά στενεψαν τα οικονομικά περιθώρια κι ακόμα δε σήκωσα κεφάλι ενώ έχω συνέλθει τα οικονομικά μου κόβουν τα πόδια
    αν ποτε τα οικονομικα μου γινουν τοσο σκατα ώστε να μην μπορω να εχω τα βασικα... την εχω παρει ηδη την αποφαση και εχω εξοπλιστεί καταλληλα... εχω βρει ένα γαματο μερος στην χαλκιδικη με νερο βουνο και θαλασσα διπλα... μια καλυβα και αντε γειαααα!!!! elis εισαι καλοδεχούμενος στην καλυβα

Senior Member
    Θεός είναι μεγάλος δεν υπάρχει άλλος δύο χιλιάδες φίλοι μόλις δουν καντήλι ζήτω λένε ο θεός

Boo έκανες κάνα τσιγάρο αυτές τις μέρες;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    οχι κανενα.εχω να κανω πανω απο 1.5 μηνα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος