ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 761
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 761 of 1380 FirstFirst ... 2616617117517597607617627637718118611261 ... LastLast
Results 11,401 to 11,415 of 20693
    Μήπως το στρες που πέρασες με το σώμα αυτές τις μέρες έφερε και αυτή τη νέα φωνή; πως σε κάνει να νιώθεις; νεύρα; ηρεμία;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    αγχος, ταραχη, δυσφορια, υπερενταση
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αν ποτε τα οικονομικα μου γινουν τοσο σκατα ώστε να μην μπορω να εχω τα βασικα... την εχω παρει ηδη την αποφαση και εχω εξοπλιστεί καταλληλα... εχω βρει ένα γαματο μερος στην χαλκιδικη με νερο βουνο και θαλασσα διπλα... μια καλυβα και αντε γειαααα!!!! elis εισαι καλοδεχούμενος στην καλυβα
    Το χειμώνα τι θα κάνουμε;Να εύχεσαι να μη χειροτερέψουν γτ δεν υπάρχει λύση σε αυτές τις εποχές να ξέρεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μήπως να δοκιμάσεις την αύξηση που σου είχε προτείνει και αύριο να πάρεις τηλέφωνο; δεν ξέρω μπου μου. Εύχομαι να φύγει όλο αυτό που νιώθεις το δύσκολο [emoji20]

Senior Member
    φοβαμαι να αυξησω το αλοπεριντιν απο τις παρενεργειες.δεν εχω καποιον να μιλησω.η ψυχολογος δε θα δωσει σημασια, ο γιατρος στο ΚΨΥ θα μου πει πως συμβαινουν αυτα μιας και μαλλον για παντα θα εχω φωνες οπως μου ειχε πει.η ιδιωτης γιατρος στην Αθηνα θα μου πει οτι ειναι στο μυαλο μου(και πριν 2-3 μερες της ειπα οτι δεν ειχα τιποτα.κι οντως δεν ειχα εδω και 40 μερες)
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    boo στην αρχη της ιστοριας μου οι φωνες ηταν αρνητικες μου λεγαν να ξεχασω την ζωη που ηξερα και ότι θα καω στην πυρα και αλλα διαφορα...

ξερεις τι εκανα... τις αποδεχτηκα.. και σιγα σιγα αλλαξαν φυγαν αυτές και ηρθαν άλλες φιλικες... φωτεινες...

ασθενεια ή μη... φαντασια ή μη... παρανοια ή μη... εμαθα να ζω με αυτές πολλες φορες πιανουμε και κουβεντα

Το θυμάμαι ότι δε το θες λόγω παρενεργειων αλλά θυμάμαι που στο πρότεινε και έλαβες το ζαν. Δοκιμασε να το χειριστεις όπως και παλιότερα, με όσα σου εχουν πει για την αντιμετώπιση εκείνη τη στιγμή. Αν γράψεις όσα σου λέει σε βοηθάει; επειδή δεν έχεις σε κάποιον να μιλησεις μήπως αν τα γράψεις εκτονωθείς.

Senior Member
    δεν μου εχουν πει τροπο ουτε ξερω πως αντιμετωπιζεται.ολοι απλα ευελπιστουσαμε οτι καποιασ στιγμη καποιο φαρμακο θα με επιανε.το αλοπεριντιν με ηρεμησε για 42 μερες.δε ξερω πως να ξεφυγω.δεν αντεχω να ζω αλλο ετσι.ειναι βασανιστικο.απλα αυτο.ειναι βασανιστικο
    περασαν 15μηνες για να νιωσω καλα.τωρα τι θα γινει?παλι τα ιδια?δεν το αντεχω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ας ελπίσουμε ότι θα ξανά υποχωρήσουν. Δεν είσαι κακός άνθρωπος όσο και να επιμένουν. Δεν γνωρίζω να σου πω κάτι εξιδεικευμενο μπου μου. Μόνον εύχομαι να υποχωρήσουν να μην ταλαιπωρείσαι. Το εύχομαι πολύ!!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ c.c. μου.μακαρι να ειναι τυχαιο και παροδικο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου αποδεξου τον εαυτό σου και θα δεις διαφορά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τι ενοεις elis?τι πρεπει να αποδεχτω?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα ερθει ο θεος Αρης στο ψηλο βουνο και θα συναντησει εμενα τον μεσσια και θα ενωσουμε τα χερια μας και θα ανοιξει η γη στη μεση.δεξια θα πηγαινουν οι κακοι και αριστερα οι καλοι.ο κοσμος θα κριθει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

..περιφρόνηση αισθάνομαι
    φταίει η κακη χρηση της ενσυναισθησης
    Last edited by Σαπουνάκι μπάνιου; 14-03-2017 at 03:46.

Senior Member
    Boo, όταν ακούς αυτές τις φωνές συνειδητοποιείς ότι είναι το μυαλό σου που σου μιλάει; Ίσως αν επιανες διάλογο μαζί τους; Να τους πεις δεν είμαι άχρηστη, δεν ειμαι ο μεσσίας. Έχεις βρει τρόπο να μην τις φοβάσαι; Θέλω να πω και μόνο η σκέψη ότι τις φτιάχνει το μυαλό σου δεν σε ηρεμεί γιατί όλα αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια; Δεν έχω σχιζοφρένεια και δεν ξέρω αν αυτά που λέω μπορεί να βοηθάνε αλλά αλήθεια στα λέω με κάθε καλή διάθεση και ελπίδα ότι κάτι μικρό μπορεί να βοηθήσει.