ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 799
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 799 of 1380 FirstFirst ... 2996997497897977987998008018098498991299 ... LastLast
Results 11,971 to 11,985 of 20693
    Senior Member
    Επαναλαμβάνω για όποιον ενδιαφέρεται για ψύχωση με φάρμακα συμπληρώματα αυτά που δίνουν οι γιατροί από φαρμακείο κ γυμναστική περνάει αν δε περάσει βελτιώνεται οποιοσ δε πιστεύει να ρωτήσει ένα παοκτση φίλαθλο που να ασχολείται με το γήπεδο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned

Thumbs up

.................................................. .........
    Last edited by αλεξανδρος_77; 04-08-2017 at 21:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το απαλευτο μαλον στους αλλους βρισκεται που απο τη μια οτι και να κανω τους ενδιαφερει και απο την αλλη θελουν να μου αλαξουν γνωμη με το ετσι θελω

πχ τι ζορι τραβανε αν καθομαι στο ιντερνετ συνεχεια αυτοι ας κανουν κατι καλυτερο απο μενα

κανουν λες και τους εβαλα να κατσικωθουν καπου με το ζορι χωρις να το θελουν εγω δε προκειται να ασχοληθω με οτι εχει σχεση με καθισματα καιι αν αυτο το καλαβαινουν εχει καλως.αν υποθετουν οτι ετσι θα ασχοληθω μαζι τους λυπαμαι αλλα κανουν λαθος.

και μετα απογοητευονται που τρωνε πορτες το εχω ξαναπει αλλα δεν εγινα κατανοητος οτι τα ψυχολογικα κολπα δε με ενδιαφερουν

με ενδιαφερει ομως να γνωρισω καπιον ως ανθρωπο απο αποσταση με κανει και βαριεμαι...

αρα αν δοκιμασουν να με γνωρισουν ως ανθρωπο και θα αλαξουν γνωμη οσο απομακρυνονται εγω απλα ξενερωνω εντελως
    αλεξανδρε κανε οπως εσυ νομιζεις καλυτερα για σενα κανεις πιστευω δεν τον νοιαζει τι κανει ο ενας και ο αλλος εδω μεσα προσωπικα ειμαι εδω για να νοιωθω ολο και καλυτερα δεν μπηκα για να καπελωνω ατομα για να τονωσω το εγω μου πιστευω εδω ειναι ενα φορουμ για να γινουμε λιγο καλυτεροι

Banned
    δε διαφωνω σε σενα η ψυχαναλυση μπορει να πετυχαινει επειδη παραξενευεσαι να βλεπεις τον εαυτο σου η μπορει και να μη τα πας καλα μαζι του εγω ομως εχω δει τοσες πολες φορες το ιδιο εργο που το εχω μαθει απ εξω

εγω μπορω να γινω καλυτερος απο μονος μου εκτος αν μου αναψει κανεις τα λαμπακια και αρχισω να ψελνω

Senior Member
    σε εμενα πετυχαινει να σκεφτομαι το τωρα και οχι το αυριο

Παντρεύτηκε κι ακόμα με παίρνει τηλέφωνο (από απόκρυψη). Είχε δλδ τον αριθμο μου όλα αυτα τα χρονια! Όλο γέλια...το κλεισα χωρις να μιλησουμε.
    Κάποτε με γούσταρε. Πριν δυο μηνες που την ειδα σε ενα καφε έκανε προσποιητο γελιο όταν μιλούσαν οι αλλες. Ο αντρας της δεν ήταν εκει. Τι λέτε, πλάκα κάνει ή γουστάρει ακόμα?
    γιάννης

Senior Member
    Ο kavkaz έχει εξαφανιστεί, είναι καλά; Ξέρει κανείς;

Banned
    ............................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 07-08-2017 at 00:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Παντρεύτηκε κι ακόμα με παίρνει τηλέφωνο (από απόκρυψη). Είχε δλδ τον αριθμο μου όλα αυτα τα χρονια! Όλο γέλια...το κλεισα χωρις να μιλησουμε.
    Κάποτε με γούσταρε. Πριν δυο μηνες που την ειδα σε ενα καφε έκανε προσποιητο γελιο όταν μιλούσαν οι αλλες. Ο αντρας της δεν ήταν εκει. Τι λέτε, πλάκα κάνει ή γουστάρει ακόμα?
    Αν γουστάρει ακόμα τί θα κάνεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μάλλον το 1ο,έτσι πιστεύω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σαν το τρέξιμο στη φύση δεν έχει.

Senior Member
    υπαρχει καμια ταινια με πρωταγωνιστη που να εχει διαφορους φοβους για τη ζωη και δεν μιλαω για φοβιες για αραχνες και ζωυφια μιλαω για φοβους πχ με κοινωνικες συναναστροφες η πως να τα φερει γενικα βολτα στη ζωη του

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    υπαρχει καμια ταινια με πρωταγωνιστη που να εχει διαφορους φοβους για τη ζωη και δεν μιλαω για φοβιες για αραχνες και ζωυφια μιλαω για φοβους πχ με κοινωνικες συναναστροφες η πως να τα φερει γενικα βολτα στη ζωη του
    Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού
    Eternal sunshine of a spotless mind

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μάλλον το 1ο,έτσι πιστεύω.
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Αν γουστάρει ακόμα τί θα κάνεις;
    Κι εγω πιστευω πως το 1ο είναι που συμβαίνει (με μια μικρη επιφυλαξη).
    Αν γουστάρει ας με πλησιάσει αυτή! Εγω δεν θα κάνω τίποτα! Αν γουστάρει σίγουρα θα επανέλθει.

Μόνο που προτιμώ να αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο, διοτι αμα η σκεψη μου εγκλωβιστει σε κάποια πιθανόν να χαθούν πολύ καλύτερες της ευκαιρίες.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού
    Eternal sunshine of a spotless mind
    ευρωπαικος κινηματογραφος?