ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 1380 FirstFirst ... 5678917571075071007 ... LastLast
Results 91 to 105 of 20693
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    πολλοι προσπαθουν αλλα ματαια, αλλοι όμως εχουν πιθανοτητες γιατι εχουν διαφορετικη συμπεριφορα. Για εναν τετοιο λεω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πολλοι προσπαθουν αλλα ματαια, αλλοι όμως εχουν πιθανοτητες γιατι εχουν διαφορετικη συμπεριφορα. Για εναν τετοιο λεω!

Αυτοι που εχουν ' διαφορετικη ' συμπεριφορα , δεν χρειαζεται να μπουν στο χαζοφορουμ για να βρουν κοπελα . Θα βρουν ουτως η αλλεως .
    Εσυ βρηκες τιποτα ?
    Παντως πλακα πλακα , απο κει που δεν το περιμενεις βρισκεις .
    Last edited by Macgyver; 17-01-2015 at 11:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εμένα πάντως καθόλου δε με πείθει. Πολύ προσποιητό το βρίσκω όλο αυτό.
    Και κάποιος που προσποιείται και υποκρίνεται είναι προς αποφυγή! Άσε που τα κίνητρα ενός υποκριτή δεν ξέρεις, άλλο αν υποψιάζεσαι, ποια ακριβώς είναι.

Senior Member
    Μα τι χαζομαρες,με το συμπαθειο,λετε?ειναι δυνατον να μπει κάποιος σε ενα τετοιο φορουμ για να βρει γκομενα?αυτο μονο εγω θα μπορουσα να το κανω που ειμαι τοσο άχρηστος και ανυπαρκτος για ολους!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    Μα τι χαζομαρες,με το συμπαθειο,λετε?ειναι δυνατον να μπει κάποιος σε ενα τετοιο φορουμ για να βρει γκομενα?αυτο μονο εγω θα μπορουσα να το κανω που ειμαι τοσο άχρηστος και ανυπαρκτος για ολους!
    Έννοια σου και πάρα πολλοί και πολλές είχαν τέτοιες προσδοκίες.
    Υπήρχε μάλιστα μέλος που έφτιαχνε κατ' εξακολούθηση σχέσεις από δω μέσα, οι οποίες τελικά κατέληγαν άσχημα. Αυτό το γνωρίζω, γιατί ξεκατινιαζόταν εδώ μέσα στα φανερά με τις κοπέλες.
    Και πάααρα πολλοί έχουν βγει ραντεβού!

Oσο πιο άχρηστος νιώθεις,τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κάνεις κάτι καλό στη ζωή σου σε οποιοδήποτε τομέα

Senior Member
    Πολλή νέκρα σήμερα στο φόρουμ και στο skype, βαριέμαι...θα συνέχιζα τον ύπνο μου αλλά έφτιαξα καφέ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μιας και λέγατε για ταινίες... ξέρετε κανένα σαιτ με ταινίες δωρεάν... μου έχουν πει κάποια αλλά όλα θέλουν λεφτά με μήνυμα από το κινητό... και αν είναι και ον λαιν ακόμα καλύτερα... υπάρχουν βέβαια αρκετές ταινίες στο γιου τιουμπ ολόκληρες αλλά οι υπότιτλοι είναι ένα θέμα... και δεν το διευκρίνισα αυτό... σάιτ με ελληνικούς υπότιτλους αν είναι δυνατόν... αλλά αν δεν υπάρχει, άντε και χωρίς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Μιας και λέγατε για ταινίες... ξέρετε κανένα σαιτ με ταινίες δωρεάν... μου έχουν πει κάποια αλλά όλα θέλουν λεφτά με μήνυμα από το κινητό... και αν είναι και ον λαιν ακόμα καλύτερα... υπάρχουν βέβαια αρκετές ταινίες στο γιου τιουμπ ολόκληρες αλλά οι υπότιτλοι είναι ένα θέμα... και δεν το διευκρίνισα αυτό... σάιτ με ελληνικούς υπότιτλους αν είναι δυνατόν... αλλά αν δεν υπάρχει, άντε και χωρίς...
    googlarisma δοκιμασες?
    http://teniesonline.ucoz.com/

εγω απο εδω ειχα δει αρκετες αλλα πρεπει να περιμενεις λιγο α φορτωσουν, εμενα αυτο μου τη σπαει.

Gothly σ' ευχαριστώ, αυτή η σελίδα ζητάει το κινητό μου και μετά πρέπει να στείλω μήνυμα που χρεώνεται... επειδή δεν το έχω κάνει δεν ξέρω αν θέλει και μήνυμα για κάθε ταινία...

Senior Member
    To site που σου ειπες η γκοθλυ καθως και το gamato , εχουν απειρες τιανιες με ελληνικους υποτιτλους.
    Στο πρωτο βεβαια , εγω δεν εχω θεμα με το loading αλλα με τον ηχο. Ειναι πολυ χαμηλη η ενταση , σε σημειο να μην ακουω τιποτα σχεδον.
    Kαλο site θεωρω το solarmovie.is , αλλα δεν εχει υποτιτλους.

Banned
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Gothly σ' ευχαριστώ, αυτή η σελίδα ζητάει το κινητό μου και μετά πρέπει να στείλω μήνυμα που χρεώνεται... επειδή δεν το έχω κάνει δεν ξέρω αν θέλει και μήνυμα για κάθε ταινία...
    Αγαπητε καθρεπτη καποια διαφημιστικη σελιδα θα στο κανει αυτο..βαλε αντμπλοκ και ξαναμπες!

Banned
    αμοκ που εχουν παθει στο ιντερνετ με τις διαφημισεις που το ειδαν γραμενο οτι εγω αγοραζω οτι να ναι δε μπορω να καταλαβω ειμαι φοβερα εκλεκτικος... οταν παιρνω κατι στα σοβαρα... κανονικα θα επρεπε να υπαρχει χορος για να παιζουν τις διαφημισεις ακριβως κατω απο τα βιντεο το δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις τα αυτονοητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολλή νέκρα σήμερα στο φόρουμ και στο skype, βαριέμαι...θα συνέχιζα τον ύπνο μου αλλά έφτιαξα καφέ...
    εχω εγω ανοιχτο Skype!!!χιχιχιχχι
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Banned
    παααλι το χεις ανοιχτο δε βαρεθηκες αμφιβαλω αν υπαρχει κατι σοβαρο εκει μεσα τις προαλλες εμφανιστηκε απο το πουθενα ενας παπους απο τη μαλαισια που ελεγε να τον κανω φιλο χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ α...