ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 817
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 817 of 1380 FirstFirst ... 3177177678078158168178188198278679171317 ... LastLast
Results 12,241 to 12,255 of 20693
    Senior Member
    δεν τη παλευω αναστατωθηκα, δεν ειμαι καλα εχω νευρικοτητα..... τη ηθελα και σκαλισα το παρελθον. ολλα τα δυσαρεστα ειρθαν παλυ στο μυαλο μου.... η μανα μου με μειωσε και με συνεκρινε με τον αδερφο μου..... που δε βγαζω λεφτα ειμαι ανεργος και ο αδερφος μου ειναι γιατρος και πετυχημενος...... βεβαια ξεχναει οτι ειμαι δυσλεκτικος, δεν ειχαν κανονιση να με πιστοποιησουν για δυσλεξια, απλα μου εσπαζαν τα νευρα με τα σχολεια και τα φροντιστηρια τους.... εδωσα γραπτα πανεληνιες αντι προφορικα με τους υπολοιπους δυσλεκτικους.... ειχα και πολυ καλους καθηγητες που νοιαζοταν για το προβλημα μου απλα με χλευαζαν στο σχολειο φυσικα...... γενικος πιστοποιησα μονος μου 24 χρονων οτι ειμαι δυσλεκτικος για να κανω προφορικα στο πανεπηστημειο και να το βγαλω στα 30 μου,,,, και τωρα ειμαι με ψυχωση και 6 χρονια ανεργος...... και να εχω τη μανα μου να μου τη λεει......... δεν τη παλευω ρε παιδια...... δεν ξερω τη να κανω.....δεν πρεπει να σκαλιζω το παρελθον αναστατονωμε τρομακτικα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δεν τη παλευω αναστατωθηκα, δεν ειμαι καλα εχω νευρικοτητα..... τη ηθελα και σκαλισα το παρελθον. ολλα τα δυσαρεστα ειρθαν παλυ στο μυαλο μου.... η μανα μου με μειωσε και με συνεκρινε με τον αδερφο μου..... που δε βγαζω λεφτα ειμαι ανεργος και ο αδερφος μου ειναι γιατρος και πετυχημενος...... βεβαια ξεχναει οτι ειμαι δυσλεκτικος, δεν ειχαν κανονιση να με πιστοποιησουν για δυσλεξια, απλα μου εσπαζαν τα νευρα με τα σχολεια και τα φροντιστηρια τους.... εδωσα γραπτα πανεληνιες αντι προφορικα με τους υπολοιπους δυσλεκτικους.... ειχα και πολυ καλους καθηγητες που νοιαζοταν για το προβλημα μου απλα με χλευαζαν στο σχολειο φυσικα...... γενικος πιστοποιησα μονος μου 24 χρονων οτι ειμαι δυσλεκτικος για να κανω προφορικα στο πανεπηστημειο και να το βγαλω στα 30 μου,,,, και τωρα ειμαι με ψυχωση και 6 χρονια ανεργος...... και να εχω τη μανα μου να μου τη λεει......... δεν τη παλευω ρε παιδια...... δεν ξερω τη να κανω.....δεν πρεπει να σκαλιζω το παρελθον αναστατονωμε τρομακτικα.....
    Να της πεις της μανας σου να κατσει στα αυγα της και αν αυτη ειναι καλυτερη να συγκρινει τον εαυτο της με σενα και οχι με τον αδερφο σου, και επισης εσυ εχεις ψυχωση, πες της θα σου αρεσε να ειχες ψυχωση και να σε πιεζα; Οι γονεις πιεζουν πολυ τα παιδια τους ειναι η αληθεια και ξεσπανε πανω τους. Δεν ειμαστε ομως απο ατσαλι, εχουμε κι εμεις συναισθηματα!

Senior Member
    κανα ροφιμα που να ηρεμη υπαρχει;......
    Last edited by pavlosla; 13-09-2017 at 14:14.

Senior Member
    Λουιζα φασκομηλο κλπ στα ειπανε σε αλλο θεμα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Άκουσα μια είδηση πριν λίγο...κάποιος που πάσχει από σχιζοφρένεια είχε σκοτώσει στο παρελθόν -πριν έξι χρόνια- την σύντροφο του, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο απ' όπου μετά από κάποιο καιρό του επιτρέπονταν να βγαίνει και τώρα σκότωσε κι άλλη γυναίκα, πάλι σύντροφο του...κατά τη γνώμη μου εκτός απ' αυτόν πρέπει να μπει στη φυλακή κι ο ψυχίατρος που τον άφησε ελεύθερο...εσείς τι γνώμη έχετε;

Με έχει φρικάρει λίγο αυτό το συμβάν, μια γυναίκα αδικοχαμένη εξαιτίας της ανικανότητας ενός επαγγελματία...είναι τρομερό όταν μια λάθος εκτίμηση κοστίζει ανθρώπινη ζωή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγώ άκουσα μια άλλη είδηση μια ******* η ένα πρεζακι δεν κάνουν ποτέ λαθοσ στην κρίση τους για έναν άνθρωπο ένας αγρότης μη σου πω καλύτερα δε θα πιστεύεις ότι υπάρχουν σε άνθρωπο αυτές οι δυνάμεις

Senior Member
    Ναταλάκι που είσαι να σου κάνω καντάδα

Senior Member
    Ωραία και τώρα αντε και να παλέψεις πάλι τι; να αρχίσω να με δουλεύω δηλαδή;

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    κανα ροφιμα που να ηρεμη υπαρχει;......
    Ψυχοφάρμακα με ιατρικη νοειται συνταγη, διώχνουν τα αισθήματα. Ετσι, μειώνεται η ένταση των σκέψεων και συνηθως σταδιακα το μυαλο ηρεμεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ταξινομούσα ως πρώτο.
    Έπειτα θα βαζα το κρασάκι. Το τσιγάρο δεν το συνιστώ για λόγους υγείας, αν και βοηθαει σε στιγμές έντονου άγχους.
    Τη λουίζα, τη βαλεριανα, τη σουζάνα, την εγχινάνσια, το ζαμπούκο κλπ συναφή, ειναι η ψευδαισθηση ότι βοήθάν που ενεργεί, στην πραγματικοτητα αμφιβάλλω αν κάνουν ακόμα και για πολύ ήπια προβλήματα.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη, πηγες εκεινο το ταξιδι που λεγαμε?
    Εγω επεστρεψα απο 3ημερο και αν και κουραστηκα πολυ σωματικα, ηταν σκληρο γυμναστηριο η φαση τελικα, δεν το μετανιωνω καθολου! Επεστρεψα πολυ δυνατη και ξαναβρισκω τη φορμα μου!
    Αν δεν πηγες ακομα, σου ευχομαι να γυρισεις και συ πολυ δυνατος και ικανοποιημενος απο την αποφαση σου!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

savatage σου απάντησα.

Σκέφτομαι τωρα ότι εχω απορρίψει καποια άτομα, δλδ τα έχω διώξει από τη ζωη μου, τους εδιωξα από παρέα επειδή δεν σεβονταν, ήταν γεμάτοι αρνητισμό και κάλυπταν κενα παρεας με μενα. Τωρα σκεφτομαι ότι έστω, μου κάλυπταν κενα παρέας παρά τα πλην τους, τα οποια πλην τους κάποτε μου κτυπούσαν στα νευρα και το θεμα ειναι πως καλύπτω τα κενα παρεας (εννοω βασικά για εξοδους και όχι ιδιαίτερα επικοινωνίας) αφού η σχεδόν μοναξια και ο περιορισμός σε παρεα με πολύ λίγους (οι οποίοι βασικα πολύ λίγο βγαίνουν έξω ή τους βλέπω μια φορα το μηνα) δεν ειναι και η καταλληλη λύση. Ετσι, ψάχνω ειτε για ατομα ειτε για δραστηριοτητες ελεύθερου χρόνου.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι που κάνω ένα χρόνο ψυχοθεραπεία και ακόμα ξεθάβω συναισθήματα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σκέφτομαι που κάνω ένα χρόνο ψυχοθεραπεία και ακόμα ξεθάβω συναισθήματα
    Νομίζω είναι σημαντικό αυτό.

Senior Member
    Και να φανταστείς νιώθω ότι έχω αρκετά να βγάλω ακόμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Και να φανταστείς νιώθω ότι έχω αρκετά να βγάλω ακόμα.

Πολυ καλο αυτο,πραγματι. Σημαινει εχει χημεια με τ ψυχολογο σου και ανοιγεσαι να λυσεις τις εσωτερικες σου συγκρουσεις.
    Σιγα σιγα.