ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 858
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 858 of 1380 FirstFirst ... 3587588088488568578588598608689089581358 ... LastLast
Results 12,856 to 12,870 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Η αλήθεια είναι ότι ψιλοανησύχησα.... Καλά έκανες και βγήκες, εμένα με βοηθάει πολύ όταν το κάνω...
    Καλημέρα...

Σας διάβαζα λίγο αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω... Γενικώς ψιλοχάθηκα από το ίντερνετ λίγο αυτές τις μέρες, με έχει πιάσει έντονη υπνηλία μάλλον για να μην υποφέρω και να μην σκέφτομαι, δεν ξέρω... Αλλά όταν είδα ότι με ψάχνατε απάντησα για να μην ανησυχείτε άδικα...

Βγήκα με λίγη δυσκολία είναι η αλήθεια αλλά πέρασα αρκετά καλά... Και χθες βγήκα γιατί είχαμε ένα ευχάριστο γεγονός, μια γέννα... Παιδιά, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις ένα νεογέννητο, πέρα από τα όμορφα συναισθήματα που νιώθεις φοβάσαι να το πιάσεις, είναι τόσο μικροσκοπικά κι εύθραυστα...

Σήμερα πάντως δεν σκοπεύω να πάω πουθενά εκτός αν παραστεί ανάγκη... Με πόνεσε το πόδι μου χθες κι ακόμα πονάει, έχω ένα ορθοπεδικό προβληματάκι κι επειδή κουράστηκα χθες μ' έπιασε πόνος...

Πάντως μερικά πράγματα με προβληματίζουν όπως για παράδειγμα το τι θα γίνει όταν περάσει ο χρόνος που δικαιούται να με βλέπει η ψυχολόγος μου στο νοσοκομείο... Αυτό με αγχώνει πάρα πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη έχω γίνει χάλια και όλα αυτά γιατί; Γιατί είμαι ο σκουπιδοτενεκές των άλλων δεν μου φτάνουν 100.000 προβλήματα από την πάθησή μου, έχω ένα εκατομμύριο για να βοηθάω τους άλλους!! Δεν πάει άλλο!! Νιώθω χάλια!!

Senior Member
    Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη , πραγματι , εκτος κι αν εισαι πολιτικος ...........................................

Senior Member
    Χιονιζει Φλωρινα και αλλαξε η διαθεση μου προς το καλυτερο!!

Senior Member
    Και εδω δεν σταματησε να βρεχει και μας χαλασε ολο το προγραμμα

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είναι να μην σε πιάνει σύγκρυο και ψυχοπλάκωμα όταν διαβάζεις για την τραγωδία της Θύρας 7 το 1981?

η ηθικη αραγε παει μαζι με την ευτυχια?????
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Senior Member
    Η ηθικη και ευτυχια ειναι εχθροι και μαλιστα θανασιμοι

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Επισης σκεφτομαι οτι οφειλω μια συγγνωμη στον εαυτο μου και τους αλλους που ειμαι τοσο αυστηρη

Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Η ηθικη και ευτυχια ειναι εχθροι και μαλιστα θανασιμοι

για τοσο μικρη σε ηλικια εχεις τοσο καθαρη σκεψη
    ευγε σου
    Στο σχολειο που λεγεται ζωη
    Το πιο σημαντικο μαθημα
    Ειναι παντα το τελευταιο

Senior Member
    Είναι αυτή εδώ τώρα (η γυναίκα ενός ξαδέλφου μου για να καθαρίσει το διπλανό σπίτι) κι έχω νεύρα γιατί είμαι αναγκασμένη να κρύβομαι και να παριστάνω ότι κοιμάμαι μες το ίδιο μου το σπίτι για να μην με ενοχλεί μετά να ζητάει καθαριστικά, ξεσκονόπανα κλπ... Ας της δώσει η μάνα μου ότι χρειάζεται να ξεμπερδεύουμε... Νιώθω μεγάλη πίεση που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο σπίτι... Άντε να φύγει να ξεκινήσει το καθάρισμα να ησυχάσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι αυτή εδώ τώρα (η γυναίκα ενός ξαδέλφου μου για να καθαρίσει το διπλανό σπίτι) κι έχω νεύρα γιατί είμαι αναγκασμένη να κρύβομαι και να παριστάνω ότι κοιμάμαι μες το ίδιο μου το σπίτι για να μην με ενοχλεί μετά να ζητάει καθαριστικά, ξεσκονόπανα κλπ... Ας της δώσει η μάνα μου ότι χρειάζεται να ξεμπερδεύουμε... Νιώθω μεγάλη πίεση που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο σπίτι... Άντε να φύγει να ξεκινήσει το καθάρισμα να ησυχάσω...
    Την επόμενη φορά που ξέρεις ότι θα έρθει βγάλε όλα τα καθαριστικά και τα ξεσκονοπανα έξω στην πόρτα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Στο σπίτι των γονιών μας θεωρώ ότι εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο για το ποιον θα βάλουν μέσα και ποιον όχι. Αλλωστε και άποψη νόμων του κράτους να το δούμε, απο τα 18 και μετά θεωρείται κάποιος φιλοξενούμενος όταν μένει ακόμη και στο σπίτι των γονιών του

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Στο σπίτι των γονιών μας θεωρώ ότι εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο για το ποιον θα βάλουν μέσα και ποιον όχι. Αλλωστε και άποψη νόμων του κράτους να το δούμε, απο τα 18 και μετά θεωρείται κάποιος φιλοξενούμενος όταν μένει ακόμη και στο σπίτι των γονιών του
    Ας την βάλουν αρκεί να είναι εδώ να της ανοίγουν... Εγώ δεν έχω καμία υποχρέωση ν' ασχοληθώ... Κι η μητέρα μου έλειπε από το σπίτι, έπρεπε να φύγει γι' αυτό και το κάναμε αυτό το κόλπο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Την επόμενη φορά που ξέρεις ότι θα έρθει βγάλε όλα τα καθαριστικά και τα ξεσκονοπανα έξω στην πόρτα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Μακάρι να γινόταν αλλά θα ήταν προσβλητικό...