Results 12,886 to 12,900 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
15-02-2018, 01:09 #12886
Θα το κανω...αλλα φοβαμαι πως οτι απαντηση και να λαβω μαλακας θα νιωθω :/
Και μπαινω στον πειρασμο να κανω για το μπουτσο δουλεια μετα, να μη νοιαζομαι...και αμα γουσταρουν ας με απολυσουν, θα παρω ετσι επιδομα ανεργιας τουλαχιστον. Ειναι τα μισα απο τον μισθο αλλα εστω. Κατι ειναι. Νιωθω ηλιθια να τρεχω και να σκαω για μια δουλεια που δεν γουσταρω και υποτιθεται οτι θα εκανα προσωρινα...απλα δεν ξερω αν εχω και τα κοτσια να το διαχειριστω ψυχραιμα αυτο το "παθητικα-επιθετικο" η το "πουλαω τρελα" λολ.
- 15-02-2018, 01:12 #12887
Προσπαθησε να μην ειναι παθητικα επιθετικο, αλλα ευγενικο και διερευνητικο-πληροφοριακο, διπλωματικο πώς το λενε? Ειμαι αχρηστη σε αυτο το πλαγιο στυλ, αλλα ειναι τρομερα χρησιμο σε τετοιες περιπτωσεις και οποιος ξερει να το χρησιμοποιει, κερδιζει.
Μαλλον αυτοι θα πρεπει να νιωσουν μαλακες, οχι εσυ.
Και τελοσπαντων, αν σου βγει πασιβ αγκρεσιβ, παιρνεις και απολυση παιρνεις και την ικανοποιηση οτι τους την ειπες :PEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-02-2018, 01:17 #12888
Οχι βρε στη συζητηση εννοειται οτι αμα την κανω θα ειναι ψυχραιμη και ευγενικη.
Το πασιβ αγκρεσιβ παει για το μετα...για το ποσο καλα (η οχι) θα κανω την ιδια δουλεια μετα...οτι σκεφτομαι να τη γραψω λιγο στα @@ μου και να το τραβηξω με αδιαφορια/τεμπελια οσο γινεται. Στη τελικη η θα μου ειναι πιο ευκολη η δουλεια η θα με απολυσουν και θα παρω το επιδομα.
15-02-2018, 01:20 #12889
Αμα απο την απαντηση του(της?) σου γινει κρυσταλ κλιαρ οτι θα σε αφησουν εκει και ξεχνα την αλλη θεση γιατι πού να ψαχνουν τωρα αλλο ατομο να σε αντικαταστησει, ναι μπορεις να δρομολογησεις απολυση, δεν εισαι στην Ελλαδα, να κινδυνευεις να ξαναβρεις δουλεια του αγιου π... ανημερα και το επιδομα να ειναι για 3 μηνες. Δε χανεσαι.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-02-2018, 01:31 #12890
15-02-2018, 02:23 #12891
σκέφτομαι αν πρεπει να κανω ντελιβερυ τετοια ωρα η οχι
15-02-2018, 07:45 #12892
Πω ρε, κάτι ψωνάρες που κυκλοφορούν εδώ μέσα... Νομίζουν ότι για όλα φταίνε οι άλλοι κι ότι αυτοί είναι αθώες περιστερές... Και μόλις τους πεις κάτι αρνητικό ακόμα και με καλό τρόπο αμέσως γίνεσαι ο κακός...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-02-2018, 23:07 #12893
Αν λειψει 4ημερο ο διαχειριστης, την κατσαμε.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-02-2018, 23:40 #12894
Natalia για μενα μην πεις τιποτα δεν εχει νοημα,απλα θελαν αλλο ατομο.Το θεμα ειναι αν αξιζει η εταιρεια να ''επενδυσεις'' σ αυτην εστω και απο αυτο το ποστο που εισαι.Γιατι αν κατσεις χρονια εκει μπορει να σε βαλουν σε αλλο ποστο καλυτερο αφου θα μπορεις σαν ''παλια'' να πας να διεκδικησεις κατι καλυτερο,ποτε δε ξερεις τι ευκαιριες ανοιγονται.Τωρα αν η εταιρια ειναι μικρη ξερω γω κα ιδεν εχει πολλες προοπτικες μεινε και ψαχνε παραλληλα κατι αλλο.
16-02-2018, 16:13 #12895
το φορουμ εχει γινει για κλαματα δυστυχως! καπωτες υπηρχε καποιος καποιοι οπου ελεγχαν τους ηλιθιους κι τους "εστελναν" πλεον υπαρχουν βρισιες υπαρχουν πολλα ατομα με προβλημα οπου μπενουν να ξεσπασουν σε ενα φορουμ οπου η φυση του θελει να υπαρχουν ανθρωποι κι να προσπαθουν να αλληλοβοηθιουντε!! εδω γινετε το αντιθετο πλεον !!
ΚΡΙΜΑΣ
16-02-2018, 16:51 #12896
Θενξ οεο τωρα ειδα το μηνυμα σου...τελικα μιλησα.
Το πηγα λιγο ψαρωτικα στην αρχη, δεν ειπα οτι ειδα την αγγελια. Απλα ειπα να ειμαι τοσους και τοσους μηνες εδω, για αλλη δουλεια ειχα ερθει στην αρχη αν θυμαστε, μουνειπατε θα το συζητιυσαμε ξανα τον ιανουαριο, τι γινεται; Και μου λεει εναι δυσκολο να βρεθει ατομο για τη δουλεια που κανω, πρεπει πρωτα να βρεθει καινουριος για να παρει τη θεση μου. Αλλα πηρανε λεει συνεντευξη απο 30 ατομα και η δεν τη θέλει κανεις η δε βρισκουν καποιον να την κανει καλα - _-
Αμα και οταν βρουν θα μπορουν να μου αλλαξουν ποστο λεει. Καλα λεω, αλλα μια φιλη μου που ψαχνει δουλεια ειδε την αγγελια σας και δεν ηταν για τη δικη μου θεση, για την θεση την οποια θελω εγω ηταν...και μου λεει ναι χρειαζομαστε και για τις δυο ουτως η αλλως, εχουμε ελλειψη προσωπικου...ναι καλα λεω λολ. Το θεμα ειναι απλα οτι κανεις δε θελει τη δικη μου δουλεια και βαζουνε μουφα αγγελια μαλλον για την αλλη και μετα το αλλαζουνε "εκτακτως και προσωρινα". Παιζει το καινουριο ατομο που ειχα δει να νομιζε οτι θα ξεκινησει σε εκεινη τη δουλεια που θελω αλλα μετα να πηγαν να το χωσουν στην αλλαγη και αρνηθηκε...δεν το ειδα ξανα.
Η μαλακια ειναι πως εφοσον δυσκολα βρισκεται ατομο για το ποστο μου που ηδη καλυπτω εγω, αλλα ευκολα για το αλλο που θελω, και να χρειαστουνε ατομο για το αλλο ποστο παιζει απλα να προσλαβουνε καινουριο. Εγω οσο δουλευω μαζι τους θα ειμαι κολλημενη στο κωλοποστο εσαει - _-
Ξεκιναω ψαξιμο.
16-02-2018, 20:46 #12897
Mπράβο σου.Το χειρίστηκες πολύ καλά. Το ότι όμως σε κρατάνε στο δύσκολο πόστο σημαίνει ότι σε εμπιστεύονται γιαυτό που κάνεις και σε θεωρούν καλή για να το κάνεις.. Δε ξέρω βέβαια και τι πόστο είναι και πόσο φαίνεται μισθολογικά όλο αυτό.
πχ και εγώ εδώ μέσα στο πιο δύσκολο πόστο είμαι (μη κοιτάτε που παράλληλα χαζεύω στο φόρουμ, τρώω, ακούω μουσική κτλ, γιατί δεν μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε ένα πράγμα τη φορά, σημασία έχει ότι βγάζω την δουλειά και αυτό μετράει)
Και παίρνω τον μεγαλύτερο δυνατό μισθό που δύναται να δώσει η επιχείρηση σύμφωνα με τα έσοδα της (τα φανερά τουλάχιστον) οπότε θεωρώ ότι αυτό κάπως μετράει. Σε εσένα δεν ξέρω πως είναι η φάση
Για το άλλο που λες.. Ναι οκ στα 18 χρόνια που δουλεύω συνεχόμενα εδώ, πολλές φορές είπαν να μου φέρουν βοηθό. Στις αγγελίες που έβαζαν, έλεγαν απλώς γνώση Η/Υ. Αν και απο το αντικείμενο της επιχείρησης φαινόταν ότι δεν είναι έτσι. Ηρθαν πολλά παιδιά. Προσπάθησα να τους μάθω με όλη την καλή διάθεση, χωρίς να φοβάμαι για την θέση μου. Κανείς δεν έκατσε πάνω απο δίμηνο το πολύ και όλοι με είπαν "ηρωα" που τα βγάζω εκεί πέρα με τόσα κουμπάκια και δεν αγχώνομαι.. Η καρδούλα μου το ξέρει αν αγχώνομαι ή όχι...
Και εσύ λοιπόν μπορεί να είσαι μια "ηρωϊδα" που τα καταφέρνεις σε ένα δύσκολο πόστο. Ξαναλέω βέβαια δε ξέρω τι πόστο είναι. Εγώ το δικό μου είναι φορές που το χαίρομαι, που το βαριέμαι, που το μισώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά keep walking
17-02-2018, 14:29 #12898
Μπραβο natalia πολυ ωραια το χειριστηκες! Τωρα εμαθες οτι δεν εχει να κανει με τα προσοντα σου για το αλλο ποστο, αλλα με το οτι τους καιει το ποστο που βρισκεσαι τωρα μη μεινει κενο. Ε ναι, τι να κανεις θα ψαχνεις για κατι αλλο αφου αυτοι συνεχιζουν το ιδιο βιολι.
Στο μεταξυ μου εχει συμβει σχεδον το ιδιο σε δουλεια, να βαζουν ψευτικες αγγελιες για να χωνουν ατομα σε εξωτερικες πωλησεις πολυ δυσκολου προιοντος. Πφφφφφ.... νομιζα οτι ηταν πολυ ελληνικο σεναριο, αλλα τελικα δεν!Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
17-02-2018, 20:02 #12899
Ε ναι.. τι νόμιζες..
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το σύμπαν που μας άκουσε και κράτησε τον καλό καιρό και αύριο θα είναι το ίδιο και έτσι διευκολύνεται η δουλειά μας. Ευχαριστώ πολύ σύμπαν
18-02-2018, 18:16 #12900
Σκεφτομαι ότι είμαι μια ξεπετα που η μάνα μου δεν ήθελε να ρίξει.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile AppΣτου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!