Results 12,991 to 13,005 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
02-03-2018, 05:51 #12991
' ΚΥΚΝΟΣ '
Ο πρωτος που λεει κι παραδεχετε τις λαθος συμπεριφορες μου πολλες φορες εδω μεσα ειμαι εγω! αρα κι σε αυτο το θεμα ερχεσαι απο πισω κι καταιδρομενη!¨)χεχε. Οσον αφορα το κολημα σου με εμενα αλλα κι με πολλα αλλα μελοι οπου οι ανθρωποι λογικο ειναι να σε εχουν συνεχως στο βρισιμο κι στο 'κραξιμο' αφου παντα εισαι με τον κακο λογο κι παντα σαν κλαμενο παπι τρεχεις με υπουλο τροπο σαν υπαρχει διαμαχη αναμεσα σε μελοι τσουπ να πεταξεις κι εσυ το δηλητειριο σου! χαρακτηριστικο τον αδυναμον χαρακτηρων οπου προσπαθουν να κανουν κατις μεσα σε χαμο αφου δεν εχουν την ιδια δυναμη, κι δυστυχως αυτο το τους ακολουθει σε ολη τη ζωη τους , σε ξερουμε χρονια στο φορουμ κοπελαμου, και ειληκρινα - δεν θα σε βρισω - ειλικρινα λυπαμαι διοτις δεν εχω κακια μεσα μου απεναντιας ευχομαι να αλλαξεις. καλο μηνα
- 02-03-2018, 06:06 #12992
Σχετικα με την παρεξηγηση του μελους " SAVATAGE"
Ποσο συχενομαι αυτο το πραμα να τσακονομαι με την καθε η τον καθε περιεργο εδω μεσα! αντι να ασχολουμε κι εγω οπως αλλα μελοι με την πραγματικη και ουσιαστικη δουλεια του φορουμ - οπου ειναι κι απο τις μοναδικες ελληνοφωνες σελιδες! - η δουλεια του φορουμ ειναι "ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΑΣ"!! το τονιζω αυτο διοτις δυστυχως μπαινουν στο φορουμ ατομα οπου σχεδον πωτες δεν εχουν αναφερει καποιο προσωπικο τους προβλημα ,μπαινουν με αποτερο σκοπο να κουτσομπολευσουν κι να κοροιδεψουν ολους εμας οπου γραφουμε! οπου εκτιθωμεθα βγαζωντας τις αδυναμιες, τις αρρωστειες μας κι καθε λογις ψυχικες ασθενειες η ψυχαναγκασους οπου δυστυχως εχουμε την ατυχια να κουβαλαμε στη ζωη μας! Μπαινουν λοιπον καποια ατομα εδω μεσα σαν τρολ δλδη κι πατωντας πανω σε αυτα , "ξαχνοντε" για καυγαδες κι αμα "ψαροσουμε" οπως εγω με την SAVATAGE αρχιζουν να προσπαθουν να μας πληγοσουν πατωντας στις αδυναμιες μας οπου μοιραζομαστε εδω μεσα!
Ευτυχως δεν ειναι πολλα αυτα τα ατομα ειναι 2-3 πιστευω συν μερικα παλια μελοι -οπως αυτη οπου τους εστειλε προσωπικα μηνυματα εναντιον μου λεγωντας οτι κι αυτη ειχε τα ιδια και καλα κι αλλα τετοια, δεν θα π ονομα ξερουμ κι ξερει ποια ειναι .
Οφειλω να ζητησω μια τεραστια ΣΥΓΝΩΜΗ στους συφορμιττες οπου επεσα παλυς χαμηλα κι ανταλαξα μηνυματα ειτε εδω ειτε προσωπικα με αυτο το ατομο! συγνωμη παιδια αλλα δεν αντεξα, με πετυχε κι σε μια δυσκολη στιγμη μουκι απαντησα, οπως με τονν φιλο της οπου με εβριζε πριν λιγο καιρο κι εφαγε το μπλοκαρισμα του !
Υ.Γ. παρα την καλα δομιμενη σελιδα του φορουμ ,οπως παντα υπαρχουν ατομα ''χακρες η οτι αλλο τους λενε'' οπου μπορεσαν κι μπορουν με τροπους μεσα απο το μειλ οπου δηλωνουμε εδω να βρουν - τωρα τον τροπο εν τον καταλαβα οπως μου τον ειπε εξαλου εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα- μπορουν κι βρισκουν ακομα και φωτογραφιες μας!!
απο τις φοτογραφιες οπου ειδα λοιπον -αν δεν εκανε λαθος ο ξαδερφος μου -καταλαβαινω απολυτα το κομπλεξ οπου εχει το ατομο οπου με βριζει! αν κι οτι ειναι καποιος ασχημος κι αντιπαθητικος στην εμφανηση του προσωπικα δεν το εχω σαν κριτιριο αξιας χαρακτηρος! δεν μπορουμε ουτες πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους απο την ομορφια τους ομως καποιοες φορες αυτο δικαιολωγει το κομπλεξ τους .μαλον το κομπλεξ της!
02-03-2018, 06:27 #12993
καλα ,, ξεχνας οτι υπαρχουν κι τα μηνυματα απο μειλ? ε? - επισης κατα καιρους κλεινω τελειως την υποδοχη προσωπικων μηνυματων . εξαλου δεν υπαρχει λογος να αναφερομαι σε προσωπικα δεδωμενα και ουτε ειπα ονοματα ουτες ειπα κατις! δεν ειμαι σαν εσενα!!! πωτες δεν εχω αναφερθει εδω κι κοντα στα 5-6 χρονια στο φορουμ !!ΠΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΡ.ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!! δεν ειμαστε ολοι το ιδιο βλεπετε.
Υ.Γ. εχεις πολυ πλακα παντως,λες εμενα ψευτη ενω εσυ γραφεις οτι νανε, απο τωτες που εκανα αναφορα τον φιλοσου οπου εβριζε χιδαια εχεις φαει σκαλομα!! ("πες μου τον φιλο σου να σου πω τι εισαι")
Υ.Γ. ειμαι τελειως χαζος οπου ασχολουμε ακομα!! λαθος μου μεγαλο!! ειμαι αδικαιολογητος
02-03-2018, 09:36 #12994
Ποιο κόλλημα μου ρε καημένε; Ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί μαζί σου και σου έχω απευθύνει το λόγο... Παραισθήσεις έχεις; Εγώ απλά υπερασπίζομαι το δίκαιο και δεν είναι καθόλου ύπουλο αυτό που κάνω γιατί το κάνω δημόσια, δεν ψαρεύω με π.μ. σαν εσένα... Έχεις άδικο στο πως φέρεσαι στη savatage κι έχω κάθε δικαίωμα να το πω... Όσο για το ότι δεν έχεις κακία μέσα σου μόνο εσύ το πιστεύεις, οι άλλοι που σε ξέρουν επίσης χρόνια στο φόρουμ όχι... Φαίνεται από τη συμπεριφορά σου... Αντιθέτως εσύ έτρεξες από πίσω μου και στο θέμα "ψυχιατρική κλινική" δήθεν για να βοηθήσεις ενώ στο τέλος του μηνύματος σου γελάς... Γελάς με τον πόνο μου, αυτή είναι η καλοσύνη σου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-03-2018, 09:43 #12995
02-03-2018, 12:00 #12996
Σήμερα έβγαλα το μαρτιάτικο βραχιολάκι μου κι είπα στη μαμά μου να μου το φορέσει (έχει ένα κόλπο στο δέσιμο και δεν μπορώ να το βάλω μ' ένα χέρι) και χάρηκα που από την πληγή μου έχει μείνει μόνο μια γρατζουνιά γεγονός που μου επέτρεψε να της ζητήσω να μου το φορέσει χωρίς να καταλάβει τι έκανα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-03-2018, 18:34 #12997
Το πτώμα του Αλέξανδρου Τανίδη 17 χρόνων, εντοπίστηκε δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του από υπάλληλο του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Βρισκόταν ανάμεσα σε ψηλά χόρτα σε δύο μέτρα απόσταση από την εσωτερική περίφραξη του προαύλιου χώρου.
Η σορός του αναγνωρίστηκε από την αδελφή του που τον αναζητούσε. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, προσδιόρισε τον χρόνο θανάτου μεταξύ δώδεκα ωρών και δύο ημερών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται αν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοχειρία.
Ο νεαρός νοσηλευόταν στην παιδοψυχιατρική κλινική του ίδιου νοσοκομείου απ’ όπου χάθηκε, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.
Και πώς γινεται να χαθηκε 21/2 και να βρεθηκε 1/3 και μαλιστα στο προαυλιο της ψυχιατρικης κλινικης Παπανικολαου οπου νοσηλευοταν, αφου ο θανατος συνεβη μεταξυ 12 και 48 ωρων?? Πώς δεν τον ειδε κανεις τις προηγουμενες μερες αν ηταν ακομα εκει τριγυρω?!Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
02-03-2018, 19:52 #12998
Πριν λίγο το είδα κι εγώ και στεναχωρήθηκα... Αλλά δεν ήξερα ότι νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική... Κάτσε να σου δείξω το άρθρο που διάβασα εγώ...
https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea...androu-tanidi/
Το παιδί δεν γυρίζει πίσω αλλά ελπίζω αν υπάρχουν ευθύνες ν' αποδοθούν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-03-2018, 20:08 #12999
Παντωσ οι μπατσοι σκοτωνουν δινοντασ αδρανη φαρμακα η ληγμενα η μαφια σκοτωνει με αυτοκινητιστικο γενικα γινεται χαμοσ εγω απορω πωσ ζουνε μεχρι τα ογδοντα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-03-2018, 20:45 #13000
" Ένα παιδί που έζησε τη φρίκη και την εγκατάλειψη. Ένα παιδί που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια μέσα από τα social media και κανείς δεν του έδινε σημασία. Παιδιά που πετάγονται στον Καιάδα γιατί είχαν την ατυχία να μην έχουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή της οικογένειάς τους…"Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
02-03-2018, 21:01 #13001
03-03-2018, 10:28 #13002
κριμα ρε γαμωτο κριμα ******* ζωη
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
03-03-2018, 11:43 #13003
Χθες έγινε κάτι που με προβλημάτισε.
Οταν πριν χρόνια πέθανε η γιαγιά μου με την οποία είχα πολύ στενή σχέση και την οποία φρόντιζαν αποκλειστικά οι δικοί μου και οικονομικά και σε ο, τι άλλο χρειαζόταν, τα λιγοστά έπιπλα που είχε και ο, τι άλλο υπήρχε στο σπίτι τα πήρε η θεία μου και οι γονείς μου για να μην δημιουργηθούν εντάσεις αλλά και γιατί προφανώς δεν είχαν όρεξη για μοιρασιές την δεδομένη στιγμή, δεν είπαν τίποτα. Χθες έκανα μια κουβέντα με την θεία και της είπα οτι θα ήθελα το ένα από τα έπιπλα, θεωρώντας δεδομένο πως θα μου έλεγε : ναι φυσικά πάρε και συ κάτι από την γιαγιά σου. Μου είπε με μια απόλυτη φυσικότητα οτι ναι μπορεί να μου το δώσει με την προυπόθεση να της το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο. Δηλαδή να της αγοράσω καινούργιο γιατί το χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο και το χρειάζεται. Στην ουσία μου ζήτησε να το πληρώσω δηλαδή. Είμαι εγώ η παράξενη που πειράχτηκα από αυτό; Σοκαρίστηκα τόσο που εκείνη την ώρα δεν της απάντησα τίποτα, αλλά όσο το σκεφτόμουν μετά τόσο φόρτωνα. Απτη μια το θεωρώ κατινίστικο να μπω σε αυτή τη διαδικασία από την άλλη όμως με πείραξε.
03-03-2018, 12:37 #13004
Σωστα σε πειραξε...
03-03-2018, 14:25 #13005