ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 896
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 896 of 1380 FirstFirst ... 396796846886894895896897898906946996 ... LastLast
Results 13,426 to 13,440 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δυστυχως δεν αλλαξε και πολυ. Ενα κωλοχωρι ειμαστε που το μεταφεραμε και ονλαιν. Το παιδι φοβαται μην το κοροιδεψουν αν πει τα προβληματα του.....και δικαιως. Ποσο μακρια απ το κωλοχωρι βρισκομαστε επομενως; Μη γραφω πολλα. Ελπιζω να μου πει ο ιωαννης τη γνωμη του σε αυτο που τον ρωτησα.
    Nα γραφεις οσα αισθανεσαι οτι θελεις να γραψεις ....

Senior Member
    Σκέφτομαι πότε θα ξυπνήσουν οι γονείς μου να πω καμιά κουβέντα... Είμαι πολλές ώρες ξύπνια και νιώθω μοναξιά... Και μετά μου λένε γιατί θέλω τόσο πολύ να πάρουμε καινούριο γατί εκτός από το ότι άδειασε το σπίτι μετά το θάνατο του Τζέρυ αφού τον αγαπούσα... Δεν αντικαθίσταται απλά με ένα άλλο δεν θα νιώθω τόσο μόνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    απο τη πολη ερχομαι
    και στη κορυφη κανελα
    οταν βρεχει βρεχομαι
    γιατι δε κρατω ομπρελα

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι πότε θα ξυπνήσουν οι γονείς μου να πω καμιά κουβέντα... Είμαι πολλές ώρες ξύπνια και νιώθω μοναξιά... Και μετά μου λένε γιατί θέλω τόσο πολύ να πάρουμε καινούριο γατί εκτός από το ότι άδειασε το σπίτι μετά το θάνατο του Τζέρυ αφού τον αγαπούσα... Δεν αντικαθίσταται απλά με ένα άλλο δεν θα νιώθω τόσο μόνη...
    Δλδη αν παρεις γατα, θα μπορεις να ανταλασεις κουβεντες?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο τη πολη ερχομαι
    και στη κορυφη κανελα
    οταν βρεχει βρεχομαι
    γιατι δε κρατω ομπρελα
    κράνος ήθελες να πεις! Σαν κι αυτο που μου στειλες παλιά σε μηνυμα.
    Συμφωνώ μ αυτο που εννοείς με το κράνος, αλλά και με την ομπρέλα.
    Όμως πόσο δύσκολο είναι να το κάνω πράξη άμα είμαι συνηθισμένος να τα παίρνω όλα στα σοβαρά, κι ακόμα χειρότερα άμα δεν τα αντιμετωπίζω όπως θα πρεπε.
    γιάννης

Συνήθως αυτοί που μας σπάνε τα νεύρα βρίσκουν ένα αδύνατο σημείο μας και μας κτυπάν εκεί πίσω από τη ράχη μας, πλάγια και ουδέποτε στα ίσια. Δεν νομίζω πως φοβούνται την αντίδραση μας, απλά ο τρόπος τους αυτός είναι για να σπάνε καλύτερα πλάκα με την ενόχληση που μας κάνουν.

Η κατάσταση αυτή μου χαλάει η διάθεση. Νομίζω πως όταν ένας μαλάκας φύγει τον διαδέχεται κάποιος άλλος. Η διαίσθηση μου ότι πρόκειται για πείραγμα δεν διαψεύδεται. Και το πείραγμα, το bullying αν θέλετε, συμβαίνει όπως προείπα.

Η αντίδραση είτε θα τους κάνει να χέσουν πάνω τους είτε θα γίνει μια σύγκρουση που θα φτάσει σε άκρα. Η σκατόφατσα κάποιου είναι σημείο κατατεθέν ότι πρόκειται για μαλάκα. Όλοι αυτοί κτυπάν πλάγια, βράδυ τρόπον τινά. Η μη αντίδραση σωρεύει απωθημένα και η αντίδραση ηρεμία και αίσθημα επιτυχίας.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Γιαννη τι γινεται οταν αρχισουμε να μπερδευουμε την πραγματικοτητα με αυτα που ξερουν για εμσς αυτοι με τους οποιους μιλαμε στο ιντερνετ; Καποια πραγματα δε μπορουμε ή δε νιωθουμε ανετα να τα γραψουμε, αλλα ισως δε γινονται πιστευτα απο τους εκεινους που δεν εχουν αντιστοιχα βιωματα, και τελικα η εικονα των αλλων για εμας και τη ζωη μας γινοται η εικονα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας και την κατασταση μας.
    Και αν η εικονα των αλλων ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα μπορει να μας βολεψει, μπορει να επαναπαυτουμε σε μια εικονικη ζωη. Αν ειναι χειροτερη ισως μας εγκλωβισει ή παρασυρει σε αλλα μονοποτια...
    Το ερωτημα ειναι πως ξεφευγουμε απο αυτο, πως κοιταμε τη ζωη μας χωρις να αφηνουμε τη εικονα των αλλων να μας επηρεαζει;
    Άμα δεν μπορείς να τα γράψεις άνετα εδώ που βασιλεύει η ανωνυμία, φαντάζομαι πόσο δύσκολα εκφράζεσαι στους καθημερινούς σου χώρους. Όποιος έχει παρόμοια βιώματα με σενα θα σε κατανοήσει τόσο στο ίντερνετ όσο και εκτός.

Κάνε αυτό που νιώθεις, φτάνε να είναι επιθυμητό, δίκαιο και λογικό και μην σε νοιάζει από κανέναν!

Όταν κάποιου του δώσεις καλή εικόνα σου συμπεριφέρεται ανάλογα. Άμα του δώσεις εικόνα θύματος ή βλάκα θα σε εκμεταλλευτεί. Οπότε κάνε όπως μόλις σου προείπα.

Η εικονική ζωη είναι αυτό που θα επιθυμούσαμε να είμαστε, άρα ας κάνουμε στόχο να την κάνουμε πραγματικότητα, με μικρά μικρά βηματάκια, έστω στο τέλος να πουμε ότι κατι πετύχαμε και δεν μείναμε στο εικονικό.

Όλα αυτά τα λέω πρώτα σε μένα, κί όσο δύσκολο φαντάζομαι πως το βρίσκεις εσύ το ίδιο ισχύει και για μένα. Χρόνια τώρα παλεύω.
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη θα στο πω απλα οταν εγω εχω φαει ολα τα σκατα κ σε βλεπω εσενα να μιλασ ετσι μου την σπασ η κοινωνια δε χαριζει παρτο αποφαση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κανενασ δεν αποδεχετε τον εαυτο του ουτε αυτοσ που σε δερνει ουτε εσυ που τισ τρωσ τοσο απλο ειναι κ γινεται απο την οικογενεια κ την τηλεοραση

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δλδη αν παρεις γατα, θα μπορεις να ανταλασεις κουβεντες?
    Γιωργο , δεν ειναι ωραιο να αστειευεσαι με τον πονο του αλλου .........

Banned
    Εγώ έχω να πω μετα απο 1 χρονο στο φόρουμ δεν βοηθηθηκα καθόλου πιστεύω εξ αιτίας που δενβρηκα ατομα ανάλογα μου . παρατηρήσα οτι ο κόσμος εχει πολλά και περίπλοκα προβλήματα αλλά δεν μπορεσα να συμπαθησω κανένα ουτε και να λυπηθω κάνενα.

Senior Member
    Κοιμασαι ακομα οπωσ ολοι οι νεοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    . παρατηρήσα οτι ο κόσμος εχει πολλά και περίπλοκα προβλήματα αλλά δεν μπορεσα να συμπαθησω κανένα ουτε και να λυπηθω κάνενα.
    Aγαπητε Τζιμη , δεν ειμαστε εδω ουτε για να γινουμε συμπαθεις , ουτε για να προκαλεσουμε τον οικτο , κουβεντουλες κανουμε .... δεν ειμαστε ειδικοι .....

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Εγώ έχω να πω μετα απο 1 χρονο στο φόρουμ δεν βοηθηθηκα καθόλου πιστεύω εξ αιτίας που δενβρηκα ατομα ανάλογα μου . παρατηρήσα οτι ο κόσμος εχει πολλά και περίπλοκα προβλήματα αλλά δεν μπορεσα να συμπαθησω κανένα ουτε και να λυπηθω κάνενα.
    αμα εχεις βαλει φερμουαρ στο στωμα και δε λες τι σκεφτεσαι πως να βοηθηθεις

Senior Member
    Κάτι μου θυμίζει αυτή η απάντηση!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App