ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 897
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 897 of 1380 FirstFirst ... 397797847887895896897898899907947997 ... LastLast
Results 13,441 to 13,455 of 20693
    Banned
    εγω οτι ξερω το ξερω καλυτερα απ ολους και οτι δε το ξερω δε το ξερω χειροτερα απ ολους αρα αν δε με πιστευουν ο μηνας εχει 9 και η ωρα ειναι 11.

Senior Member
    Μητσο θα στο πω απλα ειμαι περηφανοσ που μεγαλωσα στην αλανα ειμαι περηφανοσ που δουλευω στα χωραφια κ ειμαι περηφανο που δε βγαζω λεφτα αν νομιζεισ οτι κλαιγομαι παρτο αλλιωσ ειναι πραγματα που δεν φανταζεσαι κ δεν τα διανοησε αν δεν πασ στρατο η αν δεν εισαι φτωχοσ θα σου πω ενα πραγμα οι φτωχοι μεταξυ τουσ λενε αληθεια τουσ πλουσιουσ τουσ δουλευουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μητσο θα στο πω απλα ειμαι περηφανοσ που μεγαλωσα στην αλανα ειμαι περηφανοσ που δουλευω στα χωραφια κ ειμαι περηφανο που δε βγαζω λεφτα αν νομιζεισ οτι κλαιγομαι παρτο αλλιωσ ειναι πραγματα που δεν φανταζεσαι κ δεν τα διανοησε αν δεν πασ στρατο η αν δεν εισαι φτωχοσ θα σου πω ενα πραγμα οι φτωχοι μεταξυ τουσ λενε αληθεια τουσ πλουσιουσ τουσ δουλευουν
    Eσυ κλαιγεσαι ? ουτε για αστειο ........................... εχεις ψηθει απ την ζωη , οπως κι εγω ...

Senior Member
    Ο ιωαννησ λεει κατι τετοια κ μου αναβει τα λαμπακια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιωργο , δεν ειναι ωραιο να αστειευεσαι με τον πονο του αλλου .........
    Ευχαριστώ Μαγκάιβερ...

Τελικά πήραμε, πως τα φέρνει έτσι η ζωή μερικές φορές... Βρέθηκε ένα μικρό γατάκι στο δρόμο μου... Είναι μια ανακούφιση...
    Τώρα κοιμάται του καλού καιρού...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ευχαριστώ Μαγκάιβερ...

Τελικά πήραμε, πως τα φέρνει έτσι η ζωή μερικές φορές... Βρέθηκε ένα μικρό γατάκι στο δρόμο μου... Είναι μια ανακούφιση...
    Μπραβο Κυκνε , ξερω ποσο σκληρο ειναι να χανεις κατοικιδιο, εχω χασει 4 ...... πολυ καλο που βρηκες νεα παρεα ......

μπορει ναχουμε διαφορετικα γουστα στην TV , αλλα μοιραζομαστε την αγαπη για τις γατες ....... μπορουν να γινουν πολυ τρυφερες .....

Senior Member
    Ευχαριστώ Μαγκάιβερ...

Τι ωραια!!!!!! Να χαιρεσαι το νεο μελος!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τι ωραια!!!!!! Να χαιρεσαι το νεο μελος!
    Σ' ευχαριστώ Savatage! Την χαίρομαι απλά μερικές φορές δυσκολεύομαι λίγο γιατί είναι πιο ενεργητική από μένα, δεν είχα ξανά γατάκι από τόσο μωρό και δεν έχω συνηθίσει, θα τα καταφέρω να τη μεγαλώσω όμως... Ήδη παίρνω καλά σημάδια, φαίνεται ευχαριστημένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μπραβο Κυκνε , ξερω ποσο σκληρο ειναι να χανεις κατοικιδιο, εχω χασει 4 ...... πολυ καλο που βρηκες νεα παρεα ......

μπορει ναχουμε διαφορετικα γουστα στην TV , αλλα μοιραζομαστε την αγαπη για τις γατες ....... μπορουν να γινουν πολυ τρυφερες .....
    Σ' ευχαριστώ... Κι εγώ τέσσερα έχω χάσει με τελευταίο τον Τζέρυ, χώρια τ' αδέσποτα που φρόντιζα...
    Ναι, όντως είναι πολύ τρυφερές οι γάτες, αυτή εδώ μου δίνει και φιλάκια στο πρόσωπο... ♥

Τώρα για τις ταινίες σε βρίσκω λίγο απόλυτο... Ναι, υπάρχουν πολλές που είναι για τα σκουπίδια αλλά υπάρχουν κι αξιόλογες...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ... Κι εγώ τέσσερα έχω χάσει με τελευταίο τον Τζέρυ, χώρια τ' αδέσποτα που φρόντιζα...
    Ναι, όντως είναι πολύ τρυφερές οι γάτες, αυτή εδώ μου δίνει και φιλάκια στο πρόσωπο... ♥

Τώρα για τις ταινίες σε βρίσκω λίγο απόλυτο... Ναι, υπάρχουν πολλές που είναι για τα σκουπίδια αλλά υπάρχουν κι αξιόλογες...
    kι ο δικος μου ο γατος ανεβαιναι στο στηθος μου , οντας ξαπλα , και επιανε δουλεια γλυφοντας με στο λαιμο , και διαβασα οτι αυτο σημαινει οτι σε θεωρει δικοτου ανθρωπο, δλδ του συναφιουτου ...........οσο για το ' απολυτος ' χαλαω γω χατηρι ? οχι βεβαια , αποσυρω τον χαρκακτηρισμο ' σκουπιδια ' , μην θιξω και καποιον που παρακολουθει αυτα που δεν παρακολουθω εγω , αλλα εχω ενα ιδιωμα οταν βλεπω εργα , παντα βλεπω μονο εργα με ηθοποιους της αρεσκειας μου , οχι τοσο το εργο , αλλα τον ηθοποιο.( μπορει να δω εναεργο και 100 φορες , οπως Νονος 1-2-3 , η εργα με τονμ Αλ Πατσινο ), που συνηθως δεν αρεσουν σε γυναικες , εκτος της Ναταλιας ( !.) .....βεβαια υπαρχουν καλες τανιες που δεν εχουν ηθοποιους της αρεσκειας μου οπως το million dollar baby , requiem for a dream , που θα τα δω μερικες φορε μονον ..............αλλα πιστευεω οτι αλλα τα γουστα ενος αντρα , ιδιως της παλαιας γενιας , και αλλα τα γουστα μιας νεας κοπελας ......το χασμα γενεων ειναι πραματικο ..... σηριαλ Ελληνικα δεν εβλεπα ουτε μικρος ..... ουτε Ελληνικη μουσικη ακουγα ποτέ .... αλλα δεν ειναι σκουπιδια ....θριλλερ ποτε δεν εβλεπα ..... μαρεσουν τα εργα με την ' καλυμμενη βια ' .......τυπου Νονος .....
    Last edited by Macgyver; 26-04-2018 at 07:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο ιωαννησ λεει κατι τετοια κ μου αναβει τα λαμπακια

Mην δινεις σημασια , elis , εγω εχω παψει να εκνευριζομαι με οτιδηποτε στο ιντερνετ προπολλου , πλλα γραφονται , και πολλες σαχλαμαρες , ουτε που δινω σημασια ...... σημασια εχει μονο το τι πιστευω γω για μενα ......

Senior Member
    Ευχαριστώ Μαγκάιβερ...

Nα σου ζήσει Κύκνε το νέο γατάκι!
    Θα σου κάνει καλό να έχεις ξανά ένα κατοικίδιο

Εγω είμαι έξαλλη με τους γάτους της γειτονιάς. Γέννησε μια γάτα στην αυλή και της τα πνίξανε όλα τα μικρά

Senior Member
    kι ο δικος μου ο γατος ανεβαιναι στο στηθος μου , οντας ξαπλα , και επιανε δουλεια γλυφοντας με στο λαιμο , και διαβασα οτι αυτο σημαινει οτι σε θεωρει δικοτου ανθρωπο, δλδ του συναφιουτου ...........οσο για το ' απολυτος ' χαλαω γω χατηρι ? οχι βεβαια , αποσυρω τον χαρκακτηρισμο ' σκουπιδια ' , μην θιξω και καποιον που παρακολουθει αυτα που δεν παρακολουθω εγω , αλλα εχω ενα ιδιωμα οταν βλεπω εργα , παντα βλεπω μονο εργα με ηθοποιους της αρεσκειας μου , οχι τοσο το εργο , αλλα τον ηθοποιο.( μπορει να δω εναεργο και 100 φορες , οπως Νονος 1-2-3 , η εργα με τονμ Αλ Πατσινο ), που συνηθως δεν αρεσουν σε γυναικες , εκτος της Ναταλιας ( !.) .....βεβαια υπαρχουν καλες τανιες που δεν εχουν ηθοποιους της αρεσκειας μου οπως το million dollar baby , requiem for a dream , που θα τα δω μερικες φορε μονον ..............αλλα πιστευεω οτι αλλα τα γουστα ενος αντρα , ιδιως της παλαιας γενιας , και αλλα τα γουστα μιας νεας κοπελας ......το χασμα γενεων ειναι πραματικο ..... σηριαλ Ελληνικα δεν εβλεπα ουτε μικρος ..... ουτε Ελληνικη μουσικη ακουγα ποτέ .... αλλα δεν ειναι σκουπιδια ....θριλλερ ποτε δεν εβλεπα ..... μαρεσουν τα εργα με την ' καλυμμενη βια ' .......τυπου Νονος .....
    Τι κάνεις Μακ;
    Μόνο στους άντρες αρέσει ο Νονός; Νόμιζα πως δεν υπήρχε άνθρωπος να μην ενθουσιάστηκε με αυτές τις ταινίες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι κάνεις Μακ;
    Μόνο στους άντρες αρέσει ο Νονός; Νόμιζα πως δεν υπήρχε άνθρωπος να μην ενθουσιάστηκε με αυτές τις ταινίες!
    Καλα Eλισαβετ, κι εγω νομιζα οτι αρεσε μονο στους αντρες ......... αλλα Αλ Πατσινο, σιγουρα ειναι αντρικα εργα οπως ' Ο σημαδεμενος , Karlito's way ' .........

Senior Member
    δλδ, απο δω και περα, καλοκαιρι? να ετοιμαζομαστε για χαλκιδικη, η θα ξανακρυωσει ο καιρος?