ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 964
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 964 of 1380 FirstFirst ... 46486491495496296396496596697410141064 ... LastLast
Results 14,446 to 14,460 of 20693
    Banned
    O άνθρωπος έχει συγκεντρώσει στα χέρια του τεράστιες δυνάμεις αλλά δεν έχει αντίστοιχη σκέψη, ουτε διδάσκεται απο τα λάθη του.
    Δεν γνωρίζει τίποτα άλλο παρα να καταστρέφει. Οι κινήσεις του σαν του τυφλοπόντικα , δεν ξέρει καν οτι είναι τυφλός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    Απίστευτη ή τραγωδία... Μαναδες αγκαλιασαν τα παιδια τούς και καηκαν μαζι
    Κόσμος κολυμπήσε μίλια να σωθεί
    Και μεις εχουμε ψυχολογίκα για τονκαθε γκόμενο τημ καθε γκομενα και για 5 κιλα που πηραμρ
    Ο καθενας για να επιβιωσει πρεπει να νοιαζεται για τη δικη σφαιρα των προβληματων

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τελικα δε στεναχωριεμαι που η ζωη σιγα σιγα τελειωνει και δεν εζησα τιποτα. Μια βλακεια ειναι αν το καλοσκεφτει κανεις.

Senior Member
    οι κατοικοι της ελλαδας η σκοτονωνται κ δολοφωνουνται μεταξυ τους η καινε την κοινονια κ οσοι εχουν μεινει για λιγο εξω απο αυτην την τρελα αναγκαζωνται να αυτοκτονισουν

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Που να πάω ταξίδι βρε φίλε! Για να με φάει η μοναξιά κι άλλο! Λες και τα ωραία τοπία αρκούν για να αλλάξει η διάθεση.
    Και όμως έχω τις καλύτερες ιδέες για ταξίδια.
    γιάννης

Senior Member
    τη κανεται παιδια, σημερα ειχα θεματα, πηγα χωραφι με το πατερα μου, ο πατερας μου ειναι 71 ετων εχει κανει μπαλονακι και εχει ελκωδη κολοιτιδα, λοιπων τον αφησα ενα λεπτο απο τα ματια μου, πηγα να φερω ενα κουβαδακι, και μου λιποθυμισε μες τη πρασα με τα κρεμμυδια σωριαστικε

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Που να πάω ταξίδι βρε φίλε! Για να με φάει η μοναξιά κι άλλο! Λες και τα ωραία τοπία αρκούν για να αλλάξει η διάθεση.
    Και όμως έχω τις καλύτερες ιδέες για ταξίδια.
    αδελφε αν μου επιτρεπεις θελω να σου πω την γνωμη μου.... ειπες μεγαλη κουβεντα... η μοναξια ειναι σαν ενα κενο κ σαν μια μαυρη τρυπα που σε ρουφαει απο μεσα... το κλειδη εδω ειναι να την αφησεις να σε φαει αλλιος ασπρη μερα δεν θα δεις... το ξερω απο μενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    τη κανεται παιδια, σημερα ειχα θεματα, πηγα χωραφι με το πατερα μου, ο πατερας μου ειναι 71 ετων εχει κανει μπαλονακι και εχει ελκωδη κολοιτιδα, λοιπων τον αφησα ενα λεπτο απο τα ματια μου, πηγα να φερω ενα κουβαδακι, και μου λιποθυμισε μες τη πρασα με τα κρεμμυδια σωριαστικε
    Περαστικά, καλά είναι τώρα;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Περαστικά, καλά είναι τώρα;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    καλα ειναι ειχαι χαμηλη πιεση για αυτο τη πατησε ετσι. ευτυχως ολλα καλα

Senior Member
    Σκέφτομαι εκείνον και το αν είναι καλά... Με τρώει και με βασανίζει η αμφιβολία... Δεν ξέρω τι να κάνω, πως ν' αντέξω την αβεβαιότητα και την πιθανότητα να του έχει συμβεί κάτι...
    Πώς διαχειρίζεσαι την πιθανότητα κάποιος που αγαπάς να έχει πάθει κακό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι εκείνον και το αν είναι καλά... Με τρώει και με βασανίζει η αμφιβολία... Δεν ξέρω τι να κάνω, πως ν' αντέξω την αβεβαιότητα και την πιθανότητα να του έχει συμβεί κάτι...
    Πώς διαχειρίζεσαι την πιθανότητα κάποιος που αγαπάς να έχει πάθει κακό;
    αυτο θελει δουλεια πολυ...οπως κ τα περισωτερα... αλλα θα σου πω οτι πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ειναι μια αυτοματοποιημενη σκεψη του μυαλου... μια ψευδαίσθηση... απο κει κ περα μεινε εσυ πρωτα ηρεμα κ εχε πιστη κ ελπιδα... σκεψου ποσο πηθανο ειναι να ειναι καλα κ ποσο πιθανο ειναι να μην ειναι καλα... στοις περισοτερες φορες βλεπεις οτι ειναι αρκετα πιο πηθανο να ειναι καλα

Senior Member
    σκευτωμαι...."" πωωω ρ φιλεεεε ποσα εχω γραψει εδω μεσα? κ ποτε προλαβα κ τα εγραψα ολλα αυτα χαμπάρι δε πηρα!!!""""

Senior Member
    https://youtu.be/Mzclq6W2-Vc
    στον φιλο @elis
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Σωστοσ οι πιο πολλεσ ειναι ωραιεσ κι εξυπνεσ αυτο ειναι το νορμαλ λιγο εξυπνεσ λιγο ομορφεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    αδελφε αν μου επιτρεπεις θελω να σου πω την γνωμη μου.... ειπες μεγαλη κουβεντα... η μοναξια ειναι σαν ενα κενο κ σαν μια μαυρη τρυπα που σε ρουφαει απο μεσα... το κλειδη εδω ειναι να την αφησεις να σε φαει αλλιος ασπρη μερα δεν θα δεις... το ξερω απο μενα

Κι άμα με φάει η μοναξιά θα δω άσπρη μέρα δλδ ευτυχία?

Το να ελπίζω ακόμα ότι θα κάνω καλες φιλίες να περνάμε ευχάριστα αποτελεί φρούδες ελπίδες κι αυτό όσο δεν πραγματώνεται λειτουργεί βασανιστικά? Κι όταν την ελπίδα αυτη την εγκαταλείψω θα βρώ ηρεμία? Θα βρώ όμως και ευτυχία ή πράγματα που συμβαδίζουν με τη μοναξιά ώστε να ξεχνιέμαι?
    γιάννης