ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 993
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 993 of 1380 FirstFirst ... 493893943983991992993994995100310431093 ... LastLast
Results 14,881 to 14,895 of 20693
    Senior Member
    Δεν ζειτε την αληθινη ζωη που ειναι δουλευω γυρναω τρωω διασκεδαζω κοιμαμαι αυτο που ζειτε ειναι ενα ψεμμα παρτε το χαμπαρι αν δεν δουλευετε χανεται πολλα κομματια τησ ζωησ τα κουτσομπολια τα ανακαλυψαν για να κρατανε απασχολημενουσ τουσ αχρηστουσ παρτε το χαμπαρι ξερω πωσ ειναι φτιαγμενο το κρατοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    πολοι νομιζουν οτι σχετικα με εμενα για οτι κανω φταει το Α η το Β η το Γ αλλα στη πραγματικοτητα αυτο δεν εχει καμια σχεση..

ισως μου λειπουν τα κινητρα για να σκεφτω αλλιως μαλον επειδη σκεφτομαι πολες φορες οτι αν ειμουν κοντος χοντρος καραφλος η αν μειονεκτουσα θα ηθελα να κανω πραγματα να σηκωθω απο τους αγαπημενους σας καναπεδες κλπκλπ

το κινητρο πχ ειναι να αισθανεσαι ενα κενο και να θελεις να το καλυψεις.

Senior Member
    Οταν χαλαει ετσι ο καιρος νιωθω εντονη μελαγχολια και μοναξια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οταν χαλαει ετσι ο καιρος νιωθω εντονη μελαγχολια και μοναξια.
    Παρομοιως

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Γιατι ?? εχεις σκεφτει το λογο η απλα συμβαινει ?

Senior Member
    Τι να κάνω για να απαλλαγώ από μια μάνα που με σπρώχνει στην αυτοκτονία και έναν πατέρα που τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Τι να κάνω για να απαλλαγώ από μια μάνα που με σπρώχνει στην αυτοκτονία και έναν πατέρα που τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα?
    Φιλοι ,συγγενεις δεν υπαρχουν να βοηθησουν??? ΜΙΛΑ ανοιχτα στους γονεις σου για την κατασταση και τις σκεψεις σου......

Senior Member
    Δεν ακούνε. ..Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δουλεύω γιαυτους και να μην έχω ζωή για να είναι ευχαριστημενοι. Έχω ένα παιδί μόνο αυτό με κρατάει στη ζωή. Οι συγγενείς ξέρουν αλλά δεν μιλάνε.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ζειτε την αληθινη ζωη που ειναι δουλευω γυρναω τρωω διασκεδαζω κοιμαμαι αυτο που ζειτε ειναι ενα ψεμμα παρτε το χαμπαρι αν δεν δουλευετε χανεται πολλα κομματια τησ ζωησ τα κουτσομπολια τα ανακαλυψαν για να κρατανε απασχολημενουσ τουσ αχρηστουσ παρτε το χαμπαρι ξερω πωσ ειναι φτιαγμενο το κρατοσ
    Τα κάνω κι εγώ αυτά, αλλά μου λείπει η αληθινή ζωή!...

Όταν σκέφτομαι να κάνω κάτι στη ζωή μου που αποτελεί σημαντική αλλαγή και με πιάνει πανικός γι αυτο το άγνωστο, αυτό είναι απόδειξη ότι μου λείπει η αληθινή ζωή? Μήπως αληθινή ζωή είναι το να μαι happy μ αυτά που είμαι και έχω?

Δεν ξέρω... ρωτάω επειδή δεν έχω προχωρήσει τη ζωη μου σε τομείς που άλλοι την έχουν προχωρήσει. Κι όσο περνάνε τα χρόνια στενεύουν και τα περιθώρια...
    γιάννης

Junior Member
    Δεν ακούνε. ..Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δουλεύω γιαυτους και να μην έχω ζωή για να είναι ευχαριστημενοι. Έχω ένα παιδί μόνο αυτό με κρατάει στη ζωή. Οι συγγενείς ξέρουν αλλά δεν μιλάνε.

καλημερα....θα πρεπει να απευθυνθεις καπου ωστε να λαβεις εξωτερικη βοηθεια εστω και τηλεφωνικη ψαξε στο νετ για κατι τετοιο και εδω ειμαστε....εισαι Αθηνα η επαρχια? ,ρωταω γιατι Αθηνα σιγουρα ευκολοτερο να βρεθεις σε ενα καλυτερο περιβαλον ομαδας..

Πρώτα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιη ότι σε σπρώχνει στην αυτοκτονία η μάνα κι ο πατέρας ενδιαφέρεται μόνο γι ατο χρήμα!
    γιάννης

Banned
    ειναι κανονας οτι οταν καπιος ειναι πολυ ησυχος αυτο σημαινει οτι απο τη φαντασια του περνανε δρακοι

Μου χυθηκε ο ελληνικός.... ρε λετε;;;

Senior Member
    Μαλακισμενα οχι στο φορουμ οι αλλοι που βλεπουν δουλεψα 13 χρονια με ενσημα ενα ο στρατοσ και τεσσερα των σπουδων συνολο 18 εχω και κανα δυο χρονια χωρισ ενσυμα στα φρυδια μου να τα κολησετε ειμαι 40 συνολο 20ετια εχω σχιζοφρενεια θελω να ξεκουραστω στα τετοια μου θα σασ εγραφα και θα δουλευα κι αλλο αλλα κουραστηκα δεχομαι και 500 ευρω μου φτανουν ιδανικα 700 και πατε και γαμηθειτε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stepbro View Post
    Γιατι ?? εχεις σκεφτει το λογο η απλα συμβαινει ?
    Απλα συμβαινει.