Χωρισαμε πριν ενα μηνα..φερεται παραξενα!Με θελει ακομη η οχι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Μη τον μπλοκαρεις κ θα σου πω αυριο τι προτεινω να κανεις.

Banned
    θα περιμενω.

γεια σου ταλια και απο μενα ...ειμαι 21 και εχω και εγω αγορι ζηλειαρη και εγωιστη!!! ;) στειλτου γιατι σε θελει και τον θες και ειναι κριμα. περναω πανω κατω τα ιδια και εγω ..το μονο που θελουν ειναι να μην χασουν τον εγωισμο τους. ποσες μερες ειστε χωρια?

Banned
    1 μηνα...το θεμα ειναι οτι και να τα ξαναβρουμε θα γινουν τα ιδια..και ειναι τοσο εγωιστης που γινεται απαραδεκτος..κανω συνεχεια το πρωτο βημα..υπεστη τετοια ταπεινωση για πολλοστη φορα και θα το ξανακανω?

Banned
    ταπινωση χωρις λογο οχι δεν αξιζει αν πετυχεις καπιον πχ που μπορεις να τον υποστηριξεις κ να σε υποστηριξει εκει αξιζει να ταπεινωθεις στο φουλ μεταξυ σας.
    δεν εχεις να κερδισεις τιποτα απο ολο αυτο χασιμο χρονου ειναι
    οπου δεν αξιζει η ταπεινωση αξιζει να διχνεις εγωισμο. κ το αντιστροφο.

καθιστε μιληστε!!!! μπορει ολα να ναι μια παρεξηγηση ;) μπορει να πιστευει κατι ασχημο για σενα και για αυτο να το παιζει αδιαφορος αλλα στην ουσια τον καιει..κατσε πες του πως αισθανεσαι και πες του οτι δεν σου αρεσει η συμπεριφορα του και οτι δεν θα εισαι αυτη που καθεσαι νΑ τον συνχωρεις συνεχεια...πες του απλα οτι ειπες σε εμας...γιατι αν οντως αγαπιεστε ειναι κριμα και στο κατω κατω τι εχεις να χασεις? πολυ πολυ να τα βρειτε και να κανει το ιδιο αρα δεν μαθαινει η ειναι ανωριμος αλλιως αν δεν σε συνχωρεσει αυτος θα χασεις ..αλλα υπαρχει και η θετικη πλευρα να στε μαζι..ΜΙΛΗΣΤΕ..και αν ειναι τοσο ζηλιαρης προσπαθησε να τον μην τον ξεσινεριζεσαι οσο μπορεις να μηνες του δινεις δικαιωματα και να του πεις οτι για να τον εχεις επιλεξει και να χεις κανει τοσες υποχωρησεις σημαινει οτι θες μονο αυτον ... αλλα θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα? αυτος στο παρελθον ειχε σοβαρη σχεση ? και το τελευταιο περιστατικο που συμβαινει τι υπηρχε σαν αφορμη? περιμενω απαντηση και τι εγινε :)

Senior Member
    αυτος σε θελει. εσυ τον θελεις?
    αναφερεις για υπερβολικες αντιδρασεις ζηλειας και θυμου, χωρις να περιγραφεις. ελπιζω να μην γινεται και βιαιος.
    συμφωνω με την μπετελ. ΜΑΚΡΙΑ.

Banned
    Αυτα του τα εχω πει χιλιαδες φορες..Του εχω εξηγησει πως μονο αυτον θελω..πως αν ηθελα να παιζω δεν θα ημασταν μαζι και πως πρεπει καποια στιγμη να καταλαβει οτι δεν ειναι ωραιο να με αμφισβητει συνεχως και διχως να του εχω κανει κατι. ειχε κανα δυο σχεσεις οι οποιες κρατησαν πολυ λιγο και απο τις οποιες δεν εμεινε ευχαριστημενος.Ειχε αποκτησει την εντυπωση πως οι γυναικες δεν αξιζουν τιποτα και επειδη του απεδειξα το αντιθετο ηθελε να επιβεβαιωνεται συνεχεια..απο ενα σημειο και μετα αυτο εγινε ψυχοφθορο..την τελευταια φορα που εγινε ο καυγας,εγινε γιατι θα εφευγα ενα σαββατοκυριακο με τις φιλες μου πραγμα που ομως το ηξερε αρκετο καιρο πριν..Πριν 3 μερες που ανοιξα το facebook και με εβρισε χωρις λογο μου ειπε οτι ξερει τι εκανα και να μην τον ξαναενοχλησω,να γινω οπως ημουν πριν...το θεμα εινσι πως ουτε του εκανα ποτε τιποτα,ουτε ειχα καμια πολυταραχη ερωτικη ζωη πριν απ αυτον..

Senior Member
    Μην τον 'ξανα ενοχλησεις' λοιπον.
    11/12/2006

Banned
    λες ε?εκεινος δεν προκειται να καταλαβει ποτε..

Senior Member
    Αφου το βλεπεις και συ..
    Ολοι μας κανουμε μαλακιουλες και οταν μεγαλωνουμε τις καταλαβαινουμε και στεναχωριομαστε για τα χρονια που περασαν..
    11/12/2006

Senior Member
    Εγώ πάντως λέω αν κατά τα άλλα αξίζει ο νεαρός να μην το αφήσεις και ας είναι λίγο παραπάνω ζηλιάρης. Άλλωστε και αυτό έχει την γλύκα του!

Banned
    ωραια ολα αυτα βρε παιδια...αλλα το θεμα δεν ειναι να μην τον αφησω εγω..το θεμα ειναι να μην με αφησει εκεινος και να γυρισει..δεν ειμαι αυτη π πρεπει να τη συγχωρεσει,αυτο ειναι που πρεπει εγω να τον συγχωρεσω :/ εμ φταιει εμ δινω καθε φορα τοπο στην οργη,θα γινω και μαλακας?

Senior Member
    Καλή μου Talia αν ο άλλος είναι παθολογικά ζηλιάρης, εγωιστής και συμπεριφέρεται σαν παιδάκι δημοτικού, ό,τι μα ό,τι και να κάνεις, δε θα αλλάξει και δε θα σε εκτιμήσει. Διάβασα ότι σου έκανε σκηνές ζήλιας ακόμα και για ταξί που έπαιρνες, δηλαδή φτιάχνει διαρκώς σενάρια και φαντασιοπληξίες.
    Είχα στο παρελθόν μια μακροχρόνια σχέση με έναν τέτοιο τύπο, που έκανε ακριβώς το ίδιο. Ταξί έπαιρνα ντε και καλά επειδή ήθελα να π@@@χτώ με τους ταξιτζήδες. Όλες οι φίλες μου κατά τη γνώμη του ήταν πουτ@νες που ήθελαν να με παρασύρουν... Για άντρες φίλους, δεν το συζητώ! Απαγορευόταν να έχω! Και να μιλάω σε άντρες! Η αιτία για τη δική του κατάσταση ήταν ότι το ίδιο πράγμα βίωνε στο σπίτι του, από τον πατέρα του προς τη μητέρα του. Ζήλιες, φωνές, καυγάδες, ξύλο, αστυνομίες. Και μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του ο τόσο ζηλιάρης, τα φόρεσε στη μάνα του.
    Έτσι και ο πρώην έφτασε σε σημείο να με χτυπήσει πάνω σε έναν καυγά. Και να μου τα φορέσει κι από πάνω. Τις ίδιες μ@λακίες έκανε και στην επόμενη από μένα.
    Πλέον έχει αλλάξει λίγο, αλλά έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που χωρίσαμε και έτρεχε σε ψυχιάτρους κλπ.

Αν μπορείς να ανεχτείς τέτοιες συμπεριφορές, περιμένοντας μήπως και γίνει κάποια στιγμή το θαύμα, καλώς. Να ξέρεις όμως ότι αν δεν αναγνωρίσει ο ίδιος το πρόβλημα, και όχι μόνο στα λόγια με προσωρινές μετάνοιες, αλλά να κάνει κάτι ο ίδιος για τον εαυτό του, εσύ δεν πρόκειται να τον αλλάξεις.

Banned
    η κατασταση στο σπιτι του δεν ηταν τετοια αλλα σε μια παλαιοτερη σχεση του η γκομενα τον ειχε εξαθλιωσει και του φεροταν απαραδεκτα...τωρα με θεωρει δευτερη για να μην πω κατι αλλο χωρις λογο...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast