οι αλλοι χωνονται, ή εγω τα βλεπω στραβα;; κι απ την αλλη... ερχονται κι οι διαφωνιες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    βεβαιως πιανεται το σινεμα και οι ταινιες. και για μας ειναι απο τις βασικες κοινες ασχολιες.
    ολα αυτα που περιγραφεις ειναι μια χαρα και προσπαθησε να πατε και εκδρομες με τους κοινους φιλους αν εχουν καποιο εξοχικο, η μενουν σε αλλη περιοχη . ;)
    το θεμα δεν ειναι να πηγαινεις λιγοτερο, αλλα να ειστε μαζι περνωντας ΚΑΛΑ.
    εφοσον ειστε ερωτευμενοι, θα την βρειτε την ακρη. αλλα πρεπει να το οργανωσεις εσυ, αφου αυτος εχει βαλτωσει. τραβα τον εξω απ την λιμνη;) και ενθαρρυνε τον να δει εκεινον τον ψυχολογο.

Junior Member
    Όσο για τη ζηλεια που λες.. Γενικα έχω ένα θέμα, ο συγκεκριμένος ομως δε μου δίνει αφορμες.. Σπανιως μπορει να τύχει να ζηλεψω με μια αφορμη, κ πάλι αβασιμη. Με τις προηγούμενες σχέσεις κ ειδικα μ έναν συγκεκριμένο τραβαγα τις μεγαλύτερες ζηλειες ομως μου εδινε αφορμες, αυτή ήταν κι η αφορμή να πάω σε ψυχολογο για να με βοηθήσει να το διαχειριστω κ το θέμα ζηλειας αλλα κ το πως να είμαι καλα σε μια σχέση, ότι αν δε με θέλει δε φταιω εγω απλως εκείνος δεν είναι για σχεση.. Γιατί τη σχέση κι εγω τη θέλω οπως τη περιγραφεις, κ θα θελα να μη τσακωνομαι με τους γυρω μου.. Με κάποιους το καταφερνω, με αλλους οχι.. Κι ετσι λοιπόν στο πρόσωπο του Β. βρήκα ακριβώς αυτο που εψαχνα.. Αν εξαιρέσεις την ένταση κ την νοθροτητα που υπάρχει...

Senior Member
    η ενταση, ειναι στο χερι σου. καυγας με εναν, δεν γινεται;)
    θα φροντισεις να το ελεγχεις ρε παιδι μου. ακομα κι οταν σου ρχεται να γινεις παραλογη, θα το αναβαλεις, η θα το λες σε μια φιλη σου. δεν θα του πετας παραλογισμους στα μουτρα να τον χαλας κι εκεινον.
    κανε ολα αυτα που συζηταμε για την κοινη σας ζωη.
    οταν θα εισαι ευχαριστημενη με το πως θα περνατε, θα εχεις λιγοτερους λογους να τρωγεσαι . τωρα ξεκινας καυγαδες επειδη δεν περνας καλα.
    δουλεψε το να ασχολεισαι με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ, μην ριχνεις τις δυσαρεσκειες σου σε ασχετες αιτιες (πχ ζηλεια), γιατι ετσι προκυπτουν οι καυγαδες.
    συζητα τα θεματα σου και βρες δραστηριοτητες για εξοδους και εκδρομες.

Banned
    Με κάποιους το καταφερνω, με αλλους οχι.. Κι ετσι λοιπόν στο πρόσωπο του Β. βρήκα ακριβώς αυτο που εψαχνα..
    λοιπον για μπορεσουμε να συνενοηθουμε θα πρεπει να καταλαβεις καλυτερα αυτο που λεω μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι οοοολα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι αυτο που σε απασχολει
    επισης να εισαι σιγουρη για ενα πραγμα ακομα κ στον φρουντ να πας αν δε του πεις εσυ η ιδια τη σε απασχολει δε γινεται να σε βοηθησει γιατι δε προκειται να μπει στη διαδικασια να μαντεψει τι σκεφτεσαι αλλα θα επικεντρωθει σε αυτα που του λες

μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι καπιος μπορει να συνενοηθει μαζι σου μονο μαντευοντας τι ακριβως σε ενοχλει γιατι μπορει να διχνεις μεν ανοιχτη κ ομιλιτικη αλλα αυτο φαινεται οτι δεν ειναι αρκετο

Junior Member
    Αλεξανδρε σ'ευχαριστω για τα σχολια και τις απαντησεις!! τωρα μπηκα απ τον υπολογιστη και τα ειδα, κοιτα η αληθεια ειναι πως καμια φορα τα λεω μπερδεμενα -ειδικα στον γραπτο λογο ειναι ακομα πιο δυσκολο- και ετσι αποκομμενο ουτε γω καταλαβα τι ελεγα! χααχα.. αν το διαβασεις απο κει που λεω οτι ετσι θελω κι εγω τη σχεση (δηλ. χωρις εντασεις, τσακωμους κλπ) και αυτο το βρηκα στον Β., και φυσικα χωρις να μου δινει αφορμες για ζηλειες κ.α.. και τελικα συνειδητοποιησα πως το θεμα που αρπαζομαστε ειναι γιατι δε περναμε καλα κι αυτο αλλαζει αφου υπαρχει αγαπη. ισως εκεινος μες τον βαλτο του να μην εχει κανενα προβλημα (αλλωστε το εχουμε πει οτι γενικα ειναι κλειστος τυπος), κι εγω εχω περασει περιοδους νοθροτητας και που ολη μερα εκανα το απολυτο τιποτα..ομως τωρα δε μπορω να το βιωνω αυτο, ειδικα με τον ανθρωπο μου.
    οσο για τις εκδρομες, για εξοχικα που λεγαμε κλπ.. να σας πω; εχει εξοχικο ο ιδιος (των παππουδων τεσπα), και εχουμε παει 2-3 φορες κυριως τα καλοκαιρια.. το 1ο καλοκαιρι ημουν ενθουσιασμενη να παμε οι 2μας, κι επειτα μια αλλη φορα ας ημασταν και με παππουδες-θειους για ενα βραδυ, 1μερα δηλαδη ολοι μαζι.. αυτο που με χαλασε ομως ειναι οτι η διαδικασια για να πας γινεται κατω απο καταναγκαστικα εργα, δηλαδη αν θες να πας με τους θειους-παππουδες πρεπει να ξυπνησεις απο τα χαραματα και ας πηγαινεις με δικο σου μεταφορικο, κι ας ειναι 1-2ωρες αποσταση απο το σπιτι. ετσι τουλαχιστον δρουν οι θειοι του, κι οταν πανε εκει τι κανουν;; δουλειες!! το εχω κατα νου να του προτεινω αν θελει να παμε οι 3μας (δηλαδη κι η σκυλιτσα), φυσικα με τους δικους μας ρυθμους, και χωρις να κανουμε καμια δουλεια περα απο οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιησουμε.. και γιατι το αναφερω αυτο; γιατι μου χουν προτεινει κατα διαστηματα να παω μαζι τους κι ολο βρισκω δικαιολογιες, αν κι εκεινος πρεπει να χει καταλαβει οτι δε με ψηνει η ολη φαση με τους συγγενεις στο εξοχικο. εκει που μου εκανε το κλικ ηταν οταν πριν κανα 1χρονο ισως και παραπανω, ημασταν με τους θειους και λεγανε για το εξοχικο κλπ κλπ κι οτι δε το εχουνε χαρει καθολου γιατι οποτε πανε παντα καποια δουλεια θα χρειαστει να κανουν για να το εχει ετοιμο να το χαρει η προηγουμενη γεννια δηλαδη οι παππουδες. οκ δε λεω, μεγαλοι ανθρωποι δε μπορουν να κανουν χειρονακτικες εργασιες, αλλα οχι και να μη χαιρεσαι το εξοχικο σου.. ε και λοιπον, πανω σε αυτο λενε "αντε τωρα πρεπει να παρετε εσεις σειρα να ασχολειστε" ...εκει δεν ειπα κατι, αλλα ενταξει!!!!! επειδη εχουν τη νοοτροπια οτι ο μεγαλυτερος πρεπει και μπορει να αγγαρευει τον νεοτερο δε προκειται εγω να συμμετεχω σε ολο αυτο.... και δεν ειναι της φαντασιας μου, γιατι σε καποια ασχετη φαση που τον ρωτησα καλα γιατι κ πως σε στελνουν απο δω κι εκει, και δε θυμαμαι τι αλλο ειπα.. μου απαντησε αυτο ακριβως, οι δικοι μου ειναι αυτης της νοοτροπιας.... ουφφ!! αυτα.... ξελαφρωσα και σημερα!!

Banned
    και τελικα συνειδητοποιησα πως το θεμα που αρπαζομαστε ειναι γιατι δε περναμε καλα κι αυτο αλλαζει αφου υπαρχει αγαπη
    :eek::eek::eek::eek:
    καλα βασικα ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται να μιλας ετσι στη καθημερινη σου ζωη αφου οσοι θα σε ακουγαν θα ετριζαν τα τετραθεμελα του κοσμου
    ενταξει καλα εκανες κ ξαλαφρωσες τωρα ομως μπορεις να μου εξηγισεις λιγο πως παει το εργο?

μηπως τσακωνεσαι για επιφανιακους λογους επιδη βαρεθηκες τα ιδια κ τα ιδια κ ενω βαθυτεροι σε κρατανε στα πραγματα που μενεις συνηθως σε αυτα?

Senior Member
    Κατά την γνώμη μου είσαι υπερβολική όπως είπες και η ίδια και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Δες τα όλα λίγο πιο χαλαρά!

Senior Member
    Purpur , απο αυτα που διαβασα καταλαβαινω πως οι συγγενεις τους δεν ειναι κακοι , ουτε θελουν να σας χωρισουν , ειναι απλα "πρηχτες" και σας πνιγουν με την "αγαπη " τους.
    Απο την στιγμη που εισαι ενταξει με τον συντροφο σου , προσπαθησε να περνας καλα τις ωρες που εισαι μαζι του και να τον σερνεις σε δραστηριοτητες εκτος σπιτιου.
    Οσο για την σκυλιτσα , να της δινεις κοκκαλα που και που αλλα μονο ωμα και οχι απο χοιρινο ή κοτοπουλο. Κανει καλο στα δοντια και το απολαμβανουν κιολας.

Junior Member
    οπως προειπα κατι τετοιο συμβαινει μαλλον.. τουλαχιστον με ηρεμο μυαλο, βλεπω πως υπαρχει διαθεση για να κανουμε εστω και τ απλα, δηλαδη ενα σινεμα, μια βολτα σε αλλη περιοχη πχ με θαλασσα, μια εκδρομη, συναντηση με φιλους κλπ... οπως μου χε πει ο ψυχολογος, σε γενικοτερη συζητηση περι ερωτα που ειχαμε.. ο ερωτας ερχεται και φευγει, και ξαναρχεται και ξαναφευγει.. το θεμα ειναι οταν ειναι να φυγει εσυ τι κανεις για να τον επαναφερεις, να τον ζωντανεψεις...
    και παλι σας ευχαριστω για τα σχολια σας!! θα επανελθω αν εχω νεοτερα.. :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12