Αορατος σε ολους και αδιαφορος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Αρα Remedy, πιστευεις οτι το προβλημα προερχεται 100% απο μενα ; δηλαδη απο την δυσθυμια μου;
    Παντως, σου λεω : δεν ειναι οτι δεν συζητανε οι ανθρωποι για προβληματα. Ειναι οτι ΑΦΟΥ συζητησουν ΜΑΖΙ μου, με ξεκοβουν. Και ξαναλεω, πως εχω παραδειγματα αλλων κοντινων μου προσωπων, πολυ πιο επιθετικων, προσβλητικων κλπ, οι οποιοι ειναι, αν οχι περιζητητοι οπως ειπα, τουλαχιστον συμπαθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by InUtero View Post
    Αρα Remedy, πιστευεις οτι το προβλημα προερχεται 100% απο μενα ; δηλαδη απο την δυσθυμια μου;
    Παντως, σου λεω : δεν ειναι οτι δεν συζητανε οι ανθρωποι για προβληματα. Ειναι οτι ΑΦΟΥ συζητησουν ΜΑΖΙ μου, με ξεκοβουν. Και ξαναλεω, πως εχω παραδειγματα αλλων κοντινων μου προσωπων, πολυ πιο επιθετικων, προσβλητικων κλπ, οι οποιοι ειναι, αν οχι περιζητητοι οπως ειπα, τουλαχιστον συμπαθεις.
    αυτο πιστευω. 100% απο σενα. οχι απαραιτητα απο την δυσθυμια. μπορει να προερχονται απο εναν συνδιασμο παραγοντων. η δυσθυμια ειναι αποτελεσμα, οχι αιτια.
    πχ, μπορει να εχει να κανει η διαπαιδαγωγηση μαζι με τις παιδικες εμπειριες, μαζι με δυσλειτουργικες σκεψεις που σε μπλοκαρουν.
    αυτες τις τελευταιες , σιγουρα μπορεις να τις δουλεψεις μ εναν καλο γνωσιακο θεραπευτη.
    η γνωμη μου ειναι οτι εκει πρεπει να απευθυνθεις.
    αλλα και να μην ειναι ο καταλληλοτερος, θα σε συμβουλεψει εκεινος για παραπερα.

Junior Member
    Ενταξει. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Δεν γραφω τιποτα παραπανω γιατι σιγουρα θα κουρασω!

Κοίτα όλοι έχουμε προβλήματα αλλά δεν τα μεταφέρουμε στην καθημερινότητά μας γιατί πρώτα εμείς οι ίδιοι κουραζόμαστε και δεύτερον κανείς δεν έχει όρεξη (ούτε και εγώ) να κλαίγεται όλη μέρα.Προσωπικά θεωρώ πως έχω κάποια θέματα αλλά αν ρωτήσει κάποιος τους λίγους φίλους που έχω θα σου πουν ότι είμαι πάντα με το χαμόγελο.Τώρα απο την άλλη έχω πρήξει κάποιους ανθρώπους σε διαδικτυακό επίπεδο και τους ευχαριστώ που με ανέχονται..
    Μάθε να είσαι χαρούμενος με μικρά καθημερινά πράγματα και στιγμές γιατί αλλιώς δε θα την παλέψεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12