βοηθεια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 132

Thread: βοηθεια!

Senior Member

βοηθεια!

καλησπερα και χρονια πολλα.γραφω καπως δειλα.νιωθω πολυ μονος και ειμαι πραγματικα μονος.νιωθω τοσο αχρηστος και τοσο ασημαντος να ασχοληθει καποιος η καποια κοπελα μαζι μου,παρολο που ειμαι πολυ καλος χαρακτηρας,ειλικρινης και δεν μου αρεσει να κοροιδευω τον κοσμο.δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα.κουραστηκα να ειμαι τοσο μονος να μην αξιζω λιγο ενδιαφερον απο καποιον.

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως αν μπορουσα να κανω κακο στον εαυτο μου,θα το ειχα ηδη κανει.αλλα δεν το θελω.θελω απλα να ζησω λιγο ομορφα και αληθινα.αλλα μερικες φορες δεν αντεχω αυτην την κατασταση ειλικρινα.

Senior Member
    Καλως τον!!!! Μη μασας ολοι καπως ετσι ειμαστε και εγω μονος ειμαι με τον σκυλο μου αγκαλια!!! Χθες πηγα σινεμα μονος περασα τελεια... ΑΓΑΠΑ τον εαυτο σου καντον τον καλυτερο σου φιλο και θα δεις σιγα σιγα θα ερθουν και αλλοι διπλα σου.......Ξερω πως τα λεω σε εσενα για να τα ακουσω εγω ομως τα λεω και τα κανω.....ΣΗΚΩ ΠΕΣΕ αλλα εισαι υποχρεωμενος να ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ!!!

Senior Member
    καταλαβαινω αλλα δεν μπορω αλλο να περασω καλα μονος μου.δεν θελω να κανω μονος μου τιποτα πια

Senior Member
    πες μου το γιατι???

Senior Member
    γιατι ειμαι μονος απλα.χωρις να εχω καποιον να μιλησω,καποιον να χαρω κατι μαζι,καποιον να μοιραστω οτιδηποτε μαζι...δεν μπορω να ειμαι ετσι μονος μου αλλο.δεν ειμαι καλα μονος δεν περναω καλα μονος δεν νιωθω καλα μονος

Senior Member
    ετσι ακριβως ενιωθα και εγω. Εχεις μαθει απλα να ζεις για τους αλλους ηρθε η ωρα να ζησεις για σενα.... Πιστεψε με πριν απο μια εβδομαδα διαβασε το topic μου τι εγραφα.... Ελεγα δεν γινεται να κανω γιορτες μονος μου θα αυτοκτονησω δεν εχει νοημα για μενα τιποτα απολυτως καλυτερα να δοσω ενα τελος κλπ κλπ. Για ρωτα με σημερα μετα απο 8 ημερες μεγαλης προσπαθειας και με τη βοηθεια των παιδιων εδω μεσα ξερουν αυτοι για ποιους λεω.... Πλεον δε με νοιαζει εχω απομακρυνει τους παντες απο διπλα μου που απλα ηταν βαριδια και θα τα φτιαξω ολα μονος μου. Ακομα και οι γονεις μου δεν ειναι διπλα μου ενω ειμαι καταθληπτικος με διαγνωση απο ψυχιατρο εκεινοι με κοροιδευουν και μου λενε τα δικα τους αντι να με στηριξουν. λοιπον αδερφε μου συγνωμη αν σε κουραζω μαθε κατι μεχρι να πεθανεις θα ζεις στο σωμα σου μονος σου ακομα και αν εχεις χιλιαδες ατομα γυρω σου να σου λενε τα δικα τους. Κανενας δε θα σε αγαπησει περισοτερο απο οτι εσυ εσενα. Και εμενα οταν μου το ελεγαν ελεγα καλα οτι να ναι οχι οτι το εχω καταφερει αλλα ετσι ειναι γινε μια αυτονομη μοναδα χωρις να χρειαζεσαι κανεναν γυρω σου ....

Senior Member
    ναι φιλε εχεις δικιο.απλα εγω βαρεθηκα να ειμαι μονος μου.δεν ξερω αν καταλαβαινεις πως το εννοω.δεν μπορω πια να περασω καλα μονος μου οσο και αν το θελω.δεν το αντεχω αλλο να ειμαι τοσο αδιαφορος για τους παντες.δεν ζητησα να ειμαι αρεστος σε ολους.εστω σε εναν.νιωθω λες και εχω κατι και δεν θελει κανενας να ασχοληθει.η μαλλον χειροτερα,απλα σαν να ειμαι αορατος να μην υπαρχω

Senior Member
    τα ιδια νιωθουμε ακριβως ακου να σου πω μια ιστορια. Καποτε στη δουλεια μου εστελνα βιογραφικα και εβλεπα τι ελειπε για να με δεχτουν για δουλεια μεχρι που τα συμπληρωσα και τωρα βρισκω δουλεια μπαμ μπαμ. Βρες λοιπον ΑΝ σου λειπει κατι τι ειναι αυτο και γεμισε το εγω ετσι κανω.... Οτι διορθωνεται το διορθωνω ...

Senior Member
    δεν ξερω δεν μπορω να καταλαβω.ποσο μαλλον να καταλαβεις οταν δεν ειχες ποτε την ευκαιρια να καταλαβεις.οταν απλα σε αποριπτουν με το που σε βλεπουν

Senior Member
    Γιατί είσαι μόνος σου; Δεν έχεις τους γονείς σου; Πόσο χρονών είσαι;

Senior Member
    εχω γονεις,τα τελευταια 2 χρονια μενω μαζι τους,απο τοτε που ολα πηγαν στραβα αλλα ως εκει.κανενας δεν μπορει ουτε θελει να με ακουσει η να με καταλαβει.ειμαι 33

Senior Member
    Για μένα οι γονείς μου είναι η καλύτερη παρέα για σένα γιατί δεν είναι; Δεν χρειάζεσαι άλλους μόνο αυτούς για να περνάς καλά κατά την γνώμη μου και είμαι 39 χρονών.

Senior Member
    ευκαιρια να πατησεις στα ποδια σου και να καταλαβεις οτι μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου.... σου ξανα λεω την προηγουμενη παρασκευη ανεβενα στην ταρατσα και οι γονεις μου ουτε τηλεφωνο σου αρκει!!!

Senior Member
    οι γονεις μου απλα υπαρχουν τυπικα.δεν ειναι ουτε παρεα μου ουτε με καταλαβαινουν.ε ενταξει και τι εγινε λενε?χεστηκανε ολοι για μενα.δεν μπορω να καταλαβω.γιατι να ειμαι τοσο αδιαφορος σαν ανθρωπος?τι να κανω να το αλλαξω αυυτο?

Page 1 of 9 123 ... LastLast