χμμ ..δεν ξερω τι να κανω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

χμμ ..δεν ξερω τι να κανω

Λοιπον δεν ξαναγραφω τα ιδια..το ιστορικο μου ειναι εδω αν θελετε να ριξετε μια ματια http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CF%81%CE%B1

Μετά απο 2 μήνες επίσκεψης με την νέα ψυχολόγο..(πότε κάθε βδομάδα ποτε καθε 2 βδομάδες πηγαινω)
    με βάση την τελευταια φορα που αγχώθηκα και επαθα εμμονή με το φαγητο
    πιστεύει ότι φταίει αυτό.. και ότι κάθε φορά μπορεί να ειναι διαφορετικό το αγχος μου..αυτη τη φορα ηταν αυτο
    τοτε ηταν οι πανελλήνιες...και να μην ψάχνομαι αλλού οτι ντε κ καλα είναι κτ αλλο κλπ
    το θεμα μου ειναι οτι διαβάζω διάφορα και ψάχνομαι και μόνη μου..
    και βλέπω ξεκάθαρα ότι υπάρχουν βαθύτερες αιτίες για το γενικευμενο άγχος και τη διαταραχη πανικού
    δεν εξηγειται τοσο αγχος αλλωστε γ τετοια θεματα
    όπου με τη πρωτη ψυχολόγο βρηκα πραγματα όντως
    αυτη δεν βλεπω να το ψάχνει , αλλα απ την αλλη με βοηθάει πολυ στο πως να το πιασω φίλο μου το αγχος
    και τωρα δεν ξερω να ψάξω για αλλον δν μ ειναι ευκολο ν αλλαζω κ ν ψαξω παλι..να συνεχίχω μηπως βιαστηκα να την κρινω?
    δεν ξερω =/ απο τη μια νιώθω απογοητευση για το τι δεν καταφερνω τιποτα κι απ την αλλη απ μονη μ νιωθω ότι έχω κανει κτ μικρά εστω βήματα.

Banned
    γενικα εγω ειμαι ανθρωπος που καπιος οσο πιο κοντα του με βλεπει τοσο καλυτερη γνωμη θα χει για μενα κ το περιεργο ειναι οτι εδω σου μιλαω ως αγνωστη ενω πιστευω οτι ως γνωριμος χαρακτηρας ξερω τι ακριβως σου φταιει.

Senior Member
    Καλησπερα σου μελος,ναι θυμαμαι το ιστορικο σου μιλησαμε κ αλλες φορες εδωπερα,Αυτο που δεν συμφωνω απο οσα λες ειναι οτι καθεσαι κ διαβαζεις διαρκως πραγματα για το θεμα σου αυτο πιστευω δεν πρεπει να το κανεις σε επηρεαζει ασκημα,Ασχολησου με τους οικειους σου ανθρωπους κ με αλλα πραγματα περα απο το θεμα που σε ταλαιπωρει,Ετσι μου εχει πει κ η ειδικος που πηγαινω δεν ψαχνουμε κ δεν διαβαζουμε οτι βρουμε διαρκως,ειδικα απο το ιντερνετ δεν ισχυουν ολα οσα αναρτωνται,Ειναι γενικα δυσκολο να βρεις ειδικο που να ταιριαζεις συνηθως αλλαζεις αρκετους,Πρεπει να σε εκφραζει ο ειδικος που πηγαινεις,Καλο κουραγιο κ οπως ειπαμε ασχολησου κ με αλλα θεματα περαν του προβληματος σου

Senior Member
    τι προσεγγιση ακολουθει η ψυχολογς που πας τωρα? ας πουμε συνηθως η ψυχαναλυση αργει να επιφερει συμπερασματα.. απο την αλλη αν νιωθεις οτι δεν σε πληροι.. δεν ειναι καλο.. εξαλλου μια απο τις σημαντικος παραμετρους για την θεραπεια ειναι η σχεση με τον θεραπευτης μας.!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Aγαπητη νεραιδα θα στο πω για μια ακομα φορα τιποτε δεν εμφανιζεται απο το πουθενα για ολα υπαρχει μια αιτια οπως ακριβως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια

Senior Member
    μυσπουλα , εχεις δικιο το ξερω.. σ ευχαριστω που απαντησες και παλι!
    66psy εχουμε ξαναμιλησει θυμαμαι..εε δεν την εχω ρωτησει θ την ρωτησω την επομενη και θ της πω
    αν γινεται να το ψαξουμε πιο πολυ το θεμα μεσα απο γονεις,φιλους κλπ
    ετσι σκεφτομαι...αλλιως σιγα σιγα μπορει ν ψαξου για αλλου,,

Αλεξ συμφωνω στο εχω πει. Γι αυτο και ψαχνομαι