Results 46 to 60 of 135
-
18-11-2007, 15:20 #46
μαλλον η κουβέντα δεν φτάνει ............
οταν κουβεντιαζεις βαζεις την λογικη να δουλεψει, που αν εισαι ανθρωπος με αναστολες, θα βρεις χιλιους δυο λογους να μην κανεις κατι που κατα βαθος το θες .
αν ξυπνήσει ομως την ερωτική του διάθεση, τον βοηθαει να πηδηξει τον φραχτη πιο ευκολα . αυτο που επικρατει ειναι ο ερωτισμός και οχι οι αναστολες .
δεν λεμε να πεταριζει μονο τα ματια η κοπελα ................... αλλα να φτιάξει μια θετική , ευχαριστη και ερωτική ατμόσφαιρα . Να συμβάλλει και αυτή σε ένα σκηνικό που θα τους βοηθήσει να πάνε παρακάτω .
- 18-11-2007, 15:22 #47
Ας μιλήσουν και οι ντροπαλοί άντρες ..................
δεν υπάρχει κανένας στο φορουμ που είναι ή ήτανε κάποτε ντροπαλός, να συμβουλεψει την κοπελιά ?
18-11-2007, 15:33 #48
...η ντροπή είναι ένα συναίσθημα επίκτητο.
Η συστολή πάλι όχι μόνο.
Οι συνεσταλμένοι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο, κυρίως για να αισθανθούν ασφαλείς και να μην πληγωθούν με ότι κάνουν ή πουν.
Το πλαίσιο ασφάλειας είναι μια από κοινού προσπάθεια και του ενός και του άλλου σε μια τέτοια σχέση.
Και σίγουρα θέλει κουβέντα για να γνωρίζεις αν αυτό που θα πεις σίγουρα δεν θα σε υπονομεύσει..
18-11-2007, 15:43 #49
νομιζω οτι εχουν όμως τα παιδιά ήδη μια σχέση πλατωνική .
μηπως κατι άλλο λειπει ? μηπως απλα πρεπει να κανει κάποιος το πρωτο βήμα ?
18-11-2007, 15:46 #50
-μα δεν γίνεται έτσι ανάμεσα σε 2 άτομα εσωστρεφή βρε κλειώ..
θέλει να το πιάσεις αλλιώς το θέμα.
το ότι έχουν πλατωνική σχέση δεν σημαίνει οτι είναι και χαλαροί ο ένας με τον άλλο..προηγείται αυτό.
18-11-2007, 15:49 #51
και εγω που νομιζα οτι καποτε ημουν εσωστρεφης ! :P
18-11-2007, 15:50 #52
Δεν μπορεις να δωσεις απαντησεις...γιατι ξερουμε πως νοιωθει η moonchild αλλα δεν ξερουμε καθολου πως νοιωθει το \"ετερον ημισυ\"...κατα τη γνωμη μου αφου αυτος δεν κανει καποια ενεργεια...ο πιο συνηθισμενοι λογοι ειναι τρεις:ή δεν θελει ή εχει καποια αλλη σχεση ή ειναι ντροπαλος.Ηδη συμβουλεψα να παρει η moonchild πρωτοβουλιες δηλαδη να κανει το πρωτο βημα.
Τωρα να προσπαθησεις να εδραιωσεις μια επικοινωνια που μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ουτε καν με τους κολητους του δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι...ας κανουμε τα πραγματα πιο απλα.
Αν πανε ολα καλα εχουν ολο το χρονο στην διαθεση τους να χτισουν πανω στη σχεση τους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 15:54 #53
τι εννοείς keep να κάνει το πρώτο βήμα ?
ποιο να είναι αυτό ?
18-11-2007, 15:55 #54
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορεις να δωσεις απαντησεις...γιατι ξερουμε πως νοιωθει η moonchild αλλα δεν ξερουμε καθολου πως νοιωθει το \"ετερον ημισυ\"...κατα τη γνωμη μου αφου αυτος δεν κανει καποια ενεργεια...ο πιο συνηθισμενοι λογοι ειναι τρεις:ή δεν θελει ή εχει καποια αλλη σχεση ή ειναι ντροπαλος.Ηδη συμβουλεψα να παρει η moonchild πρωτοβουλιες δηλαδη να κανει το πρωτο βημα.
Τωρα να προσπαθησεις να εδραιωσεις μια επικοινωνια που μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ουτε καν με τους κολητους του δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι...ας κανουμε τα πραγματα πιο απλα.
Αν πανε ολα καλα εχουν ολο το χρονο στην διαθεση τους να χτισουν πανω στη σχεση τους.
συμφωνώ στο να κάνει η moon το πρώτο βήμα, το οποίο όμως θα πρέπει να έχει όρια. Να μάθει πρώτα τί παίζει με τη ζωή του..Πώς αλλιώς θα προστατέψει τον εαυτό της?
Πώς θα γίνει το πρώτο βήμα αν δεν μπορούν να εκτιμηθούν οι καταστάσεις?
Ε πώς θα γίνει αυτό αν όχι με κουβέντα..
Και μη μου πεις οτι το να μιλάει ένας άντρας με τους κολλητούς του είναι το ίδιο με το να μιλάει στην κολλητή του..
18-11-2007, 15:55 #55
Αυτο που ειπες να τον προσκαλεσει σπιτι της ακουγεται καλο...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 16:00 #56
Πώς αλλιώς θα προστατέψει τον εαυτό της?
Η ανταμοιβη απο το \"τολμημα\" πιστευω αξιζει το κοπο...η εναρξη μιας καλης σχεσης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 16:01 #57
Αυτο που ειπες να τον προσκαλεσει σπιτι της ακουγεται καλο...
:P
18-11-2007, 16:02 #58
...κι αν της πει όχι, τί θα γίνει?
-θα του ξαναζητήσει ποτέ η moon?
-θα απογοητευτεί η moon?
-θα καταλάβει γιατί της είπε όχι?
εδώ δεν είναι θα ήταν εύκολο για μένα να πάω που είμαι άκρως εξωστρεφής, θα ήταν στον πλατωνικό?
18-11-2007, 16:04 #59
Πώς αλλιώς θα προστατέψει τον εαυτό της?
Η ανταμοιβη απο το \"τολμημα\" πιστευω αξιζει το κοπο...η εναρξη μιας καλης σχεσης.
οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι λιγότερο δυσκίνητοι αν υπολόγιζαν από πριν ορισμένα πράγματα. Γιατί να μπει στη διαδικασία της απόρριψης χωρίς να γνωρίζει τις πιθανότητες που έχει να κερδίσει το στόχο?
18-11-2007, 16:09 #60
κι αν της πει όχι, τί θα γίνει?
-θα του ξαναζητήσει ποτέ η moon?
-θα απογοητευτεί η moon?
-θα καταλάβει γιατί της είπε όχι?
εδώ δεν είναι θα ήταν εύκολο για μένα να πάω που είμαι άκρως εξωστρεφής, θα ήταν στον πλατωνικό?
Γιατι καπως ετσι μπορει να αισθανεται και αυτος.
Σιγουρα παντως εμενα μου συμβαινει...δεν ξερω ειναι και μερικοι που δεν μασανε απο τετοια.
Στην πρωτη μου τουλαχιστον σχεση ολες οι πρωτοβουλιες για την εναρξη της ηταν της κοπελιας μου...ευτυχως.
Δεν ξερω δεν ειπα να του ορμηξει...αν και εμενα δεν θα με πειραζε...αλλα ας προσπαθησει περισσοτερο με τον α ή β τροπο που δεν μπορω να αναλυσω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια