Υπάρχει πλατωνικός έρωτας; πόσο μπορεί να κρατήσει;ίσως αιώνια; Ίσως δεν υπάρχει; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 135
    Senior Member
    keep,

αλλά το να καταλαβαίνεις τις δυνατότητες σου με έναν άνθρωπο έγκειται κατά πολύ σε έναν υγιή τρόπο σκέψης.
    Αν ξέρεις και πώς κοντρολάρεις το συναίσθημα που θα εισπράξεις από μία ενδεχόμενη απόρριψη, τότε μιλάμε για δείγμα υψηλού eq που αν δεν έχουμε, καλό θα ήταν να το δουλέψουμε..

αλλιώς λίγο τυχαίο μου ακούγεται το όλον εγχείρημα, και δεν μ\'άρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους..ίσως και να χάσω πολλά.

αλλά πάλι, εγώ.:)

Senior Member
    Originally posted by Reina
    Πώς αλλιώς θα προστατέψει τον εαυτό της?
    Αν το παιξει καλά προστατευει και τον εαυτό της ταυτόχρονα .

Οι αντρες αυτο δεν κανουν συνέχεια ?

Ενας συνάδελφος στην δουλειά για παράδειγμα,

μου χαμογελάει, θελει να πιασουμε κουβεντούλα, μου έκανε μασαζ με καποια δικαιολογία γιατι καμπουριαζα και θα πονούσε η πλατούλα μου, εκατσε κοντά μου και οσο μπορούσε με ακουμπούσε(το ποδι του κολητά στο δικό μου κ.α.) , με κοιταζε στα μάτια κ.α. (μου πρότεινε να παμε και σε συναυλία μαζί)

Δεν μπορώ να πω οτι δεν γλυκάθηκα ............... αν δεν είχα σχεση ..........

Στο θέμα μας,

προστατευσε τον εαυτο του πίσω απο εναν συγκαλυμμένο ερωτισμό . Δεν μου είπε και στα ίσια τίποτα . Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη για τις προθέσεις του ........ μπορεί να είναι πολύ φιλικός και να με συμπαθεί απλά (?)
    Αν έκανα ομως και εγω ενα βήμα προς την κατευθυνση του, δεν θα προχωρούσε και παραπέρα ?

Ενα βήμα τη φορά .

Δεν ισχυρίστικα να του την πέσει ωμά , αλλα με τρόπο να του περάσει κάποια μηνύματα . :cool:

Senior Member
    ε οκ.

Είπα και παραπάνω ότι μιλάω συγκεκριμένα για τη moon.

(η οποία θα μας διαφωτίσει αν θα έίχε το θάρρος να το κάνει αυτό με το πόδι- αν μπορεί τότε συμφωνώ μαζί σου μερικώς, διότι δεν ξέρουμε εάν ο πλάτωνας θα το εισπράξει όπως το εισέπραξες εσύ)

Senior Member
    Κοιτα σιγουρα οι γυναικες...τουλαχιστον στην Ελλαδα...δεν ειναι αυτες που παιρνουν τις πρωτοβουλιες,οποτε ολα πεφτουν στους αντρες.Αν αυτοι ειναι εκπαιδευμενοι \"καλα\" υπονοοντας του στυλ κολλαμε σε 10 κοπελες την ημερα και οπου κατσει και γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια απορριψεις και τα συναφη εχει καλως.
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερουμε τιποτα για τον ανθρωπο που μιλαμε...μπορει ολα αυτα περι ερωτα να ειναι απλως ενα ονειρο θερινης νυκτος της Moonchild...τουλαχιστον αυτος δεν φαινεται να εκμεταλλευεται το γεγονος οτι μια κοπελλα τον γουσταρει ωστε να παρει αυτο που θελει απο αυτην και να την αφησει...εξου και υποθετω οτι ισως ειναι συνεσταλμενος στην περιπτωση που δεν παιζει και αλλη σχεση...ναι ολες οι προτασεις μας εχουν καποιο ρισκο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ο Πλάτωνας , αν είναι λίγο έξυπνος , με διάφορες μικροκινήσεις , θα πάρει το μήνυμα .

Αρκει να του αρέσει η κοπέλα και να έχει απλώς αναστολές .

Senior Member
    ...ο Πλάτωνας αν είναι έξυπνος ήδη θα έχει πάρει το μήνυμα, ε?

αυτές τις απλώς αναστολές που τις τοποθετούμε? ξεκάρφωτες είναι?

Senior Member
    Δεν είναι βρε παιδιά και τόσο μεγάλο το ρίσκο .

Τι έπαθε ο συνάδελφος που δεν πηγα μαζί του στην συναυλία και που με άγγιζε λιγάκι ?

Είναι όλα θέμα οπτικής .

Στο κάτω - κάτω απο την στιγμή που τον θέλει , ας ρισκάρει και λίγο .........

Senior Member
    Το ρισκο ειναι οτι τον εχει ερωτευτει...για αυτο της προτεινω να παρει και το ρισκο...για να ξεμπερδευει αν ειναι να πληγωθει ας πληγωθει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ...κι αν η αυτοπεποίθησή της δεν επιτρέπει αυτή την άπόπειρα κατάκτησης?

και πως το λέμε έτσι αβίαστα αυτό το ρίσκο?

το ίδιο σημαίνει για όλους η απόρριψη?

Senior Member
    ...ο Πλάτωνας αν είναι έξυπνος ήδη θα έχει πάρει το μήνυμα, ε?

αυτές τις απλώς αναστολές που τις τοποθετούμε? ξεκάρφωτες είναι?
    Θα μπορούσε να το έχει πάρει ή να ρισκάρει και αυτός .

Μήπως θέλει λίγο σπρώξιμο ?

Senior Member
    κι αν η αυτοπεποίθησή της δεν επιτρέπει αυτή την άπόπειρα κατάκτησης?

Απο την στιγμη που τον ερωτευτηκε...τι αλλο μπορει να κανει?
    Να τυχει να γνωρισει αυτος καμμια αλλη...και τοτε?

Senior Member

Reina , εμείς προτείνουμε και η moon θα αξιολογήσει αν αυτό που της προτείνουμε της ταιριάζει .

Αν δεν το επιτρέπει η αυτοπεποίθηση της , ας μην το πάρει .

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Το ρισκο ειναι οτι τον εχει ερωτευτει...για αυτο της προτεινω να παρει και το ρισκο...για να ξεμπερδευει αν ειναι να πληγωθει ας πληγωθει.

τώρα keep διαφωνώ.

Εδώ δεν είμαστε ένα forum που δεν δίνουμε βάση στην εξήγηση των συναισθημάτων και στην εκλογίκευση πολλών απο αυτά..
    Το μόνο που υποστηρίζω οτι πρέπει να ξεμπερδεύει κάποιος είναι η εξιδανίκευση.
    Στην τελική είμαστε ενήλικες. Τί τρόπος είναι αυτός δηλαδή \'αν είναι να πληγωθεί, θα πληγωθεί\'?
    Σαν να λέμε άντε κι όποιον πάρει ο χάρος.

Moon, όταν πας σε πόλεμο, πρέπει να ξέρεις και τον εχθρό σου, και τι πας να κατακτήσεις, και να εισαι κατάλληλα εξοπλισμένη. Αλλιώς είναι επίδειξη δυνάμεων, και η ζωή δεν απονέμει τίτλους σε όσους ήρθαν απροετοίμαστοι.

Senior Member
    Originally posted by Kleiw

Reina , εμείς προτείνουμε και η moon θα αξιολογήσει αν αυτό που της προτείνουμε της ταιριάζει .

Αν δεν το επιτρέπει η αυτοπεποίθηση της , ας μην το πάρει .

βεβαίως.

Καμμιά φορά αναρωτιόμαστε αν θα λέγαμε τα ίδια και στο παιδί μας? Ή μήπως εκεί θα λέγαμε οτι υπάρχει και νόμισμα με 2 πλευρές?

Senior Member
    Μπορεις ή να κερδισεις κατι καλο απο τον ερωτα ή να πληγωθεις εκτος αν ειναι απλως μια καψουρα.
    Αν τον εχει ερωτευτει υπαρχει αλλος δρομος?

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast