Results 61 to 75 of 135
-
18-11-2007, 16:15 #61
keep,
αλλά το να καταλαβαίνεις τις δυνατότητες σου με έναν άνθρωπο έγκειται κατά πολύ σε έναν υγιή τρόπο σκέψης.
Αν ξέρεις και πώς κοντρολάρεις το συναίσθημα που θα εισπράξεις από μία ενδεχόμενη απόρριψη, τότε μιλάμε για δείγμα υψηλού eq που αν δεν έχουμε, καλό θα ήταν να το δουλέψουμε..
αλλιώς λίγο τυχαίο μου ακούγεται το όλον εγχείρημα, και δεν μ\'άρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους..ίσως και να χάσω πολλά.
αλλά πάλι, εγώ.:)
- 18-11-2007, 16:16 #62
Originally posted by Reina
Πώς αλλιώς θα προστατέψει τον εαυτό της?
Οι αντρες αυτο δεν κανουν συνέχεια ?
Ενας συνάδελφος στην δουλειά για παράδειγμα,
μου χαμογελάει, θελει να πιασουμε κουβεντούλα, μου έκανε μασαζ με καποια δικαιολογία γιατι καμπουριαζα και θα πονούσε η πλατούλα μου, εκατσε κοντά μου και οσο μπορούσε με ακουμπούσε(το ποδι του κολητά στο δικό μου κ.α.) , με κοιταζε στα μάτια κ.α. (μου πρότεινε να παμε και σε συναυλία μαζί)
Δεν μπορώ να πω οτι δεν γλυκάθηκα ............... αν δεν είχα σχεση ..........
Στο θέμα μας,
προστατευσε τον εαυτο του πίσω απο εναν συγκαλυμμένο ερωτισμό . Δεν μου είπε και στα ίσια τίποτα . Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη για τις προθέσεις του ........ μπορεί να είναι πολύ φιλικός και να με συμπαθεί απλά (?)
Αν έκανα ομως και εγω ενα βήμα προς την κατευθυνση του, δεν θα προχωρούσε και παραπέρα ?
Ενα βήμα τη φορά .
Δεν ισχυρίστικα να του την πέσει ωμά , αλλα με τρόπο να του περάσει κάποια μηνύματα . :cool:
18-11-2007, 16:22 #63
ε οκ.
Είπα και παραπάνω ότι μιλάω συγκεκριμένα για τη moon.
(η οποία θα μας διαφωτίσει αν θα έίχε το θάρρος να το κάνει αυτό με το πόδι- αν μπορεί τότε συμφωνώ μαζί σου μερικώς, διότι δεν ξέρουμε εάν ο πλάτωνας θα το εισπράξει όπως το εισέπραξες εσύ)
18-11-2007, 16:24 #64
Κοιτα σιγουρα οι γυναικες...τουλαχιστον στην Ελλαδα...δεν ειναι αυτες που παιρνουν τις πρωτοβουλιες,οποτε ολα πεφτουν στους αντρες.Αν αυτοι ειναι εκπαιδευμενοι \"καλα\" υπονοοντας του στυλ κολλαμε σε 10 κοπελες την ημερα και οπου κατσει και γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια απορριψεις και τα συναφη εχει καλως.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερουμε τιποτα για τον ανθρωπο που μιλαμε...μπορει ολα αυτα περι ερωτα να ειναι απλως ενα ονειρο θερινης νυκτος της Moonchild...τουλαχιστον αυτος δεν φαινεται να εκμεταλλευεται το γεγονος οτι μια κοπελλα τον γουσταρει ωστε να παρει αυτο που θελει απο αυτην και να την αφησει...εξου και υποθετω οτι ισως ειναι συνεσταλμενος στην περιπτωση που δεν παιζει και αλλη σχεση...ναι ολες οι προτασεις μας εχουν καποιο ρισκο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 16:25 #65
Ο Πλάτωνας , αν είναι λίγο έξυπνος , με διάφορες μικροκινήσεις , θα πάρει το μήνυμα .
Αρκει να του αρέσει η κοπέλα και να έχει απλώς αναστολές .
18-11-2007, 16:27 #66
...ο Πλάτωνας αν είναι έξυπνος ήδη θα έχει πάρει το μήνυμα, ε?
αυτές τις απλώς αναστολές που τις τοποθετούμε? ξεκάρφωτες είναι?
18-11-2007, 16:28 #67
Δεν είναι βρε παιδιά και τόσο μεγάλο το ρίσκο .
Τι έπαθε ο συνάδελφος που δεν πηγα μαζί του στην συναυλία και που με άγγιζε λιγάκι ?
Είναι όλα θέμα οπτικής .
Στο κάτω - κάτω απο την στιγμή που τον θέλει , ας ρισκάρει και λίγο .........
18-11-2007, 16:31 #68
Το ρισκο ειναι οτι τον εχει ερωτευτει...για αυτο της προτεινω να παρει και το ρισκο...για να ξεμπερδευει αν ειναι να πληγωθει ας πληγωθει.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 16:32 #69
...κι αν η αυτοπεποίθησή της δεν επιτρέπει αυτή την άπόπειρα κατάκτησης?
και πως το λέμε έτσι αβίαστα αυτό το ρίσκο?
το ίδιο σημαίνει για όλους η απόρριψη?
18-11-2007, 16:32 #70
...ο Πλάτωνας αν είναι έξυπνος ήδη θα έχει πάρει το μήνυμα, ε?
αυτές τις απλώς αναστολές που τις τοποθετούμε? ξεκάρφωτες είναι?
Μήπως θέλει λίγο σπρώξιμο ?
18-11-2007, 16:34 #71
κι αν η αυτοπεποίθησή της δεν επιτρέπει αυτή την άπόπειρα κατάκτησης?
Να τυχει να γνωρισει αυτος καμμια αλλη...και τοτε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-11-2007, 16:35 #72
Αν δεν το επιτρέπει η αυτοπεποίθηση της , ας μην το πάρει .
18-11-2007, 16:37 #73
Originally posted by keep_walking
Το ρισκο ειναι οτι τον εχει ερωτευτει...για αυτο της προτεινω να παρει και το ρισκο...για να ξεμπερδευει αν ειναι να πληγωθει ας πληγωθει.
τώρα keep διαφωνώ.
Εδώ δεν είμαστε ένα forum που δεν δίνουμε βάση στην εξήγηση των συναισθημάτων και στην εκλογίκευση πολλών απο αυτά..
Το μόνο που υποστηρίζω οτι πρέπει να ξεμπερδεύει κάποιος είναι η εξιδανίκευση.
Στην τελική είμαστε ενήλικες. Τί τρόπος είναι αυτός δηλαδή \'αν είναι να πληγωθεί, θα πληγωθεί\'?
Σαν να λέμε άντε κι όποιον πάρει ο χάρος.
Moon, όταν πας σε πόλεμο, πρέπει να ξέρεις και τον εχθρό σου, και τι πας να κατακτήσεις, και να εισαι κατάλληλα εξοπλισμένη. Αλλιώς είναι επίδειξη δυνάμεων, και η ζωή δεν απονέμει τίτλους σε όσους ήρθαν απροετοίμαστοι.
18-11-2007, 16:39 #74
Originally posted by Kleiw
Αν δεν το επιτρέπει η αυτοπεποίθηση της , ας μην το πάρει .
βεβαίως.
Καμμιά φορά αναρωτιόμαστε αν θα λέγαμε τα ίδια και στο παιδί μας? Ή μήπως εκεί θα λέγαμε οτι υπάρχει και νόμισμα με 2 πλευρές?
18-11-2007, 16:40 #75
Μπορεις ή να κερδισεις κατι καλο απο τον ερωτα ή να πληγωθεις εκτος αν ειναι απλως μια καψουρα.
Αν τον εχει ερωτευτει υπαρχει αλλος δρομος?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία