Η λυκαινα που εγινε αρνακι. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι ότι αν θέλουμε σχέση κανονική είναι καλό να κρύβουμε σαν γυναίκες τον αριθμό των αντρών που έχουμε κοιμηθεί γιατί ο άλλος δεν σε δέχεται κάποιες φορές. Μάλλον η κοπέλα αποφάσισε να σοβαρευτεί και να το παίξει οσία, ίσως γιατί νιώθει πράγματα για σένα και σε βλέπει σοβαρά. Αν θέλεις να κάνει κάποια πράγματα μαζί σου διαβεβαίωσε την ότι την θέλεις κι εσυ κι ότι δεν θα την αφήσεις αν ανοιχτεί κάπως.
    Δεν συμφωνώ με αυτό, ότι πρέπει να κρύβουμε προκειμένου να παραστήσουμε τα "καλά κορίτσια".
    Ίσα-ίσα, βρίσκω γελοίο ότι πολλές γυναίκες κατεβάζουν το νούμερο, ενώ οι άντρες το ανεβάζουν!
    Απλώς, δεν είμαστε υποχρεωμένοι (άντρες, γυναίκες) να δίνουμε αναφορά για το παρελθόν μας, ειδικά όταν κάποιοι ζητάνε επιτακτικά να μάθουν.
    Έτσι κι αλλιώς, αυτοί που πιέζουν να μάθουν, επειδή αυτό μετράει πολύ στη γνώμη που θα σχηματίσουν, μάλλον δεν είναι και πολύ ώριμοι για μια υγιή σχέση.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω γκόθλι αλλά όταν μια μέρα θα αποφασίσεις γιατί θα έχεις βαρεθεί πια να γυρνάς γιατί δεν θα θέλεις να είσαι μόνη σου άλλο η γιατί θα νιώθεις πράγματα για τον άλλον μπορεί να μην σε δει κανείς σοβαρά. Τέλος πάντων ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το στυλ άλλα σίγουρα ότι κι αν έχει κάνει η κάθε μια στο παρελθόν της δεν σημαίνει πως όποιον και να βρει θα τον κάνει ταρανδο. Φαίνεται αν αξίζει εμπιστοσύνη η άλλη και από τον χαρακτήρα που δείχνει κι αυτό πολλές φορές το αγνοούν και μένουν στο πριν

Senior Member
    Σε άντρες δεν με ενοχλεί ο αριθμός που είχαν όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο

Senior Member
    Θα συμφωνήσω γκόθλι αλλά όταν μια μέρα θα αποφασίσεις γιατί θα έχεις βαρεθεί πια να γυρνάς γιατί δεν θα θέλεις να είσαι μόνη σου άλλο η γιατί θα νιώθεις πράγματα για τον άλλον μπορεί να μην σε δει κανείς σοβαρά. Τέλος πάντων ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το στυλ άλλα σίγουρα ότι κι αν έχει κάνει η κάθε μια στο παρελθόν της δεν σημαίνει πως όποιον και να βρει θα τον κάνει ταρανδο. Φαίνεται αν αξίζει εμπιστοσύνη η άλλη και από τον χαρακτήρα που δείχνει κι αυτό πολλές φορές το αγνοούν και μένουν στο πριν
    εγω προσωπικα δεν εχω τετοια θεματα, δε θα κρυψω για κανενα λογο το παρελθον μου ουτε θα νιωσω ενοχες επειδη ζουμε σε κωλοκοινωνια.
    Αν καποιος δε με βλεπει "σοβαρα" προβλημα του.
    κ οκ δε μιλαω για μενα αλλα γενικα για τις σχεσεις, αυτα τουλαχιστον για τις νεες γενιες θα επρεπε να ειναι ξεπερασμενα (δυστυχως δεν ειναι).

Senior Member
    Όσο για την κοπέλα του θέματος, την κόβω να πουλάει παραμύθι. Ότι έβλεπε ή βλέπει τσόντες, δε σημαίνει τίποτα.
    Αυτοί που ξημεροβραδιάζονται βλέποντας τσόντες, είναι συνήθως εκείνοι που δεν κάνουν σεξ!
    Προφανώς νόμισε ότι έτσι θα κάνει εντύπωση, ειδικά αν είναι μικρή, αλλά επί του πρακτέου κόλωσε.
    Γιατί, ok να μη θέλει να κάνει το όργια που λέει ότι έκανε στο παρελθόν, αλλά ξαφνικά να αρχίσει να ντρέπεται τόσο για πολύ πιο απλά και συνηθισμένα πράγματα, καθόλου δεν κολλάει.
    Εκτός αν ό,τι έκανε, το έκανε υπό την επήρρεια ουσιών ή/και με το ζόρι.
    Πάντως, αν λέει ψέματα γι' αυτό τα θέματα, πιθανόν να λέει και για άλλα.

Πάντως το με πόσους έχει πάει κάποιος δεν έχει να κάνει με το αν είναι πιστός ή όχι... Μπορεί κάποιος να έχει πάει με 30 και να μην ήταν κανείς από τους 30 τάρανδος, και κάποιος άλλος να έχει πάει με 2 ταράνδους. Βέβαια ντάξει οι πιθανότητες των ταράνδων αυξάνονται με την αύξηση του αριθμού αλλά δεν είναι και απόλυτο...
    Εγώ το θεωρώ να δώσω μικρότερο νούμερο από το πραγματικό, για το οποίο δεν ντρέπομαι, ούτε νιώθω άσχημα... αλλά ποτέ δεν το λέω... γιατί μετά έχει κι άλλη ερώτηση... κι άλλη... κι άλλη... μέχρι που θα καταλήξουμε να συζητάμε λεπτομέρειες που δεν έχουν κανένα νόημα... και μετά αρχίζει και η σύγκριση στο κεφάλι του άλλου μπορεί και εκτός αυτού... και δεν λέεί καθόλου... Μπορει να είναι και καταστροφικό για την σχέση... Μία φορά μόνο έχω κάνει το λάθος να μπω σ' αυτό το παιχνίδι.

Senior Member
    Τι σχέση έχει το ερωτικό σου παρελθόν με το παρών σου,δεν μπορώ να το καταλάβω...
    Κάποτε ήσουν εκεί,τώρα είσαι εδώ,μεθαύριο θα είσαι αλλου.
    Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο,και πως αφορά αυτό το ζήτημα έναν/μια νέα σύντροφο,πάλι μου ξεφεύγει...
    Τέτοιες μαλακίες της ρωτάνε κομπλεξικά τυπάκια...
    Να έχει πάει η άλλη με 10000 άτομα,η με 3 τι σημασία έχει ακριβώς,μιας και στην τωρινή φάση είναι μαζί σου...
    Τι?
    Η τύπισσα με τους 10000 είναι ελεύθερο parking και η άλλη είναι ιδιωτικό?
    Σώπαινε...
    Σε όλους αρέσει το σεξ,ναι και στης γυναίκες,οποτε λογικό και αυτές να είχαν x συντρόφους...
    Και έτσι,για να ειπωθεί και το μυστικό,ένας μεγάλος αριθμός από της τύπισσες,ασχημούλες και μη,έχουν κάνει σεξ με περισσότερο κόσμο,από τι οι περισσότεροι "τυραμμολες" που το παίζουν "ζευγαρωτικα" αρσενικά...
    Απλά οι περισσότερες τύπισσες κρατούν χαμηλό προφίλ,μιας και γνωρίζουν πως οι περισσότεροι είναι κομπλεξικά αγγούρια...
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Σε άντρες δεν με ενοχλεί ο αριθμός που είχαν όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο
    Κακώς τα διαχωρίζεις έτσι. Δηλαδή για τους άντρες είναι τιμή και καμάρι και για τις γυναίκες ντροπή;
    Από τη μια θέλεις να ξεφύγεις από το χωριό σου και τη νοοτροπία των ανθρώπων εκεί, αλλά από την άλλη κουβαλάς για τα καλά μέσα σου αυτή τη νοοτροπία.
    Μην περιμένεις να αλλάξουν τα πράγματα, όπου κι αν πας, αν δεν αλλάξεις εσύ πρώτα τρόπο σκέψης.
    Να ξέρεις ότι μας φταίνε οι άλλοι και το πώς σκέφτονται, μόνο όταν εμείς δεν έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας τι πιστεύουμε, τι θέλουμε και τι μας εκφράζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Σε όλους αρέσει το σεξ,ναι και στης γυναίκες,οποτε λογικό και αυτές να είχαν x συντρόφους...
    Και έτσι,για να ειπωθεί και το μυστικό,ένας μεγάλος αριθμός από της τύπισσες,ασχημούλες και μη,έχουν κάνει σεξ με περισσότερο κόσμο,από τι οι περισσότεροι "τυραμμολες" που το παίζουν "ζευγαρωτικα" αρσενικά...
    Απλά οι περισσότερες τύπισσες κρατούν χαμηλό προφίλ,μιας και γνωρίζουν πως οι περισσότεροι είναι κομπλεξικά αγγούρια...
    Αυτό ξαναπέστο!
    Όπως και το ότι, ακόμη και ο πιο έξυπνος άντρας, αν του πεις ότι είναι μοναδικός και καλύτερος απ' όλους στο κρεβάτι, θα το χάψει. Γιατί έχει ανάγκη να το πιστέψει.

Senior Member
    Όχι δεν το λέω από αυτην την άποψη του διαχωρισμού. Λέω ότι αν κάποιοι άντρες ενοχλούνται αν εκείνες που γνωρίζουν έχουν πάει με πολλούς ας πούμε εμένα δεν με ενοχλεί σε αυτούς

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό ξαναπέστο!
    Όπως και το ότι, ακόμη και ο πιο έξυπνος άντρας, αν του πεις ότι είναι μοναδικός και καλύτερος απ' όλους στο κρεβάτι, θα το χάψει. Γιατί έχει ανάγκη να το πιστέψει.
    Μα,είμαι ο καλύτερος...

https://www.youtube.com/watch?v=qwIrXOtZyvQ
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Banned
    Εγω παλι θα συμφωνησω με μπετελ..η πορεια που διαγραφουμε ή τα γουστα πιο σωστα , στην σεξουαλικη μας ζωη αλλαζουν !
    Τωρα οσο γι'αυτα που λετε περι αριθμητικων εμπειριων νομιζω δεν εχει καμια αξια να συζητηθει στην εκαστοτε νεα σχεση που θα προκυψει.

Senior Member
    Το καλύτερο είναι αυτό να μην συζητηθεί αλλά αν ο άλλος σε ρωτάει για αριθμούς; καλά είναι να μην ρωτάμε πράγματα γενικώς που δεν θέλουμε να ακούσουμε η δεν μας συμφέρει να μας κάνουν την ίδια ερώτηση

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό ξαναπέστο!

ω ποσο αληθεια. Τι να κανουμε,εχουν ολοι αναγκη να ακουσουν οτι ειναι οι καλυτεροι εραστες, με το μεγαλυτερο μεγεθος, που μας χαριζουν τους περισσοτερους οργασμους..

Banned
    Το καλύτερο είναι αυτό να μην συζητηθεί αλλά αν ο άλλος σε ρωτάει για αριθμούς; καλά είναι να μην ρωτάμε πράγματα γενικώς που δεν θέλουμε να ακούσουμε η δεν μας συμφέρει να μας κάνουν την ίδια ερώτηση
    Βασικα σχεδον παντα πεφτει αυτο το ερωτημα στο τραπεζι..ενταξει μερικοι πχ λενε και λεπτομερειες στους νυν για τα κρεβατια του πρωην , και μερικες..Αυτο ειναι ποταπο!
    Καλο ειναι παντως να μην συζητειται αυτο , δεν εχει αξια .

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast