Results 46 to 60 of 100
Thread: Η λυκαινα που εγινε αρνακι.
-
19-01-2015, 23:46 #46
- still searching for the right place.....
Πουθενά δεν είπα πως είναι υποχρεωμένη. Η κάθε ανθρώπινη σχέση είναι διαφορετική (είτε πρόκειται για φιλική, είτε για συναδελφική είτε για ερωτική σχέση u name it) άρα διέπεται κ από τους δικούς της κανόνες. Υπάρχουν ζευγάρια που νοιώθουν άνετα να διηγηθούν με κάθε λεπτομέρεια τις προηγούμενές τους σχέσεις, κ μάλιστα τόσο ακομπλεξάριστα, λες κ μιλάνε για τις σκανταλιές που κάνανε σχολείο. Υπάρχουν κ ζευγάρια που δεν θέλουν να μοιράζονται αυτό το κομμάτι του παρελθόντος του άλλου. Από εκεί κ πέρα, καλά θα κάνει ο καθένας να ξέρει για τον εαυτό του σε ποιά κατηγορία ανήκει κ μέχρι πού μπορεί να διαχειριστεί τις πληροφορίες που θα λάβει. Δηλ. αν κάποιος/α είναι παθολογικά ζηλιάρης/α, καλά θα κάνει να μην ρωτάει πολλά- πολλά, γιατί ύστερα το μυαλό του/της θα τρέχει στα 1002!
Το ότι μια γυναίκα πρέπει να κρύβει τον αριθμό των πρώην, που κάπου διάβασα, το θεωρώ επιεικώς γελοίο. Γενικά, όχι μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά κ σε άλλα, καλό είναι να μην απαντάμε σε ερωτήσεις που δεν μας κάνουνε. Αν όμως μας τις κάνουμε τις ερωτήσεις, καλό είναι να απαντάμε την αλήθεια, γιατί τα περισσότερα πράγματα αργά ή γρήγορα θα αποδεικτούν στην πράξη. Κ στο τέλος- τέλος, αν απέναντί μας στέκεται άνθρωπος, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ακούσει μόνο αυτό το οποίο θέλει να ακούσει, ή είναι τόσο κλειστόμυαλος/ανώριμος που δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί κ να αντιδράσει σωστά σε πληροφορίες που "δεν εγκρίνει", εκεί η καλύτερη λύση δεν είναι τα ψέμματα, αλλά η απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου από τη ζωή μας. Καλύτερα να σε απορρίπτουν για αυτό που είσαι, παρά να σε δέχονται για κάτι που δεν είσαι.
- 20-01-2015, 00:25 #47
παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και το χρονο σας =)
μεχρι το ποστ Νο26 ολα κομπλε, μετα ανοιγουμε γενικη φιλοσοφικη συζητηση, που δεν εχει να κανει με το ζευγαρι της ιστοριας.
οποιος θελει να πει κατι πανω στο θεμα εδω ειμαι εγω.
20-01-2015, 00:35 #48
20-01-2015, 00:46 #49
προς το παρον ειμαι ασφαλης.
την προηγουμενη της σχεση που κερατωνε, ηταν η πρωτη της.
κρατησε μιση δεκαετια, απο το σχολειο...
την ξεκινησε χαριστικα ενω δεν της αρεσε ο τυπος.
μετα ηρθε η συνηθεια και η ανασφαλεια και γιαυτο την κρατησε 5 χρονια.
δεν της αρεσε και δεν την "αναβε" ο πρωην της ποτε.
και μαζι περνουσαν βαρετα οποτε ηταν οι δυο τους.
λογικο ειναι να τον κερατωσει, αλλα οχι και σωστο.
και ολα αυτα τα ξερω απο την ιδια επειδη εχουμε υπαρξει κολλητοι
και απο δυο-τρεις κολλητες της που εχουμε ως κοινες φιλες.
τα εχω επιβεβαιωσει με τα ατομα που ηταν εκει. αληθεια λεει.
και ναι, ηταν παντα υπο την επηρεια πολυ αλκοολ.
οχι. κυριως γιατι δεν ντρεποταν τους ασχετους, αλλα ντρεπεται τον γκομενο της.
20-01-2015, 00:56 #50
..... άρα αφού είναι τόσο διαπιστωμένο ότι δεν πουλάει φούμαρα, κοίτα το #21 που σου έγραψα.
........βέβαια τελείως άσχετο με την περίπτωσή σου, από σπόντα θυμήθηκα μια ιστορία ενός φίλου μου, που κάποια τον είχε καψουρευτεί τρελά, κ έκανε τα πάντα να τον κρατήσει, είχε 1 τεράστιο ντουλάπι συλλογή από μαύρους δονητές (ήξερε ότι του αρέσανε να τους εφαρμόζει πάνω της) κ όλο του υποσχόταν τρίο με φίλη της....... μέχρι που κάποια στιγμή ο τύπος κατάλαβε ότι η γυναίκα αυτή (δεν την έλεγες κ κοπέλα) δεν το ξέρει το σπορ καθόλου, ότι είναι όλο υποσχέσεις αλλά στην πράξη τίποτα, κ άρχισε να ψάχνεται σύντομα αλλού......
20-01-2015, 01:01 #51
20-01-2015, 01:05 #52
Ωραια να απαντησω και εγω σοβαρα..Αν τον ερωτευτηκε υπαρχει μια περιπτωση να της βγαινει το συναισθηματικο σεξ και οχι το υπερβρωμικο..Στην τελικη σου ειπαν και αλλα μελη , οπως και εγω οτι η σεξουαλικοτητα αλλαζει με τα χρονια ή και με τον παρτενερ.
Αυτος την διαλεξε καθαρα για το σεξουαλικο κομματι που διαφημιζε?Μονο αυτο θελει απο εκεινη?
20-01-2015, 01:12 #53
Εσυ βρε τριτε της ιστοριας και φιλος αυτου αν καταλαβα καλα , θες να μπεις στο κρεβατι τους και εχεις λυσσαξει ετσι?
20-01-2015, 01:53 #54
Η παρελθοντολογια ειναι ανουσια γιατι:
1)Αν ο αλλος λεει αληθεια,ειναι απλως βαρετη τις περισσοτερες φορες,μια απλη παραθεση αριθμων
2)Ο αλλος απλα λεει ψεματα (το 90 αν οχι το 99% των περιπτωσεων).Οι γυναικες κατεβαζουν τον αριθμο,οι αντρες τον ανεβαζουν,ενω ολοι υπηρξαν σωστοι,δοτικοι,πιστοι κλπ αλλα επεσαν σε μαλακες,ξενερωτους που τους τα φοραγαν
3)Μαζι με το συντροφο μαθαινει ολη την ιστορια της ζωης σου οι φιλοι,οι κολλητοι,οι συναδελφοι,η μαμα,ο μπαμπας,και οι γκομενες τους
4)Αποκτας μια εικονα για τον αλλο (καλη ή κακη) που μπορει να ειναι πλασματικη
5)Αργα ή γρηγορα οταν τελειωσουν τα μελια ο αλλος θα στο χτυπησει το παρελθον,οποιο και αν ηταν αυτο
Θεωρητικα απο το παρελθον του αλλου,καταλαβαινεις πολλα για τον ιδιο,λογω των παραπανω ομως,το καλυτερο να το καταλαβεις βιωματικα.Το τι ειναι ο καθενας φαινεται στην πραξη αναποφευκτα,χωρις πολλα πολλα λογια.
Μονο σοβαρες καταστασεις αξιζουν να αναφερθουν πχ χωρισμενος,εχω παιδι απο αλλη σχεση/γαμο,γιατι οχι παντρεμενος/δεσμευμενος κλπ(για τους πιο σκανδαλιαρηδες :p). Για καθε χαζοσχεση απο το γυμνασιο μεχρι σημερα,στα παπαρια μας.
Αν ειμασταν πιο ωριμοι θα αξιζε η αναφορα.Οι περισσοτεροι πρακτικα απ οτι εχω δει,δεν ειναι/ειμαστε.Last edited by Αλαφροίσκιωτος; 20-01-2015 at 02:19.
20-01-2015, 02:05 #55
Δεν λέω πως τα παραπάνω δεν ισχύουν, αλλά είσαι λίγο απόλυτος πχ δεν είναι standard ότι ο άλλος θα σου "χτυπήσει" το παρελθόν σου. Άμα είναι ανασφαλής κ μ@λ@κ@ς θα το κάνει. Ούτε σημαίνει πως ντε κ σώνει θα διαρρεύσουν όλα.
Αλλά το θέμα ξέρεις ποιό είναι....? Πώς άμα έχεις μια στοιχειώδη εμπειρία, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, καταλαβαίνεις με τη 1 ο άλλος/η άλλη τί έχει κ τί δεν έχει κάνει. Από τον τρόπο που θα μιλήσει, αυτά που θα πει, τον τρόπο που θα κοιτάξει, που θα σε αγγίξει κλπ κλπ φαίνονται (σχεδόν) όλα: αν έχει κάνει πιο πολλές σχέσεις σταθερές ή περιπέτειες, αν είναι του μακροχρόνιου στυλ ή του γρήγορου κ παρορμητικού, αν έχει σταδιοδρομία σε κυρίους/ες ή σε κόπανους/τσόλια, αν έχει κάνει τα basics ή τα kinky, αν είναι τύπος ανθρώπου που "κολλάει" συναισθηματικά με το καλό σεξ ή τα έχει απολύτως διαχωρισμένα στο μυαλό του/της, αν ......., αν........ τα πάντα. Οπότε τα λόγια είναι καμιά φορά κ περιττά.
20-01-2015, 02:08 #56
Αλλά το θέμα ξέρεις ποιό είναι....? Πώς άμα έχεις μια στοιχειώδη εμπειρία, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, καταλαβαίνεις με τη 1 ο άλλος/η άλλη τί έχει κ τί δεν έχει κάνει. Από τον τρόπο που θα μιλήσει, αυτά που θα πει, τον τρόπο που θα κοιτάξει, που θα σε αγγίξει κλπ κλπ φαίνονται (σχεδόν) όλα: αν έχει κάνει πιο πολλές σχέσεις σταθερές ή περιπέτειες, αν είναι του μακροχρόνιου στυλ ή του γρήγορου κ παρορμητικού, αν έχει σταδιοδρομία σε κυρίους/ες ή σε κόπανους/τσόλια, αν έχει κάνει τα basics ή τα kinky, αν είναι τύπος ανθρώπου που "κολλάει" συναισθηματικά με το καλό σεξ ή τα έχει απολύτως διαχωρισμένα στο μυαλό του/της, αν ......., αν........ τα πάντα. Οπότε τα λόγια είναι καμιά φορά κ περιττά.
Πρακτικα,αν ο αλλος δεν ειναι μαλακας οπως λες,το πολυ πολυ ικανοποιει την περιεργεια του.Αν ειναι ομως,τοτε τροφοδοτουνται εγωισμοι,κατινιες,ζηλιες κλπ
20-01-2015, 02:23 #57
Βασικά το θέμα είναι πως πρέπει να προσέχουμε από πού ψωνίζουμε κ τί, κ κυρίως τί λέμε κ σε ποιόν.... Αν ο άλλος είναι εκ φύσεως μ@λ@κ@ς ακόμα κ αν δεν βρει κάτι να σου κοπανήσει, θα παρερμηνεύσει κάτι άλλο, ώστε να κοπανήσει αυτό. Δε λέω πως είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε αναφορά για το παρελθόν, αλλά για εμένα τουλάχιστον κ τις δικές μου αντιλήψεις, ο τρόπος χειρισμού κ αντιμετώπισης του παρελθόντος του ενός, αποτελεί δείκτη ωριμότητας, σεβασμού, ευγένειας κ ύπαρξης ή μη ανασφαλειών του άλλου. Δηλ. άμα ο άλλος είναι αληθινός κύριος, ό,τι κ να μάθει (δεν λέω να απαντάς σε ερωτήσεις που δεν σου έχει κάνει) θα φερθεί οκ, αν ο άλλος είναι μ@λ@κ@ς, κ το πιο απλό κ σύνηθες να ακούσει, θα το πάρει (σκόπιμα ή μη) στραβά. Κ εκεί αρχίζουν όλα τα ωραία που περιγράφεις.
20-01-2015, 02:52 #58
Παιζει ναι ειμαι η πιο ακυρη της ιστοριας αυτης..Αλλα χρυσε μου την μια μιλας σε τριτο ενικο και την αλλη λες οτι εισαι εσυ ο πρωταγωνιστης! βοηθα λιγο!
20-01-2015, 04:58 #59
οποτε για τα σχεδιασει ολα αυτα απο πριν, οντως δεν υπηρχαν ντροπες.
Ναι, αρχικα ηθελα να ειναι πιο απροσωπη η ιστορια και να κρατησω ενα τετοιο στυλ.
αλλα επειδη ειδα δυο-τρια σχολια που δεν το "πιανουν", το ειπα για να γινει σαφες. Ναι εγω και η κοπελα μου ειμαστε.
20-01-2015, 09:17 #60