Η λυκαινα που εγινε αρνακι. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Προφανως απευθυνεσαι σε ηλιθιους . Ο εξυπνος αντρας με αυτοπεποιθηση δεν χρειαζεται νακουσει τετοιες μ@λακιες . Ουτε και θα τις πιστεψει γιατι δεν εχει σημασια .
    Μιλάμε για άντρες με φυσιολογικό δείκτη νοημοσύνης και κάτι παραπάνω.
    Δε μιλάμε για τέρατα ευφυίας και αυτοπεποίθησης σαν και του λόγου σου!

Senior Member
    Ρώτησε την ίσως σου πει

Senior Member
    Quote Originally Posted by DeLaVega View Post
    εγω της εχω πει οτι, καλα εκανες και δεν μου πεφτει λογος.
    και εκανα καποιες ερωτησεις φιλικα, με σκοπο να καταλαβω τους λογους.

και οποτε τη ρωτουσα γιατι οτιδηποτε το λογο, ειτε εκλαιγε ειτε φωναζε και θυμωνε.
    (το ιδιο και για αλλα, ασχετα πιο απλα πραγματα. δεν της αρεσει να ψαχνει τους λογους).

αλλα της εκανα κριτικη στο οτι ειχε σοβαρη μακροχρονια σχεση καθολη τη διαρκεια που τα εκανε ολα αυτα.
    και εκεινη ειπε οτι το κερατο το βαζει πισω και αλλαζει σελιδα.
    και την πιστευω. αληθεια.
    (τελος παντων, αυτο το τελευταιο ειναι λιγο ασχετο με το θεμα)

ναι αυτος ειμαι. δεν ειμαι ενας φιλος.

επειδη πολλοι κολανε στα kinky πραγματα.
    δεν ειναι εκει το θεμα.
    αλλα στο οτι, εχει κανει extreme πραγματα με ακυρους, και ολα κουλ.
    αλλα με τον δικο της ανθρωπο ντρεπεται γενικα, για πολυ πιο απλα πραγματα.
    και προσπαθω να καταλαβω το γιατι. και πως να το ξεπερασει.
    ξερω τι σκεφτεσαι, αλλα ηταν ολα προμελετιμενα. δεν ειναι οτι "ετυχε" ή την ποτησαν και την εκμεταλευτηκαν.
    οποτε για τα σχεδιασει ολα αυτα απο πριν, οντως δεν υπηρχαν ντροπες.

Ναι, αρχικα ηθελα να ειναι πιο απροσωπη η ιστορια και να κρατησω ενα τετοιο στυλ.
    αλλα επειδη ειδα δυο-τρια σχολια που δεν το "πιανουν", το ειπα για να γινει σαφες. Ναι εγω και η κοπελα μου ειμαστε.
    αν της ειπες ψεματα για να την καθησυχασεις η για να σε εμπιστευθει, δεν χρειαζεται να τα λες και στον εαυτο σου, γιατι δεν θα βγαλεις ακρη ποτε...
    προφανως σε νοιαζει και σε καιει, εφοσον το παιδευεις τοσο με γνωστους και αγνωστους κι εφοσον ενω ενοχλειται, επανερχεσαι με αποριες...
    αμ που ειναι το θεμα τελικα? δεν ειναι εδω, δεν ειναι εκει, αλλα εσυ μ αυτα ασχολεισαι!
    αρα καπου εκει γυρω ειναι ;)

κατ αρχας, απο που σου προκυπτει οτι αφου εκανε οτι εκανε ειναι ολα "κουλ", εφοσον κλαιει και χτυπιεται οταν την πιεζεις και δεν το συζηταει καν? τοτε κουλ, τωρα ξε-κουλ! απλο δεν ειναι? αλλωστε αν, οπως πολυ ευστοχα εμαντεψε η μαριαν, μεσολαβουσαν ουσιες για να τα καταφερει, οι εμπειριες αυτες μπορει να ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες που καταλαβες εσυ, κι ας ηταν κι αλλοι παροντες που τις επιβεβαιωσαν.

μπορεις να το ξεκαθαρισεις και να μας το εξηγησεις κι εμας , μιας και το συζηταμε?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σε ενοχλει απο την ιστορια αυτη?
    σε ενοχλει το παρελθον της?
    σου την σπαει γιατι με τετοιο παρελθον, δεν μπορεις να επωφεληθεις κι εσυ και σου αρνειται αυτα που εκανε με αλλους?
    δεν περνας και τοσο καλα στο σεξ και αναρωτιεσαι μηπως περνουσες καλυτερα αν ξαναθυμοταν τις παλιες της προτιμησεις???
    τι απ ολα?

και τι εννοεις οταν λες οτι η συμπεριφορα της τοτε ηταν "προμελετημενη"? εκανε ερωτικες παραχωρησεις σε κυριους για να κερδισει κατι? μια σχεση? μια ευνοια? διευκρινισε αν θελεις.

περα απ ολα αυτα, εγω αυτο που βρισκω ανησυχητικο ειναι οτι η "σοβαρη" σχεση που ειχε στο παρελθον ηταν με ανδρα που δεν πολυηθελε εξαρχης και ηταν μαζι του για λογους ανασφαλειας. και μαλιστα τον κερατωνε για λογους επιβεβαιωσης (κι αλλαη ανασφαλεια δηλαδη).
    ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν εκανε και την δικη σας σχεση για τον ιδιο λογο και ειναι ντροπαλη απλα γιατι δεν σε θελει αρκετα??? προσεξε δεν μιλαω για τις παρτουζες που σου αρνειται, μιλαω για την ντροπαλοτητα που θεωρω πολυ πιο ενδεικτικη...
    το οτι εισασταν κολλητοι και προχωρησατε σε σχεση, εμενα μου χτυπαει ηδη ενα καμπανακι... μηπως ειναι μαζι σου γιατι εισαι απο τους ανδρες που βρισκονται στο comfort zone της και την καθησυχαζουν, αλλα δεν τρελαινεται για το σεξ μαζι σου??? μηπως λεω....
    οσο για τις δηλωσεις του ποσο την βρισκει μαζι σου, στο απαντησαν ηδη...
    Last edited by Remedy; 21-01-2015 at 11:28.

Banned
    Αν κ το θέμα έχει υπερεξαντληθεί, 1 more question: Τη μία λες πως καυχιέται κ καμαρώνει για τα παλιά της κατορθώματα, την άλλη λες πως όταν τη ρωτάς θυμώνει, φωνάζει κλπ κλπ. Τη μία λες πως σου λέει ότι "σε ντρέπεται λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον", την άλλη λες πως μόλις προτείνεις κάτι, έστω κ ελάχιστα kinky, εκείνη κοκκινίζει κ την πιάνουν οι ντροπές. Τελικά ή εσύ δεν μας τα εξιστορείς σωστά, ή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά......

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μιλάμε για άντρες με φυσιολογικό δείκτη νοημοσύνης και κάτι παραπάνω.
    Δε μιλάμε για τέρατα ευφυίας και αυτοπεποίθησης σαν και του λόγου σου!

Δεν ειμαι τερας ευφυιας , αυτοπεποιθηση οντως εχω , αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τσουβαλιαζεις ολους τους εξυπνους αντρες , και γραφεις οτι αμα τους πεις οτι ειναι οι καλυτεροι στο κρεβατι , ντε και καλα θα το χαψουν . Αυτο δεν ειναι δειγμα εξυπναδας , μαλλον βλακειας . Αυθαιρετο συμπερασμα βγαζεις .
    Δεν εχω προθεση να διαπληκτιστω μαζι σου .
    Last edited by Macgyver; 20-01-2015 at 13:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειμαι τερας ευφυιας , αυτοπεποιθηση οντως εχω , αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τσουβαλιαζεις ολους τους εξυπνους αντρες , και γραφεις οτι αμα τους πεις οτι ειναι οι καλυτεροι στο κρεβατι , ντε και καλα θα το χαψουν . Αυτο δεν ειναι δειγμα εξυπναδας , μαλλον βλακειας . Αυθαιρετο συμπερασμα βγαζεις .
    Δεν εχω προθεση να διαπληκτιστω μαζι σου .
    Άσε λοιπόν κανέναν έξυπνο άντρα να παρεξηγηθεί!

Banned
    ,και ενκατακλειδιν αβυσσος η ψυχη της γυναικας¨)

Senior Member
    ξερω τι σκεφτεσαι, αλλα ηταν ολα προμελετιμενα. δεν ειναι οτι "ετυχε" ή την ποτησαν και την εκμεταλευτηκαν.
    οποτε για τα σχεδιασει ολα αυτα απο πριν, οντως δεν υπηρχαν ντροπες.
    Αδερφέ,τίποτα δεν είναι προ μελετημένο,όταν έχεις ΠΙΕΙ...
    Δεν μιλάμε για 2 smirnof...
    Μιλάμε να πιείς...
    Όταν τέλος πάντων πιείς,μπορεί να το ξεκινήσεις σε φάση,θα περάσω καλά,θα χαλαρώσω λίγο...
    Μετά,όμως,μιας και δεν υπάρχει πάτος,το θα περάσω καλά και θα χαλαρώσω λίγο,από την αρχική φάση,καταλήγουν στο now its time το rule tha world...
    Και κανεις ότι νάνε,από τα οποια ότι νάνε,δεν θυμάσαι τα περισσότερα την επομενη...
    Τώρα η τύπισσα,μπορεί να το παίζει και καλά,γιατί ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχει,το έκανε λόγο ξυδιών,και τώρα προσπαθεί να το "σώσει" με το και καλά γουστάρω,άσχετα που δεν της βγαίνει...
    Και μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί,λες πως σε γενικές γραμμές είναι ντροπαλή...
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει που έχεις σκαλώσει εσύ...
    Αν γουστάρεις,η αστήν να λέει η απλά πες της να το κόψει γιατί κουράζει από ένα σημείο και μετά...
    Αν δεν γουστάρεις,υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές...
    Απλά και τα 2...
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν της ειπες ψεματα για να την καθησυχασεις η για να σε εμπιστευθει, δεν χρειαζεται να τα λες και στον εαυτο σου, γιατι δεν θα βγαλεις ακρη ποτε...
    προφανως σε νοιαζει και σε καιει, εφοσον το παιδευεις τοσο με γνωστους και αγνωστους κι εφοσον ενω ενοχλειται, επανερχεσαι με αποριες...
    αμ που ειναι το θεμα τελικα? δεν ειναι εδω, δεν ειναι εκει, αλλα εσυ μ αυτα ασχολεισαι!
    αρα καπου εκει γυρω ειναι ;)

κατ αρχας, απο που σου προκυπτει οτι αφου εκανε οτι εκανε ειναι ολα "κουλ", εφοσον κλαιει και χτυπιεται οταν την πιεζεις και δεν το συζηταει καν? τοτε κουλ, τωρα ξε-κουλ! απλο δεν ειναι? αλλωστε αν, οπως πολυ ευστοχα εμαντεψε η μαριαν, μεσολαβουσαν ουσιες για να τα καταφερει, οι εμπειριες αυτες μπορει να ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες που καταλαβες εσυ, κι ας ηταν κι αλλοι παροντες που τις επιβεβαιωσαν.

μπορεις να το ξεκαθαρισεις και να μας το εξηγησεις κι εμας , μιας και το συζηταμε?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σε ενοχλει απο την ιστορια αυτη?
    σε ενοχλει το παρελθον της?
    σου την σπαει γιατι με τετοιο παρελθον, δεν μπορεις να επωφεληθεις κι εσυ και σου αρνειται αυτα που εκανε με αλλους?
    δεν περνας και τοσο καλα στο σεξ και αναρωτιεσαι μηπως περνουσες καλυτερα αν ξαναθυμοταν τις παλιες της προτιμησεις???
    τι απ ολα?

και τι εννοεις οταν λες οτι η συμπεριφορα της τοτε ηταν "προμελετημενη"? εκανε ερωτικες παραχωρησεις σε κυριους για να κερδισει κατι? μια σχεση? μια ευνοια? διευκρινισε αν θελεις.

περα απ ολα αυτα, εγω αυτο που βρισκω ανησυχητικο ειναι οτι η "σοβαρη" σχεση που ειχε στο παρελθον ηταν με ανδρα που δεν πολυηθελε εξαρχης και ηταν μαζι του για λογους ανασφαλειας. και μαλιστα τον κερατωνε για λογους επιβεβαιωσης (κι αλλαη ανασφαλεια δηλαδη).
    ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν εκανε και την δικη σας σχεση για τον ιδιο λογο και ειναι ντροπαλη απλα γιατι δεν σε θελει αρκετα??? προσεξε δεν μιλαω για τις παρτουζες που σου αρνειται, μιλαω για την ντροπαλοτητα που θεωρω πολυ πιο ενδεικτικη...
    το οτι εισασταν κολλητοι και προχωρησατε σε σχεση, εμενα μου χτυπαει ηδη ενα καμπανακι... μηπως ειναι μαζι σου γιατι εισαι απο τους ανδρες που βρισκονται στον comfort zone της και την καθυσηχαζουν, αλλα δεν τρελαινεται για το σεξ??? μηπως λεω....
    οσο για τις δηλωσεις του ποσο την βρισκει μαζι σου, στο απαντησαν ηδη...

οπως ειπες, τοτε κουλ, τωρα ξε-κουλ. ναι.
    -
    το παρελθον δεν με ενοχλει. ...ψεματα, μου κακοφαινοταν ακομα και φιλοι που ημασταν.
    απλουστατα γιατι τετοιες κοπελες εχω "γνωρισει" αρκετες και σιγουρα δεν τις σεβομουνα οσο διαρκουσε η "γνωριμια".
    δεν με χαλαει τοσο ωστε να παιζει ρολο στο αν τη θελω για κοπελα μου. αυτο.
    και δεν ειμαι απο αυτους που θα σου χτυπησουν κατι στο μελλον σαν φθηνο επιχειρημα.
    -
    ναι μου τη σπαει που τα εκανε με ασχετους, ξερεις, αυτους που ντρεπεσαι γιατι ειναι αγνωστοι;
    αλλα απ'οτι λεει ντρεπεται με πιο απλα πραγματα που κανουμε εμεις.
    ενω ξερει ολα τα περιεργα που εχω κανει. συν οτι εχει την ανεση λογω σχεσης.
    απλα δεν στεκει.
    -
    προμελετημενη εννοω προσχεδιασμενη.
    οτι πας καπου με σκοπο να πιεις πολυ (και να...πιεις)
    και να κανεις επακριβως το Α και το Β πραγμα που ειχες στο μυαλο σου πριν πιεις.
    και μετα να λες, αα ηταν αθλιο αλλα ειχα πιει. γκομενιστικα.
    -
    πιστευω οτι θα καθοταν με αυτον αμα ηταν για ασφαλεια.
    ο τυπος ειναι υπερ-ερωτευμενος και κανει τα παντα γιαυτην,
    συν οτι ειναι παντελως ανυποψιαστος και πολυ καλο παιδι, με μια "ΟΚ" δουλεια.
    οποτε αμα ηθελε την ασφαλεια, θα ηταν ακομα με εκεινον.
    -
    οσο για το σεξ, τι να πω, δεν ξερω.
    οργασμους εχει και δεν το ακουω μονο (μπορει να προσποιηθει οκ)
    το βλεπω και το πιανω κιολας ~~~~ ~ ~ αν με πιανεις.
    βεβαια και παλι δεν λεει πολλα αυτο. σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτεροι οκ.
    γενικα ειχα κοπελες που ακομα με παιρνουν τηλεφωνα για σεξ μονο.
    και δεν εχω λεφτα ουτε για δειγμα. ουτε ομορφια τρελη.
    οποτε σιγουρα δεν ειμαι χαλια στο σεξ.
    (αλλο αν πιστευω εγω οτι ειμαι θεος του σεξ, ολοι τετοιοι ειμαστε. εδω εγραψα καθαρα με βαση τη λογικη, χαχα)

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αν κ το θέμα έχει υπερεξαντληθεί, 1 more question: Τη μία λες πως καυχιέται κ καμαρώνει για τα παλιά της κατορθώματα, την άλλη λες πως όταν τη ρωτάς θυμώνει, φωνάζει κλπ κλπ. Τη μία λες πως σου λέει ότι "σε ντρέπεται λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον", την άλλη λες πως μόλις προτείνεις κάτι, έστω κ ελάχιστα kinky, εκείνη κοκκινίζει κ την πιάνουν οι ντροπές. Τελικά ή εσύ δεν μας τα εξιστορείς σωστά, ή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά......
    οπως ειπα, ημασταν στενοι φιλοι πριν γινουμε ζευγαρι. εγω αυτη και κατι αλλοι φιλοι και φιλες παρεα.
    σε ολους εμας, εχει πει αυτες τις ιστοριες οι οποιες εχουν επιβεβαιωθει οι περισσοτερες.

καυχιωταν ναι. κανεις δεν την ρωτουσε.
    εξαλλου, ενας απο τους πολλους λογους που τα εκανε αυτα,
    περαν της αυτοεπιβεβαιωσης, ηταν "για να εχει να λεει οτι εκανε κατι γαματο στις φιλες της" i quote.

και οταν πολυ προσεκτικα και φιλικα τη ρωτησα τους λογους για το καθενα και την αναγκασα να σκεφτει,
    πρωτα αρχισε τις υστεριες, μετα τα κλαματα, και στο τελος αφου για πρωτη φορα στη ζωη της εκανε αυτοκριτικη για κατι,
    ειπε πολλους λογους για τους οποιους τα εκανε.

(και μην ακουσω χαζα οτι δεν ειναι καλη η αυτοκριτικη. ειναι οτι πιο υγιες και ολοι πρεπει να το κανουν.
    οποτε κανω κατι εγω παντα αναζηταω το λογο. δεν ειμαστε ζωα.)

επισης, σε πολλα πραγματα που αντιφασκουν εχω γραψει "λεει οτι/οπως λεει" και αυτο συμβαινει και εδω.
    λεει οτι δεν με ντρεπεται, αλλα μετα παλι λεει οτι ντρεπεται.
    γενικα πολλες φορες λεει τη μια ασπρο και την αλλη μετα μαυρο.
    και την εχω πετυχει πολλες φορες να λεει οτι να'ναι απλα για να γινεται αρεστη.

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Αδερφέ,τίποτα δεν είναι προ μελετημένο,όταν έχεις ΠΙΕΙ...
    Δεν μιλάμε για 2 smirnof...
    Μιλάμε να πιείς...
    Όταν τέλος πάντων πιείς,μπορεί να το ξεκινήσεις σε φάση,θα περάσω καλά,θα χαλαρώσω λίγο...
    Μετά,όμως,μιας και δεν υπάρχει πάτος,το θα περάσω καλά και θα χαλαρώσω λίγο,από την αρχική φάση,καταλήγουν στο now its time το rule tha world...
    Και κανεις ότι νάνε,από τα οποια ότι νάνε,δεν θυμάσαι τα περισσότερα την επομενη...
    Τώρα η τύπισσα,μπορεί να το παίζει και καλά,γιατί ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχει,το έκανε λόγο ξυδιών,και τώρα προσπαθεί να το "σώσει" με το και καλά γουστάρω,άσχετα που δεν της βγαίνει...
    Και μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί,λες πως σε γενικές γραμμές είναι ντροπαλή...
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει που έχεις σκαλώσει εσύ...
    Αν γουστάρεις,η αστήν να λέει η απλά πες της να το κόψει γιατί κουράζει από ένα σημείο και μετά...
    Αν δεν γουστάρεις,υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές...
    Απλά και τα 2...
    μ'αρεσεις :cool:

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ,και ενκατακλειδιν αβυσσος η ψυχη της γυναικας¨)

νομιζω εισαι πιο κοντα απο ολους στο να εξηγησεις ολο αυτο ναι.

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ΑΚΡΙΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ. Κάποια επιτέλους το είπε σωστά.
    Κ να σου προσθέσω κ κάτι:
    Είναι απόλυτα μα απόλυτα φυσιολογικό, θεμιτό ή ό,τι άλλο θες πες, μια κοπέλα να θέλει να κάνει 1 έντιμη κ ντόμπρα εξήγηση στον νυν της, ότι "κοίτα αγοράκι μου γλυκό, να ξέρεις δεν έχω υπάρξει κ αγία, εγώ έχω κάνει αυτά κ αυτά, σου κάνω έτσι κ με το χ παρελθόν?" κ να σου κάνει την εξήγηση αυτή για να είναι ειλικρινής μαζί σου κ να μη σε κοροϊδεύει (είτε για να αισθάνεται η ίδια καλά με τον εαυτό της είτε γιατί αν τα μάθεις/καταλάβεις μόνος σου στην πορεία δεν θα είναι κ τόσο καλό), ΆΛΛΟ όμως να το έχει κάνει σημαία κ να διεκδικεί παράσημα με για αυτό..... Αυτό κάνει λίγο πρόβλημα, γιατί συνήθως οι άνθρωποι υπερηφανεύονται (άμεσα ή έμμεσα) για το "δυνατό τους χαρτί" κ αν η συγκεκριμένη θεωρεί ως δυνατό της χαρτί ότι δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην έχει δοκιμάσει σε αυτόν τον τομέα, τότε το επίπεδο εκτίμησης που η ίδια τρέφει για τον εαυτό της ως γυναίκα, μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίζει......

Επίσης, οκ μπορεί σαφώς να έχει κάνει στροφή κ να έχει αλλάξει γούστα, αλλά ναι μεν καταλαβαίνω απόλυτα τη φάση να μην θέλει να κάνει τα ίδια μαζί σου που έκανε με τους άλλους, επειδή σε νοιώθει πιο "αγνό κ καθαρό", κ αυτό δε θέλει να το "χαλάσει", όμως από τη στιγμή που κ εσύ μέσες- άκρες στα ίδια επίπεδα kinky κ dirty sex κινείσαι, προς τί οι ενδοιασμοί.....? Απ' ό,τι λες, τα ίδια έχεις κάνει κ σου αρέσουν κ εσένα.
    Στο μόνο στο οποίο διαφωνώ με τη λιλ, είναι στο ότι εάν εσύ είσαι ΟΝΤΩΣ έμπειρος, standard μπορείς να τσεκάρεις αν αυτά που λέει τα έχει κάνει στην πραγματικότητα κ δεν τα λέει "για να εντυπωσιάσει". Δεν υπάρχει περίπτωση έμπειρος άντρας να ξεγελαστεί από λόγια ότι κάποια ξέρει, ενώ στην πραγματικότητα αυτή δεν ξέρει τί της γίνεται, όπως δεν υπάρχει περίπτωση κ έμπειρη γυναίκα να φάει παραμύθι πως κάποιος είναι γ@μι@ς, τη στιγμή που ο τύπος ό,τι ξέρει, το ξέρει από ταινίες, κ στην πράξη...... ελάχιστα.
    (καλα αμα με ελεγε η αλλη "κοιτα αγορακι μου γλυκο" ειχα κανει μεταβολη, για να μην πω τιποτα αλλο.)
    (στο θεμα τωρα...)

αμα κρινω απο τις "ερωτικες εξομολογησεις" της καθε λιγο και λιγακι... Το πετυχες λιγο, ναι. (για το αγνος, να μην το χαλασει, κλπ)

επισης ναι, ο αυτοσεβασμος και η αυτοπεποιθηση της ειναι στα πατωματα. διπλοτσεκαρισμενο.

και εμπειρος να μην ημουν, θα εκλινα προς το οτι λεει μουφες. ελα μου ομως που τα επιβεβαιωνουν και αλλες παρουσες.
    καθε φορα που θα πει κατι θα το πει και λιγο διαφορετικο.
    γιατι; γιατι κοβει αντιδρασεις, και αλλαζει τις ιστοριες ετσι ωστε να ακουσεις αυτο που θελεις.
    πως εγιναν και λεπτομεριες δεν ξερω. δεν ξερω τι να πιστεψω.
    αλλα οτι εγιναν, εγιναν οντως.
    Last edited by DeLaVega; 21-01-2015 at 05:00.

Senior Member
    οπως ειπες, τοτε κουλ, τωρα ξε-κουλ. ναι.
    -
    το παρελθον δεν με ενοχλει. ...ψεματα, μου κακοφαινοταν ακομα και φιλοι που ημασταν.
    απλουστατα γιατι τετοιες κοπελες εχω "γνωρισει" αρκετες και σιγουρα δεν τις σεβομουνα οσο διαρκουσε η "γνωριμια".

δεν με χαλαει τοσο ωστε να παιζει ρολο στο αν τη θελω για κοπελα μου. αυτο.
    και δεν ειμαι απο αυτους που θα σου χτυπησουν κατι στο μελλον σαν φθηνο επιχειρημα.
    .......
    οπως ειπα, ημασταν στενοι φιλοι πριν γινουμε ζευγαρι. εγω αυτη και κατι αλλοι φιλοι και φιλες παρεα.
    σε ολους εμας, εχει πει αυτες τις ιστοριες οι οποιες εχουν επιβεβαιωθει οι περισσοτερες.

καυχιωταν ναι. κανεις δεν την ρωτουσε.
    εξαλλου, ενας απο τους πολλους λογους που τα εκανε αυτα,
    περαν της αυτοεπιβεβαιωσης, ηταν "για να εχει να λεει οτι εκανε κατι γαματο στις φιλες της" i quote.

και οταν πολυ προσεκτικα και φιλικα τη ρωτησα τους λογους για το καθενα και την αναγκασα να σκεφτει,
    πρωτα αρχισε τις υστεριες, μετα τα κλαματα, και στο τελος αφου για πρωτη φορα στη ζωη της εκανε αυτοκριτικη για κατι,
    ειπε πολλους λογους για τους οποιους τα εκανε.

(και μην ακουσω χαζα οτι δεν ειναι καλη η αυτοκριτικη. ειναι οτι πιο υγιες και ολοι πρεπει να το κανουν.
    οποτε κανω κατι εγω παντα αναζηταω το λογο. δεν ειμαστε ζωα.)

επισης, σε πολλα πραγματα που αντιφασκουν εχω γραψει "λεει οτι/οπως λεει" και αυτο συμβαινει και εδω.
    λεει οτι δεν με ντρεπεται, αλλα μετα παλι λεει οτι ντρεπεται.
    γενικα πολλες φορες λεει τη μια ασπρο και την αλλη μετα μαυρο.
    και την εχω πετυχει πολλες φορες να λεει οτι να'ναι απλα για να γινεται αρεστη.

.......
    αμα κρινω απο τις "ερωτικες εξομολογησεις" της καθε λιγο και λιγακι... Το πετυχες λιγο, ναι. (για το αγνος, να μην το χαλασει, κλπ)

επισης ναι, ο αυτοσεβασμος και η αυτοπεποιθηση της ειναι στα πατωματα. διπλοτσεκαρισμενο.

γιατι; γιατι κοβει αντιδρασεις, και αλλαζει τις ιστοριες ετσι ωστε να ακουσεις αυτο που θελεις.
    πως εγιναν και λεπτομεριες δεν ξερω. δεν ξερω τι να πιστεψω.
    αλλα οτι εγιναν, εγιναν οντως.
    εεεεδω ειμαστε.
    τωρα συμφωνουμε :)
    σε ενοχλει και σε νοιαζει το παρελθον αυτο, παραδεξου το και ξεμπερδευε.
    η κοπελα εχει προβληματα εφοσον διαφημιζε οτι κανει παρτουζες, και δεν τις εκανε απο επιθυμια, αλλα ειτε για να εντυπωσιασει , ειτε για να εχει να λεει, η δεν ξερω τι αλλο.
    αν το εκανε και με την ελπιδα να βρει συντροφο/παρεες , θα ειχε και σοβαρο προβλημα αντιληψης.... τα εχουμε δει κι αυτα κι ακομα σταυροκοπιομαστε.(η μυθομανια, κλασσικη επισης, με την ελπιδα να γινουν αποδεκτα τετοια ατομα και να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα... :rolleyes:).

το προβλημα το δικο σου ομως ειναι οτι προχωρας σε σχεση με ενα ατομο που δεν αποδεχεσαι.
    αυτη ειναι αυτο που ειναι, εκανε αυτα που εκανε.
    εσυ, εφοσον ενοχλεισαι και το συνειδητοποιεις πλεον, ΦΕΥΓΕΙΣ αγαπητε μου, ουτε την βασανιζεις με ανακρισεις και κατηγοριες ουτε το συζητας μπας και το εξαφανισεις...
    ειναι ΕΚΕΙ, ειναι ΑΥΤΟ. και ειναι και δικαιωμα της φυσικα, οποιοι κι αν ηταν οι λογοι.
    εφοσον δεν σου αρεσαν "αυτες οι κοπελες", επρεπε να επιλεξεις μια διαφορετικη κοπελα.

οσο και να το ζαλιζεις και να το συζητας, ουτε θα το καταπιεις ,ωουτε θα ανακουφιστεις. μονο προβληματα θα βγαινουν.
    να εισαι με τις κοπελες που σου αρεσουν (σε ολα) και αυτες που δεν σου αρεσουν , αν και οταν κανουν αυτοκριτικη, μπορουν και μονες τους, δεν χρειαζονται προπονητη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Άσε λοιπόν κανέναν έξυπνο άντρα να παρεξηγηθεί!

Eνας αντρας με αυτοπεποιθηση , δυσκολα παρεξηγειται αγαπητη Μαριαμ !
    Aυο δεν σημαινει οτι ενας εξυπνος αντρας διαθετει αυτοπεποιθηση , ουτε οτι καποιος καποιοος με αυτοπεποιθηση ειναι εξυπνος .
    Last edited by Macgyver; 21-01-2015 at 14:15.

Banned
    Καλά ντε, το "αγοράκι μου γλυκό" σχήμα λόγου είναι, μη βιάζεσαι να αρπαχτείς κ εσύ.....:o

Απ'ό,τι καταλαβαίνω, υπάρχουν 2 κακά νέα, 1 καλό, 2 σενάρια κ 1 παρατήρηση δικιά μου. Κ στα καταθέτω σαν απόψεις, γιατί για να ασχολείσαι τόοοοοοσο, προφανώς την κοπέλα τη γουστάρεις αρκετά.
    - Κακό νέο 1: Άμα η αυτοεκτίμηση ξύνει τόσο τα πατώματα, που για να ανέβει κάπως χρειάζεται να έχει να διηγηθεί ιστορίες για αγρίους, τότε Hiouston we have a problem, κ αυτά δεν λύνονται ούτε διορθώνονται τόσο εύκολα. Δηλ. είναι δυνατόν να πιστεύει οποιοσδήποτε άνθρωπος, είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, πως "κερδίζει πόντους" άμα έχει να κοκορεύεται για τέτοιες ιστορίες...? Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό, είναι κάτι το προσωπικό, το οποίο ο καθένας το κάνει αν το κάνει για πάρτη του, κ το να το κοινοποιεί δεν προσθέτει κάτι.
    -Κακό νέο 2: Πολλή αστάθεια στις εξηγήσεις της κ πολλές αντιφάσεις..... κ με άνθρωπο τόσο ασταθή κ με χαμηλή αυτοεκτίμηση κ έλλειμμα αυτοσεβασμού, δύσκολα πάει μακριά η βαλίτσα.
    -Καλό νέο: Σημειώνεται πρόοδος στον τομέα της αυτοκριτικής κ της αυτογνωσίας, αλλά άμα κρίνω από το παραπάνω γεγονός, ότι δύσκολα να αφηγηθεί ακόμα κ την ίδια ιστορία ίδια 2 φορές, τότε μάλλον χρειάζεται πολλή δουλειά το θέμα.....

-Σενάριο 1: Όσο σε είχε απλά φίλο, το θεωρούσε οκ να υπερηφανεύεται για τα όργια, αλλά μετά όταν έγινε κοπέλα σου, επειδή προφανώς γνωρίζει ότι εσένα τέτοιες κοπέλες "σε χαλάνε" κ δεν τις κρατάς για πολύ μετά το πέρας της περιπέτειας, έκρινε καλύτερο να βγάλει άλλο προφίλ, ώστε να μην εξομοιωθεί με αυτές κ εσύ να τη δεις πιο "σοβαρά" κ ανθρώπινα.
    -Σενάριο 2: Μαζί σου νοιώθει περισσότερο ο εαυτός της κ ότι δεν χρειάζεται ταρζανιές για να σου αποδείξει κάτι. Το γεγονός ότι χρειαζόταν να πιει το Βόσπορο για να αρχίσει να "γυρίζει τις ταινίες" κ να'χει "υλικό" να λέει, μάλλον πιστοποιεί ότι τελικά τα extreme δεν είναι κ πολύ του αληθινού της γούστου. Κ ξέρεις γιατί στο λέω αυτό.....? Το αλκοόλ έχει την τάση να χαλαρώνει, να ρίχνει τις άμυνες, να αποφορτίζει κ να ενθαρρύνει/διευκολύνει ορισμένα πράγματα. Αν καποιανού είναι όντως αυτό το στυλ κ γουστάρει τα άκρα, δεν έχει ανάγκη να πιει τη μάνα του κ τον πατέρα του για να προχωρήσει σε αυτά, κ νερό να έχει πιει μια χαρά το πάει στα άκρα, γιατί αυτά του αρέσουν κ αυτά του ταιριάζουν. Το ότι η κοπέλα αυτή γινόταν ψιλοκουνουπίδι για να κάνει τα όσα έκανε, μάλλον δηλώνει πως ξενέρωτη δεν θα είχε την αντοχή ή το θάρρος να τα κάνει, οπότε κατέφευγε στο αλκοόλ για να τα βγάλει πέρα...... άλλο μετά αν το έπαιζε άνετη κ ντίβα ροζ ταινιών.

Γνώμη δικιά μου: Λες ότι υπάρχουν άτομα, τα οποία μπορούν να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω. Επίσης όμως λες ότι τις ιστορίες τις αλλάζει συνέχεια. Ίσως το πιθανότερο είναι ότι σίγουρα συνέβησαν κάποια πράγματα, αλλά από εκεί κ ύστερα τα πράγματα η ίδια τα υπερμεγενθύνει κ η τρίχα γίνεται τριχιά. Εσύ λες πως έχεις μια χ εμπειρία κ ότι έχεις γράψει κάποια αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Κατά την ταπεινή μου άποψη, καλύτερα απ'όλα εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Γιατί όπως ξέρεις πολύ καλά υποθέτω, άμα έχεις κάπως περπατήσει, το τί έχει κάνει κ δεν έχει κάνει ο άλλος φαίνεται ωραιότατα στην πράξη, αργά ή γρήγορα, δεν κρύβονται αυτά. Μπορεί αυτή να σου λέει για τις 1000 +1 νύχτες, αν όμως εσύ στο "δια ταύτα" διαπιστώνεις "όνειρα γλυκά κ απονήρευτα", νομίζω είναι πιο safe να εμπιστευθείς αυτά που βλέπεις εσύ.
    Το ερώτημα βέβαια παραμένει, άντε κ σου αρέσει η κοπέλα, τί ακριβώς είναι αυτό που θέλεις......?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η ψυχολογια δε ξερω τι λεει αλλα ενα αλλο πουλακι μου λεει οτι μας κανεις πλακα.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...I_IMG_9762.jpg
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    τις προαλες ταιζα ενα περιστερι κ ειδε ενα ψιχουλο στο χερι μου κ κοντεψε να με φαει το οτι οι σκυλοι δαγκωνουν το ηξερα αλλα κ τα περιστερια κ ολας..

mariposa σε ρώτησα αν το θεωρείς "έξυπνο" ή "χαζό" να μιλάς στην σχέση σου για τους πρώην και ιδιαιτέρως για το σεξ με τους πρώην, πρώτον γιατί τις περισσότερες φορές ταυτίζομαι με τις αποψεις σου και ήθελα να ακούσω και εδώ την άποψη σου και δεύτερον μ' αρέσει ο τρόπος που αναπτύσσεις την σκέψη σου στο γραπτό.. ε και είπα κι εγώ την γνώμη μου πως το θεωρώ "βλακεία" έτσι...

Εγώ για την ιστορία την συγκεκριμένη πάντως έχω ένα σενάριο... Λοιπόν το σεξ είναι απόλαυση... όσο πιο πολύ αυτοπεποίθηση έχουμε τόσο περισσότερο μπορούμε να απολαύσουμε το σεξ. Όσο περρισσότερο αλκοόλ καταναλώνουμε τόσο πέφτουν τα όρια και δεχόμαστε να κάνουμε περισσότερα στο σεξ... Η κοπελιά με την λιγη αυτοπεποίθηση που την βρίσκει με το σεξ (όπως όλοι, δεν λέω πως είναι νυμφομανής) και είναι το μόνο που έχει να δώσει (έτσι νομίζει και λόγο της έλλειψης αυτοπεποίθησης), γενικά ντρέπεται... και γι αυτό πίνει. Με αγνώστους η ντροπή είναι λιγότερη, γιατί δεν θα τους ξαναδείς, δεν θα σε κριτικάρουν κτλ κτλ. Τώρα το γιατί τα διατυμπανιζει αυτά που κάνει στην παρέα της... προφανώς γιατί ακόμα και στην παρέα της νομίζει πως είναι το μόνο που έχει να δώσει... Εσύ έχεις ακούσει όλες αυτές τις κινκι ιστορίες, είναι και όμορφη η κοπελίτσα και θες να τις ζήσεις... Λίγο το ότι αυτή έχει συναισθήματα για σένα, λίγο το ότι είστε στην ίδια παρέα και θα σε δει και αύριο την κάνει να ντρέπεται... επίσης αν αυτά έχουν γίνει και πριν από κάποιο διάστημα παιζει και το να μην τα θέλει καθόλου πλέον... Ετσι όπως το καταλαβαίνω εγώ πάντως προχώρησες την σχέση σας σε ερωτικό επίπεδο για να κάνεις τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα... δεν σου κάθεται και λογικό είναι να χαλιέσαι...

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast