Results 16 to 30 of 100
Thread: Η λυκαινα που εγινε αρνακι.
-
19-01-2015, 15:43 #16
κοιτα εσυ εχεις καποιο προβλημα με το παρελθον της?
Αν δεν εχεις εσυ κ εχει η ιδια τοτε θα πρεπει η ιδια να απενεχοποιησει το παρελθόν της για να ειναι πιο λυμενη σε σεξουαλικα θεματα.
Γενικα πρεπει να πεσει πολυ απενεχοποιηση αλλιως οταν υπαρχουν τοσες ενοχες δε θα αφεθει η ιδια.
και αν νιωθει πως τη πιεζεις ενω νιωθει παραλληλα κ ενοχες πως να προχωρησει..
εχετε συζητησει γενικα για το οτι δεν υπαρχει τπτ κακο σε οσα εκανε στο παρελθον?
- 19-01-2015, 15:43 #17
19-01-2015, 15:45 #18
δλδ δεν εισαι αυτος που τα εχει μαζι της?
αλλο καταλαβα με τοσα "φιλος"
19-01-2015, 16:13 #19
- In this old house where every door is open
Aγαπητο μου παιδι, ξεμπλεξε τις καταστασεις στο κεφαλακι σου:
α) το οτι καποιος/α εχει δει διαφορες τσοντες αρρωστες και πρχω δε σημαινει οτι αυτα τα εχει κανει κιολας ή ότι θελει οντως να τα κανει πραξη στο κρεβατι του. Καμια σχεση. Ειχα γκομενο που εβλεπε διαφορα, αλλα ποτε δε ζητουσε τπτ εξεζητημενο στο κρεβατι, περισσοτερο τα εβλεπε απο περιεργεια αυτα τα περιεργα.
β) το ότι καποιος περηφανευεται στα λογια για τοσο χαζα πραγματα, δε δειχνει οτι ειναι απελευθερωμενος στο σεξ, μαλλον ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Γιατι οποιος τα γουσταρει αυτα πολυ απλα ΤΑ ΚΑΝΕΙ, δεν τον νοιαζει να τα διατυμπανιζει!!
γ) αυτα που λεει και κανει στον γκομενο της, οτι ειναι ο καλυτερος εραστης, να παρουν σκυλο, να παρει χαπι, μην τα παιρνεις και τοσο τοις μετρητοις οτι σημαινουν κατι βαθυ, ουσιαστικο και αντικειμενικα ρεαλιστικο.
δ) το οτι δεν εχει κανενα ταμπου εκει που δεν πρεπει, δε σημαινει οτι δε θα επρεπε να εχει κανενα ταμπου στο κρεβατι!! Πχ μπορει μια να μην εχει κολλημα να την πεσει στον αντρα της κολλητης της, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κατσει να την δεσει και να την βαραει με μαστιγια!!! Ετερον εκατερον!!
Οποτε, αυτα τα επιβεβαιωμενα που ξερεις για την κοπελα πολυ τα αμφιβαλω, εκτος αν ησουν μπροστα στο κρεβατι τοταν το εκανε με τους πρωην της. Τα υπολοιπα ειναι βερεσε.
Υπαρχει μονο μια μικρη πιθανοτητα να δοκιμασε 5 πραγματα, να μην της αρεσαν ουσιαστικα και να μην ταιριαζουν στον χαρακτηρα της, και τωρα να μην τα θελει. Τοτε ομως, δε θα επρεπε να αυτοδιαφημιζεται ως πορνοσταρ στο κρεβατι.
Συμπερασματικα, η παροιμια οπου ακους πολλα κερασια κρατα το μικρο καλαθι ισχυει κατα κορον στο σεξουαλικο θεμα. Απο τη δικη μου εμπειρια, οσοι τα κανουν δεν τα φωναζουν, γιατι δε νιωθουν την αναγκη να αποδειξουν τιποτα σε κανεναν. Αυτοι που δεν τα κανουν τα διατυμπανιζουν και περηφανευονται για να καλυψουν την απουσια τους.
19-01-2015, 16:36 #20
...να συμπληρώσω στην ανάλυση της λίλιουμ, ότι υπάρχουν πάμπολες γυναίκες που λόγω ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης, "ακολουθούν" τα βίτσια του εκάστοτε συντρόφου, χωρίς καν να τους αρέσουν.
Μήπως η φίλη σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία και τώρα που χαλάρωσε μαζί σου, είναι ο εαυτός της ?
19-01-2015, 16:39 #21
- still searching for the right place.....
ΑΚΡΙΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ. Κάποια επιτέλους το είπε σωστά.
Κ να σου προσθέσω κ κάτι:
Είναι απόλυτα μα απόλυτα φυσιολογικό, θεμιτό ή ό,τι άλλο θες πες, μια κοπέλα να θέλει να κάνει 1 έντιμη κ ντόμπρα εξήγηση στον νυν της, ότι "κοίτα αγοράκι μου γλυκό, να ξέρεις δεν έχω υπάρξει κ αγία, εγώ έχω κάνει αυτά κ αυτά, σου κάνω έτσι κ με το χ παρελθόν?" κ να σου κάνει την εξήγηση αυτή για να είναι ειλικρινής μαζί σου κ να μη σε κοροϊδεύει (είτε για να αισθάνεται η ίδια καλά με τον εαυτό της είτε γιατί αν τα μάθεις/καταλάβεις μόνος σου στην πορεία δεν θα είναι κ τόσο καλό), ΆΛΛΟ όμως να το έχει κάνει σημαία κ να διεκδικεί παράσημα με για αυτό..... Αυτό κάνει λίγο πρόβλημα, γιατί συνήθως οι άνθρωποι υπερηφανεύονται (άμεσα ή έμμεσα) για το "δυνατό τους χαρτί" κ αν η συγκεκριμένη θεωρεί ως δυνατό της χαρτί ότι δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην έχει δοκιμάσει σε αυτόν τον τομέα, τότε το επίπεδο εκτίμησης που η ίδια τρέφει για τον εαυτό της ως γυναίκα, μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίζει......
Επίσης, οκ μπορεί σαφώς να έχει κάνει στροφή κ να έχει αλλάξει γούστα, αλλά ναι μεν καταλαβαίνω απόλυτα τη φάση να μην θέλει να κάνει τα ίδια μαζί σου που έκανε με τους άλλους, επειδή σε νοιώθει πιο "αγνό κ καθαρό", κ αυτό δε θέλει να το "χαλάσει", όμως από τη στιγμή που κ εσύ μέσες- άκρες στα ίδια επίπεδα kinky κ dirty sex κινείσαι, προς τί οι ενδοιασμοί.....? Απ' ό,τι λες, τα ίδια έχεις κάνει κ σου αρέσουν κ εσένα.
Στο μόνο στο οποίο διαφωνώ με τη λιλ, είναι στο ότι εάν εσύ είσαι ΟΝΤΩΣ έμπειρος, standard μπορείς να τσεκάρεις αν αυτά που λέει τα έχει κάνει στην πραγματικότητα κ δεν τα λέει "για να εντυπωσιάσει". Δεν υπάρχει περίπτωση έμπειρος άντρας να ξεγελαστεί από λόγια ότι κάποια ξέρει, ενώ στην πραγματικότητα αυτή δεν ξέρει τί της γίνεται, όπως δεν υπάρχει περίπτωση κ έμπειρη γυναίκα να φάει παραμύθι πως κάποιος είναι γ@μι@ς, τη στιγμή που ο τύπος ό,τι ξέρει, το ξέρει από ταινίες, κ στην πράξη...... ελάχιστα.
19-01-2015, 18:58 #22
εγω της εχω πει οτι, καλα εκανες και δεν μου πεφτει λογος.
και εκανα καποιες ερωτησεις φιλικα, με σκοπο να καταλαβω τους λογους.
και οποτε τη ρωτουσα γιατι οτιδηποτε το λογο, ειτε εκλαιγε ειτε φωναζε και θυμωνε.
(το ιδιο και για αλλα, ασχετα πιο απλα πραγματα. δεν της αρεσει να ψαχνει τους λογους).
αλλα της εκανα κριτικη στο οτι ειχε σοβαρη μακροχρονια σχεση καθολη τη διαρκεια που τα εκανε ολα αυτα.
και εκεινη ειπε οτι το κερατο το βαζει πισω και αλλαζει σελιδα.
και την πιστευω. αληθεια.
(τελος παντων, αυτο το τελευταιο ειναι λιγο ασχετο με το θεμα)
ναι αυτος ειμαι. δεν ειμαι ενας φιλος.
επειδη πολλοι κολανε στα kinky πραγματα.
δεν ειναι εκει το θεμα.
αλλα στο οτι, εχει κανει extreme πραγματα με ακυρους, και ολα κουλ.
αλλα με τον δικο της ανθρωπο ντρεπεται γενικα, για πολυ πιο απλα πραγματα.
και προσπαθω να καταλαβω το γιατι. και πως να το ξεπερασει.
19-01-2015, 19:35 #23
θα στο πω καλλιτεχνικα να το καταλαβεισ
με καθε ανθρωπο που βρισκομαστε κανουμε τα ιδια πραγματα αλλα αλλαζει το νοημα
με τουσ ακυρουσ ειχε αλλο νοημα με σενα εχει αλλο νοημα γι αυτο κολλαει
συμπερασματικα θα ελεγα οτι αυτο ειναι και το νοημα τησ ζωησ
ανωνυμοσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-01-2015, 19:45 #24
αντε σε ξελασπωσα παλι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-01-2015, 20:47 #25
Μαρισπόζα αυτή την εξήγηση εσύ την θεωρείς σωστή και έξυπνη? Τι ενδιαφέρει το νυν τι έκανα εγώ με τον πρώην? Ειδικά αν τα γούστα μου έχουν αλλάξει και πλέον δεν θέλω να τα κάνω. Η γνώμη μου είναι πως είναι μεγάλη βλακεία να μιλάμε στον νυν για τους πρώην και πόσο μάλλον για το κρεβάτι μαζί τους.
19-01-2015, 21:03 #26
ή μαλλον κωλο ελξης ;);)
+100
Να σου πω κατι,στη θεση σου πιο πολυ θα ανησυχουσα να μην φαω και γω κερατο,παρα αν θα κανει κινκι πραγματα μαζι μου.
Αφου νιωθεις ασφαλης σε ο,τι αφορα την απιστια,το αλλο το θεωρω ελασσον θεμα..Εν καιρω,ισως ανοιχτει παλι.
19-01-2015, 21:10 #27
Κοίτα οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ξέρουν, άσχετα αν μπορούν να το αντέξουν!
Αυτό δε σημαίνει ότι κάποια είναι υποχρεωμένη να διηγηθεί με λεπτομέρειες τι έχει κάνει και πόσους έχει πάει και ότι αν δεν το κάνει είναι ανειλικρινής.
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςLast edited by Aeon; 20-01-2015 at 15:36.
19-01-2015, 21:52 #28
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι ότι αν θέλουμε σχέση κανονική είναι καλό να κρύβουμε σαν γυναίκες τον αριθμό των αντρών που έχουμε κοιμηθεί γιατί ο άλλος δεν σε δέχεται κάποιες φορές. Μάλλον η κοπέλα αποφάσισε να σοβαρευτεί και να το παίξει οσία, ίσως γιατί νιώθει πράγματα για σένα και σε βλέπει σοβαρά. Αν θέλεις να κάνει κάποια πράγματα μαζί σου διαβεβαίωσε την ότι την θέλεις κι εσυ κι ότι δεν θα την αφήσεις αν ανοιχτεί κάπως.
19-01-2015, 21:56 #29
σιγα μη τα κρυψουμε κιολας. Αν ο αλλος σε σεβεται τοτε δε θα σε κρινει απο το τι εκανες στο παρελθον , κ δε του πεφτει κ λογος.
ακου επεθση ειμαστε γυναικες.. στο 2015 φτασαμε, προσωπικα προτιμω μονη για παντα παρα σε τετοιου ειδους σχεσεις που θα με κρινουν απο το αν εχω παει με λιγους ή οχι.
δικαιωμα σου να πας με οσους θες.
το χειροτερο ειναι να σαμποταρεις τον ιδιο σου τον εαυτο.
19-01-2015, 21:59 #30
Ειμαι και εγω της αποψης , πως δεν χρειαζεται να κρυβουμε την σεξουαλικη μας ζωη.
Και επισης καποιοι αντρες πρεπει να χωνεψουν πως ναι ακομα και οι σεξουαλικες προτιμησεις αλλαζουν.Το οτι καποιος εκανε κατι στα 18 του , δεν σημαινει οτι θα θελει να το κανει και στα 30 του.
Αν δεν με δεχεται επειδη εχω κοιμηθει με 5 10 20 δεν τον δεχομαι και εγω γιατι ειναι κολλημενο μυαλο.Τοσο απλα